are we human or are we dancer

Helgen har passerat nu i full fart.

Blev somsagt Eleni i lördags. Mucho trevligt!
Tänker inte berätta så mycket då det egentligen inte finns något att berätta.
Åt lite mat och hade trevligt helt enkelt. Ida och jag låg som vanligt och pratade bort halva natten men det är trevligt det med. Sov riktigt bra där borta. Slocknade direkt när vi väl slutat upp med fnittret.

Idag har jag väl inte heller gjort speciellt mycket.
Blev upp till ridskolan där plikten kallade. Fru Anttila med co. dök upp också så det blev kuuul. Dock så fick dom stå inne i cafeterian och vara varma medans jag fick hålla mig utanför och förfrysa fingrarna medans jag ville säga ett par välvalda ord över det dåliga ljuset i ridhuset. Allt flöt på smärtfritt. Fram tills kärlekskadrillen var slut. Då slocknade allt. Mysigt!
Hela ridskolan och området runt detta, brattberget och större delar av stan slocknade helt. Kul tyckte vi. Blev lite kaotiskt där ett tag. Fick leda in hästarna i ett kolsvart stall med mobillysen och hoppas på det bästa. Förstår inte varför det inte finns ficklampor överallt. Det borde ju finnas åtminstonde en i stallet, ett par uppe i ridhuset och så vidare. Nehej, inte det. Men det hela löste sig och vi bestämde oss för att avsluta det hela lite kort och påbörjade att kröna lucia samt stjärngosse, dela ut priser av diverse slag och POFF så fick vi tillbaka ljuset efter dryga timmen.
Så det hela löste sig men vi valde att avsluta ändå. Folk hade begett sig hem, hästarna var en aning uppstressade av allt sådant. Men med strömavbrottet så sålde vi i USK en himla massa saker. Haha.
Lotter, godis och ptja, ah.
Blev att packa ihop kameran, städa lite och sedan åkte jag med Tarja ut till Godby. Fixade natt åt hästarna och klampade ut i hagen för att leta efter dom. Kul att vi inte tänkte på lyse. Men det gick. Calle var mörkrädd den stackarn.
Men nu så är jag hemma, eller jag har ju varit det ett tag men hur som. Ska väl hoppa in i dushen snarast och sedan bege mig till sängen.
Blir Culinaren imorgon. Har fyrtio köksfranskaglosor tills imorgon och ptja, det kommer inte alls att gå då jag inte ens tittat på pappret. Kul! Så är det hotellprov på tisdag. Hurra!

Nu, dusch!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback