when you feel alone

Åh vad jag älskar torsdagar. Eller? Ja alltså jag vet inte om man kan älska en veckodag, vore ju lite knas. Whatever! Jag är sämsta schemat på torsdagar, det låter bättre.
Uppe innan tuppen, HALV NIO! Jag hade sådan god lust att bara kasta mobilen i väggen och somna om. Jisses. Men upp kom jag i alla fall, jag är en duktig flicka ibland må ni veta! Så iväg till skolan för en timmes samhäll. Vi var två stycken på den lektionen - ännu mer ovärt. Det jag älskar med samhällen är att vi i princip bara har självstuder. Dvs, knappt några lektioner alls mellan uppstart och redovisning. Höhö. Sovmorgon!

Men nu sitter jag hos pappa i alla fall. Laxen i ugnen doftar underbart. Jag skulle kunna äta lax varje dag. Undra hur det smakar om man man blandar lax och tacos.. Det bästa av två världar liksom. Hehe.
Ska ivänta lektion nummer två vilket är matte och som inte börjar förrän tjugo i två. Hur ovärt är inte det på en skala? Tumme ner!

Men ska käka och sedan ska jag brumma över till Mathilda och Amelia. Har lite kläder ifrån Mathias barn som Amelia kanske kan ha lite av.

Vidare hem till mamma efter skolan. Kent och Humle är bostatta i skogen numer så det är luuungt hemma. Ända tills på fredag minsann. Mamma ska dessutom ut med jobbet på middag ikväll så jag får sitta där ute och uggla helt by my own. Men det är mysigt. Får se vad kvällen bjuder på.

Nu, lunch!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback