when you have trubles, have faith in us

Det här är en bra dag. En riktig chillardag ska jag se till att den blir. Jag har varit vaken en timma. Ja, en timma och klockan är två på eftermiddagen. Men jag är en arbetslös lat snorunge, ellerhur? Haha! Nej, jag inbillar mig själv att jag har en 'plan'. Ska nu se till att vara vaken tills kroppen gör ont och sedan vara vaken lite till för att sedan lägga mig i rätt sovtid och gå upp nio - varje dag! Ni får hålla tummarna för mig nu.

Annars så ringde jag till CSN idag. Igår när jag klickade mig in på mitt konto så stod det att jag skulle få pengar som idag. Tyckte jag verkade mysko och eftersom jag inte vill bli straffad senare så ringde jag för att höra efter. Men det var tydligen mina pengar. Man har rätt till fyra månaders utbetalningar på hösten oavsett när man börjar studera under perioden. Tumme upp. Och folk som tycker csn är kassa, jag förstår inte?! Haha!
Även om det bara var en halv utbetalning så måste jag påstå att det satt fiiiiint, speciellt efter min fina stöld i helgen där några hundringar försvann ner i någonannans ficka.

Sedan så plingade mobilen till och larmade för ame. Trodde den informationen hade gått förlorad men måste ha kommit tillbaka igår när jag kopplade upp mig emot mitt moln. Tacka gudarna för Apples alla knasiga påhitt! Så jag slipper ringa dit och sitta i en telefonkö som man blir knäpp av.

Så ska jag inte göra någonting resterande timmar av dygnet. Ska dock följa med pappa och handla senare. Då ska det inhandlas onyttigheter för nu har jag gått i fleeeera dagar och haft sockerångest. Haha. Usch!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback