you had me, you lost me

Det märks att jag vill ha ett jobb nununu. Lite klirr i kassan skulle faktiskt inte sitta helt fel, speciellt inte när CSN tar slut i december. Buhuhu!

Har precis nu avslutat en jobbrassia. Jag har sökt precis alla passande receptionsjobb i hela Sverige. Jag har till och med skickat iväg en till Norge. Jag har sökt uppe vid riksgränsen, Linköping, Göteborg, Stockholm och ända nere i Malmö. Vissa städer ska jag ta och leta upp nu för jag har ingen aning om vart dom ligger. Hehe.
Men med min tur så lär jag inte höra något ifrån ett enda. Men man kan alltid hålla tummarna, right?

Annars så ringde Kent. Han var över till morbror för att kika på min bil. Kamremmen som köptes hem och sades passa min bil gjorde såklart inte det. Var något om ett hjul och någon pinne. Varför berättar dom sådant till mig? Men Kent spände befintliga remmen så jag kunde köra i alla fall men när han skulle åka och lämna bilen så började han protestera och när K kom hem hit så läckte pärlan hydralolja som ett såll.
Så jag är fortfarande billös, känns superjobbigt!

Pratade med Tarja idag dessutom. Nu är det bestämt att jag från och med nästa vecka kastar mig tillbaka till stallet. Jag börjar med att göra en storstädning. Alla jäkla åttabeningar ska få sina hem demolerade och bli stampade på. Någon måtta på inneboende får det allt vara.
Callekula ska komma i trim nu så det är bara att dra på sig handskarna att sätta igång. Jag vill börja träna nu direkt!

Men innan något av detta händer så ska jag kila till sängen. Imorgon är jag ledig så blir att sätta sig med alla jäkla engelska samt göra klart uppgiften om knarkhandeln i Colombia. Wish me luck!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback