it's this in twenty -something- years

Jag lovade att uppdatera. Men jag är inte så bra att hålla det jag lovar, i alla fall inte när det gäller bloggen. Men vem är det som lider? Nej, inte många! Haha!

Jag och mamma for som jag redan nämnt, ner till syster för att fira Dixie i onsdags där vi spenderat de senaste dagarna. Har besökt Dixies dagis vilket är på Nordens Ark. Superhäftigt dagis! Det är en byggnad som är uppbyggd likt Noas Ark och i längorna finns det massor utav djur - det är lite av en lantgård!
Går man längs hela byggnaden så passerar man kossor, grisar och getter. På utegården finns sedan ankor, gäss och andra fågeldjur som trivs mer ute.. Man går sedan in i byggnades tvärs emot och där är det andra sorters getter, höns av olika raser, häststallet och kaniner. Alla djur har tillgång att gå ut och in närhelst de vill, stora fina inhängnader ute som inne - precis som det ska vara!
Barnen får då hjälpa till att mata och lära sig massor om djuren. Alla barnen är mer utomhus än inomhus! Något som dessutom var häftigt var att i barnens lekrum inne så finns det ett fönster som är rakt in i kossornas ligghall!
Några gånger så går alla barnen längs med tunneln under vägen och går in till de vilda djuren. Ofta så sitter dom och har mellis bland vargarna. Hur häftigt?

Har annars besökt Kungshamn och bara glidit runt. Ätit tårta och sprutat ut konfetti så dom kommer få dammsuga sådant fram till midsommar. Dixie fick en dockvagn som hon körde med hela tiden och var så stolt över. Jag köpte fingerfärg åt ungen som hon hade himla roligt med i badkaret. Att en unge kan ställa till med så mycket. Haha!

Fredagens party spårade som vanligt ur för min och systers del. Vi eldade en planka och hade slut på en hel flaska med tändvätska som jag sedan kastade på elden. Vi hade lika gärna eldat upp oss själva och hela huset! Natten slutade med att syster åt nudlar med beasås och att vi somnade kramandes framför Big Brother inne i min säng. Det krävs några Saxinare för något sådant.. haha!

Bjuder på dessa så länge;


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback