you just got one chance

Happ, sjukresan är inte riktigt över ännu. Jag hade hoppas på att få gå till jobbet idag men med tanke på att mina lungor snart hoppar ut genom munnen på mig och hjärnan är full i snor så stod jag över idag - igen. Usch, jag är så rastlös att jag kan klättra på väggarna. Tack och lov att jag har hunden att gå ut med emellanåt så jag får lite luft och rörelse.
 
Livet är lite på sned just nu men jag har brottats med mina tankar i flera dagar nu och jag tror jag lyckats stoppa undan de flesta. Ingenting går att göra ogjort och livet är fortfarande vad man gör det till.
Planen för hösten var att läsa Vård och Omsorgscollege här i staden men den visade sig vara full för denna termin. Så jag är sysslolös om jag inte får det förbaskade jobbet på båten som jag tjatat om. Ska komma ihåg att ringa och tjata lite på dom.
 
Men, innan jag gör någonting så ska jag ta en semster! Jag tänker bege mig till västkusten och inte ha ett 'komma-hem-datum' utan bara glida omkring och må bra. Tänker göra allt för att kunna bosätta mig där också. Det blir massa jobbsök och liknande. Förhoppningsvis så beger jag mig redan när jobbet här är över och hjälper syster att flytta. Vi får se, vi får se..!
 
Nej, nu ska jag och min snorfyllda hjärna krypa ner under filten i soffan igen.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback