näradödenupplevelse á la delux

Jag hade en nära döden upplevelse inatt och det med råge. Jag trodde att nu är min stund kommen. True story.
Låg och kikade på en himla vacker film (kastar upp den här lite senare), och släckte nog lampan runt halv tre..
Så låg jag där och funderade på hur det kunde vara så förbannat varmt under täcket, mina högskolesökningar och spindlar. Japp, där låg jag och fantiserade om hur det kröp en hårig spindel under mitt täcke. Helt normala tankar här i huvudet!
Klockan blev nog en bit över tre innan jag halvsov och kollade upp emot min ställning med kläder - fråga mig inte varför. Jag hade en bra tanke då! Vad jag minns idag så skulle jag kolla om jag kunde se klänningen som spöket hade på sig? Ja, jag såg den lite halvt. Röd och glittrig. Så skakade jag på huvudet och slöt ögonen igen.

SEN! Jag hör en duns och ett prassel. Pappa hade redan varit upp på toa och snarkade så det var verkligen inte han. Det var monster! Visste att jag hade en plastpåse på golvet (där dom hör hemma!) i fotänden av sängen och det lär DÄRIFRÅN! Det var något riktigt otäckt som stod och tittade på mig när jag sov. Skulle jag vända mig om eller öppna ögonen så skulle jag se något fruktansvärt.
Hjärtat slog i hundratjugo och hela kroppen var iskall. Jag låg dessutom på vänsterarmen och jag kände hur den började somna. 'Nejnejnej' tänkte jag för jag visste att den behövde räta ut sig - jag kunde ju inte röra mig med ett monster stirrandes! Så där låg jag med en sovande/dunkande arm, hjärtat i overspeed och hade döden i nacken.

Gjorde tillslut ont i armen så jag rörde den liiiite, nivet sådär att ingen märker?! Hjälpte inte, gjorde ondare. Flyttade den lite till och det hjälpte. Pirret infann sig men tillslut så somnade den om! OMG!
Jag stod inte ut längre och efter mååånga försök till att intala mig att jag 1) inte hade hört någonting 2) det var någon tröja som åkt av en galge 3) står det någon vid min säng så kommer jag antingen dö eller bli aningens skrämd. Inget fungerade dirket men jag var tvungen att göra något!
Så jag vänder mig om, ställer in mig på det värsta, tänder lampan och ser mig hysteriskt omkring. Ingenting. Sätter på teven och kikar på klockan - fem!
Kollar på Pantertanter, hör pappas väckarklocka, stänger av teven och väntar på att han ska kliva upp ur sängen.

När pappa tänder lampan i köket så sucker jag lättat, vänder på mig och somnar.
Blir väckt av Daniela som skulle ha skjuts till Fbro och det var bara att masa sig upp.
Vet ni vad som skapade min ångest igår?
Mitt extratäcke som jag haft i sängen har jag sparkat ner och landat på nämnda plastpåse. Där var mitt monster.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback