11-11-11

Religion är en knepig del utav livet. Hur vet man vilken som är rätt och VEM som lär ut det rätta?

En mycket känd författare, Mr Crone, är tyngd av sorg sedan hans fru och son dog i en hemsk brand.
Han lider av mardrömmar där han upplever syner ifrån händelsen samt tar emot meddelande ifrån sin forna familj. Något som förföljer honom är siffrorna 11:11 och kommer att betyda något så mycket mer för honom i framtiden.
En dag får han ett samtal ifrån sin bror i Spanien som berättar att deras pappa är döende och han beger sig dit.
Både pappan och brodern är djupt religiösa i motsats med Crone som övergivit sin tro efter branden.

Crone får uppleva många mystiska och hemska saker som alla har ett samband med siffrorna 11:11 och han blir mer övertygad som att dom säger honom någonting. Efter mycket forskning så inser han att det är en form av andevärld och uppryckelse som är innebörden och att hans uppdrag i det hela är att rädda sin bror, prästen, från att bli nerdragen av andarna och låta Djävulen få grepp om mänskligheten.

Den 11 november 2011 - 11/11-11 så ska portarna öppnas och tillåta onda andar komma tillbaka till vår värld och överta människors tro på Gud. Brodern försöker dock motarbeta Crone och ber honom att akta sig för vargar i fårakläder.

I slutet så får filmen en tvist man inte hade räknat med och det hela 'make sense'. Det är så otroligt viktigt att kritisera vad folk lär ut och i slutänden själv avgöra vad som är sanning eller inte.
Jag kan själv relatera till denna film och jag tror att ska man förstå den största innebörden i denna film så ska man nog vara en smula insatt i vad religion och kristen tro lär ut om falska lärljungar.
Det är mycket hemska uppenbarelser i denna film och jag höll för ögonen flertalet gånger. Ingen film att se själv i ett mörkt rum om man är mörkrädd!

http://www.imdb.com/title/tt1712159




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback