sleepy day

Ni undrar nu varför jag bloggar vid denna tid och inte är ute och springer med resten av skolan.
Jag har ingen aning om vad som hände imorse..! Brukar alltid vakna av att pappa kör igång kaffemaskinen (låter som ett tåg rusar förbi precis bredvid huset!). Jag brukar knappt hinna somna om innan min egna klocka ringer och jag går upp. Men idag så hörde jag varken pappa eller klockan. o.o När jag vaknade sedan så låg mobilen bredvid mig och visade att klockan var nio. Tre timmar försent att vakna! Och jag hade ingen aning om när nästa buss till koeping gick så.. Jag var kanske inte heller så pepp på att ta reda på det heller eftersom det var något friluftsdag och man fick välja att springa en mil eller gå en mil för att sedan sätta sig på Hotellektionen. -.-' Slutar ju efter det.
Men jag skulle ha gått om jag kom upp i tid, jag lovar! Jag skulle ge Ellen en suprise vid bussen ju.. :( attans!
Menmen, tror ändå att jag skulle få göra hotellprovet idag och jag kan i princip ingenting. Pluggade en del igår så lite kan jag ju. Men långt ifrån allt.
Så idag ska jag plugga mera så jag får bort alla dessa prov jag har framför mig. men det ska gå bra..! (y)

Bullbaket igår. Jag skadade mig. Det gör ont!
Min handled ville inte baka. Jag kan knappt röra handleden utan att det gör ont. Men det är nog inte så farligt.. inget svullet eller liknande. Men jag har lindat den ändå. Gör ju ont. o.o Haha!

Nej, nu ska jag pluuuugga. Ciao!

"jag bakar mina egna buuuuuullar.."

Så där lät det större delen av dagen idag. Willy försåg oss med musik genom hela lektionen idag. Vissling, trummor och tja.. vem vet vad han gjorde. Men vi alla visste att han bakade bullar!
Yes, hur som. Jag och fem till hade metodkök idag och tre veckor framöver tror jag att det är. Superkul. Hela gruppen är ju kanon. Tummen upp för det! (:
Om någon missat det så bakade vi bullar idag. Vi bakade bullar och åt potatis och purjolökssoppa med bröd. Inte riktigt min typ av mat men det var ganska gott ändå. Men när man stått i köket från nio till halv tre så äter man i stort sett vad som helst. Haha! Sen tog dagen slut. POFF! Nu är jag hemma.
Efter att ha lyssnat på Ellen och Alex tjat om skabb precis hela tiden påväg hem. Hoppas dom får skabb i munnarna. (; haha.

Nej, nu ska jag sätta mig och plugga. Ciao!

happyhappy evening

Okej, hej! 
Lördagen kom att bli superkul!
Var ju och köpte en jacka med far igår. Blev en skinnjacka så nu kan jag joina fjortisgängen. (: Min blev den som är mer åt vinterhållet så nu har jag en jacka för vintern också. Det är ju super! (y)
Efter det så for vi hem och åt lite snabbt innan Anna och Ellenor dök upp. Fixade lite innan vi drog vidare.
För att summera kvällen; 
Masiel, Linn, Ellenor, Anna och jag drog till Gäddan där det var någon latinokväll. Salsa för fulla muggar. Vi dansade och skrattade. Det var verkligen roligt! Görs gärna om.
Men hur som.. Vi avslutade kvällen vid fem ungefär då jag, A och E kröp ner i en säng som bara är liite större än en nittiosäng. Haha. Trångt värre. Men det vart varmt, och när det är varmt, då trivs jag!

Så kvällen blev lyckad. Skratt så tårarna rann emellanåt. 
Jag är trött nu!
Hejdå! 

cold times

Morgon nu. Bror sa att han skulle sova här men han stack runt ett skulle jag tippa. Mogen kille!
Jag är inte trött just nu! Överpepp så jag skulle kunna sjunga. Men det tänker jag inte för jag vill ha försterrutorna hela. (:
Menmen. Far tyckte nyss att vi skulle fara till skinngubben och kolla efter en jacka åt mig. Jag kan nog allt manupilera den mannen! Tog lång tid denna gång. Tror han stålsätter sig lite. Nejmen han måste inse att varken jag eller mamma har råd att slänga ut över fem hundra spänn på en jacka. >< Det är trots allt han som sitter på stålarna. ;) haha!
Fy vad egocentrisk jag låter. o.o Men så är det inte. Men jag vill gärna slippa frysa ihjäl när jag cyklar till stationen endast iförd en tjocktröja eller en förliten väst som knappt värmer. Fyy!
Får se vad det blir.
Ikväll blir det att träffa en del av tjejerna hemma hos Masiel. Blir tydligen bara jag, M, Anna och Ellenor men vad gör det. Kul kommer det bli. Anna lovade att hon skulle pilla med mitt hår innan. Kanon! (y)

Kvällen igår? HAHA! Eller tja, natten kanske är ett bättre ord. Jag och Henrietta levde livet genom att sitta och försöka knäcka Harpan tre gånger i rad. Den lilla fuskaren klarade det tillslut. Då ville jag inte längre vara med och gick för att sova istället. Attans. Så vet ni vad jag ska göra nu? Jo, spela harpan!
Beroendeframkallande spel må jag påstå!

Hey, watch your step!

Ledig idag då. Super skönt! Tog sovmorgon till elva och det var med viss möda jag slog upp ögonen och drog av mig det varma täcket. Men ibland måste man offra sig minsann!
Så idag har det inte hänt speciellt mycket. Klockan är ju bara runt två ännu så.
Men jag har faktiskt varit utanför dörren idag, otroligt men sant! Vart ju hundrig och inget av det som fanns hemma var speciellt tilltalande. Så jag satte mig på cykeln och trampade iväg till affären. Nudlar är framtidens käk!
Dock så hittade jag inga nudlar. :( Jag dog på plats! Inte orkade jag cykla vidare till stan inte så jag tankade bara på mobilen och stack hem igen. Attans!
Fick allt laga till det som fanns. Nu mår jag illa! Jag kräver en gnutta medlidande.
Menmen, rubriken. Jag fick ont i huvudet så fort jag steg utanför dörren. Inga linser här inte. Det var suddigt och jobbigt att titta. När jag väl var hemma igen då var det som att ögonen dunkade. Superläskigt!
Dagens lärdom är alltså att linserna skall bäras i stort sett varje dag för att slippa obehag.

Hejdå!

sunshine

Hr-dagen idag. All fokus på de bästa. (: haha
Fick skjuts till skolan av ellen och hennes syster. Trevligt.
HRdagen innehöll film, tipspromenad, tårtbakning, femkamp och utomhus lunch. Ganska trevligt om jag får säga det själv. Tårtbakningen var en aning pinsam. KAKtv var där och filmade sedan var det en systemare där och dök upp i ansiktet så snygga bilder blev det nog inte. Haha! Men kul var det.. En av de två killarna soom var med i min grupp utbrast "Ettorna kör med oss!". Saken var ju den att vi sa till vad dom skulle göra. (: haha. Kul killar. Vi satte dom i arbete under femkampen. (;
Men nu är jag hemma. Underbart! Ska göra precis nada tills kvällningen kommer. Träffar nog Ida ikväll. :D Myysigt.
Imorgon är man ledig så funderar på att ta en långtur (och bara för att jag skrev det så insåg jag att skorna kanske inte sitter kvar. :/ får la se) med hästen.
Har varit på och bitit på fingrarna igen. Så nu har jag högerpekfinger i plåster och sprit. Det svider som bara den. Så se upp med en massa stavfel då jag ikke använder detta finger. (:
nej, nu ska jag kila. Ciao

Hur gör man?

Var nyss hos optikern och det gick väl bra.. Eller tja, det praktiska gick bra och så. Vi beslöt oss för att jag skulle prova ett halvår till. Men när det kommer till att säga nej, hur gör man?
Dom har ett såkallat trygghetspris eller något liknande och det är väl bra i guess. Men kan ringa och få gratis undersökning om det känns fel eller om man tappat en lins så får man snabbt en ny och så vidare.. Saken är den att det priset går upp till 1100 pix med mina linser och den vätskan. En aniiiiiiiing dyrt för min stakars ekonomi. Visst, det är för ett halvår men ändå..
Så nu sa han det vore bra (bara bra, inte att jag ska. det är stooor skillnad!) om jag hade det för att det var just en trygghet. Jag har inte råd att punga ut den summan två gånger om året. Linserna kommer någon gång under nästa vecka så jag ska nog skicka in mamma att säga att jag avböjer det där trygghetspriset i veckan. haha! Men köper jag bara en box och sedan köper till linser så blir det himla mycket billigare, och köper jag på internet sedan så attans vad billigt det kommer att bli! (: haha. Nej, jag är inte så insatt ännu.
Men nu till saken, hur säger man nej? En enda mening; "Nej tack.." men attans så svår att säga. Ska man ställa sig framför spegeln, peka och öva på en bestämd min medans man säger 'NEJ'? Jag antar att jag får joina Tarja så att vi kan träna tillsammans! Haha!

Nej, nu ska jag och far ut och käka. Ciao!

Forgotten

Nu sitter jag och myser i pyjamas framför tven och har datorn i knäet. Det är min nya hobby. Jag sitter här ganska mycket. Att sitta framför tven och datorn samtidigt i mjuka soffor/fotöljer är trevligare än att sitta instängd i rummet. Yeppyepp!

Provade kockkläderna idag med. Stela och eländiga men det ska nog gå ändå. Långt förkläde var det iallafall. jag kommer snubbla. (:
Tittade nyss i nin kalender som jag faktiskt lärt mig att uppdatera vartefter, och fick en smärre chock. Jag ska ju till optikern. o.o Så snart blir det att rusa och byta om för att sedan kila iväg upp på stan. Ska bara kolla så att linserna går bra osv så det är inget stort som skall ske.
Blir stall senare ikväll men jag är så pass trött att jag åker nog bara och kollar till dem osv.
Nejnej, nu ska jag kila. Ciao!

Oh Shit!

Mysigt. Riktigt trevligt. Underbart. Ironi!
Så går det där man ligger på latsidan.
Oftast är det jag som står för tvätteriet här hemma. Mestadels för att jag portat pappa från tvättmaskinen på de grunder att han måste vara färgblind. Har talat om för honom att det går inte att tvätta vita underkläder tillsammans med en röd tröja till expempel. Eller vita kläder med svarta. Men tro då inte att han ställer sig och sorterar ordentligt..! Nejnej, hans motto är nog likt; 'Äh, det här ser vitt ut så vi kör på det' och så tar han ett lass med kläder och proppar in det i tvättmaskinen så man tror att glaset skall spricka. Jösses, säger jag bara. Så därmed har jag sagt att jag helst tvättar mina kläder själv.
Men ptja, jag har legat på latsidan somsagt. Inte plockat ur tvättmaskinen (som pappa laddat med mörka kläder (ja, för en gångsskull så var det bara mörka kläder) så att det knappt finns luft i maskinen. Nästan så att man får slita ut kläderna när det är färdigt) när den var klar. Sedan föll det i glömska i någon dag. Så i morse när jag skulle pillar fram mina mjukisbyxor till idrotten (jag är i god tid!) idag så slår en förfärlig stank emot mig. Det luktade precis som om någon skulle ha hoppat in i tvättmaskinen och bajsat. Seriöst alltså. Det var nästan så att jag var påväg att kräkas. Och kläderna ska vi ju inte tala om. Så det blev att ladda om maskinen och köra igång igen.
Så nu ikväll tänkte jag att jag hänger tvätten. Lite skeptiskt öppnar jag luckan men det hände ingenting. Min näsa rynkade sig inte eller sådant. Nejnej. Överraskningen kom inte förens jag fått ur kläderna. Dom stinker fortfarande! Hur i allsin dar kan det lukta så illa? Pappa tyckte självklart att det inte var något fel på lukten men han är ju man så det var ju dumt att ens fråga. Illaillailla! Så nu plockade jag ur de kläder som var hans (eftersom det var ju inge fel på dom?) och hängde upp stallmjukisarna för att minska på klädmängden och se om det blir någon skillnad. Blir suprise imorgon med andra ord för nu ska jag sova och inte vänta på maskinen.
Får gå som en slusk med mjukisbyxer någon annan dag alltså.

Godnatt!

There is so much more

Tja, i stort sett hela kvällen har passerat och jag har faktiskt åstadkommit en hel del. Trodde ni inte va? haha.
Jag fixade maten idag. Eller nej, det där var att ta i.. Jag skalade potatis, satte på fel platta, insåg att det var fel platta när det började att lukta bränt (jo, jag går HR), fick på rätt platta, saltade vattnet, lade ner potatisen som då var skalad samt satte på lock och startade timern. Snacka om komplicerade saker jag utför! Somnade sedan på soffan så pappa fick fixa resten. Mysigt!
Efter detta så blev det att plugga. Jag börjar bli en tvättäkta pluggis. Bara brillsen som fattas. Tror jag måste köpa ett par i fönsterglas nu så att jag har nogot att showa med. Att plocka fram ett par linser skriker inte 'pluggis' alls. Stora bekymmer!
Men nu har jag bara en sida kvar på matten som jag tänker läsa ikapp någon annan dag och engelskan har jag kollat igenom så den kan jag någorlunda nu. Skulle ha gjort ett häfte i engelskan men det är puts veck.. o.o Första dagen och jag lyckas redan slarva bort papper. Bådar inte gott! Får se hur det blir med det. Tror jag glömde det i klassrummet nu när jag tänker efter (efter att jag vänt upp och ner på lägenheten). Lyckatlyckatlyckat!
Har mina 76 sidor historia kvar nu tills nästa vecka. Jag känner mig pepp.. attans!
Sedan måste jag ögna igenom 60 sidor i boken Små citroner gula som vi ska läsa på svenskan, dock så verkar den helt okej så det blir nog inget större problem.
Nej, nu blir det mys i soffan. Ciao!

Nobody said it was easy

Coldplay på högsta volym här hemma, underbart!

Har inte hänt speciellt mycket idag, praces som alla andra dagar så att säga. Trivs verkligen i nya klassen och så vilket känns fantalalastiskt. (:
Dock är jag helt slut i huvudet. Massa plugg. Och jag har ju dubbelt eftersom jag ligger så pass mycket efter.
Har tre prov att klara av inom en snar framtid. Kuuul! Men det ska nog gå bra i guess. Blir nöjd bara jag klarar av dem eftersom jag kom in så pass sent. *skryyyt*
Menmen, nu blir det att mysa lite en stund, ta igen sig efter dagen och sedan sätta igång med att plugga.
Ska försöka sitta hela kvällen så jag blir klara någon gång! Jobbigtjobbigt.
Fick våra kockkläder idag. Najsnajs. Fick också reda på våra gruppindelningar samt schema över när vi ska vara vart och göra vad. Hamnade tillsammans med Willy så det kommer nog gå an. Fanns flera som jag känner igen också vilket känns bra. (:
Fick börja med att ha metodgrejs vilket innebär att jag kommer vara kvar på Ullvi i tre veckor och lära mig mera. Det är skönt! sedan blir jag ledig på fredagarna med. Lyxigt värre. Så jag lär överleva. Haha!

Nej, nu ska jag sluta larva mig och stoppa näsan bland böckerna.

Sweet dreams are made of cheese

Jag är trött. Riktigt trött. Gäspar nästan käken ur led.
Gå och lägg dig tycker ni då. Det finns ett problem; matten. Har suttit och räknat matte nu nästan konstant i flera timmar och jag är så grymt trött på siffror just nu. -.- Trots detta så har jag en hel del kvar. Men det tar vi någon annan dag!

Bror och Moder var här för ett tag sedan. Brors såkallade kompis har snott hans dator (som inte ens var installerad eller klar betalad!), hans mobil och hans platt-tv. Hur moget är det på en skala? Menmen, ingen dog. Fast hur det ligger till med brors wow-gubbar har jag ingen aning om. Haha!
Så far och jag vart av med en del prylar när dom for igen. Låter ju skillat. Bror fick även min mobil. Den roooosa. Det får duga sålänge och vem vet, han kanske uppskattar flug-samtal. (: haha!

Nehej, nu har jag varit duktig så jag ska nog dricka lite te och sedan krypa ner i sängen. Skuula imorgon. :D


Ida, kopparberg i helgen?

Tell me your secrets

Hemma nu. Jo, jag är hemma såhär tidigt utan att skolka. Fantastiskt va! Haha.

Att gå upp i dag  var omänskligt. Klockan var ställd på 5.55 men jag kom inte upp före halv sju. Men vem lämnar den varma sängen tidigare än man behöver? Klockan sju ungefär så befann jag mig i Mathildas mammas bil som tog oss till stationen där Ellen väntade.
Skolan idag bestod bara utav bakning. Sockerkaka. Det har ju ingen bakat förut menar jag. (:
Men det var nog ganska bra att vi inte överskred så svåra hinder. Jag klantade mig. Man kan inte baka en sockerkaka utan bakpulver. (: Så när smeten väl var i formet fick jag putta ner lite jäsningsmedel och röra om så gott jag kunde. Är man inte bra så säg?
Jag och Ellen hann käka lite innan vi fick skjuts utav hennes syster. Trevligt! Flashbacks från när man satt och kletade ner vår gamla saab med tuggummi. Det låter mysigt va?

Matlagning är kanske inte min starka sida, men ändå, jag gillar det skarpt! Att få ta det ansvar som följer och få ha flera bollar i luften samtidigt. Man ska röra i smet, blanda samman mjöl och annat medans smöret smälter på spisen. Tur att man har Ellen vid ens sida. Jag skulle ha fått någonting att brinna annars. (:
Nej, vi ser fram emot fredag då det riktiga kockeriet börjar.. Laga mat ÅT folk som betalar! o.o

Nuhu blire allt matte. Ciao!

Speed it up

Nu följer en update från träningen. Kul säger ni och stänger ner sidan. Varsågoda och klicka er vidare. (:

Hur som, Calles ben var helt normalt idag. Inte varm eller svullen förutom direkt på själva såret. Så jag gick en sväng för att se om han markerade eller liknande. Mensom Camilla sa; Jag är allt bra kinkig!
Så det blev att kasta på sadel och annat för att sedan bege sig ut på stubben.
Blev lite lättare uppvärmning med att kolla vart jag hade honom. Tygel var dagens plus idag. Han ville inte lyssna till vikthjälper alls idag men det gav oss bara tillfälle att träna på tygeltag och ledningar osv. Superb! Men så efter diverse uppvärmningsövningar bytte vi stubbåker för att öka upp tempot lite.
Nu när jag tänker efter hann vi med ganska mycket. Fick träna på kort trav, galoppfattningar, avsaktningar och att komma ner efter en avsaktning. Han fungerade galant! Lyssnade och tillämpade. Underlaget var perfekt jobbigt också. Inte för lerigt så att vi sjönk ner men inte heller stumt, men han fick jobba, det fick han! När han gjort av med det mesta av sin energi så fortsatte välgången. Galoppen höll vi men vi avancerade oss. In på en volt (jag trodde aldrig att det skulle hålla mer än ett varv som blev allt annat än en volt) och jobba. Vet ni vad? Han höll galoppen OCH sänkte huvudet! *drar efter andan* Calle som har problem att hålla sig på benen när det är plan mark galopperade på en normalstor volt och kunde ha huvudet någon annanstans än i himlen! Fantalalastiskt! :D
Det gjorde min dag!
Såsåsåså, nu ska jag nog sova (utan att ha räknat ett enda mattetal).


21/9 Söndag

Helmysig kväll igår. (:
For ut till Mathilda på landet där Julia också var. Blev en kväll med chokladdoppade bananer och marshmallows. Julia och jag provade även på att doppa chips i choklad. Det passade inte alls mina smaklökar. Men banan+choklad är något i särslag! Mums. (: haha!
Efter Jackass 2.5 (som var en aning annorlunda) for jag och Greger hem i mörkret. Småläskigt men störthäftigt när jag väl kom ut ur skogen. Riktig älvdimma.
Nog om trams.
Gick upp tidigt idag, Söndag, och har spenderat i stort sett hela dagen bland hästar. Blev utsedd som Ungdomssektionens fotograf. Superkul. (: Ni lär se en drös med hästbiler här framöver alltså. Mohaha!
Vi annordnade hoppning idag. Det blir lite smådrygt att stå där med när man väl räknar ut hur mycket man tjänat in till kassan så är det värt det. Dock får vi ju inget själva men kan man bidraga till Ars så känns det helt okej ändå. Jag vet ju själv hur det kändes för min del när jag var yngre och red där. Fy så kul man hade och jag ser gärna till att nästa generation får uppleva samma sak.
Neje, nu vart jag på tok för nördig.
Jag ska äta godis, duscha och sedan sätta mig med matten och plugga järnet. Måste plugga massor. Prov på hela kapitlet om två veckor. Hua!

Nu ska jag leta med ficklampa i alla vrår efter ett Nikkor 70-300 VR objektiv. bara så ni vet menar jag. Ciao!


18/9 Torsdag

Dag ett för min del.
I stort sett händelselös.
Bytte mitt iv-val till Historia och fråga mig inte varför. Mitt intresse för historia ligger någonstans mellan -11 och -1. Men det ska nog gå bra. Läraren verkar lite lattjo. Haha! (: Han svär och slår i bänkar medans han frågar efter svar på de mest invecklade frågor som jag aldig skulle kunna klara av. Jobbig kille!
Sen var det Hotell. Lagade fiskgratäng med en massa franska ord. Haha! Min oerhört citroniga sås blev bäst, ellerhur Ellen. ;) Huu!
Engelska, Matte och slutligen Svenska. Kul liv.

Ida åker ända ner till Lund today. o.o
Jag ska fixa 37 sidor matte tills på onsdag.
Imorgon bler det att fara till Västerås med Ellen.
På onsdag blir det att kolla linserna hos optikern.
På söndag är det USKhoppning så ska vara uppe vid ARS innan nio.

"ehm.. det var en liten röd bil"

Stallet ja.
Tarja och Maria dök upp ganska snart och joinade kalaset.
Jag fattade modigt saxen och högg av Calles nu för tiden tunna man. Här kör vi på stubb under vintrarna. Dock så har han kanske inte någon.. snygg stubb då den faktiskt ligger ner men det kommer.. det kommer! Hoppas jag.
Han är snyggast i kort man tycker jag allt. Stubb kanske inte direkt är min favorit men när man klipper av den så kommer hans hals fram och den är superfin. (:
Red lite i sommarhagen medan fröken T plockade.. öhm.. plommonliknande saker. Dock var hästen på tok för pigg för hag-ridning så det blev bara att traska igenom vattenplöar och försöka hålla sig kvar då jag tog ett par skutt över en stock. var tvungen att hålla koll på vart han hade huvudet så att man inte blev nockad också. Haha!
När T var färdig så traskade vi tillbaka till stallet men jag ökade tempot och satte av ute på åkern. Calle uppskattade detta iallafall, jag däremot var säker på att jag skulle få tugga lera. Men icke sa nicke, kvar satt jag allt. Trevligt! (:

Knasigt blev det idag allt.
Ett par sår samt hårlösa fläckar på Calle (bara för att så har han väl dragit på sig någon sjukdom, skulle inte förvåna mig) fick oss att klia oss i huvudena.
Gustav kan inte komma och titta på hovarna för han har fått vattkoppor. Sådant har man väl när man är liten? o.o Jobbig man! (:
Sedan så dök det upp en mystisk bil som säkert hade skumma baktankar då han verkade spionera. Läskigt! Tarja berättade sedan om uppskurna hästar i Dalarna så ptja, hej oro! Jag kommer nu koka ihop världens idéer och oja mig över det hela dagarna. Attans! 

Nej. Nu blir det duschen och sedan sängen. Måste ju förbereda mig en aning inför de kommande veckorna. Kommer att plugga, plugga och plugga. Har ungefär en månad att ta ifatt. Fast mest i de valdara kurserna och karaktärsämnena så det kan inte bli så farligt i guess. (: Ta i trä eller vad det nu heter!. haha!

Imorgon ja, helt själv.. Superpinsamt!
Hejdå!

17/9 Onsdag

Sjung en lycklig, lycklig, lycklig, lycklig, lycklig sång.
Så nu har jag varit på Ullvi och är inskriven där. (:
Gick runt och tittade lite på skolan och träffade lite lärare och så vidare.
Fick även prova ut kläder till köket. Något pinsamt att stå och klä om framför en rätt okänd människa.. Haha!
Sedan att kläderna är så skrattretande fula gör ju inte saken bättre. Huu!
Serveringskjolen går ner till fötterna och sitter ungefär över naveln och storlekarna är i herrstorlek. Hejhej femtio. (: haha!
Men jag mår bra.

Imorgon så ska jag börja med iv-valet vilket är grafisk-layout. Läskigt.. Jag kommer börja dagen helt själv. o.o
Får la se hure går.
Skolan är trist men det duger. Lite mysig är den! (:

Nej, nu blir det stallet. Ciao!


16/9 Tisdag

Hemskt.. Riktigt, riktigt jobbigt!
Har väl inte hänt speciellt mycket sedan senaste uppdateringen så har väl inte alls så mycket att berätta.
Inte mer än att humöret är i botten.
Skolan är verkligen skit och jag vill absolut inte gå dit mera. Allt känns bara så himla fel!
Stannade inte kvar idag utan efter Arbetsmiljön så tog jag bussen in till centralen där jag satt och väntade på att få åka hem. Jag ringde mamma och fy vad jag grät. Allt känns bara så hopplöst! Just för tillfället så kan jag inte sätta ord på hur jag känner.
Jag tänker ge upp drömmen. Hårt men sant. Varje dag så känns alternativet att stanna kvar i sängen så grymt mycket bättre än att sätta sig på tåget till skolan. Jag ger upp, erkänner mig slagen. Menmen, förhoppningsvis går inte världen under.
Mamma ska komma förbi när hon slutat så ska vill kolla och ringa runt och så vidare. Men just nu tänker jag gå en linje med någon jag känner, oavsett vad det än blir! Jag struntar i vilken linje, om det blir fel så har jag nästa år på mig eller så läser jag vidare på högskola. Men hur jag än gör så kommer det att lösa sig, så orolig är jag inte!
Just nu så lutar det åt Köping (jag som smutskastade Köping för ett halvår sedan. Haha) och Eeeellen. Hotell och Restaurang får många lovord att vara en rolig linje och det är väl det jag är ute efter just nu. Att jag är oduglig i köket spelar ingen roll. Om inte annat så blir jag bartender. (; haha!
Nej, nu ska jag ta och hitta på något roligare som kanske piggar upp humöret.
Ciao!

11/9 Torsdag

Jag blev helt slutkörd igår.
Var inte hemma innan åtta, halv nio skulle jag tro. Om inte lite senare.
Först var det skola och jag fick kämpa mig upp ur sängen. Att så tråkigt väder kan slå ner ens humör så pass. Efter skolan sedan så blev det att kila iväg till optikern som sagt och prova linser. Tog en timme ungefär. Klockan var då runt kvart i sex.
Jag cyklade hem till fam. Olofsson där vi fikade och hade trevligt. Yesss. Slutligen fick jag byta transportmedel till en aning snabbare och starkare motor, Greger är min bästa vän!
Stallet nästa alltså. Kolla till och mysa lite med hästarna. Alltid lika trevligt. Mata katten och sedan sticka hem igen. Hoppa in i en varm och oerhört skön dusch för att sedan sjunka ner bredvid pappa framför tven.
Jag hamnade slutligen framför datorn en stund men sängen ropade ganska snart. Låg och lyssnade på ljudböcker.. eller tidskrifter är ett bättre ord. Mysigt! (:

Men idag då.. Jag försov mig. Vaknade när Anna ihärdigt ringde på dörren. Hon skrattade åt mig. o.o
Men men. Linserna igår gjorde att jag vaknade med huvudvärk så pappa sa att jag kunde stanna hemma. Man tackar. (: Skulle ändå skippat skolfotot samt idrotten för min hals och på det är jag inte klar med engelskan som vissa skulle redovisa idag. Och med min tur skulle jag säkerligen ha blivit utvald. Så nej, jag är hemma.
MEN, nu får det bli slut med denna lathet. Gymnasiet är något jag valt själv och då ska jag inte sumpa min chans som jag får! Trots allt får jag gratis utbildning och en utbildning som jag tycker är kul så varför inte ta till vara på det? Skärpning!

Nej, nu blir det te (jag har aldrig förstått mig på hur det skall stavas..) och filt framför tven.
Ciao!

10/9 Onsdag

Mjo. Jag ser vad jag skriver nu. (:
Linser isatta och jag är peepp! Känns lite annorlunda, jobbigt på något sätt. Jag vill pilla för att jag har någonting på ögonen. haha. Men det kommer man ju att vänja sig vid.
Fick somsagt prova linser idag. Han gubben (jag vet inte vad han heter.. o.o) hjälpte mig och så. Fick även gu ut en sväng på stan för att se hur det känndes osv. Vart helt otroligt att komma ut på gatan och verkligen se vad det stod på skyltar innan jag hinnit komma tre meter ifrån. Superhärlig känsla! Även alla färger vart klarare och ptja.. bara positiva saker. Så nu har jag prova-på-linser i en månad men ska tillbaka och kolla ögonen om två veckor. Se om det går bra och liknande.
De här första dagarna ska jag bara ha i linserna i fyra timmar men vet inte om jag kommer palla.. Redan nu efter en timme så känner jag hur konstig jag är i huvudet. För en gångs skull så slipper mina ögon anstränga sig. Dom har gått på semester. Trevligt.

Nej, jag är på tok för trött för att skriva. Ser en massa grammatikfel men jag orkar verkligen inte rätta eller skriva öhv.
Hejdå!

9/9 Tisdag

Eftersom Cajsa verkligen längtar efter att få läsa min blogg så uppdaterar jag nu. (: haha!

Jag var supernära på att somna om i morse. Sjukligt trött. Men jag kom upp på benen ändå och ut i ruskvädret. Inte trevligt!
Skolan gick smärtfritt och jag börjar bli pepp på arbetsmiljön också. (: Fick idag gå runt på skolan och kolla upp olika skyltar osv, lite smådrygt men ändå. Och läraren, han är ju bara störtskön! "Men ja.. känner ni att ni behöver skutta ner till cafeterian och köpa något för att ni inte hann med frukosten så är det helt okej för mig alltså" - Han har sagt det varje lektion nu. Haha!
Skippade mediekunskapen idag för att hinna med ett tidigare tåg då det blir att träffa Ida ikväll. Känner inte riktigt för att stressa precis hela dagen.
Men självklart ska ju bussen och alla människor dryga in i det längsta och speciellt på Stora Gatan. Sjuhundra människor och alla lika sega. Sedan dessa rödljus som har en tendens att slå om till rött när jag kommer. Men jag kom till stationen vid 14.57 ungefär och tåget går 15.02. Jag sprang och jag sprang genom hela busstationen, upp och över alla spåren, kuta ner på perrongen och hann innan tåget åkte. Fy vad jobbigt det var. Men så hittade jag på Cajsa och vi pratade lite och så.
Gulligaste konduktören idag då. Jag sa att jag inte hann med att ta biljett och så bara suckade han med ett leende och sa att vi jäktar för mycket. Haha! Räckte att bara visa kortet så gick han. Shyrre. ;) haha!

