vart gick allt snett?

Fördelen med att inte sova är att man slipper vakna! 
Just för tillfället så hade jag varit glad om jag fått vakna. Det hade betytt att jag hade sovit. Har blivit för lite av den varan på sistone och jag är rädd att jag kommer förlora förståndet snart.. Mer än jag redan gjort bör påpekas. 
Jag kände mig en smula dåsig runt halv elva så stängde ner, släckte lampan och sköljde ner sömnpiller medan jag höll mina tummar för att John Blund inte skulle missa mig.
Visserligen så somnade jag men likt alla andra nätter jag somnat under så vaknade jag och denna gång var det runt ettiden. Varför? Snurrade runt bland lakanen ett tag innan jag gav upp och slog igång en film. Har nu hunnit plöja igenom två stycken innan jag rävsov för pappa.
Känner dock hur tröttheten börjar sätta sina klor i mig och jag står i valet och kvalet om jag skulle blunda några minuter. Skulle behöva det men risken att vara död runt elvasnåret är överhängande. Jag håller er uppdaterade!

Jag kör FF ikväll förresten. Pappa har styrt kosan med några jobbkamrater till Göteborg där dom också spenderar natten. Spännande. Hur många lampor kommer jag sova med ikväll? Hehe.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback