stayin' alive

Lite reflektioner om filmen kommer upp lite senare. Jag har ett liv att leva först - eller?

Det är lördag idag. Spännande va?
Masiel frågade om det hände något speciellt idag. Nej svarade jag och vem försökte jag lura där? Hon tyckte jag skulle följa med ut ikväll och det krävdes ett par sekunder innan hon lyckats övertala mig. Lättpåverkad?
Så jag skrapade ihop några sista kronor, stoppade in Kent i bilen och for ner på stan. Var ju bara det att när jag sedan ringde mamma så hade jag exakt samma innehåll i källartrappen. Men hörrni, då har jag ett saftförråd! Törstig när jag vill.

Så nu på eftermiddan' har jag och Kent snarkat om vartannan i soffan, kikat på teve och faktiskt varit så lata att vi gick ner och åt på Rasta. Ibland är det rätt chill att ha både ÖoB samt Rasta precis bakom husknuten!

Om några timmar kilar jag bort till M där förpärlan äger rum. Får se vart vi hamnar i dimman. 100%party gänget kör sin 'efterkryssningfest' på Hantis i Köping. Blir nog rätt bra drag där ikväll. Men samtidigt är det rätt skönt att stanna hemma i stan så man kan krypa hem när man känner för det. Eller hem till någon annan? Ups.

Nej, åter till soffläge.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback