det finns inga vinnare i lekar för två

Jag har egentligen så otroligt mycket att skriva om dessa dagar. Men för tillfället vill jag inte låta känslorna bubbla upp till ytan så jag låter det hela vara oskrivet för tillfället.

I fredags så kom grabben hit och vi tog en romantisk middag för två på Dinners. Haha! Det var gott i alla fall. Sedan blev det chirre och dirre i chillmode väl hemma. Självklart så somnar pojken på tre röda och hann max med en halvtimma på filmen. Så är det jämt. Jag får alltid berätta hur filmerna slutar. Haha!

Bäddarna i stallet tömdes i lördags - helt otroligt! Så nu har Calle något att pyssla med om nätterna för hans nöje verkar vara att pressa upp all halm emot väggarna och lämna betongen synlig i mitten. Haha, knashäst!
På kvällen så kom mina gamla kära klasskamrater över. Eller ja, fyra av dom. Alex, Masken, Laoz och Tess var det. Det blev.. spårat! Fulla vinglas spilldes ut över bordet och färgade duk och gardin röda men lika glada var vi för det. Shottades upp en hel Tequila flaska och lite annat slank även ner i strupen. Stuvade sedan in två i bagaget och begav oss till krogen. Galet roligt!

Grabben missade tåget på söndagen sedan det aset. Tåget rullade precis när han kom upp på perrongen vilket är skapligt surt. Han hade även tappat bort sin nyckelknippa. Så han fick en natt till här hemma och tåg första tåget hem sedan.

Idag inhandlades en städrobot. Eller ja, en robotdammsugare. Tjabo har vi döpt honom till. Ett superbra jobb gör han. Jag älskar honom. Han kommer hata mig när vi släpper in han i mitt rum. He-he-he. Var han inte dammallergiker innan så kommer han vara det efteråt!

 

Adam kunde inte sitta på stolen efter lite (mycket) tequila ..

 

TJABO ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback