shine, shine, shine like the sun

Fy tusan sicken chilldag! Borde finnas flera av denna sort.

Låg och drog mig ända till klockan tolv. Ni vet snooza i två timmar? Yapp det gjorde jag. Sen när jag beslöt mig för att gå upp så hann jag bara kasta benen över kanten innan jag insåg hur trött jag var. Så jag lade mig igen, ställde timern på en timma och snarkade vidare. Hur lat?

Så ett fick jag tvinga mig upp och hasa mig till soffan där jag spenderat resten av dagen. Tillslut började det krypa i min kropp så jag pluggade in Wii'et och boxade mig svettig. Ner i soffan igen tillsammans med några fiskpinnar indränkta i citron - mums!

Halv sex så tänkte jag ta cykeln ut till stallet men latheten tog överhand. Vem är förvånad? Jag har inte rört cykeln sedan jag fick körkort. Jisses! Men jag brummade ut till stallet och blev förvånad när hästarna redan var inne. Söta Madde hade redan kastat in busarna. Så det blev bara lite gos och julmust innan jag brummade hem igen.

Kvällen har inte varit mer aktiv den. Jag och pappa delade på hans lasangerester sedan helgen och sedan intog vi soffan. Hurtiga klubben. Vår träning är att zappa mellan kanalerna..

Ida ringde nyss så jag agerar taxi inatt. Fucking studentfest. Jag vill också! Höhö, det var inte ens ett år sedan vi hade våra studentfester (riktiga alltså..) och jisses vad vi (jag..) spårade. Galet roligt hade vi.
Sista studentfesten slutade såhär för mina pojkkamrater när vi skulle hem;


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback