i don't feel so alone

Nu var det ett par dagar sedan jag uppdaterade. Ärligt talat så finns det inte mycket motivation kvar över till bloggen men jag lovar att titta in och skriva någon rad emellanåt. Om inte annat så kommer det upp lite bilder då jag lyckats fånga hästsläpp både i skogshage och sommarhage. Dessutom tog min kära kusin studenten som jag också fick på bild. Lovarlovarlovar att det kommer upp minst en bild av varje. Haha!

Resan också. Det var en annorlunda resa med mycket fin omgivning. Ja, om man tänker på naturen vill säga. Min andra omgivning ger mig rysningar. Jag kan ju inte undangömma att jag nu insett att jag aldrig är ensam - oavsett om jag vill eller inte.
Resan hur som helst erbjöd annorlunda mat, sockrad mjölk och tidiga mornar. Sett viktiga platser i Wien, dock enbart ifrån en bil men lika vackert ändå! Icke att förglömma är Spanska Ridskolan. Någon bild därifrån kan jag tyvärr inte ge er då det var totalförbud för medieupptag - som vi, tillskillnad emot andra faktiskt respekterade. Mäktig upplevelse oavsett!
Väl i Berlin sedan så var det muren, torn och Hitlers lilla hus som jag minns speciellt. Jag har än idag, över sex dagar senare, fortfarande känningar i benmusklerna efter dom jävla trapporna i det förbannat höga tornet. Utsikten gick inte att klaga på dock..

Väl på hemmaplan så har jag lyckats vända upp och ner på tillvaron. Men det här ska bli bra. Jag behöver nog lära känna mig själv och stå på egna, ensamma ben för ett tag. Det är mycket som snurrar i huvdet för tillfället och i dessa stunder är jag glad för att köttbullarna i stallet finns. Det är en stabil tillvaro att fly till och ack så bra dom är på att pigga upp. Korkade djur. ♥

Men nu ska jag och mina spöken krypa under täcket och mysa. Har varit en lång dag idag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback