från och med du

Kvällen igår var riktigt lyckad. Vi satt hemma hos Anna, inomhus tack och lov, och drack medan vi spelade kort samt pratade minnen. Daniel visade sina skills på gitarr och sång mellan alla skratt. Han är riktigt duktig den pojken. Lyssna och njut!
 
http://www.youtube.com/watch?v=ZRe_WFb7cL8 - Gick inte att bädda in filmen
 
Mådde prima imorse när jag vaknade, bättre än jag såg ut i alla fall. Sminket var på sned och hållningen likt en gammal när jag promenerade Kiwi. Uscha, undra vad folk trodde om mig.. stackare!
Stack över till jobbet halv två och idag var jag på avdelningen mitt emot. Känns alltid så himla skumt att vara på 'fel sida' och man vill bara springa över när det larmar.
 
Imorgon är jag ledig, superskönt! Ska ringa farbror doktor och be dom köra ner en kniv i halsen på mig - det skulle vara skönare än det onda jag går runt med hela tiden! I två veckor har jag gått nu, jävla skithals! Ska tvinga till mig en remiss till ÖNH och cutta bort mandlarna. Ska se till att gå på den remissen då också. Hehe!
Måste tvätta och plocka här hemma också. Får se om det orkas med. Kan nog tänka mig hur det slutar ändå.
 
Helgen är oviss ännu. Har försökt byta bort min lördagkväll men ingen som vill jobba .- förståeligt! Så jag blir nog hemma och nykter, tyvärr. Jag och Daniela funderade på om vi skulle åka över till Örebro och känna pulsen där. Men det får nog vänta lite..
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback