idag landar vi där palmerna bor

Nu är helgen över tänkte jag säga, min vecka har blivit helt kaos i och med att vi for på kryssningen i söndags. Så det känns inte som att det är torsdag redan.
Kanske ska börja med att berätta om kryssningen?
 
Just i söndags så tyckte SL att dom borde röra till i grytan och ändrade busstider, bytte bussar emot igångsatt pendel och så vidare. Förvirrande värre. Jag och J fick skyndaskynda till bussen för att, efter att vi läst på tavlan, inse att bussen inte går till Östertälje utan bara till centrum. Väl i centrum skulle vi ta pendeln (som samma dag sattes i bruk efter reperationer) men det visade sig inte gå några tåg på grund av signalfel överallt.
Trafikvärdarna antog att det skulle komma en ersättningsbuss.. sen! Vi stod och väntade bra länge innan vi beslutade oss för att ta en taxi. Sprang dit och när vi nästan var framme så kom bussjäveln, bara springa tillbaka. Fick ett oroligt samtal när vi satt på bussen om att tåget till Stockholm stod inne på perrongen. Måste jag säga att vi sprang som om vi hade senap i anus? Trots alla odds så hann vi med pendeln.
 
Väl på båten så kastade vi oss in i dimman ganska snabbt. Sabaton levererade två rejält grymma spelningar och hela båten var full av goa människor. Jag fick av vår granne lära mig hur man gör en Nävergök. Riktigt varför man kallar det en nävergök vet jag inte men spriten (gärna Minttu) hälls i en kupad handflata som man sedan drar in i näsan. Kan säga att det bränns rätt fint ett tag men när det lagt sig så kan man tamefan andas genom näsborren!
 
Under natten lyckades jag, J och någon totalt random hamna i Sabatons sviter. Finns det inga vakter så passar man väl på? Supertrevliga!
 
Pojkarna i min hytt var ganska kassa. En somnade relativt tidigt, runt fem, en däckade halvnaken på toaletten och J sprang runt naken i hytten. Jag däremot klarade mig galant förbi pinsamheter och diverse annat. Skills.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback