jag hoppas, jag drömmer

Det var en smått galen fredag. Hamnade i en bitter diskussion som förstörde min (och antagligen grabbens) humör för en bra stund. Varför ska människor alltid försöka veta bättre om andras liv? Varför ska man alltid framstå som den bästa? Åh! Men vi slog bort detta genom att äta en bit mat på Nancy's, det är nog favoritstället! Borde plättlätt öppna här i närheten också tycker jag.
Sedan inhandlades det lite godsaker på glasbanken innan vi for hem och mös bort några timmar. Kvällen spenderades på världens fjortisfest i fula förorten Ronna. Haha, jisses säger jag bara! Kilade sedan ut på krogen och avslutade kvällen rätt tidigt. Skönt!

Riktigt vad vi gjorde under lördagen minns jag inte. Men på kvällen så mötte vi upp grabbens syskon med respektive för att äta på restaurang. Munorgasm. Plankstek blev det för min del och den hade gärna aldrigt fått tagit slut. Blev ytterligare en dag med läskfyllda brukar och hög musik. Fast denna kväll avslutades inte direkt tidigt. Tror vi var hemma runt femsnåret. Somnade som en stock!

Snöade som bara den på söndagen och jag hade sommardäck. Mellan Strängnäs och Eskilstuna så var det kanonfint väder. Torr väg och solen sken. Men när jag precis passerad Eskilstuna så vänder det på sekunden och vräker ner snö, blåser halv storm och är nästan isbana. Där halkade jag omkring i 60km/h. Haha, skapligt irriterade bakom mig. Men hem kom jag tillslut.

Så igår, måndag, var jag på intervju. Inte nervös för fem öre fram tills det var ca en halvtimma kvar. Jag trodde jag skulle få upp lunchen. Men det gick bra. Hon jag skulle till vabbade så jag fick träffa en annan. Kan inte riktigt sätta någon känsla på hur det gick. Kändes varken bra eller dåligt. Förhoppningsvis gick det bra! Nu kan jag bara hålla tummarna, skulle vara superkul att få ett erbjudande!

Nancy's

Jag är inte fjortis någonstans!

Det var en riktigt häftig himmel när jag for hem.
Visserligen ter det inte sig lika häftigt på bild..

Tack darlo för allt du bjuder mig på.
Du är bäst! ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback