you will be my shine

Det här med snarkade män, varför finns dom och varför ska dom envisas med att snarka bredvid en i soffan?
Jag sparkade min i arslet nyss och tvingade honom till sängen, där kan han få ligga och grisa bäst han vill..
 
Har inte haft så himla bra uppdatering vilket är lite synd. Speciellt på hästfronten då vi går framåt med rejäl fart. Både Shalinka och Calle är i god form och utfär saker vi bara för ett år sedan drömt om. Shalinka kan galoppera utan att fara iväg i världens tagg och Calle KAN faktiskt fatta en grymt fin galopp.
Utan en god uppdatering så missar ni våra impulsiva ridturer in till stan som oftast slutar i att vi rider runt helt planlös och skämmer ut oss. Shalinka har börjat förstå vårat upplägg och blir inte längre helt hysterisk när vi känner oss vilse - oavsett i skog eller rondell.
 
Nu är det dock slut med att äta frukost i stallet varje morgon och tjöta oss igenom stallsysslorna - jag ska börja plugga! Jag kom in i Eskulstuna så nu jävlar ska jag studera alla sjuka människor jag har omkring mig. Beteendevetenskap är det som ligger framför mina fötter nu ett par år framöver. Ska bli så otroligt lärorikt och givande!
 
Min bror gav oss alla en jävla resa här förra veckan. Idiotjävel! Hur illa och brutalt det än låter så skulle jag låtit honom ligga där och dö av överdos. Förbannade jävla skitmun!
Det har blivit på tok för många resor med den killen att det ska vara acceptabelt och jag tänker inte ta mer skit ifrån honom. Det är synd att andra tassar på tå kring honom gång på gång - skyll er själva!
 
Nej, nu ska jag nog ta och krypa ner bredvid snarkmaskinen. Blir en tidig lördagsmorgon då vi två ska åka hem till Arboga för en liten familjelunch. Mormor har fyllt jämt och bjuder in släkten. Min pojke var från början inte ens bjuden då det var 'så osäkert mellan oss'. Är vi kvar efter tre år så vet jag inte riktigt..
Bilen har ännu en gång börjat uppföra sig konstigt - förbannade skitbil! Så vi blir nog ståendes längs motorvägen imorgonbitti. Love it!
 
 
Hårt jobbande tant - på sant!

Kommentarer
Fredrika säger:

Du bloggar dåligt..! :p

Svar: I knooow. Har ingen direkt lust :(
Emilia Saxin

2013-02-15 | 17:14:59
Bloggadress: http://fredrikalidman.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback