it was all yellow

Jag är tröttröttrött..
Orkar inte riktigt gå igenom hela helgen men i korta drag av det som hände; bilfärder, mat, promenader, mat, lego, mat, film och slutligen.. mat. Jag älskar att vara hos S för man får äta hela tiden. Dock så är det ju bra att jag är ganska kräsen för det blir mest.. potatis och salt. Så det kan bli. Phu.
Jag är inne i min babelsin period. Förut var det mandariner, i skolan äter alla sådana hela tiden. Det är mumsigt. Men efter att ha varit hos E så vill jag äta större grejer. Man måste ju avancera sig ibland.

Jag var så trött och opepp så pappa skjutsade mig till stallet och medans jag fixade där så for fader och handlade lite. Calle har ätit sin babelsin som hängde vid hans box. Elak häst. Jag slog honom.. nästan. Nej!
Vi får alla hålla tummarna för han var lite knasig ikväll. Såg redan i hagen att han inte alls ville stå på v.bak men han gick som vanligt. Dock så när jag störde honom mitt i maten för att få bort alla lera ur hovarna så var han på en psm tant. Typ.. Dolly! Han gick undan när jag ville få upp h.bak och när jag sedan pysslade med annat och sedan kollade till honom så vilar han v.bak. Jag tror jag börjar bli nopprig. Tarja har en dålig aura för tillfället skulle jag tro. Hennes djur råkar ut för allt möjligt tycker jag. Men nej, det blir nog bra.
Ska släppa ut djuren imorgon så jag ska kika lite extra på kräket. Om inte annat så kanske det blir en tur på morgonkvisten. Om jag orkar. Kanske en promenad? Jag har ju blivit så himla hurtig.
Hejdå!


Kommentarer
Anonym säger:

Jag skicka bilder sedan! Åh, mumsigt! Hela min mage är totalt förstörd. Typ, kaputt! Alla dessa böner. Mår din mage bra? Älskar bullar!

2008-12-22 | 21:58:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback