now is today, now is tomorrow

Ni skulle bara veta vart jag befinner mig just i skrivande stund. Emilia sitter på biblioteket! Alltså stans bibliotek och inget skabbigt skolbibliotek! Vad är det som händer med mig? Ena stunden är jag nykter ute i en skog och andra studen så sitter jag och skriver uppsats på ett bibliotek. Jisses!

Jag har dessutom hunnit med att övningsköra idag. Gick la sådär. Av&påfart, trafikljus och stadstrafik. Snart är det kirrat hörrni. Spännande indeed!

Mötte senare upp Josefin på stan för en lunch och kaffe. Kycklingsallad på Saga, klagar inte. Dock skulle det suttit finemang med lite Thaimat. Nejnej, är ju bara vissa här i livet som får pilla i sig sådan go mat. Pah!

Så nu sitter jag här. Har haft en diskussion men en man som jobbar här om vilka böcker jag borde använda. Ingen av oss blev så mycket klokare i guess. Men har bokat två böcker nu i alla fall, så vi får se hur det går med denna uppsats. 

Ska nog snart ta och stänga ner datorn och cykla hem. Orkar inte sitta här så mycket längre. Gäspar käken ur led vilken sekund som helst. Inte roligt det här för fem öre alls. Usch! Det värsta är att jag vet vad vi har för uppgift efter denna vilket är en minst lika stor uppsats om Genus. Alla ställer sig upp och gör vågen. Buhu!

Nej, lite arbete till och sedan hem för en tupplur på soffan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback