slutkörd..typ!

Tjoho, hejsan i lingonskogen..! Jag är hemma igen, framför min käraste dator. :3 haha.
Dagarna som gått har varit superhemsk blandad med superunderbara ögonblick, sådana man aldrig vill glömma. På ett sätt vill jag spola tillbaks tiden och sett till att jag aldrig åkt, men på ett annat sätt var det en sådan vecka man kan behöva ibland. Kan dra lite snabbt vad som hänt.

Torsdag:
Packar husbilen samt det sista till jobbet. Runt halv sex gav vi oss iväg mot Åkers Styckebruk och var väl framme runt sju. Fanns en automat där man fixar fram fiskekort och stuff men den vägrade att sammarbeta. Så det bliev till att ta oss runt och fråga hur man skulle göra. det hela slutade i att den ena som äger fiskegrejset blev uppringd. Dock var han i Sundsvall så han fick ringa en annan som hade nycklar. Så vid åtta kanske så hade vi tillslut fått fram fiskekort och vi drog vidare. Var superfina sjöar och mycket bra fiske. Det vakade och fångades runt hela sjön i stort sett regelbundet.

Fredag:
Kanonväder, blåste och så men solen stekte inte och det var uppehåll. Perfekt fiskeväder med andra ord! Ingen fångst för varken mig eller Kent på förmiddagen och det verkade inte som om någon annan fick någonting heller. Verkade dött på kvällningen också. Där emellan så kom det en regnskur och jag stod som ett fån kring en gran för att inte bli blöt, Kent däremot drog på sig sin supersnygga regnskappa som seriöst är skrattretande. Men fungerar det så är det ju super.
Hur som, Kent började packa ner sitt spö men jag lät mitt ligga kvar i. Plötsligt hör vi ett stor vak precis intill oss men varken jag eller Kent reagerade. Sen ser jag bara hur den mannen rusar emot mitt spö och hugget tag i det innan det skulle fara ut i sjön. Sedär, då vart det vart i mig med och jag fick dra upp min första ädelfisk helt by my own! Superkul verkligen, jag kunde seriöst inte sluta le! En fet regnbåge vart det, uppfiskad på degmaskar. Vägde sägerligen tre kilo. Jag åt av den på kvällen! Ricki med..

Lördag:
Nada fångst men superkul ändå. Fick ett oväder över oss. Det vräkte ner, åskade och blixtrade. Jag hade dock regnkläder på mig så jag var torr. När detta väder dragit förbi så förvandlades sjön till som hämtat ur en saga. Jag och Kent hade nu placerat oss i en vik där det fanns en hel del näckrosor. Hur som, solen tittade fram och glittrade i vattnet, ånga drog ut över sjön och då och då ramlade ett par regndroppar ner i vattnet. Vackert må jag säga! Fick en smärre dålig bild på det hela som jag säkerligen kommer lägga ut. Men min mobilkamera är inte den bästa!

Söndag:
Packade ihop sakerna och gav oss iväg mot Gnesta. Fjärilarna hoppade i min mage då vi närmade oss Ånhammar. Fråga mig inte varför just det stället men det var superfint! Hur som, kom fram till Rocklösa tillslut där jag träffade Lenas man Anders som visade mig vart jag skulle sova osv. Senare kom Lena och jag fick lite instruktioner och så. Vid tre kom barnen så det vart att hälsa på föräldrar samt visa alla barn vart dom skulle sova. Sedan gick vi alla och kollade på hästarna och så. Träffade rumskompisen Antonia med, supertrevlig!

Blir en aning onödigt om jag drar allt dag från dag då det såg nästan likadana ut i uppbyggnad. Klockan ringde klockan sju och då var antingen jag eller Antonia tvungen att masa oss upp för att gå bort men jobbiga barn till Börsnäs som ligger säkert 4 km därifrån. KUL! När dessa hästar var inhämtade så vart det frukost, sen ridning. Lunch, teori, fika, ridning, bort till Börsnäs, middag, aktivitet av något slag, nattmacka vid nio och sedan sova vid tio. Fick ingen ledig stund alls vilket gjorde en totalt slutkörd!
Min uppgift blev att antingen hämta hästar på morgonen eller göra frukost, hjälpa barnen i stallet och sedan springa runt med förbaskade ungar som åker på ridläger utan att kunna rida på ridbanan i tre timmar och sedan fixa fram bestik och stuff till middagen osv. Plocka in disk i diskmaskinen, se till så barnen mockade ordentligt och liknande. Det var mycket spring och stress precis hela tiden! Sedan kan jag ju inte säga att jag vart speciellt rättvist behandlad.. >< Jag såg till att hästarna blev sadlade till första gruppen skulle rida (sen var ju jag på ridbanan och Antonia i stallet) osv, och det är ju inte meningen att det är jag som ska sadla eller tränsa hästen. Det är inte heller jag som sinkar gruppen så att dom inte kommer i tid. Det var ständigt ett barn som sa "Emilia, jag måste gå på toa" när det var fem minuter kvar, eller "Emilia, ska man sadla?" när alla andra höll på att tränsa och jag tydligt sagt att alla måste skynda sig. Jag kan ju heller inte rå för om någon är dryg och sinkar alla andra. Nej, det jag fick höra när vi kom upp till ridbanan var "Emilia, det tar för lång tid i stallet!" tack, jo jag vet, men hur kan det bli mitt fel? Ska inte fem ridelever hinna sadla, tränsa och sätta på sig hjälm osv på trettio/tjugo minuter? Paah!
Förutom denna grymt påfrestande stress så har jag faktiskt lärt mig en massa. Lena är en superduktig ryttare och har jätte många bra tips och kundkap. Hennes hästar inte inte några avdankade ridskolehästar inte! Kan man inte rida ordetligt så går inte hästen fram så är det bara! Rider du inte rätt med sittben eller inte sitter rakt över hästen så kommer du inte kunna svänga. Och jag kan säga att det var få i denna ridgrupp som kunde komma fram i trav eller vända över ridbanan.. Huh! Det är faktiskt lite smått läskigt. Barn som ridit i över två år (jag kunde åtminstonde en hel del när jag ridit ordentligt i två år) som inte kunde stanna hästen, vända över ridbanan, få hästen i trav eller ens hoppa. Hur som, ridkvalitén på dessa barn var jobbigt låg! Vissa ungar sa till och med "Hästarna på ridskolan är inte såhär jobbiga att rida" - bara det påvisar ju att det inte riktigt förstått var hästarna på ridskolan gör, dom följer det ridläraren säger eftersom dom vet vad som förväntas göra. Säger ridläraren trav så travar hästen..
Som sagt, jag tror inte att jag kommer jobba där igen, men jag funderar nästan på att åka dit på något läger senare. Kommer säkerligen bli mycket bra, kunskapsmässigt.

Jag var supertöntig när jag kom hem. Åkte ut till stallet direkt och när jag fick se Calle så började jag seriöst att gråta. Jag fattar inte hur jag kunnat sakna honom så grymt. Allt bara släppte, stressen, hemlängtan och allt. Jag var hemma igen och den känslan är obeskrivlig! Jag har varit borta ifrån honom i stort sett lika länge som jag vart nu men det har på något sätt inte vart samma sak! Men men.. Han har gått upp i vikt denna vecka och en himla massa saker här förändrats i skogarna. ^^ Det kändes helt jättekonstigt när jag red. Ja, jag kunde inte hålla mig, hade inte ridit sedan den fjärde juni och var grymt sugen så det vart en lugn barbackatur i skogen. Härligt värre! Hur som, hovslagaren skulle komma den andra juli har jag för mig och då tänker jag sätta igång med ridningen på riktigt. Nu har han latat sig hela sommaren och nu måste hans kondis byggas upp, han ska utbildas ordentligt. Jag ska bli en bokmal, läsa allt jag kan om att vidareutbilda en häst. (haha, får vi se hur det går. Kommer säkerligen sluta i slakt om ett par år. ;)) Men det kan bli spännnade, se hur långt man kommer.
Nästan direkt när jag kom hem så ringer Dennis och frågar om jag ville vara barnvakt. Jag som aldrig kan säga nej åkte över och så. Skulle bara vara där ett par timmar. Han och Angelica gick vid elva typ och skulle komma hem om två tre timmar. Sure. Jag var hemma kvart över tre. Supertrött över att inte ha fått sova ordentligt (har sovit superdåligt där borta) så grät jag för minsta lilla. När jag låst garaget för att klockan var så grymt mycket, när jag kom in i mitt rum, för att jag tyckte det var så grymt skönt att vara hemma och när jag la mig i sängen för att det nog var den skönaste säng jag sovit i.
Jag är nog smått psykiskt störd ändå.

Nej, nu har jag ödslar på tok för mye tid här. Ska hoppa in i duschen och sedan fara över till Dennis och hämta min mobil som jag glömde. Sedan ska jag leka med Johlin. :)

Blir att fara hem till bästaste snart. Både själv och sedan med Calle, superkul!

(För er som märkt, jag har använd ordet grymt något grymt mycket i detta inlägg. ;) haha)

nittonde juni

Nu är det långledigt vilket innebär fiiiske för min del. :) Midsommarafton imorrn har jag för mig eller?
Hur som.. Dagen har lunkat på ganska okej. Vid tio någon gång så kom papa och knackade på, han var och kollade hur grävandet härikring såg ut och passade på att prata lite. Hörde hur mama och papa satt och pratade om hur tjocka och goda ostskivorna vart om man hade en plastosthyvel. Det visst ni inte va?! haha. Runt elva så klev jag upp ur sängen då mama påstod att det var m i t t fel att vi vart sena. "Om du hade gått upp lite tidigare så hade vi kunnat åka nu" - tackartackar, var det inte du som skulle väcka mig? >< Tröttsamt!
Så honkade mama på min moped med cykeln ner till staden. Inhandlade ett diadem till jobbet och så käkade vi pizza. Smarrigt värre eller något sådant.
Efter ytterligare några ärenden så for vi hem igen och städade. Jag har härmet skurat alla golv hemma. ;) Rent och fint på jag säga. Tror jag ska skriva in på mitt CV; Mycket duktig på att moppa golv. Efter denna ansträngning så for jag hem till papa och fixade fram ett par kartor samt duschade. När inte mama dök upp vid tre som vi sagt att hon och Lena skulle göra så ringde jag och frågade vad hon pysslade med (klockan var då kvart över!) "Jag glömde helt bort dig, vi är i fellingsbro nu" - "Hejdå" sa jag och la på. Kul, tack! Sure, det är inte så mycket att hänga upp sig på men det känns ändå som ett slag i magen. Jag har blivit glömd flera gånger, hon kommer tio minuter senare än hon säger och man får stå ute i kylan och undra när hon kommer, om hon ens kommer dyka upp. Man känner sig inte så pass 'viktig' vid dessa tillfällen och tja, som om man inte riktigt betyder så mycket. Jag vet att jag är larvig och helt utomordentligt störd men ändå, ska man bara tacka och ta emot och inte bry sig utan rycka på axlarna för sjuttioelfte gången?
Och visst, jag kommer att få träffa min pärla flera gånger men det är ju själva avskedet. Hon är inte 'min' längre och hon kommer inte att komma tillbaks h e m! Ah, jag är allt för känslosam när det gäller hunden, fyyy! Jaja, hoppas bara att Lindkvistarna får lika stor glädje av henne som jag fick..!

Ida, du borde känna dig privilegiad (finns det ett ord som heter så?) över att få låna min kamera OCH överta den vackraste hunden på jordens yta! o.o Nästan så att jag blir avundsjuk! Oh du, mp3 spelaren får du av mig! :3

Ikväll, om kanske en halvtimme så bär det av till Gnesta. :) Spännande. Önska mig lycka till!

artonde juni

artonartonarton.. jahop?
jag avskyr regn. Verkligen! Det är bland det värsta jag vet, och speciellt när jag ska göra saker. Det skulle ju inte förvåna mig och hela nästa vecka regnar bort! Paah!
Hur som, idag blir det att packa hemma hos papa, saker som ska packas om hemma hos mama. Onödigt värre! Sen ska jag väl se till så att jag inte svälter här hemma, jeg menar, det vore väl synd ellerhur?! haha! Sen blire att hämta mooopen och punga ut sexhundra spänn (inte jag men ändå). Avskyvärda moped! Jag fattar inte varför jag skaffade en. Pengautsugande äckliga motordriven apa! Sen att han vägrar starta, låter konstigt och är allmänt ful gör inte saken bättre. blä!
Efter att jag hämtat ut den avskyvärda grejjen så ska jag sätta mig på den och fara ut till stallet. Funderar på att rida faktiskt. Var ju grymt länge sedan jag ens hade tid att titta på Calles sadel. o.o Har ju knappt varit ute och klappat på aset i veckan. Fy vad hemskt! Saknar honom faktiskt. Konstigt men sant. Han är ju min plutt, ellehur! Förstår inte hur jag ska klara mig i över en vecka (som läget ser ut nu så..) utan att ens.. se honom. >< Visst att jag får tillbringa vareviga dag med sjutusen andra hästar men det blir ju inte samma sak. Hoppas att jag får ta med kräket sen!
Men jaja, efter stallet blir det att fara hem till mama i guess. Där ska jag nog chilla. ;) haha! Sen vet jag faktiskt inte, som sagt, tiden får utvisa. ;)21.57
Nu har dagen passerat i stort sett. Har inte alls fått mycket gjort men har ändå klarat av dagens mål! (Förutom att borsta tänderna.. o.o FY!) Hur som, vid fem så kom mama och hämtade mig och vi for till staden. Handlade lite på apoteket och så. Sen köpte jag mig allt en ny tandborste samt tandkräm. Jag slog på stort med och köpte tuggummi! Snacka om att jag bryr mig om mina tänder. :') Ha-ha-ha! Mjo.. sure. Sen så gick vi vidare till stationen och hämtade ut mitt paket. Kläääder i en hel stor kartong. Och ja, jag ska verkligen behålla allt. Jag kunde ha a-l-l-t! Det är tametusan ett under! Haha! Lite glad vart jag allt, och mama vart riktigt avundsjuk på vissa kläder. :') Då mådde jag ännu bättre. ;)
Jag vart till och med lite geek.. Har köpt en prickig scharf-liknande grej (15:-) och så en typ.. stråväska (35:-) som är übersnygg! :)
*Tre linnen för 45:- (var tre i en så att säga)
*ett annat linne för 30:-
*converskopior för 50:-
*guult skärp (med ett E på ;)) 15:-
*lång skjorta 45:-
*randig t-shirt 35:-
* gul cardigan 50:-
ah, jag är supernöjd! Hur som, efter att jag hämtat ut paketet så går vi tillbaks till bilen och trevlig överaskning vi möts av må jag säga! Safira, som satt i 'skuffen' hade vält hela matpåsen och haft roligt. Haha! Låg vindruvor i hela utrymmet, hon hade gnagit upp brödpåsen och tuggat, slitit upp en köttpåse och sedan gått lös på köttet. Och pööh ja, var himla mycket katastrof där bak. x) haha. Fick veta ikväll att hon hade rymt med, stuckit över till grannen som ställt ut potatissallad åt fåglarna. Tjockishund!
Så har jag sagt hejdå till Calle med. Pussat och kramat har jag gjort. Myysigt! Fick damm i munnen, inte lika mysigt..! Sen bar det av hemmåt dår vi käkade mat och så. Sen vart jag faktiskt effektiv och packade. Så nu är i stort sett hela väskan packad och redo. Bara lite kvar, sådant som tvättats och torkar. Sen så ska jag pakca ner ridkläder och hjälmen sen så är jag fit for fight. Blir skoj!

Hejdå!


sjuttonde juni 2

Då har nu dagen passerat och klockan närmar sig elva snart.

Duschade på morgonen och kollade klart på filmen som jag började med igår. Sedan vart det bara att göra sig iordning viklet resulterade i att kläs sig och föna samt borsta håret, klart! Himla enkelt  må jag säga.. haha. Men så kilade jag över till fam Olofsson där även Esben befann sig. Så vi käkade jolgubar och glas. Hur som, senare ringde mor min och det var bara att avsluta och bege sig iväg mot Jocke. Lämnade mopeden och snackade lite skit.
Sen vart det att fara vidare till Lindkvistarna där Safira och Molly fick bekanta sig. Gick bra, damphundar! Efter lantbesöket bar det av hemmåt igen där det vart att få i sig lite mat (som var avskyvärd! Korvstroganoff med en massa grönskaer och kryddor, inte min stil!) och sedan lite snabbt gå igenom för kvällen.
Jag och mama hann självklart inte med vårat vanliga studie så det vart att gå på det som börjar vid sju. Lika trevligt det. Men fy så trött jag var, och en smula irriterad. Hur kan man bara ha mage att vara så äckligt nyfiken? Hur som, älska din fiende eller något. ;) haha! Gölligt..!
Sen vart det att fara hem till papa där jag kollade på ytterligare en film. Himla mycket film det blivit på sistonde, jag skyller på internet! Hur som, det var en grymt bra film. Sju av fem toasters! In Bruges. Lite thriller aktig, sjuk humor, död, en dvärg, och så ah, en aning kärlek. Sen att jag fick syn på en snygg skådespelare gjorde inte saken värre. ;) Dock kan jag inte påstå att det var en utav hans snyggare filmer utan han var lite.. udda! Skäggstubb åt folket säger jag bara. Ralph Fiennes passar inte i babylent! Det var till och med så att jag grät en skvätt när en snubbe dog. o.o haha!

Imorgon blir det att lulla runt här hemma (kollar antagligen på en film!) och packa iordning saker och så. Sen förhoppningsvis blir det att hämta kläderna jag beställt men med mitt flyt blir det antagligen inte så. Ska hämta mopeden i alla fall! Och så blir det att fara hem till mama. Tiden får utvisa vad som sker.

Här tänkte jag skriva ett par vackra och patetiska rader, men när jag väl skulle komma till skott så försvann orden. Hur beskriver man en underbar varelse och sin sorg över att lämna över denne till någon annan? Det går inte att beskriva känslan över hur det kommer att kännas då man inte vaknar upp av en sametslen tunga och en febrilt viftande svans. En tröst är dock att jag kommer få träffa henne, precis när jag vill. Men tanken på att hon inte kommer var hemma känns... fel. - Safira, lätt att älska, svår att motså

sjuttonde juni

okej, skärpning!
Kollade nyss min statistik och jag blev INTE glad.. o.o Jag har tappat en himla massa besökare då jag inte tror att Ida står för att alla sidvisningar. x)
Men jag kan hålla med om att min blogg blir tråkigare och tråkigare! Så bara för att bidra till detta så ska jag skriva ett inlägg sexton minuter över tolv, dvs, nu är det tisdag minsann!

Om bara ett litet tag så ska jag bege mig ut och hänga tvätt. Kläder som jag måste ha med mig när jag far iväg och jobbar. Allt måste vara klart innan torsdag så jag har en hel del press på mig att hinna med allt och tvätta alla kläder samt packa. Phöö, jobbigt att vara på hugget! Efter tvättet blir det att hoppa i säng och dejta datorn. Kolla på någon film hade jag tänkt, för att sova n u hade jag då rakt inte tänkt. Sommarlovet ska utnyttjas till varje millisekund! Hur som.. Sen blir det att blunda för att slutligen vakna upp till en ny otäck dag, det kommer säkert regna!
Efter att jag pysslat klart en del hemma så ska jag gå över till Camilla och fika var det bestämt. Efter det vet jag faktiskt inte riktigt vad som händer.. Det jag vet är att jag måste upp på staden och få ett par saker köpta och att mopeden ska in på servis samt att jag ska på bokis vid sex. Vart jag slutligen hamnar är också okänt, antingen här eller hos mama. Upp till bevis eller något sådant.. :') Nej, nu tog det slut.. uppdaterar väl när det börjar hända saker..! Ciao

sextonde juni

Måndag helt enkelt, behöver jag säga så mycket mer?
Började vid halv sju då Safira stod och gapade utanför mitt rum, tack för det den som stängde grinden imorse. Somnade tillslut om med en hund vid fötterna. Runt elva kom jag på fötterna igen, efter detta så hände det precis ingenting i stort sett.
En envis försäljare har plågat mig hela dagen. Han ringde först och frågade en massa frågor för att sedan säga att han skulle ringa tillbaks. Så ett par timmar senare ringer han igen men ingen förutom jag var ju hemma så jag struntade i att svara. Efter femtioelva signaler ger han upp, men endast för tre minuter ungefär. Så ringer han femtioelva signaler till. Efter cirka en timma igen, efter att jag inte svarat så gör han ett sista försök men jag orkar verkligen inte med honom så nu har han gett upp. :') haha.
Min dag har gått åt att glo på Animal Planet och käka pommes! <3 

Ca tre dagar kvar innan det blir husbilstripp
Sex dagar kvar tills Rocklösa
Jag är pepp!

femtonde juni

Sedär, nu är man hemma och omplåstrad!

Dagen gick åt att stressa på morgonen för att sedan fara på möte och träffa trevligt folk. Sedan så, efter en väntan på the men's, så gick vi från Betel hem till Said och Kjell där det var fullt av trevligt folk. Så det vart lite lekar, ätande och en liten teater så att säga i korta drag. Men superkul var det och hoppas att det blir snart igen!
Efter detta så gick jag och Ida hem till papa för att sedan bli upphämtade och skjutsade hem till mama. Så nu sitter  jag här och muppar. Har väl inte mycket mer att förtälja skulle jag tro.
Dock vill jag att ni ska tycka synd om mig då jag är skadad! Igår, hemma hos Ida där det var en himla massa annat trevligt folk och samkväm, så lekte vi också lekar. (Mycket lekande tror jag allt!) En gren var att springa till andra sidan, klä på sig en massa fula kläder och sedan spika i en spik med fel hand. Mhm, med min tur så måttar jag in en rejält hårt slag på tummen. Nu är den blå och fin. (Låter mycket värre än det är men tyck synd om mig ändå!) Sen så hemma hos Said var en krocketpaln uppsatt och så även detta mål och start-pinnar. Gissa vem som slår i lilltån superhårt i en såndär om inte jag. Så nu har jag två sköna relativt djupa sprickor mellan lilltån på vänster fot. Lyckat! Hur som, barnen i Afrika fryser inte.  ;)

* Om precis en vecka far jag till Gnesta på ett efterlängtat sommarjobb. Hästar 24/7! :'D
* I slutet av Juli är det sammankomst
* Om ca två månader åker vi till Kalmar och hämtar valp.
* I augusti någon gång är det gymnasiet som gäller. Woha!


fjortonde juni

Nu är jag då inte ensammen! Huset kryllar av människor..

Gårdagen innebar inte alls många äventyr. Jag och Ida snodde Esbens moped och for in till Frövi där vi lämnade ett par böcker som både Esben och Ida glömt att lämna in till skolan. Så hamnade vi hos Jonas där vi satt i ett par timmar och förderv tiden. Ganska okej, eller mer än okej! Hur som, for hem och mot kvällningen så åkte vi med Annica till Frövi igen men denna gång för att handla. Väl hemkommna så försvann jag och Annica iväg på en ridtur som gett mig träningsvärk idag. Ajajaj! Med andra ord, inte något mer intressant.

Lördagen, idag, har inte heller fört med sig några äventyr tror jag allt. Jag och Ida har gjort en totalmakover i hennes rum och det är superfint! Det trodde ni aldrig va.. ;) Så har jag hunnit duscha och så hängt en himla massa tvätt så jag är ganska bäst just nu! Nu har jag slagit läger framför datorn där jag nog sitter ett tag.

Nu kom Torgny och dammade av mig så nu måste jag sluta.


tolfte juni

Sådär, då är man helt ensammen i den stora byggnaden igen. Ptja, där trodde jag fel. Linus anlände just och låste in sig på toa för att läsa Kalle. HA-HA-HA.
Ingen aning om när jag gick upp men vaknade då och då när Ida for runt i rummet. Men tio kanske? Mobilen dog igår när jag spelade Sims så får väl ta och leta reda på en laddare i guess. Hur som, Ida missade bussen (klantarsel!) så Annica for och hämtade henne.
Hittade btw en laddare då mitt minne för en gångs skull (ska det förbaskade ordet sitta ihop?) inte svek mig! Kom på att jag tog med mig en ifall att. :'D Så nu har det vällt in sms. Ni vet, jag har ju inte haftr telefonen på under hela natten OCH hela morgonen. ;) haha.
Hur som, blir att ta det lungt nu fram tills fyra har jag för mig (minnet igen) och sedan blire full fart i byn! Tjohej lixom dåh vah!

Två månader och ca två veckor, då ni, då far jag ner till Kalmar och hämtar huuunden! :D *happydance*


22.02

Nu är det ungefär tio timmar sedan jag skrev mitt förra inlägg. Mycket har hänt må så sägas!
När Ida kom hem så blev det att äta lite innan vi började att göra oss iordning. Fint folk tar tid på sig! ;)
Jag lockade håret medans Ida insisterar på att det ska vara rakt. Hon är sepe! Hur som, vart himla stressigt där på slutet, sådant är himla ovanligt för fam. Lindkvist. Hur som, iväg kom vi och såklart börjar det att spöregna! Kulkul.. not! Kollade på Idas avslutning först och tjattrade med henne innan jag, Annica och Torgny for vidare hem och käkade yoghurt samt plockade upp Linus. Så vart det att fara vidare till Rocksammarbadet där vi träffade både den ena och den andra. Jag känner trots allt nästan halva invånarskaran här i Rockis tror jag allt. Ha-ha-ha, där var jag allt fyndig tycker jag! Nejmen det var allt ifrån någon Britta till Mojje,. Efter att vi utstått Rockhammarskolans sångröster så fick vi åka hem, äntligen. x) Alla tanter for hem till det gula guset på prärien och tjockade smörgåstårta (utom jag för jag är bäst!). Jag och Linus smuttade på alkoholhaltig cider och satt på plaststolar. Det är inte varje dag man gör det! Dock lämnade Linus mig i sticket där ganska snart och jag fick sitta med sex tanter (en farbror) samt herr och fru Lindkvist de yngre och studera samt prata akvarie och fiskar i tjugo minuter! Sedan tänkte jag att jag inte ville ta självmord så jag drog mig diskret bort ifrån bordet och rusade uppför trappen. Märkte hur trött jag var då jag la mig i sängen och spelade Sims på telefonen (himla bra uppfinning!) då jag somnade. Vaknade när alla tanter och farbroderns skulle åka hem. Sedär.
Nu har jag och Linus ätit upp fru Lindkvists godis och skrattat åt den sovande herr Lindkvist. Himla kul man kan ha alltså! Nu så väntar jag bara på att tiden ska gå så att vi får åka och hämta hem dotter Lindkvist. Pööh!
Jag är trött!

elfte juni

För tillfället är jag helt ensammen. Om man räknar bort det skällande hundkräket på nedervåningen vill säga..! Skrämmande.

Igår så blev det att kolla när Ida klippte sig en sväng. Sedan så gick vi hem till mig och käkade mackor och glass. :'D Vart lite kortspelning (jag vann, såklart!) och annat trams innan vi blev upphämtade. For till Fellingsbro där vi träffade trevligt folk. kulkul! Efter detta depåstopp så blev det att fara hem till fam. Lindkvist. Kollade en stund på fotboll och så. Ingen lyckades pricka rätt på antal mål osv, om inte Espen gjorde det. Minne som en guldfisk eller hur var det? Hur som, gick och la mig runt två tror jag klockan hann bli. Svårt att slute läsa det Ida skrivit. :D Superb! Äcklig (men dock snygg) jobbig och utomordentlig vidring man, manshora!
Idag så vaknade jag utav att Molly (som äter kattbajs) gav mig en dusch i ansiktet. Trevligt må jag säga, uppfräschande! Somnade om sedan och gick upp vid tio ungefär. Satte mig och fortsatte att läsa och lät tiden passera. Runt elva kom Annica hem och då vart det minsann fart i bygget.. Jag fick agera klädinspektör och stämma in i klagandet på att skorna inte hade gummiband så att dom passade på hennes fötter. (Dock klarade detta upp sig och allt vart frid och fröjd!) Sedan fick jag minsann agera telefonvaktare. Hon skulle ringa och klaga till Halens AB om rabatt. Han ska man inte luras för då får man ett samtal från Annica Lindkvist ifrån Åhaga, Rockhammar! Det ni. ;) haha. Hur som, sen skulle veterinären komma och det vart att gå ut och ta in hästarna. Dom ville inte in och det fick vi veta så snart som vi öppnade grinden till hagen! Så jag har promenerat idag med. :'D haha.
Sen har det väl inte hänt så himla mycket mera tror jag nog.. Får väl se till att hitta på något tills Ida kommer hem ifrån Örebro och gör mig sällskap i detta kalla hus. Det regnar och har sig så att gå ut och sola kommer inte på fråga! Åskade gjorde det för att tag sedan med. Vart att stänga av datorn och roa sig med att lyssna på när Annica lyssnade på en ljudbok. Vuxenpoäng till mig!
Nej, nu ska jag se till att roa mig!Glömde nämna att Ida propsade på mig att åka in till Frövi och handla barniesesås (eller hur kattsen det stavas). Så jag och Linus kastade oss upp på Den röda faran och for iväg. Ida hade också tyckt att det borde räcka med en tjocktröja och att det inte borde bli för kallt. Nejnej, galsspinne nästa! Jag frös så att det gjorde ont på skinnet. Esben joinade med, han frös också då han hade en tunnare tröja än vad jag hade. Hohoho! Så jag har ett frisalg på Ida!

tionde juni

Storm idag då va.. 
Men jag är inte pepp på att uppdatera så hejdå, jag ska ut på landet liksom då va. :'D

nionde juni

Nu är snart klockan halv ett och jag har fortfarande inte gjort mer än att slocka på soffan i en timme. -.-
Tänker nog göra våfflor snart för att sedan städa lite smått. Kan ju behövas i denna lägenhet kan jag ju säga! fast det kan man ju ha delade meningar om. För om man gillar att bada i damm så är det faktiskt ganska mysigt hos oss. Jag kanske ska öppna ett hotell? "saxins hotell - ej för allergiker" Nåå? :'D
Hur som, efter att jag pulat runt här hemma så åker jag hem till mama. Måste kolla om Camilla är hemma först men sen så blir det att sola gärnet! :D mysmys!
Fullt upp resten av veckan kan jag ju säga. Måste sträckläsa Idas bok på nästan 200 sidor tills på Söndag, men tja, det ska gå det med. :)

Måndag: Camilla, mama, stall
Tisdag: stall, joina Idas klippning, hem till Lindkvist
Onsdag: Ensam hos Ida
Torsdag: Ida slutar 9:an!!!!!, joinar resterande av fam. Lindkvist och umgås med dom
Fredag: Nada?
Lördag: Fooolk hem till Ida, avslutningsmiddag
Söndag: In till Boga igen, möte sen hem till Said.


18.oo
Sådär, nu är jag hemma hos moder.
Fick en smärre hjärtattack när jag startade mopeden. Den startade och gick superb (innan jag åkte) men då helt plötsligt bara dog den. Jag trodde såklart att nu skulle jag få gå (broder Saxin den lille har lånat cykeln) men så provade jag igen och då startade den och gick prima. :) Så tog jag vägen förbi Camilla und Magnus men bilen stod inte där så jag chansade inte utan åkte vidare. Tänker nog allt ringa ikväll. Hur som, for ut till Bilisten men insåg att dom inte tog sedlar så då gick jag in och växlade så jag fick sedlar för att åka vidare sedan. Menmen, lite fikasugen som alltid så tänkte jag allt hälsa på Farfar och Anna. Och ojoj vad glada dom vart. Nyss ätit men se på tusan så skulle vi fika direkt ändå. "Man har alltid plats för fika" sa farfar och skrattade så han höll på att trilla av stolen. Sötmänniskor det där! Så jag vart kvar där i någon timme och tjänade två hundra kronor. Lovade att komma tillbaks snart och spela kort. :')
Sen for jag vidare till Statiol för att tanka med mina nyinväxlade sedlar. Tror ni dom tog sedlar? Nehejdå! Så jag fick allt prova något nytt. Tanka först, låsa mopeden och traska in. Ja, det var faktiskt läskigt! Men nu kan jag det ändå. Och oj vad dom ändrar hela tiden! Men snyggt blire. :) - Kul samtalsämne!
For vidare hem till moder Karlsson men jag möttes bara utav Safira och Ricki. Moder och 'Fader' visade sig vara på lasarettet och kollade in moders öga osv. Tre brott kring ögat och knäckt näsa sedan en rejäl bula vid ögonbrynet. Jag trodde inte att man kunde få en sådan färg. x) haha. Seriöst, det är typ.. blå svart och ser påmålat ut! Mjoo..!
Solade en stund också, men så kröp det en fästingliknande sak nästan på mig så då tappade jag lusten och åt glass istället. :'D
Ska väl se om jag drar vidare till stallet eller om jag sover kvar här. Upp till bevis! ;)

Safira blir nu kvar här i minst två månader då en nyy valpis kommer. :D Hundar överallt! Wosch"

NEWS!

Tänkte bara härmed informera att min goa kossa Idloo Lingonvisp har skrivit klart sin första bok! *applåder och busvisslingar*
Prima Ballerina!

åttonde juni

Det är trettio grader i skuggan här intill husväggen. Det är olidligt varmt och jag vill gå och skära mig. Nej, inte alls! Men jag vill flytta till Alaska, så äre!
Satt uppe till halv två tror jag nog att klockan hann bli innan jag stängde ner Blip. Beroendeframkallande sida det där! Sen så tog jag datorn till sängen och satte på en film, vilken det var har jag glömt.. o.o haha. Klockan halv fyra var det så pass ljust i rummet att jag inte kunde somna pga det. Till råga på ljuset så var fläkten i vardagsrummet på och jag störde mig järnet på den då jag inte orkade gå upp och stänga av den. Inte heller orkade jag sätta på mer speed på min takfläkt. Men lakan fastklibbade på kroppen gav jag upp. Tog mitt duntäcke och en kudde och gick ut på balkongen. Men handen för ögonen (för att få det mörkt) somnade jag i morgonkylan som var behaglig med mitt duntäcke. Och fy så skönt jag sov. Somnade ju till fågelkvitter. Mysmys! Vaknade sedan vid halv åtta tror jag då jag tog mitt täcke och min kudde och gick in och la mig igen. Snacka varmt det var! Höll på att bränna mig när jag mötte sängen. Eller nej, det gjorde jag inte, men det var nära på, säger vi..!
Blir att göra nada tills det blivit kallare. Funderar på att fara till stallet och klappa hestarna en stund som vanligt. Får la se.

Kvällen den femte juni får gärna komma tillbaka!


21.23
Blåser halv storm här nu alltså. o.o Har lugnat sig en aning men ändå. Tänk om huset blåser omkull liksom en elefant puttar ner ett träd. (Nej, jag har inte alls kollat på AnimalPlanet! (a))
Trots att det blåser så är det varmt som.. ehm.. ah! Haha. Ge mig en isvak någon? (Nej, det såg jag inte heller på AnimalPlanet..) Skulle vara svalkande med lite kall Cola eller något. Tur att vi har det hemma och att ingen gubbe druckit upp den, tur va?! :D Pööh!
Fläkten är på förfullt uppe i taket men det är minst lika varmt för det. Och jag vet inte vad som flög i mig men jag lovade att städa imorgon. o.o Kan det tyda på något annat än värmeslag eller?
Skulle ha farit hem till moder idag men det hanns inte med, för jag är ju så himla upptagen hela dagarna! Nejmej jag kom mig aldrig för att åka. Hur som, kom inte iväg till stallet heller.
Imorgon får vi väl la se om jag orkar städa eller ej. Tänkte, om det blir bra väder, åka ut till mamma och sooola med Ricki. Men får se hur det blir med vädret, molningt nu så det är bara hålla tummarna. :D Jag ska bli svart!

.

I've been waiting
Waiting for the day
I've been waiting
Waiting for the day
I'm still waiting for tomorrow
Tired of living in yesterday
I've been waiting
Waiting for the day I'd be over you

sjunde juni

Det är lördag today!
Vaknade flera gånger imorse utav pappa men somnade ganska snart om igen efter att han stuckit. Så sedan vaknade jag tjugo i elva då jag inte ställt telefonen på alarm. x) Smartass! Lycka till att somna inatt nu då. :'D
Hur som, har slaffsat i mig vattenmelon och glass till frukost och dött av värmeslag framför tven.. Härligt värre!
Blir att fara till Köping med fam. Lindkvist på möte idag tror jag. Får la se hure blir med det. :)

Och jag får snart spel på grannen. Någons telefon blir bombad utav sms eller något annat för den vibrerar med två sekunders mellanrum och så har den hållt på i TIO minuter. Maaah. ^^


20.56
Jomen tjenare jao!
Värmen dödade mig flera gånger idag.. o.o
Blev kidnappad utav fam. Lindkvist idag och jag vart så förskräckt att jag tappade min macka i deras bil. Skyll er själva bönder! Hur som, for till Koeping. Var la trevligt må så sägas. Lite nytt folk och lite annorlunda emot här i Boga måste jag medge. Men hur som, hade varit perfekt om det inte vore för denna förbaskade värmen. Jag svettades som en gris och jag hade en framför mig som satt precis ivägen för fläkten så ptja. Sen när vi skulle hem så var det bara att sätta sig i bastubilen och veva ner rutorna. Sedär!
Har nästan precis kommit hem ifrån kusin Ohlsen där fader saxin och broder Saxin den lille var. Eller tja, border Saxin den lille gick hem ganska snart så då satte sig kusin, fader och dotter och åt maat. Dagens höjdpunkt! ;) haha. Nej! FY!
Och så har prylbögarna varit i farten igen. (Som vissa vet så köper både min fader och kusin nästintill identiska saker, jämt!) Dessa har nu köpt sig varsina kaffegrejjer som maler och brygger kaffe á la 3000 piix, Foppatofflerskopior (jag har förbjudit fader att ha på sig dom i min närhet!) och något trådlöst minne till datorerna? Dock är jag relativt nöjd över det sista då jag också kommer att använda den. Lägga in bilder samt filmer och lägger min in filer där så är dessa säkerhetskopierade. Yay eller något. 500 gig var det tydligen så det är ju superb!
Men hur som, ska gå på pappa hårt nu om att jag vill utomlands snart! Någon som joinar om det blir av? :'D
Nehej, nu ska jag allt ta och hitta på något annat som är minst lika tråkigt som mitt liv. ^^ Wosh!

sjätte juni

Some uppdate for the people..

Onsdag:
Runt halv sex någongång så for jag ut till stallet och red bort till Mordåker. Red hem till brodern Saxin den store där resten av syskonskaran var. Tog ca två timmar i skritt och tre femtons minuters paus. Både broder saxin den lille och syster Saxin red, det var en rolig syn må så sägas. Red ganska snart hem igen och denna gång gick det på runt en timme bara. Fick skjuts hem till moder Karlsson utav Byström (aka, Johns papa). Hemma hos moder så kekade jag nudlar och fixade fram allt som jag skulle ha till morgondagen. Sedan gick jag och mamma ut till husbilen och sov där. :3

Torsdag:
Jag och moder blev väckta utav herr Karlsson vid kvart i sex. Mysigt! >< Bara att sätta igång då. syster Saxin och moder stod båda och ryckte i mitt hår ett bra tag och jag kom till kyrkan vid kvart över åtta. Så satt vi och lyssnade på prästen och rektorn och allt sådant innan det var dags att fara vidare. Till skolan, fylla vattenballonger och så få betygen. Just betygen gjorde mig dag! (Se längst ner av bloggen) Hur som, blev traktoråkning, elva varv runt staden. "Alla vi som hatar Gäddan klappar nu" - "Tobbe Fors kör våran traktor" - **Ropade namnen på mammor och pappor när vi såg dem* Tex. "Caaaajsas farmor"* - "9JK är ni klara?" *dessa åkte framför oss* - osvosv. Detta omogna uppförande ledde till en mycket trött hals men fy så glada miner. Dock kunde vi inte kasta vattenballonger på staden eftersom omogna killar gjorde slut på alla innan vi ens hunnit lämna skolgården. Vattenkrig med JK och FG som stod på varsin sida om oss. Kuuul eller inte! Blev hur som stoppade utav polisen, alla vagnar vart det, han sa att vi inte fick kasta vatten på stan. Alex som är en aning knasig hade tydligen kvar något vatten som han kastar PÅ polisen. Haha.
Efter detta hysterisk roliga upptåg så vart det slut. Men så kom Kusin Thunberg och ganska snart även syster Saxin och hennes kille Jocke (bra jobbat, hans efternamn är oviktigt säger vi!) för att hämta upp oss i snyggvebilen. Förhoppningsvis kommer biler på den. Jag och kusin Thunberg blev tilldelade en varsin cider och så stod vi uppe i luckan medans vi åkte. En tjurgubbe till polis fick ryck och vi fick sätta oss ner, men vi var ganska snart uppe igen. Försök stoppa oss liksom!
Sen åkte delar utav släkten och fikade och stuff innan det vart mer äta hemma hos Dennis (däremellan klämde vi in en sovpaus!) och härjade runt. Lekte lekar och så. Fick tex. stoppa in en tampong i vardera kind, dricka ett glas öl eller cider för att sedan springa tillbaks. Spyvarning AB kan jag säga! Men fy så kul vi hade..
Vid sju så blev jag upphämtad utav kompis Åslund och hennes fader. Vi drog vidare till hem till kompis Alfaro där det var lite folk. Runt halv elva (?) gick vi ner till Villa där det var poooliser så vi traskade omkring lite överallt. Sen vet jag faktiskt inte riktigt vad som hände. (Nu blir det himla mycket namn så jag skippar efternamnen ;)) Ellenor stod vid Mirre,  Danela vid Mergim, Linn, Masiel och Rogge stannade vid Engelbrekt för dom var fega. Cajsa vet jag faktiskt inte vart hon tog vägen. Jag gick med Anna, Ellen, Hanna och Julia. Men sen så kom Danela igen. Sen så vart det bara jag, Danela och Anna kvar men sen kom Ellen. Jag träffade på Johlin och så poff var alla borta så jag stannade med Johlin och Emma hela kvällen. Vid ett så kom Berit och vi stack hem till Johlin och sov. Och just ja, Vuxna på stan (som för övrigt är coola att snacka med!) delade ut gratis korv. HAHA. Hur som, var en grymt rolig kväll och ett grymt bra avslut på en del utav mitt liv. Oförglömligt!

Fredag:
Vaknade utav att Johlins granne till bonde kapade hö. Vi käkade kakor och kollade på Smallville (som Johlin sa var Stålmannen). Runt tolv-halv ett så for vi in till staden igen då kunin skulle med tåget till Miiiiiicke. ^^ Så nu är jag hemma och har duschat ur en flaska (liten ya know) hårspray ur håret. Mysigt värre! Mår allmänt bra i värmen, trött bara.
Dock vet jag inte om humöret är på topp, fick inte världens bästa nyhet när pappa kom hem och jag säger så.. :/

WOSCH:
Bild: VG
Engelska: VG
Hemkunskap: VG
Idrott: G
Matematik: VG
Spanska: G
Musik: MVG
Biologi: MVG
Fysik: G
Kemi: VG
Geografi: MVG
Historia: VG
Religion: MVG (fick en extra uppgift att göra men gjorde den inte, fick mvg ändå ;))
Samhäll: MVG
Slöjd: MVG
Svenska: MVG
Teknik: G


Det är konstigt hur känslor agerar. Jag vill inte hata honom medans jag ändå gör det..! Han förtjänar verkligen inte min omtanke längre, det är bara så! Just nu vill jag bara.. vrida huvudet av honom men jag hoppas att polisen redan gör det i detta skede! Jag vet det nu, att han kommer åka in, detta kommer antagligen att bli droppen eftersom bägaren redan är full. Och för en gångsskull så är han förtjänt av det! Det gör ont att bara tänka på vad jag skriver, att jag vill se honom av gatorna, men man gör bara inte så oavsett hur full man än är. Och han, om någon, vet hur han blir när han dricker, men ändå, så ska han göra det, och brusa upp sig, och göra något han ångrar. Ibland undrar jag hur jag kunde bli så pass 'normal' med en så vriden familj... Snälla, skjut mig. - http://www.magazin24.se/arboga/2008/06/06/misshandlade-sin-mor

femte juni

Okej, så sjukt härligt!
Det är runt trettio grader ute men jag mår verkligen toppen! Dock är jag sjukt trött.. Sov ca fyra-fem timmar inatt, upp och stressa, massa håll igång på staden, åka traktor och stuff. Jag och Johlin har nu sovit i en timme hemma hos min papa och nu ska vi fara vidare hem till hennes papa och keka trerätters. ;) haha. Sen blir att fara vidare hem till Masiel där det blir uppsittarnatt. Sova länge imorgon alltså?! haha

Uppdaterar om de senaste dagarna imorgon förhoppningsvis! Ciao och glad sommar! :D

fjärde juni

Det är nu det kommer, ångesten över morgondagen. Jag vill inte, vill inte, vill inte! Det är imorgon allt bara tar slut, liksom luften i en ballong. I tio år (och jag tillsammans med tre till har haft 13 år) har det alltid varit vi oavsett vad. Från Laduback med supersöta Helena till Engelbrekt med Djävulen Madelene och Peter till att komma till  Sture och stöta på de något torra men coola Torbjörnoch Hans. Livet i ett nötskal, allt kommer och går. Visst, jag har hatat skolan och är något grymt skoltrött så att det ska bli det skönaste på länge att få sommarlov, men att splittra klassen, NEJ! Det kommer aldrig att bli 9hi, det kommer aldrig mer vara vi. Aldrig betyder samma sak som 'kommer aldrig igen' och det är precis vad som sker. Vissa kommer jag aldrig att se igen men dessa har ändå präglat ens liv från barnsben. Livet tar en helt ny vändning imorgon, kanske är jag bara rädd för förändringen eller så är jag bara nojjig. Allt kommer att bli bra, jag kommer att klara mig här i livet, eller? Jag kommer att få ett lyckligt liv, eller? Vem vet, jag kanske hamnar på rännstenen med inga hopp och inga mål, vem vet?
Nejfy, nu blir jag allt för oroad! Det kommer gå bra, det måste gå bra! Det är bara det.. jag kommer sakna åren som varit.

Struntade i vagnklädningen idag, orkade bara inte masa mig upp för att klä en vagn i träd. :') Får la bli en överraskning!
Tänker snart dra mig hem till Camilla och bli älskad utav Ricky. Det där är den mest livsglada hund jag vet och han är supersöt! Efter Camilla ska jag väl hem och fördriva tiden med en film på balkongen eller något tills det blir en aning svalare för att bege sig ut till stallet. Ska banne mig hinna med att rida! Sen så blir det att fara hem till mamma och träffa syster, Jocke, Rudas och den nya söthunden. Funnyfunny! Sen ska jag nog släpa med mig Ricki ut på en springtur om han orkar, annars tar jag en själv! Får la se hure blir.
Jag kommer antagligen att få sova i husbilen inatt då Maria och Jocke kommer at ta upp mitt rum. >< Mjo, så kan de vara.


tredje juni

Lyckat, superbra!

Har inte alls hänt mycket today. Jag, Ellen och Eek åkte moppe ut till Högsjön. var redan några töntar dr och resten kom lite senare. Hur som, grillade korv, badade och schtekte i solen. Drack en himla massa festisar och saft med. Vart jätte mycket över eftersom vi bara var ca femton elever där utav.. tjugosju ungefär. Det var superskönt att bada! Första doppet för iår då och jag blev itvingad utav Cajsa, Ellen och Anna. Som många redan vet är jag världens badkruka och stannar oftast när jag har vatten upp till knäna/midjan och så gjorde jag även denna gång. Emma och Anna började då att skvätta vatten som galningar och jag vart i största laget blöt. Sen så från ingenstans så kommer Cajsa och tar tag i min arm och drar ut mig medans Ellen och Anna hoppar på min rygg. Tillslut hade jag vatten över axlarna och det var bara att doppa sig. Ellen däremot fega ur och kom inte i förrens ca femton minuter sedare. Looooser! Var inga andra än vår klass på stranden vilket var superskönt.
Hur som, vi drog hem runt halv ett sedan igen. Det är ju grusväg en bra bit innan asfalten kommer (när man tar den lilla vägen ist för landsvägen!). Men ah, jag låg bakom Ellen och Eek en aning för nära vilket jag kom att få ångra. Ellen och Eek stannar av någon sepe anledning och jag hinner precis väja undan för att slippa för Ellens backspegel i magen, men gruset var inte på min sida! Mopeden far undan som då jag och Esben ramlade och jag försöker febrilt få upp den men nehejdå! Jag flyger åt sidan och benen ville inte alls lyda mig. Plussa på att det var grus och omöjligt att få fäste. Hejhopp, jag landade med en duns på gruset och glider en bit innan jag stannar och blir liggandes. Ena knäet blir fint till skolavslutningen. >< Andra benen kom undan, nästan, har ett fint avlångt (?) märke som är rött och svullet mitt på benet som kommer vara mycket snyggt på torsdag! Händerna klarade jag i alla fall förutom på vänster där jag fick ett djupt sår. Great! Dock klarade jag mig ifrån smutsiga sår så jag klagar inte. Dock var jag superrädd när vi skulle åka på den förbaskade vägen en bra bit till och den värsta biten låg framför oss! Sedan har smarthuvudena hällt på melass blandat med vatten istället för någon annan smörja för att det inte ska damma och detta gör vägen mer hal än en vanlig grusväg.
Jag lever dock och har tröstat mig med glass som jag köpte på Lidl..!

Ikväll blir bokstudie och så tänker jag ta mig an spåret igen. Jag ska banne mig inte fuska utan satsa på varje dag. Eller i alla fall varannan! Nu ska fläsket stekas och jag ska bli en smal skinka som jag sa igår.. :'D Moget!

Imorgon blir det sovmorgon till elva och så ska man traska den lilla biten hem till Emma för att klä vagnen. Kul kul! Maria, Jocke och hundarna kommer antagligen att komma med. :) Hysteriskt kul!
Övermorgon blir också en hysteriskt rolig dag må så sägas, då kommer inte längre 9HI bestå utav oss töntar..


21.22
Nu är jag nyss utkommen ifrån duschen och det var en skön dusch må jag lova!
Var ute och sprang och fy vad bra jag är. Haha. Kollade och det varv jag springer är 2.8 km. Hur som, tog mig ut trots huvudvärk för nu är jag benne mig pepp på att göra detta till en vana! Jag tänker komma till gymnasiet i en relativt snygg kropp. Ha-ha-ha, som om jag någonsin kommer att få en snygg kropp. Men det jag menade var att jag vill bli ett par kilo lättare och det tänker jag förbaskat bli också så nu får ni peppa mig till max..! Jag ska träffa Olle i en ny kropp. Eller nej det vill jag inte, träffa Olle alltså. Det var evigheter sedan jag såg honom och det är jag ganska nöjd med. Paah!
Åter till träningen. Kom runt spåret på tretton minuter och ett par sekunder, dvs en (?) minut bättre sen igår och idag hade jag ont i huvudet samt i båda benen efter min middag med gruset tidigare idag. Så jag gick mestadels idag och sprang kortare sträckor vilket är fine för mig, jag var snabbare idag. YAY eller något sådant..

Bokis gick superb! Dock var Rickhard riktigt.. irriterande idag. Han tog mikrofonen helt utan vidare och började prata, flera gånger. Han räckte upp handen och frick ordet vid flera frågor och så sa han något helt annat. För övrigt gick det bra. Mamma hoppade över det hela och jag tog moppen upp. Stannade och pratade med Fredrik som är nyss hemkommen ifrån Tyskland. Han var helt fascinerad över sina slipsar som han köpt, man behövde inte knyta dem! Woho sa jag och himlade med ögoen. Fredrik sa att jag aldrig skulle förstå mig på det där. Han är allt en riktigt knäppgök! Hur som, no ring on the finger! Kanske var det någon som satt ringen på fel finger under zonmötet?

Nu ska jag ta och kolla på Men of Honor.. :'D

andra juni

är på förbaskat dåligt humör så jag tänker bara inte uppdatera nu!

21.38
Det börjar kännas som om min blogg börjar lika Idas mer och mer. Usch och fy för det. ;) haha.

Okej, mitt humör är bättre så nu tänker jag förtjälja hela min dag! Sedär.

Började med att jag vaknade hemma hos mama. Gick runt där ett tag innan jag tog ut hunden på en promenad för att sedan ta moppen hem till papa. Mötte sedan Mathilda och Daniela för att vi sedan gick vidare till skolan. Väl där så var det svenska. Eller ah, inte svenskasvenska utav vi.. satt där och gjorde ingenting. Meningen var att Hans och Torbjörn skulle komma och prata med de tycktes aldrig komma. Men tji fick vi, dem dök upp lagom tills jag, Anna, Ellenor och Julia skulle gå. Så vi sa hejdå och begav oss till kyyyrkan några minuter sena. Hur som, körövning. Gick prima ballerina så att säga. Efteråt så var Carin (eller om hon snott från skolan) generös och bjöd oss alla på glass. Fick två glassar tillochmed som vi tjockade i oss. Smarrigt! Lunch på det. Haha. Jag blev vegitarian. Kyckling på ben är inte min starka sida och detta utnyttjade mina fjortisvänner fullt ut. Fy vad äckligt med en himla massa senor och ben och uhhhh. Nej, hellre står jag över och käkar sallad än äter.. det där!
Jag och Daniela drog hem efter lunchen (vilket nästan alla andra av mina fjortisvänner också gjorde) för vi skulle till Villa och muppa oss. Nejtack, jag vill gärna inte slänga upp fläsket bland hundra andra pinnar för att få umgås med klassen!
Mama kom sedan vid två och hämtade mig. For till Pops och köpte ett par tunna leggings och ett par hudfärgade sådanna dära saker som man bara har på fötterna. (Bäst på att förklara eller vad?) For till staden och kollade lite efter en tröja att ha över klänningen men nehej då. Blev att fara till Koeping och kolla. Jag verkligen avskyr att handla kläder med mama. Att ha hennes förväntingar på min kropp är påfrestande och med min korta stubin går det inte. Och när jag blir irriterad och säger att jag ärligt inte vill prova en tröja så blir mama tjurig. Pööh. Hittade dock en supersöt tröja som jag köpte, eller rättare sagt, min mama köpte åt mig. Sen åkte vi hem och jag for hem till papa. Kekade mat och checka fiilm. Wonderbar film! Stage Beauty. fem av fem toasters (dels för snygg skådespelare!). Nu på kvällskvisten tog jag mig dock i kragen och slängde på mig joggingskorna. Tog mig runt 2.4 (?) km på en 15 minuter sådär. Sepe jobbigt men sepe bra! Nu ska jag bara klämma in en till km så man kommer runt hela spåret på 15 minuter! Målet för sommaren ligger där i alla fall. Jag ska bli en smal skinka..! Den du..

Högsjön imorrn. Jag ska moppa dit ut med Ellen och Eek. Får la se vad som händer. Tänker nog inte bada utan blir nog bara att sola gärnet. Ska bli superskönt! Hur som, ännu en dag har nu nästan helt passerat och detta för mig/oss närmre D dagen. Två dagar och sex timmar kvar innan man stolt traskar ut ur kyrkan. Och enligt Masiel här nu nyss så blir det traktoråkning trots allt. Hejja Bolander eller något..! Nu återstår bara klädningen utav vagnen. Ännu ett prob.

nej, nu ska jag och mitt blöta hår förpassa oss bort ifrån datorn.

första juni

Nu är snart helgen över och jag är rätt sliten om jag får sägat själv.
Stack hem till Lindkvist i Fredags där jag sedan har spenderat resten utav tiden. Detta har inneburit en helgalen helg som blivit en smula annorlunda. Hoppat studsmatta, badat, varit på Frövidagarna, åkt moped, vaxat benen, fiskat och sjungit Singstar (jag klassar ut Ida lätt!). Vad som mer exakt hände skulle ta en evighet att förtälja så jag bespar er detta och säger tre ord: Idas moppe suger.

1. När man åker moped tänker man för mycket
2. Örnar är mycket större på nära håll
3. Bensin är dyrt
4. Döda möss är inte söta
5. Vaxa benen gör ont
6. Rondeller är läskiga
7. Mamma har en fetich för plåster
8. Ida har ont i fötterna
9. Mitt hår är omöjligt att locka
10. Man rycker alltid ut fel kontakter
11. Det gör ont att tupera luggen
12. Det är svårt att blogga när en fet ko står bredvid och tuperar/lockar håret

Nu ska jag, mor och Kenta kila ut till Hällarna och fika oss ännu fetare. Det är ju synd att tappa nått kilo!