för glädjen den bara kommer och går

Mycket lyckad kväll må jag säga!
Jag och Daniela trampade iväg till Anna där Julia redan väntade. Vi hade bestämt oss för Kubb av alla jäkla grejer. Inte hade jag brillsen heller. Skitgrej!
Så det blev jag och Julia VS Anna och Daniela. Vet inte om jag borde blogga om detta egentligen - jag skämmer ju bara ut mig själv. Haha!
Hur som, utklassade blev vi. Två gånger. Men sen hörrni blev det ombytta roller. Jag och J drog ner alla deras medan dom stod med alla kvar. Så illa att det slutade 2-1 till dom är det väl ändå inte?

Fast D och A fuskade ju. Jag har alltid fått höra att man måste slå ner kungen i samma omgång som dom sista kubbarna. Får man ner alla kubbar men inte kungen så har man automatiskt förlorat?! Fick höra att jag var dum i huvudet efter att insisterat på detta. Haha, elakt!

A glänste med sitt plastkort och körde oss till ICA för att inhandla en dricka, sedan tvingade hon oss att se på Saade. Jag fastnade så när jag tillslut kom hem så tvingade jag pappa (ordagrant! Jag slet dosan ifrån min pappa och vägrade lämna ifrån mig den!) att se på röstningen. Stackars.

Så nu tackar jag för mig. Puss

Jävla fuskare!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback