i'm keep keep bleeding

Just nu vill jag bara dra täcket över huvudet och ligga i fosterställning. Har sedan ett tag tillbaka slutat med ppiller då min kropp inte tyckte om dessa plus att mitt humör var likt en berg och dalbana - det kan nog herr J hålla med om. Stackars!
Så under den här tiden så har min kropp varit helt ur balans och idag kom mensvärken from hell. H e r r e g u d ! Hör ni ingenting utav mig så har jag gått och förblött! Nej, riktigt så illa är det inte men jag som aldrig haft mensvärk 'på riktigt' känner mig ynklig. Tack och lov så hade praktikanten på jobbet med sig choklad till oss. Räddningen. Haha!
 
Har jobbat klart för idag. Ska möta upp mamma och bror på stan för en fika och sedan ska jag hem och pilla lite. Ikväll är det Vinbäcken som gäller - vad annars? Skulle egentligen vara ledig imorgon men åkte på ett extrapass. Tackade ja till det innan jag visste vilka tider. Visade sig vara i princip hela dagen. Kul. Inte. Menmen, mer klirr i kassan!
 
Så nu ska jag kila. När jag kommer hem så ska ni få se vad fröken T hade köpt åt mig.. Någon tycker i alla fall om mig och mina alkoholvanor. Hehehe!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback