i want your forgivness


Jag vet inte hur många varv jag och Calle fick traska runt gården idag. Men kul var det nog allt ändå.
C är så himla duktig dessutom. Jag tog och longerade han en stund innan det var barnens tur. Jag ville vara säker på att han inte hade dolda energigömmor - skulle sluta i katastrof.
Men så när jag longerar honom så får jag det jag väntade mig - en halvt galen stönande häst. Han var liksom lite mer i luften än på marken. Fast när jag tvingat honom några fler varv så blev han riktigt fin. Så har är ju duktig innerst inne.

Sedan när det var dags för barnen så byter han helt. Till att vara odräglig till att stå blixtstilla och knappt våga andas. Så fort ett barn satt på ryggen var han knappt intresserad utav det otroligt gröna saftiga gräset eller blev irriterad över bromsarna som bet honom. Han är en guldklimp när det väl gäller den lilla köttbullen.

Så jag har fått dagens motion idag kan jag lungt påstå. Stenar i skon och solen i ögonen. Men barnen var så otroligt charmiga att det inte går att klaga. Supermys!

Blev somsagt inget Linde. Jag är galet pepp oavsett. Så ska se vad kvällen bjuder på. Anna, Daniela och Julia verkade sugna på att hitta på något. Kanske blir en trip á la old style - till donken och tjöta. Haha.
Nej, antingen det eller så kryper jag ner i sängen med en film. Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback