cuz' I feel homless

Ja jisses vilken helg! Vad har jag gjort egentligen? Sovit, ätit och druckit saft. True story alltså. Jag har kastat bort hela helgen. Eller ja, kastat och kastat. Har ju spenderat den med hjärtat men anyway. Ni förstår poängen?

Fredagen var ju en planerad utgång med Masiel och hennes kusiner. Vart tror ni dom hamnar av alla ställen? MÄRSTA! Liksom, ey? Pojkvaskarna ville inte heller joina så det blev jag och grabben alone. Men vi hade kul. Kvällen avslutades ganska tidigt men det var skönt ändå. Skulle ta en nattmiddag på Donken och det blev avslutet på min väskas liv tillsammans med mig.
Något iddi tyckte väl att den såg snygg ut och blev avundsjuk. Vi vet alla att människor drivs av avundsjuka.. Så när vi skulle gå så låg inte väskan halvt under jackan (!) där jag senast lade den. Så jag fick allt ringa och väcka min far mitt i natten så han kunde spärra mobilen.

Blev en utgång på lördagen också. Var några vänners band som skulle spela på CP och hade Collegekväll vilket innebar bland annat beer pong. Kvällen slog slint för min del och jag tvingade nog hem grabben strax innan tolv. Fail. Ibland är jag bra dålig alltså.

Men idag är det måndag. Och denna dag till ära så har jag lyckats gjort en stöldanmälan hos farbror blå. Fick sedan traska vidare till min bank och spärra mitt legitimation. Sedan hem och ringa ame för att få reda på vilka tider jag skulle vara där. Allt fanns ju i min mobil..
Har dessutom ringt om mitt körkort. Jag frågade på skämt om dom glömt bort mig och det slutade med att så var fallet. Haha. Värdelöst. Nu skulle mitt kort skickas på tillverkning i alla fall så förhoppningsvis får jag det nästa vecka!

Humle är king över soffan!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback