press play, fast forward

Mötte upp Daniela och Ellenor igår för att luncha på Kina. Pratade lite bebis och mycket mycket mera innan vi gick ut till ÖB för glass. Vi stannade till hos mamma innan jag skjutsade hem mina vänner och återvände till mami. Kvällen erbjöd lite vin och TP-spelande. Vi hade barnfrågorna, Kent förlorade. HAHA!
 
Dagen idag har varit en ren slappardag. Mobilen har varit knäpptyst och jag har snarkat i soffan. Meningen var att jag skulle följa med mamma och Kent upp till Kanalen men jag var helt slut på morgonen. Så jag och Humle snarkade ikapp där ett tag.
Men nu befinner jag mig hos pappa och vi har kikat på Hajar som Hajar. Klockren film. Precis min humor! Men nu är jag färdigfixad och redo för en vild utekväll. Ska byta strumpor och plocka iordning saften innan jag cyklar över till Andersson. Dagens överdel innehåller många minnen men jag hoppas att jag kommit så långt i mitt egna arbete att det inte förstör min kväll. Jag har inte använt detta linne på över ett år då jag fick tillbaka plagget i en brun påse med mitt personnummer på. Kära läsare - tänk på vad ni säger och till vem. Allt du säger kan användas emot dig in a court of law och med svenska rättssystemet så har du inte mycket annat att komma med.
 
Nej, nu ska jag peppa vidare i bättre anda och bege mig hemifrån. Puss!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback