i don't know her anymore

I skrivande stund så sitter jag med två nakenfisar i knäet och för att förtydliga det hela så är det två nakenhundar och ingenting annat! Kändes som att det var gjort för att misstolkas.. Har brors två sötisar här medan han och bror nummer två är i Kumla och går på festival/konsert eller va tusan det nu var. Det är alltid lika trevligt när hundarna är hos mig - jag får min dos av hundägande och när jag tröttnat så lämnar jag tillbaka dom! Kanske var bra att jag inte tog Kiwi i alla fall..
 
Hur som helst, jag red igår. Det var härligt och jag insåg varför jag håller på med hästar. Calle skulle in till sin teaterträning och eftersom tant T har skavsår i rumpan (efter att ha ridit hästen x antal dagar - ingenting annat (tror jag?! hehe)) och vilken häst vi har! ♥
Dock så slutade denna teaterträning med att både jag och tant T kläddes om på och kastades in på scenen. Usch då.. Vi har i alla fall hittat våra nya krogen-outfits! Så ser ni någon med en ful svart lädermössa med öronlappar på så är det något utav oss. Herregud!
 
Nu är jag tjugo år gammal också. Jag är vuxen och har lämnat tonårslivet - eller? Näe, jag stannar nog kvar ett tag till och blir vuxen.. sen!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback