"HRa sha la la la la laaa"

Alltså.. Jag vet inte riktigt vart jag ska börja.. Haha! Så galet!
Blev ju övertalad att åka med på en utav klassens flottar i Åracet igår. Så jag kilade över till mamma (som alltid överengeagerar sig) som genast satte igång och fipplade ihop en indianutstyrsel. Blev ett jäkla tygstycke med miljarder fransar. Hur som..

Imorse var jag först upp, han nog inte hänt på åratal! Så jag fixade klart resten av fransarna, lagade iordning en frukost åt päronen och var en allmänt söt och duktig dotter. Jag kan jag med.. ibland!
Sen så blev jag upphämtad och vi for till Köping och hem till Tess. Där fixade vi det sista på flotten - kanske ska tillägga att jag inte byggt någonting. Så ni inte kommer och berömmer mig (eller är det beröm vi ska ha? haha!). Masken och hans päron hämtade sedan upp flotten med kärra och körde ner den.
Vi fick gå genom hela stan och såg ut som fjädrade idioter. Indianer var alltså temat.

När vi väl hittat vår flotte så skulle vi sjö(å)sätta denne samt hoppa på.. Gick ju bra. Vi kan ju låtsas i alla fall. Välte någon gång, hamnade på sniskan och jag vet inte vad. Sen så var vi fyra av fem på flotten, när Tessan som var den fjärde hoppade på, så blev det ojämn vikt och vi välte. Saken var bara den att den välte åt det hållet som jag och T hade huvudena åt - vi badade alltså helt. Fyfaaaaan vad kallt det var!

Tillslut så bestämde vi oss för att ha flotten upp och ner
, alltså satt vi på tunnorna. Var skapligt ostabilt och vi låg sist en bra bit! Masken var bra awesome, han slänger av sig brillsen och kastar sig hejdlöst ner i ån för att knuffa fram oss. Slutade med att vi faktiskt inte kom sist. Så klockrent!

Saxin, hade hon med sig torra kläder sedan då?
Sjäääälvklart inte. Haha! Så mamma hade kilat in på Lindex och köpt tröja och leggings på rea. Haha!
Vid det laget så var vi, eller jag som badat i alla fall, helt genomfrusen och jag hade ingen känsel i benen! Frös så man skakade. Men jäklar vad kul det var. Jisses!

Nu har jag duschat skållhett ett bra tag och värmt upp kroppen igen. Tagit hand om mitt krigsskadade ben och fått lite i magen. Nu ska jag hitta orken till att fixa mig. Först grillning hos Julia sedan vidare till Köping för lite yra. Vi ska kryyyypa!

Nej, här bjuder jag på några bilder till denna evighetslånga text. Puss!


Var krav på flytväst - Humle kontrollerade kvalitén..


Vår otroligt stabila flotte ..


Namnet och vattenballonger (y


Tessan och Lina


Ellen tha worrior


Nyss hemkommen. Fjädrar åkt ur, håret halvblött och jag har mammas
otroligt snygga fleecejacka på mig. Dock satt ju sminket som berg..


Krigsskada. Ni ser nog inte hur svullet det är.. Men ont gör det, varmt,
bultar och nyper jag där så känner jag knappt något. Haha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback