jag har inget mer än mina tankar

Efter många om och men så kom tillslut min grabb hit. Det var en nerslagen lokförare, missade tåg och taxi som aldrig kom. Tog närmre tre timmar för honom att åka en timmes resa hit. SJ levererar.
Jag var tacksam för att jag tagit stallet under den tidiga eftermiddagen och bara kunde kasta in hästarna i ett helt färdigt stall efter en snabb middag på Subway. Färdigsminkad var jag dessutom så bara hem och byta kläder samt dra på klackarna.
Det sämsta måste ha varit mina leggings jag drog på mig när jag skulle hämta på stationen. Visste att det var hål på ett mindre passande ställe men jag trodde det skulle hålla sig i skinnet. Hade jag inte mycket för när jag klev in i bilen och hålet gick nästan ända ner till knäet. Hur pinsamt att gå in på Subway klädd som en fet slampa? Jisses säger jag bara! Haha - skönt att jag inte bryr mig så pass i slutänden..

Lördagskvällen var den bästa på riktigt länge. Jag hade så grymt kul och hela stämningen var så jäkla chill att jag inte kan sätta ord på det hela. Jag och grabben for över till systrarna Andersson för lite förpärla. Jag fick äntligen öppna min Koskenkorva med hallonsmak som jag trånat efter. Riktigt farlig tillsammans med sockerdricka - saft! Inte en enda smak av alkohol även om jag blev girig och blandade en 50/50. Måste jag säga att jag lååångt inne i dimman?

Taxibuss in till Källarn - höjden av lathet. Helt ärligt så är det ganska mörkt. Vet att jag träffade Alex som åter jobbade i baren efter en lååång period av Thailandjobb och att jag pratade med DJ'n. Sen satt jag och grabben helt plötsligt på Kebabhouse och åt kebabtallrick?! Taxi hem efter det i alla fall. Sov som en prinsessa och vaknade likadant. Ibland är det skönt att vara ung och som oftast hoppa över baksmällan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback