svaret är en viskning i en värld långt bort

Det blev soppa av denna dag må jag säga.
Försov mig så jag gjorde pannkaka av allt.
Hästarna kom nog inte ut förens klockan tickat sig bort emot halv elva skulle jag tippa. Men lika glada var dem för det!
Så blev det att trampa hem igen och ptja, det var ingen idé att stressa alls utan lägga sig på soffan och följa svampbobsmaratonet som pågått sen igår. Trevligttrevligt!

Eftermiddagen har bjudit på ett besök hos farmor. Hon kom ihåg vem jag var först men frågade efter ett tag vad jag hette.
Frågan om vilken klass jag gick i kom upp tre gånger och fyra gånger blev jag frågad om jag hade hittat någon kille. Nehej. Inte det inte. Tillslut så frågar hon om vi (alltså jag och pappa) har något barn eller om vi tänker skaffa. Nejtack, helst inte hörredu.. Haha. Det bjöds på en hel del skratt minsann.

Nu är jag hemma och slipper inte stallet ikväll heller. Trodde jag skulle få göra det men thats life.
Är ändå trevligt att få pyssla i stallet på kvällen. Och jag kanske ska ta mig en barbackaritt i mörkret. Det villsäga om hästen inte lagt sig i leran igen. Jag kommer döda honom! Eller i alla fall slå honom lite, och låta honom stå i en omockad box. Vara riktigt hårdjänt när jag rycker bort leran från hans päls och sedan slänger på honom ett blött täcke som han får gå med imorgon och bli förkyld. :) Vad tror ni, är det straff nog?
Nehej, jag kommer bli ledsen om han ser ut som han gjorde igår. Mycket ledsen!

Nejnejnejnej, nu är det käk på menyn. Man måste ju äta!

 Gårdagens beklädnad..  
.

det spelar ingen roll hur vi gråter våra tårar

Jag har inte alls gjort något vettigt idag!

Upp tidigt, redan halv sju eller något ditåt. Fick åka med fader ut till stallet där hästarna åkte ut. Dom gillade det inte!
Hem och sova, fördriva tiden för att sedan fara ut till stallet igen.
Borstade kräket som var lerig precis överallt. Förstår inte hur dom lyckas alltså!
Sedan så hem igen, iväg med pappa och handla och återigen hemma.
Suprise när man kom hem sedan. Sigma 70-200mm stod på bordet. Superglad. Kommer ta ett tag att lära sig allt men det går nog ju mer man från pilla och leka lite. Så nu hoppas vi allt på bättre väder minsann!

Tjattrade lite med Tarja också. Blir nog att flytta hästarna imorgon. Är ju vägbygge på g precis intill hagen så för allas bästa är det nog lika bra att flytta på kräken. Vi vill inte ha hästar på vägen inte..

Men snart blir det sängen. Är supertrött nu för tiden!
Har hästarna imorgon med så upp i ottan. Insåg idag att jag haft stallet hela veckan förutom i Tisdags.
Det känns riktigt bra faktiskt, att känna att man faktiskt gör någon nytta på eftermiddagen, innan har det ju bara varit att stanna inne. Nej, jag ska nog fortsätta i denna anda. Tarja, ut och åka båt oftare!

Menmen, resten tar vi en annan dag!


Jag fiskar mina egna fiiiskar

Ni kommer ihåg rubriken "jag bakar mina egna buuuullar"? Hur som, W har tjatat om den där meningen varenda gång vi har praktik!
Så idag var det fisk på schemat. Lite smått obehagligt att halshugga fisken faktiskt. Men nu vet jag hur man fileear och får bort skinnet från en fisk. Det var faktiskt svårare än man tror, och alla dessa ben sticker en i fingrarna. Obehagligt!
Idag har det blivit en Omega 3 bomb, bara nyttigheter (om man räknar bort grädden ifrån stuvningen!). Regnbåge, strömming, omelett, åotatismos samt dillstuvning.

Stallet imorse, gick kanon. Sov hela vägen till skolan och hem igen, verkligen supertrött!
Ska snart trampa ut till stallet och fixa lite. Struntar i att rida, kan ge mig ut på en tur imorgon om det är okej väder.
Har väl inte alls speciellt mycket att förtälja så nu slutar vi.

baka en liten kaka

Fullt upp ikväll somsagt.
Jag är helt slut i hela kroppen just nu, skulle ha varit i säng för länge sedan! Jag är inte alls skapt för att stiga upp vid sex varje morgon. Nej, min art lämnar inte sängen förens tio eller då de verkligen måste gå upp. Men är det nogon som accepterar detta? Nejdå! Här ska vi vara hurtiga från tidig morgon till kvällning. Skola, fritid, plugga sova. Ska man inte göra mera?

Jag måste gå upp ännu tidigare imorgon. Tarja den knasbollen har farit iväg på kryssning så här står jag med hästarna och morgonutsläpp. Ännu en sak emot min natur. Att kliva upp tiiidigt på helgmornar, kasta sig på en cykel och r ö r a på sig, katastrofalt! Men jag slipper cykla imorgon (ni kommer ihåg att jag vägrar cykla härifrån va?).
Så halv sju hade jag beräknat vara i stallet för att sedan ta mig till stationen och vänta på bussen. Skillat!

Moder och jag bakade ikväll också. Lussebullar.
Fick massor, tre hela plåtar. Ställde för att svalna och moder riggade upp skåp, luckor och saker för just så att hunden inte skulle komma åt att sno. Nyss ropade Karlsson att vi har en bulltjyv. Och nog har hunden ätit allt. Två plåtar var 4x4 och en plåt blev 5x4 (alltså runt femtio stycken), kvar fanns det trettio stycken. Moder ska ha med minst tjugofem till skolan imorgon så det blir f e m kvar. Hoppas kräket får ont i magen!

Sängen nästa!

you made me stronger

Jag förstår inte hur jag kan vara så trött.
Det är riktigt jobbigt. Jag kan vara pigg någon timme då och då, som om kroppen tar tag i den sista energin för att få mig att överleva men sedan faller igen och jag bli dödstrött. Han gäspat mig igenom denna dag och det är oerhört jobbigt.
Allt blev ju försenat igår så jag kom inte i säng förens klockan var på tok för mycket. Ajabaja!
Pluggade matte in i det sista igår vilket jag är stolt över. (y)

Så idag..
Vi började dagen med att proppen gick här hemma. Moder står och blåser håret i badrummet. Skarvsladden är dassig och sitter bara i de där innertrådarna där strömmen går igenom. Mor är då så smart att hon drar i hårfönssladden och poff så går skarvsladden sönder. Det blixtrar till i sladden och sedan blir hela lägenheten svart. Jag tränade mina skills och bytte propp. Duktig man är!
Två prov väntande idag med. Matteprov samt svenska. Gick la bra.
Matten vet jag att jag får minst två fel på och på svenskan hoppade jag över mvgfrågar eftersom jag förstod nada.

Men nu ska jag kila.


we're stuck bby!

Trött imorse, stressad och full buss. Kan knappast bli bättre än så.
Jag förstår inte.. Oavsett om jag är klar tills sju så kommer vi inte iväg förens klockan tickar bort emot tio över. Detta resulterar i att vi får stressa och att bussen i princip kommer när jag kommer. Idag så var jag nästan siste man in i bussen. Jag fick sitta bredvid en främling. Jag verkligen avskyr att sitta bredvid främlingar. Sitter och håller andan, varför vet jag inte. Knasideér!
Skolan fortlöpte som vanligt. Ingen engelska så vi försökte putta på hotellet. Fick vänta tjugo minuter.
Jag y Ellen kollade tider hem. Gick en buss fem över halv ett, klockan var tjugo över. Hinner inte. Kollar nästa. Går tjugo över två. Tjuriga lämnar vi biblioteket.
Så efter vi slagit oss ner får vi ett papper och sedan fick vi gå. Klockan var tjugo i precis då. Lagom tjurigt!
Jag y Ellen traskade upp på staden och tog en fika. Sämsta på länge. Varm, superkletig kladdkaka med lidl sprutgrädde kan inte bli annat än katastrof.
Nu sitter vi har på skolan igen och väntar in Ellens syster som skall ta oss med hem till Boga igen.

Blir att kila över till fam. O och sedan trampa ut till stallet.

Moders bil skall in på lagning så vi kommer få en hyrbil. Hoppas den är snygg.
Ska nog ge mig an att baka lussekatter senare men vi får la se. Glass hemma så vet inte om det är värt att anstränga sig.

Måste kila. Puuuss

*.*

haha, vet ni vad jag och moder spanade in när vi åkte hem?
Jo, precis här utanför, vid den nerlagda macken så står det en full buss med snyggingar.
Armémän, lumpkillar eller vad det nu kallas. Repmånadsmän sa mamma men det har jag aldirg hört.
Hur som, uniform, snygga, välmusklade killar. Mhm, kan inte bli mycket bättre.
Synd att det var mörkt ute btw, för dom stod och pinkade bakom macken. Haha.
Nehej, sluta upp med omoraliska tankar nu Emilia.
Back to the ice-cream. Ska roa mig med att plugga lite här nu va. Duktig ska man va!

more fun then this shit

Jag var sjuk idag. *kaninöron*

Har inte alls hänt något speciellt. Mor och jag for in till Köping vid ett någongång.
Fick en bysthållare (asg) och ett par trosor. Kikade runt lite på diverse affärer innan det blev Willys och handla.
Stack in en snabbis på ICA eller vad det nu är för affär och käpte med mig en B&J's glass när jag ändå var i närheten.
Choklad blev det. Den var inte speciellt god. För.. chokladig! Det skall jag minnas tills nästa gång.

Nu är jag trött, mätt och fryser.
Ska röra på mig snart, om en liten, liten stund.

Gjorde bort mig idag också. Men är man godbyblondin så är man..!

E: "Har du tänkt på vad Agobra blir baklänges?"
Tarja: "Haha äkta godbyblondin xD... Det är ju därför de heter så.."
E: "Haha. Jaha x'D är han född i arboga?"
T: "Men Emilia ... *s* Nu är du korkad.. Han kommer ju från Sjölunda"
E: "Haha, jag fick för mig att han kom långt ifrån"

=UY)(/%(%#

typ ja.. irritation var ordet! Cyklade till stallet idag. Aldrig mer säger jag bara! Aldrig mer att jag cyklar härifrån när det är vinter. Tror ni att jag för en gångsskull har medvind? Nejdå, absolut inte! Lätt motvind (sådandär vind som bara är extremt retande), snö i ögonen och superseg cykel, kan inte bli bättre! Jag var helt slut när jag väl nådde mitt mål men jag hivade mig upp i sadeln och det gick verkligen super! Tarja hade införskaffat nya reflexer så humöret kom att bli på topp. Calle gick bra idag, han lyssnade och gick på. Han tycker vädret är mer än okej och han visar det mer än gärna. Det är bara kul att arbeta en häst som är pepp. Tummen upp för det! Fick skäll av mamma nyss, att den damen aldrig kan låta andra få säga vad man tycker. Hon hade ställt om micron på något knasigt sätt så man fick knappt in saker i den. Så jag tänkte; 'det där kommer aldrig att gå!' och sedan så vände jag tillbaka som det stod innan. Mamma upptäckte detta fenomen precis och attans så arg hon blev. Skrämmande med gammla tanter och pms. Tänk vad dom kan åstadkomma men någonting i handen, det är lika bra att tacka för sig och försvinna illa kvickt. Irriterande var jag inne på ja. Någonting har hänt med tha computa så jag kommer inte in på bdb, illa men sant. Det ända är att jag inte kan logga in, allt annat går minsann. Inte kommer jag in på någon annan sida än bloggen heller. Vart är världen påväg egentligen? FY! Men jag har godis att trösta mig med. Anna ringde och sa att det jag beställt hade kommit så hon ville allt ha sina pengar annars så skulle hon slå mig. Mamma undrade varför just godis och det var just för att jag skulle köpa någonting, vi kan säga såhär; jag hoppade över det stadiet då man lärde sig att säga nej.

killed by a train

Glömde helt bort Gessle igår, men jag överlever nog ändå.

Superskön dag, jag känner bara det på mig!
Sov till elva då C väckte mig med ett sms men det är ju sak samma. Lämnade varma sängen för att kasta sig på soffan. Ut och leka lite med dogsen innan jag tog på mig ordentligt och gick en promenix. Humle var upprorisk och gick mer bak än fram, nästan så at jag fick släpa med honom. Tänk att snö kan vara så himla roligt.
Släppte ut hundarna på baksidan igen och vilket tokspel. Det är ju inte klokt vilken energi dom besitter. Runt, runt, runt i en himla fart och bita, hoppa och ptja, vem vet vad dom pysslade med. Dock så klagar jag inte, för nu ligger dom som utslagna fyllon på soffan och sover gott. Hoppas det håller i sig i ett par timmar!

Senare , eller om någon timma, ska jag ta en cykel och trampa ut till stallet. Förhoppningsvis så hinner jag rida och så i snön innan herr Karlsson behagar sig att komma hem.
Men nu bli det soffan igen. Ciao!

goodbye my lover

Jag var så trött, så trött igår att jag var färdig att dö.
Så idag blev det att stanna kvar i sängen läänge, eller ah, så länge som mamma tillät det. Kul tjej!
Men det var välbehövligt. Så nu får jag två heldagar att vila på, känns super! (y)

Men jag har varit effektiv idag. Städat rummet, bäddat sängen och rensat bland mina lådor. Sedan har jag fixat undan alla böcker och tidningar som jag inte vill ha kvar, är ju 'marknad' snart med Lindestraktens ryttarförening. Godby har självklart fixat bord.
Hur som, har fått ihop en stor Lidl kasse samt en plastpåse med saker, bara från mamma! Återstår att se hur mycket mer det blir hemma hos far min.

Fann min Per Gessle skiva bland allt bråte idag också, så det blir nog att lyssna på några låter senare. Det ser man fram emot. Men nu ska jag kila och se vad moder vill ha hjälp med.
Ciao!

we will take them one by one

Jag skrev ett lååångt inlägg igår.. men det försvann. Så då gav jag upp.

Dock så var det mest intressanta i det inlägget att jag skar 13 lökar och rev 12 gurkor samt gjorde en smörgåstårta. Så ptja, nu vet ni det! Haha.
Calle gick superbra igår också. Körde bara skritt eftersom det finns så mycket is under snön. Tränade på tempoväxlingar, böjda spår och skänkelvikningar. Jag kom fram till att vi verkligen måste träna på skänkelvikningarna! Så Tarja, kom ut och skäll på oss!

Idag så blev det att masa sig upp tidigt idag med. Bussen gick ifrån stationen kvart över nio. Tio över nio när jag och mor satte oss i bilen (sena som alltid!) kom jag på att skinnjackan var hemma hos pappa efter att jag bytt om igår. Kul, det betydde att busskortet var där med. En aning skakis klev jag på bussen men eftersom den var extrainsatt så litade han på mig. Yesss. Och allt var klart uppe på Culinaren när vi bussåkare kom så det var bara att vänta tills gästerna kom. Sedan var det full rulle hela dagen. Bort åt elva så blev matsalen full, dock så orkade jag verkligen inte springa runt så jag och Willy stannade vid kassan och tog betalt. Så nu kan jag kassaapparaten kanon! (y) haha.
Fick springa ifrån lite tidigare så jag och mor satte kurs hemmåt.
Blev en stund i tj med fam. O, Esben samt Linus. Efteråt så hem till fam O och fika samt spela kort. Myys!

Nu är jag hemma och är verkligen supertrött. Inte får jag sova nästa helg heller. Fy. Jag kommer gå i väggen snart.
Humle är tandlös.. nästan.. eller jag hoppas att han blir det. Nejmen, fyra tänder åkta igår varav han svalde två. Blod överallt. Haha.

Nej, sova står näst på min lista, ciao!


maybe i will *

Jag avskyr bussar. Eller egentligen inte men vissa saker.
Som här om dagen. På stiger fyra killar som kommer allt längre och längre bak. En slår sig ner bredvid mig och visst, det är väl ingenting med det. Men när denne sedan somnar och har huvudet långt nere mellan knäna. Dock så kändes det som att hans kropp föll mer och mer åt höger där jag satt. Så då slog det mig, vad gör man om en vilt främmande (snygg) pojke somnar emot ens axel? Lite skrämd hoppades jag att resan till skolan skulle gå snabbt.
Ida, han såg ut som 'skridsko-samuel' fast en äldre version, på pricken! Har han en bror?

Har smakat olika sorters ris idag. Fixat fram bilderna jag tog igår och organiserat mig en aning och snart är det mat. Efter det blir det möte och sedan tror jag att jag klarat av alla uppgifter för dagen.
Hann klart med historian igår. Jag och Ellen redovisade inför hela den främmande historiaklassen. Jag erkänner, jag kollade inte upp ifrån pappret på hela 'föredraget'! Ellen läste i ultrafart så vi ligger nog lika. Men nu är det överstökat och det känns skööönt!

Nästa vecka blir det nog antagligen matteprov så dagarna fram tills detta så blir det plugg till tusen minsann!
Skulle tydligen ha prov på mjöl och ris nästa vecka också, gissa vem som glömmer böckerna?!
Men imorgon så äre Culinaren som gäller. Ska baka smörgåstårta till 150 personer, vi får la se hur det går.
Sedan på lördag äre Culinaren igen, Öppet hus på Ullvi så det blir bara att masa sig upp. Hoppas till tusen att bussen går upp till torget så vi slipper gå ifrån skolan.

Men nu var det mat ja. Ciao.

and we are here again

Sådär ja.. Nu sitter jag vid skolans datorer igen.
Jag må säga att deras tangentbord är ypperligt sköna! Haha.

Fick cykla imorse. Moder ska på kurs och Kent åker lastbil. Egentligen fick jag cykla för att vi måste ha bilen hemma om Kent ska kunna skjutsa mig senare. Smart drag!
Jag höll på att miss bussen för när jag ställer mig bland alla andra och väntar på att bussen ska komma på kom den. Tog en kvart att cykla från överskott och då var jag rejälv slut. Fast Kents cykel är lite bättre än mammas!
Nu ska jag fixa en myt och sedan gå tillbaka till klassrummet men nejdå, detta är roligare. Huu.

Insåg för en stund sedan att jag var helt överbokad idag. Jag gillar inte sådana dagar, inte alls!
Var meningen att jag skulle till C och M men det får vänta tills bättre tider.
Jag har stallet ikväll så det blir fullt fär och sedan så pep mobilen om att jag ska till ridskolan idag. Klockan sex prick! Och jag måste verkligen upp dit ikväll för annars kommer vi inte alls hinna med det som skall hinnas med.
Jag står för fotograferingen av luciorna. Så på något sätt så måste Kent hinna komma hem, ta med min kamera, hämta mig i Godby och sedan skjutsa upp mig till stallet och sedan hämta mamma i Kungsör. Det är bara att hålla tummarna för att den där remmen i motorn håller, annars så lär jag få gå. Attans.

nehej, dom lär sakna mig snart. *vinka*

*

Eftersom hunden tuggat i sig mina skor så fick jag låna mammas.
Dom är inte direkt snygga men helt okej ändå. Dock är inte klacken i min smak.
Och som jag skrev tidigare (tror jag?) så fick jag la ta mina jeanspengar.
Så efter maten så kilade jag och mor ner till skopunkten eller vad det heter här ute
och kikade lite. Var nästan helt hundra på att köpa ett par skor med en liten klack men
var så himla osäker då jag inte fullt ville ha dom. Sedan fann vi ett par andra och jag
stoppade bara ner foten och sa att okej, dom här tar vi.
Sedan for vi hem. Får la se vad jag tycker imorgon. Ni vet, jag får sådan beslutsångest
att det inte är klokt åt det! Jag skulle seriöst kunnat slå mig ner och börja gråta för att jag
blir så frustrerad över att jag inte vet vad jag själv tycker. Så.. därför avskyr jag att shoppa!

Nu ska jag äta äpple, duscha och sedan sitta i fotbad. Myyys!

come on

idag har jag en bad hair day! Blir så himla förtvivlad!
Så nu är håret uppe i en knut och jag har satt undan luggen. Tjusigt. Eller inte. Tröttsamt!
Sedan har jag moders dula skor eftersom hunden tuggat i sig mina, inte roligt!
Så det får la bli ett par nya skor istället för ett par jeans. Lika kul det med.

Jag skulle egentligen sitta och skriva på någon Jean eller någoty. Calvin heter han i efternamn i alla fall. Men jag orkar inte. Är man död så är man, och jag struntar blankt i om vad han gjorde eller vad som hände. Livet ser ut som det gör, vad ska jag veta hur det gick till? Helt ointressant, typ.

men nu måste jag kila och ta en fiiiika i matsalen. det är roligare.

mud on the road

Jag är fast på skolan i en evighet!
Missade precis kvart över två bussen. ATTANS!

Jag kommer att få magsår på dessa förbaskade hundar innan jag fyllt gammal!
När jag vaknade (som inte var innan tio!) så hittade jag min fina mockasko tänderna på Humle. KUL!
Och när jag var så barmhärtig att ta ut kräken på en promenix så drog dom åt två olika håll, hela tiden! Och jag tycker att Ricki som är gammal borde kunna visa lite hyffs men nejdå. Det är nästan han som är värst! >< Fy så det kliade i fingrarna att ta ett tag rutn halsen och kasta in de ynklans hundarna i väggen. Jag gjorde inte det.
Sen så tog jag mammas cykel som visade sig vara totalt himla värdelös!
Ni vet när man får trampa ihjäl sig och inte går det fortare för det! Så är det, och så tycker jag att den är lite stor. Nej, till och med Cajsas cykel är bättre! Haaha.
Så var jag helt slut när jag var hos pappa så det blev kladdkaka med ett glas dricka för att få snabb energi och klara av att stressa till bussen. hade typ tio minuter på mig. Tror aldrig jag cyklat så fort i mitt liv. Fem minuter tog det. Rekord!
Sedan skolan, upp och sno en dator och söka lite till provet, ner och göra provet och nu.. missat bussen.
Får allt ta och vänta tilsl tjugo över tre tills tåget går. Inte oooligt!

Jag är hungrig. Hoppas mamma kommer och hämtar mig sedan.
Nu ska jag leta reda på npgon rolig sida att kolla på. Hejdå.

it's now or never baby ;

Jag kan inte sammanfatta dagen bättre än med ett ord ; underbar!
Alla underbara vänner och allt det stöd man verkligen får.
Det är så himla underbart att man får uppleva något liknande.

Finns inte speciellt mycket att prata om i guess..
Var upp ganska sent idag. Tänkte att jag fick ta lite sovmorgon så jag steg upp vid halv åtta ungefär.
Trampade direkt till stallet och fixade lite inför kvällen så det inte skulle bli så mycket.
Sedan blev det hem och göra iordning sig lite.
Väl hemma igen så träffade jag bror, har faktiskt saknat honom. Blir påmind i stort sett varje dag
om honom utav diverse anledningar. Hur som. Fick skjuts till stallet sedan igen där hästarna
mer än gärna ville komma in. Vadå, tycker dom inte om snö?
Katten var borta vilket jag fann himla konstigt. Såg inte ut som om någon varit in i stallet så ända
chansen att komma ut är att hoppa ifrån skullen.. och det är ändå ganska högt för en katt.
Direkt så kom tankarna om att hon ligger skadad någonstans, att honär påkörd eller liknande.
Bara hoppas på att hon är tillbaka imorgon.

Pappa har fortfranande inte pratat med mig. Tjurkäring! Han måste ju lida av pms eller liknande!
Jag: "Jag åker hem till mamma"
Pappa: "Aha"
Jag: "Hejdå?"
Pappa: "Mm, hej"
Jag: *smäller igen dörreen* - nejdå, här kör vi inte med tonårsfasoner inte!
Så jag tänker allt spendera veckan hemma hos moder.

Imorgon på tal om ingenting så blir det kanske vuxenskolan med Tarja.. Studiecirkelledare ftw.. Huuhu.
Blir la spännande med kurser, right?!
Efter (eller före, ingen aning ännu!) så ska jag in till skolan och skriva prov. Rotfrukter. Ska la se om det går bättre
denna gång. Har g men det var ganska svagt. Nöjd ändå eftersom jag inte fick vara med på någon genomgång och eller
läsa på lika länge. Så ptja, bättre lycka nästa gång.
Nehej, tven kallar. CIAO!

more then ever

Jag tror att jag har den mest lättstötta fadern jag vet. Jag blir inte riktigt klok på den mannen alltså!

Imorse så ringde klockan tio i sju. Bara att masa sig upp och kasta sig på cykeln. Tror ni att jag hade motvind? Naturligtvis!
Väl hemma igen så kastade jag mig i sängen och sov ett tag inna det blev att dra vidare hem till fam. O. Vidare till Kungsör där det blev tj. Superkul! :D
For hem igen, träffade Kent som hade på sig den grymt fula hjälmen när han körde hem Greger. Pappa kom hem i samma veva.
Kollade på film och sov en stund innan stall igen. Nu är jag hemma och har käkat samt kollat klart på slutet av filmen.
Kul liv.

Pappa ja..
Han frågade vart jag skulle imorse och jag sa att jag skulle ut i tj. Knäpptyst.
Jag gick ju och lade mig sedan och ganska snart så slog dörren igen och han hade farit till jobbet fast han sa igår att han inte tänkte jobba. Sedan har han inte hört av sig alls idag. Och nu på kvällen så pratar han inte med mig om inte jag säger någonting. Och när jag kom hem ifrån stalet så var han i full färd med att göra mat. Om jag blivit kvar i stallet ett tag till då, skulle han äta ändå utan att säga att det var klart?
Sedan när han plockade av bordet så kastade han sakerna, nivet sådär man gör när man är lite tjurig och arg. Men jaa.. den mannen. Han måste ju lida av lite psm och andra bekymmer! Han skämms nog över mig och är rädd att bli förknippad med något han inte vill.
Jag vill nog flytta så snart som möjligt..!

Greger sedan.. honom ska vi inte prata om! Jag blir irriterad bara jag tänker på det!
Kent körde somsagt hem honom idag och nu har han stått i över två veckor men startat och gått klockrent. Mjo.
Hade ju motvind till stallet (inte lite heller!) så jag tänkte att jag kan ju lika gärna köra moped. Visst, det gick prima tills vi hade kommit iväg fem meter. Han dog. Provade att starta.. gick i ett par sekunder och sedan neråt för att sluta fungera. Ska sälja honom snarast och jag struntar blankt i vad jag får bara han försvinner från mitt liv! Jag tror han har varit mer trasig än hel faktiskit! Usch och fy.
Nu blev jag på dåligt humör. Hejdå!


behind the bars

Sådär. Dagen avklarad, bara ett par timmar till sedan så äre heeelg!
Dock så blir det inget slappa här inte.
Hästarna skall ut både lördag och söndag, ska ut och traska i tj hela helgen. Sedan får man ta sig ut till hästarna, rida lite och fixa kväll. Fara hem igen och sedan pusta lite. Men det är kul ändå så jag klagar inte.. inte mycket iallafall!

Idag blev det städtajm i Godby. Jag förstår inte. Jag står glädjeligen ute i stallet och städar varje dag med stönar högt varje gång jag städar hemma och det sker väl en gång om året.. typ. Det är så outhärdligt tråkigt att städa hemma och speciellt sovrummet! Usch och fy. Rysningar bara jag tänker på det.
Så nu är det ordning inne i sadelkammaren, resten tar vi någon annan dag. Har ju hela helgen på mig så att det ska väl lösa sig. (:
För tillfället så har jag en kaka i ugnen. Kladdis.
Blev så oerhört sugen på någonting men ptja.. det är ganska öda här hemma. Så jag ställde mig och knåpade ihop en kladdkaka. Får la se hure slutar. haha.
Dock är den ju inte god förens den är kall och stelnat så jag får allt ta och vänta tills imorgon iallafall. Nu är det bra synd om mig!
HEJDÅ!

come on over

Jag är hemma nu. Eller jag har varit hemma ett par timmar nu men det är väl sak samma?
Trots otaliga handtvättningar så luktar mina händer fortfarande vitkål. Inte alls mysigt!
Rullat, brynt och kastat kåldolmar idag. Var riktigt kul idag faktiskt! Fullt upp hela dagen.
Ska snart kila ut till stallet men är så ohyllgligt trött. Somnade nästan på bussen.
Saken är den att jag öppnar munnen när jag somnar. Så hur pinsamt är det inte att sova med öppen
mun på en buss? Haha.
Nehej.
Får se om det händer något spännande i helgen. (:

may it be

Nu känns det bra!
Hotelluppgiften ligger här i väsken bredvid mig coh jag beffinner mig i skolan så jag och uppgiften är på rätt plats, rätt tid. Helt otroligt tycker jag allt!
För tillfället är jag så trött att jag skulle vilja spy på någon eller något. Allt jag önskar nu är att sätta  mig på närmsta fordon hem och hoppa ner i den mjuka sängen, hur underbart låter inte det?!
Men det blir att pallra sig igenom denna dag med. Har trots allt bara metod så det ska väl gå an. Förhoppningsvis så är W på gott humör och D med för den delen. Om det inträffar så hommer det nog att bli helt okej. Haha.

Föresten, bara en lite påminnelse.. Jag avskyr att stryka!
Insåg imorse att jag inte stuckit kläderna så jag fick allt ta och ställa mig och göra det på morgonen. ATTANS!
Men hur som, det blev slarvigt med bra i guess. Min man ska få uppgiften att stryka medans jag tvättar bilen i sexiga underkläder!
CIAO!

you are the wind under my wings

Knas i morse. Ställde klockan på tjugo i sex för att kunna trycka på znoos tidigare och därmet kliva upp lite tidigare. Visst, jag vaknade, och znoosade.. Men saken var ju den att jag visste hur jag ställt klockan och sov precis lika länge som vanligt. Kul tjej!
Bytte linser idag också. Jag har redan tröttnat rejält. Jag kan seriöst inte få in dem. Tårarna sprutar och ögonen byter färg ifrån vitt till rött. Även om jag sätter in dem helt åt rätt håll. Sedan så nu vet jag ju att det inte är för att linserna är smutsiga eller liknande eftersom jag tog ett par nya. Attans!
Jag måste kila ner och fråga om jag kan bära day and night. Visst, jag sover med dom jag har nu också men det kan jag bara göra sex dagar åt gången. Stora problem!

Hade lunchkonsert idag vid namn 'Detta är ingen lunchkonsert'. Obligatoriskt för alla ettor. Heldumt!
Vill jag förstöra min hörsel så gör jag det utanför skoltid.
Det började bra med esteteleverna men sedan när Pasted kom in så fy. Usch. Svensk hårdrock är absolut inte min musiksmak! Men för att inte få frånvaro så blev det att pina sig igenom det hela.
Men men.. hemma sedan så trampade jag till Hårman där Anna höll hus. Hon tvättade och fixade mitt hår. Verkligen superskönt! Så nu sitter jag med lockigt hår och med en hårspray som luktar gooott! Kan knappt bli bättre just nu.

Blir att skriva klart hotell idag. Ska sitta hela natten om det så krävs!
Nu kom jag på att jag måste kolla över mina kockkläder. Vet inte om jag tvättade dem senast jag hade dem och ska ju laga mat imorgon så. Måste kila!


smile in your sleep

Nu har jag nog gjort allt utom att skriva på uppsatsen. Kan det bli bättre?

Hade god lust att ligga kvar i sängen imorse. Men med tanke på försovning och tandläkarbesök så vågade jag inte riskera detta. Jag skulle aldrig överleva utan pengar en hel månad! Läskig tanke.
Eftersom mina tights ligger i tvättmaskinen och är blöta fick jag komponera ihop två andra, ett par svarta nylonisar och ett par stickade leggings över. Gissa vem som knappt kunde sitta ner på en platsstol. Jag vet inte vad det var men det kliade! Det kliade så det gjorde ont. Rörde jag mig så gjorde det grymt ont och jag var tvungen att resa mig. Kanske blev något statiskt? Jag fick faktiskt en stöt en gång. Men nu vet jag det, inte trixa med tights!

Tog mig tid att rida en sväg idag. Ingen lång bit då det regnade, var mörkt och hästen blöt. Kastade på ett täcke, himla massa reflexer och sedan på med ett par tyglar på grimman och sedan iväg. Fokuserade på mig idag. Balans, vikthjälper, skänklar och sådant. Allt utom tyglarna villsäga. Gick la ganska bra. Balans fick jag allt träna på då han knyckte med nacken, hoppade och hade sig. Super! (y)
Just nu har jag noll motivation till att rida. Det är kallt, regnigt och mörkt framförallt! Sedan finns inte stubben kvar (jag ska slå bönderna!) och ptja, vart ska man då latja? Sedan så ah.. nej, jag känner att jag inte vill på ett tag. Kommer nog låta ridningen ligga på is ett tag om ett par korta turer i mörkret. Får la hoppas på bättre tider.

Nu SKA jag skriva. Ciao!

forever and a day

Nu kliar det sådär förskräckligt i mitt armveck igen.
Det kommer och går men är riktigt irriterande. Kliar under huden och hela tiden. Inga utslag eller någonting och det kommer och går somsagt. Förra gången trodde jag allvarligt att jag fått skabb. Haha.

Men hur som.
Ellen kom idag. Sure vad sjuk hon var. haha. Men jag satt och försökte plugga på hotell efter historian i alla fall.
Slutade med att jag satt och smsade med E och spelade harpan. Kul liv. D var där med kameran också och det kliade riktigt i fingrarna men jag höll dem i styr! Duktig flicka.
Svenska, idrott, hotell och kontakt idag. Riktigt drygt! Har inte fått något gjort på hotell trots att jag försökt hela dagen. Jag fattar inte hur det går till. Attans.
Bokis vid sex, fick skjuts av C och det var la trevligt.
Nu har jag pluggat på grönsaker och potatis vilka jag ska ha prov på imorgon. I princip alla ska göra omprov. Men hallå, ska man ha alla rätt på G-delen (24 frågor) för att bli godkänd så blir det en del som gör om. Jag hade fyra fel men alla rätt på MVG och två fel på VG. Kuu-huul.
Hotell skulle jag skriva på idag men nej, jag hinner inte! Vart försvinner all tid egentligen? Blir att göra det imorgon och då måstemåstemåste jag verkligen göra't också, inget snack om saken!
Ingen DUS-kurs i helgen heller. Allt ska verkligen ske på en gång. Ni ska allt få se att jag kommer inte ha någonting att göra nästa vecka. -.-
Nehej, jag ska dra med Lindkvist ut hela helgen. Gäller att prioritera minsann. Planera är a och o som min moder alltid säger när jag blir impulsiv och rör till saker. Men det blir ju inte lika kul om allt är förutbestämt!

Men nu ska jag sätta näsan i böckerna igen. Ciao!

*

Fullt upp!
Nu är jag färdig att falla in i sömnen. Ska bli riktigt skönt.

Efter att jag gett pappa dåligt samvete över att han var ett par timmar försenad och inte ringt så for vi iväg till stallet. Jag blev superstressad för att han stod utanför och hade bilen igång. Jag tyckte allt att han kunde åka iväg och handla men nehejdå!
Hur som, hästarna kom in i rengjorde boxar och fick mat, det är det viktigaste. haha.
Väl hemma sedan så ringer Tarja, blev att kasta i sig maten för att sedan sätta sig på cykeln. Hade jag inte haft medvind så hade jag aldrig dragit iväg kan jag ju lungt säga! Vi snackade skit och diskuterade allt mellan himmel och jord, som alltid håller vi oss sällan väldigt länge till ett ämne. Det blir jobb, hästar, fodergivor, jobb, tävlingar, vår förening, facket, vuxenskolan och ptja. jag blir trött bara jag tänker på vad som komma skall. Tufft kommer det bli, men  attans så kul!
Vid kvart i elva var jag hemma igen. Kasta sig in i duschen och nu äre sängen. Ska bara kika runt lite som jag verkligen måste göra sedan blir det att sova.
Ellen kommer säkerligen inte dyka upp imorgon så jag tänker vara nörd och ta med datorn för att börja skriva på hotell och fixa färdigt annat som jag skulle ha gjort för länge sedan, för jag antar att det inte kommer bli speciellt lång historiatimme.

Veckan;
Måndag: Culinaren, stall
Tisdag: Skola
Onsdag: Skola, stall, Tarja
Torsdag: Skola
Fredag: Metod på Ullvi, stall
Helgen är inte säker ännu. Antingen blir det att fara på kurs i Sala med DUS eller så blire tj med Ida.

and it's worth to fighting for

Sista dagen på servering idag. SKÖNT!
U tyckte att jag hade bra hand med gästerna och såg ut att trivas bra. Jo ellerhur. Jag avskyr att vara i serveringen, att prata och ställa frågor till okänt folk. Menmen.

Smakat banan i min mun hela dagen nu! Börjar tröttna en aning.
Snygg tandläkare, hoppas jag får honom fler gånger. Haha. Nejmen ah, det gick bra. Han var verkligen jätte bra, förklarade, visade bilden vi tog, på datorn och förklarade. Men lite av det berodde nog på att hon sköterskan var ny. Hur som, var ett litet hål, under senaste lagningen så det var slarv. Kul, låg hur länge som helst, det gjorde sjukt ont och nu kanske jag måste göra om det bara för att tandläkaren inte gjorde ordentligt. Man kan döda för mindre.
Men han sa att han ville inte göra någonting, inte laga om eller fixa någonting. Istället så lade han på något jättestarkt flourmedel, det är det som smakar banan, och sa att det kunde hjälpa. Börjar det ila och göra ont igen så skulle jag ringa så skulle det blir fixat.
Det var väl det händelsefulla på min dag.
Satt och väntade på bussen i över två timmar bara för att VL och SJ är så himla sunkiga. Går ett tåg vid tjugo över nio och sedan går det varken en buss eller ett tåg förens halv tolv och dessa två fordon går samtidigt! Hur himla idiotiskt är det inte? Jag får psykbryt!
Culinaren, jobbajobbajobba sedan hem i stark motvind samt regn. Jag blev blöt.
Nu väntar jag in pappa så att han kan skjutsa mig till stallet. Idag tänker jag inte anstränga mig, för det orkar varken jag eller min kropp!

there is something good in this world

Nu är jag trött. Supertrött rättare sagt.
A och E tvingade iväg mig på bio. Filmen var bland de sämsta jag sett. Kändes som att de tagit lite hopplock och pressat in på tok för många låtar bara för att fylla ut tiden. Nej, den var verkligen inte bra! High Shool Musical tre bojkottas.
Men lite kul var det. Alla som tittade var runt tolv, tretton år och så kommer vi.. Dock så var de fåtal som var över femton som vi såg.
Men somsagt. Nu är jag trött. Tänk att det tär så mycket på en bara att kolla på en film på bio när man inte mår bra. Uhh.

Skuula imorgon. Jag får lite sovmorgon ändå. Tandläkaren vid nio. Får antagligen en kille då det stod Johan i sms'et jag fick. Spännande! Han är säkert gammal. Men hur som, kommer inte till Culinaren förens runt halv tolv och då öppnar vi. Riktigt skönt att slippa alla förberedelser, Rotary, bestickputsning och allt vad vi nu gör. Dock så kommer min närvaro inte se speciellt bra ut. Haha.
Tjänade femhundra kronor idag med. Papa var hos farfar, farsdag eller något sådant, och jag har tydligen nammnsdag snart så ptja. Money..!

Nehej, nu ska jag kila och göra iordning mig sedan blire sängen!

there and back again

Det blir nästan aldrig som man tänkt sig.

Trevlig kväll igår, så länge som den varade. Haha.
Kebabhuset på stan somsagt. Ellenor skämmde ut oss rejält redan innan vi träffades. Rolig tjej.
Det är bara kolla på hennes bdb (ellenoreden) så kan nu ju se själva.
Efter det blev det att kila runt på stan en stund och se om det fanns några roliga typer ute. Det var dött.
Arboga i ett nötskal. Alla sitter inne en lördagkväll med bra väder!
Jag drog hem vid nio. Mådde allt annat än bra. När vi gick vid statiol typ så kom illamåendet, huvudet snurrade (inte bokstavligt talat men tja..) och mina ben kändes som att de skulle dommna bort. Det var en aning läskig känsla!
Så jag stack hem och placerade mig där jag spenderat hela dagen; i sängen med datorn. Så det blev att kolla på film och så. Skönt det med.

Idag så skulle man ju ut med Ida som egentligen inte skulle komma idag för deras bil har pajjat och ingen annan skulle tydligen in. Fick ett sms imorse att hon skulle in. Kul tjej! Bara för det så var jag inte pepp.
Men vi satsar på nästa helg. (:

Ingen bio ikväll heller. Attans vad torrt det blev nu helt plötsligt.
Nej, nu ska jag tillbaka till filmtittandet och Johnny Depp samt Bloom. Det kan knappt bli bättre.. (;


side by side with an elf, what about side by side with a friend

Det är lite skrämmande när man ser på en film och sedan vet vad replikerna är. Har man sett filmen för många gånger då?

Klockan sju steg jag upp idag. Papa skjutsade till stall. Ingen häst ville ut utan stannade och vände i dörröppningen.
Sov sedan till halv tolv med steg inte upp ur sängen. Nej nej, hela dagen har spenderas under täcket och datorn bredvid.
Möösigt!
Snart blir det kebabhuset med några. Än så länge vet jag bara om Ellenor och Anna men med dom så vet man aldrig. Får la se.
Ska kila nu.. Ciao!


Hilf Mir Fliegen

Ah, dök upp en Tokio Hotellåt helt plötsligt och fy vilken tillbakablick jag fick. Underbart. :*

Men hur som.
Trötter idag. Pappa kom upp samtidigt som mig och ockuperade toaletten för att duscha. Vilken normal människa duschar på morgonen? *ryser* Men hur som, kom inte in på badrummet förens klockan var strax runt tjugo i. Bråttom bråttom!
Jag var nära på att strypa J och J idag. Seriöst..! Jag förstår inte hur en människa kan vara så himla.. nervpåfrestande.
Stod och fixade med dukarna i godan ro och hon såg hon såg att jag gjorde det, ändå kommer hon fram och påpekar att duken ligger snett. Visst, det kan jag ta, men när sedan människan går fram och börjar dra i samma duk som jag är i full förd att att lägga dit fick mig att vilja ta fram klorna och gräva djupt i hennes ansikte. (:
Jag gick därifrån.
Hela dagen har det varit smågrejer, gör det, gör så och så vidare. Mot slutet så kom hon fram och frågade om jag hade ett visst bord och ja, det hade jag. Hon föreslog att jag skulle ta undan en tallrik eftersom hon hade ätit klart.. Jag sa på att U (läraren) sagt att man helst skulle vänta tills alla ätit upp (om dom är få villsäga) och sedan ta de tomma tallrikarna för att inte stress och förolämpa den som fortfarande åt. Hon hugger emot och när jag går därifrån så går hon fram till bordet och frågar om hon ska ta tallriken som är tom medans den andra fortfarande äter.
Sådana grejer får mig at tvilja strypa folk. Uhh! Ser fram emot att byta grupper..!
Men bortsett från gruppkramraterna så har det varit en helt okej dag. Willy bjöd på en hel del skratt och ptja.. vi var nere i drickakylen två gånger. (aa) HAHA! 

På slutet var det bara K (varmköksläraren) kvar och han sa att när vi var klara fick vi sluta och jäklar villken fart alla fick. Dock så kom slamsugen precis och skulle böka in en himla massa slangar genom fönstret och vidare förbi disken så det blev en aning trångt och svårarbetat. Men vi klara't!
Men när vi fick sluta så tidigt skulle vi hinna med en tidigare buss. Jag klantar mig som vanligt!
Glömde ju nycklarna till skåpet hemma så fick låna reservarna. Sprang ner, låste upp låset, sprang upp och lämna nycklarna. Ner, byta om och stänga samt låsa. Inser att hemnycklarna är kvar i skåpet. Upp, hämta nyckel, ner och fixa. Sedan tar Ellen nycklarna och springer upp. Sedan kutar vi till hötorget, jag tappar min puderdosa som jag tar upp, fortsätter springa och när vi väl är framme så får vi vänta tio minuter på bussen som vi trodde att vi skulle missa. Kuuul!

Nu är jag hemma och det ska bli superduperskönt att få komma ut till stallet. Det är dagar som denna som man verkligen uppskattar lugnet i stallet. Att bara strunta i om man har en ful tröja, hö i håret, osminkad eller om man tar ett par extra minuter på sig att mocka.. Hästarna bryr sig ju inte. (:
Så ska väl kila ut dit strax och sedan blir det soffan för min del..!


in deep blue sea

Jag skulle aldrig  ha sagt sådär igår. Om att jag ville vara hemma.
Jag försov mig. Klockan tio vaknade jag. Kuuuul!
Så väl i skolan blev det en halvtimmes matte, engelska och hotellektion. Men det gick bra det med. Haha.
Väl hemma så åt jag macka, det blev min frukost och lunch. Ganska hungrig!
Stallet sedan. Kändes som att jag inte riktigt orkade med att ta det senare så jag tog det medans jag ännu inte hunnit somna i soffan. Calle var lerig hela han men som tröst så hade han inte varit så elak i boxen. Jag behövde inte ens lägga in halm där idag. Det är otroligt!
Snart ska jag vidare hem till Camilla och om jag hinner så blir det att trampa hem till Tarja också. Gå igenom stadgarna ordentligt! Men somsagt, det beror på när det blir middag här hemma. Jag är huuungrig liksom jao.
Nu ska jag kila, fullt upp! HAHA

Föresten, jag har så ont i armarna.. eller mer i armhålorna efter igår. Boxningen tog livet av mina axlar och andra muskler som nu finns där det luktar svett! Kan knappt ta av och på mig en tröja utan att grimasera av smärta. Jag känner mig verkligen öm och barnslig. Men sådant är livet. Skulle vara hinla skönt att ta ett varmt bad (om man nu hade ett badkar!) och sedan mysa ner sig i sängen. Attans!

hello tomorrow

Klockan är kväll nu och jag bloggar ifrån sängen. Det är ganska mysigt det med förutom att jag mår illa och har ont i magen. Attans. Men jag lär överleva. Ska strax dra täcket upp till huvudet och blunda. Allt för att inse att jag vill sova längre när klockan ringer. Just nu skulle det sitta fint med att vara lite sjuk ett par dagar. Tror nog att jag har ont i halsen. Haha.

Fick åka buss själv idag. Jag satte mig på 'Emelies plats'. Dock så åkte hon inte med idag vilket jag fann lite synd. Men hennes kille blev förvirrad när jag satt där. Hoppas han skvallrar..! (; Uhh. Nejnej, jag orkar inte med det jobbiga människan just nu. Tjohej!
Skolan ja.. En kvarts historia, fick inte reda på provet utan som jag förstod så får vi reda på dom om en vecka. På torsdag blire sovmorgon. Ska bli superskönt att kila till tåget som går tjugo över nio!
Fick reda på idrottsprovet idag däremot. VG blev det och jag är nöjd. Pluggade dagen innan och jag tog det väl inte sådär på blodigt allvar. Dock så tror jag att mycket som kom på provet hade dom redan gått igenom när jag inte var där så det sket sig. Men jag klarade mig vilket känns bra. Idrotten i sig idag var utmattande! Boxersize eller vad det nu hette. Boxa, springa, göra massa situps. Springa, boxa, springa, göra höga hopp. Springa, boxa, springa, göra armhävningar. Springa, sparka, springa, välja något av det tidigare. Byta och sedan göra samma sak igen. Inte nog med det. Vi gjorde några fler övningar efter det också. Hela jag skakade när följde med D till matsalen. Men skönt var det!

Hem sedan. Frågade Anna om hon vill följa med och köpa hårfärg så vi trallade iväg till konsum. Och ni känner mig, jag kan verkligen inte hålla mig så jag kilade över till Mathilda (som förövrigt blir sextooon idag) och mörkade till huvudet lite. Snüggt!
Har inte hunnit så mycket mera idag.

Nehej, nu ska jag allt ta och sova.
Klockan är mera elva än jag trodde. Uschans! Tjingeling.

pick me up

Första dagen idag då.
Culinaren som vanligt.
Var så himla ovärt att jag skulle kunna spy.
Var ingen Rotary (en gubb-förening som äter i en speciell matsal varje måndag) idag så vi var fem pers i matsalen. Två bokade bord, tio personer. Ingen fick någonting gjort utan drev bara omkring.
Vissa tror att dom kan allt och gör att jag skulle vilja strypa dom.
Jag, W och D satt och putsa bestick en halvtimme innan öppning och J tycker bestämt att vi ska ta fram kaffekoppar för hon har så mycket att göra. Ellehur, gå och dö tänkte vi och W sa det till henne också. Huuh!
Småsaker. Vi fick hemläxa idag. Eller.. bakläxa. Göra rent väggen under diskbänken vid disken. Kul! J och J fick göra det, aldrig att den bästa trion sjunker så lågt att skrubba väggar. (; haha.
Meningsfull blogg!

Jag lagade mat idag.
Avancerade saker..!
Omelett med tonfiskstuvning.
Det smakade ingenting.
Pappa tyckte det var gott.
Jag har handlat kiwi, det är gott!
Nu ska jag fortsätta skriva på hotell.

Imorgon får vi förhoppningsvis reda på historiaprovet, idrottsprovet och grönsaksprovet.
Godnatt!

the holiday is over

Igår ja..
Festade igår, kunde knappt stå upp emot slutet. Så himla kul var det! Haha.
Eller inte. Stämningen inne på Row de Dow var superhärlig, ville knappt gå hem. Visst, dörrvakterna hade sminkat sig så jag höll på att skita ner mig när jag kom och och dom plötsligt stod där i mörkret. Men snälla var dom! Fick komma in och hämta ungarna. Musiken som knuttarna spelar är det drag i och alla är verkligen superschysta. (:
Men ah, halloween som sagt. Jag satt ensam framför tven, ungarna sov och jag är verkligen inte bekväm i Thunbergs hus! Så vid elva, halv tolv så fick mamma komma över! Jag är riktigt feg!
Kom hem vid tre sedan. Dock så somnade jag inte förens vid halv fyra skulle jag tippa på att klockan var. Trött som bara den och frös sm en gnu under duntäcket!
Men vid sju så skrek telefonen bredvid sängen och då kan vi snacka om zombie! Ut i kylan och släppa ut hästarna. Ville bara hem till sängen så fyrtio minuter tog det att cykla ut, släppa ut och fixa lite för att sedan cykla hem igen. Rekord tror jag nog. Ändå så stressade jag inte ett dugg!
Skulle upp till ridskolan vid halv nio sedan och fixa dressyrtävlingen. Jag kom inte längre än till sängen innan jag slocknade. Inte heller hade jag någon skjuts upp dit för papa sov och även om han var vaken så fick han inte köra. Fyllegubbe! Haha.
Vid två sedan blev det att trampa till stallet igen.
Calle trippade på tårna större delen av ridturen. Men vi trampade på in i skogen och gick lite vilse, eller så vilse man kan komma i Godbys djupa skogar. Var härligt och på hemvägen arbetade vi på ordentligt. Var mycket spännande i skogen som jag inte ville att han skulle reagera på. Vi skulle slå ihjäl oss..
Det höll vi föresten på att göra ändå, vid stallet. Totte stod och spolade av en maskin och jag tänkte väl inte så mycket på det. Calle blir ju stel för en buske. Han trippade lite åt sidan men där står ju plåtlådan med all säd i. När Calle då trippar förbi slås stenar emot plåten och attans så farligt. Han hoppar rakt upp i luften och åt höger, inser att där står traktorn som blir tvättad och hoppar åt vänster där plåtlådan står och det blir full fart framåt. Jag sitter med händerna uppe vid huvudet och hälarna spikrakt uppåt. Härlig syn. Men vi överlevde.

Nej fy vad jag babblar. Nu ska jag ta mitt te och titta på tv. Ciao!

today is are future

Jag har varit pepp hela dagen idag. Känns annorlunda. Haha!
Men jag gick upp relativt sent men jag var ju tröttt! Var minus tre grader och jag fick ge mig ut med cykeln klockan åtta på morgonen. Uhu! Mysigt att komma in i ett varmt stall och se hur hästarna sticker ut sina huvuden.
Knäppte lite kort, mockade och pillade med en massa annat. Efter lite om och men så trampade jag raskt hem, fixade på mig ridkläder och snodde ihop lite frukost samt fika till senare och gick sedan ut för at invänta Tarja.
Fixade och donade en stund i stallet, for till Lantmännen och inhandlade foder och annat smått och gott, svängde förbi familjen Karlsson och stannade på en fika. Sedan till stallet igen och där fixade vi lite med det sista för att sedan dra in Calle och sätta honom i arbete.
Nu är jag hemma, ska snart käka och sedan fara hem till småkusinerna och vakta dem inatt.
Måste kila, ciao!