Just nu befinner jag mig hemma hos mama efter att ha legat bakom en farbror som körde 35 och max 45 genom hela stan. Kuuul. Så på sjukhusgärdet fick jag nog och gasade om honom. Jag är cooolast på min moppe! (: haha!

Nejmen nu ska jag kila och fixa lite. Ciao!

8/9 Måndag

Just för tillfället är jag pepp!
Har kollat almenackan och fixat lite och inser nu att om jag bara lägger manken till så kommer jag klara mig. Hästar, träning och annat. Nu ska jag bara se till att ta mig upp till badet och boka in mig så att planderna kommer igång. Här får man inte vara lat inte. Haha. Nejmen någon måtta får det vara på lateriet. Jag tänkte prova nu i höst iallafall så får vi se hur det hela slutar. (:

Lång sovmorgon idag då.. Just ja, för dom som bor i Västerås.. -.- Jag fick allt hoppa på tåget tjugo över nio och sitta över en timma på stationen. Men idag var det lika bra det. Kom på när jag låste dörren imorse att jag helt glömt av mediedagboken. Så det blev att skriva i min väntan.
Dagen har i stort sett bara flytit förbi. Jag börjar bli ganska pepp på mediekunskapen trots allt. På ett sätt är det ganska lockande att se hur media har ett sådan stor makt i samhället och hur det kunde bli så. Ska även bli intressant med att se vad vi kommer få för uppgifter i ämnet. Blir väl som han sa; gå ut och fråga ut en tobaksförsäljare om hela hans liv.
Matten kan jag ju inte säga är som en tung sten på min axel. Superenkelt! Alla ska göra ett par övningstal som finns i boken och sedan får man välja om man vill göra A och B eller B och C. Jag gjorde A, B och C innan de andra ens var klara med B-talen. Tänk att jag kunde bli så himla smart. (; haha! Kul, hysteriskt roligt!
Carina, som vi har i både Engelska OCH Svenska, kommer jag få pskykbryt på . >< Hur kan en människa vara så himla jobbig genom att bara vara sig själv? Fy! Tänk er att sitta och lyssna på en röst som aldrig byter tonläge, krulligt råttfärgat hår som far runt stup i kvarten och ett riktigt hemskt uttal i låt säga.. en timma. Vi får inte gå fem-tio minuter tidigare för att hinna med sista tåget (inte för min del dock men finns andra i klassen som har tåg som inte går allt för ofta) och motiveringen lyder; men då missar ni ju saker och kommer hamna efter. Visst så kan det säkert vara. Men vad missar man när man får sitta i en halvtimma och träna på att vara bra och dåliga lyssnare till ett ämne som man disskuterat i den halvtimman om och om igen? Fy vilken jobbig tant.
Menmen, jag lär ju överleva. Trots allt så kom jag helskinad från Margits lektioner som jag stått ut med i fyra år.

Nej, nu blir det sängen!

Veckan i detta läge;
Tisdag; Nada
Onsdag; Linser, Hästar
Torsdag; Nada
Fredag; Hästar
Lördag; Biiiio med Lindkvist;Örebro
Söndag; Nada
Ser ut som en intressant vecka jag har framför mig. ;)

7/9 Söndag

Tråkigt väder.
Men ganska pepp för det. Tummen gör fortfarande ont men inte alls lika farligt som igår och det är jag glad för!
Dock kan jag fortfarande inte lyfta ett tomt glas, en tallrik eller skriva med en penna. Men att fixa hagar, skruva i knoerrar och knyta knutar går hur bra som helst. Konstigt det där!
Somsagt. När det inte regnat på ett bra tag och jag höll på att ta livet av mig här hemma så begav jag mig ut till stallet. Fixade iordning skogshagen och stängde av så att hästarna inte kan fastna i de alla luriga hål som dykt upp efter att Tord och diverse gubbar hävt sig fram med sina maskiner och strunt. Så nu är det bara att koppla i agregatet (som stavas hur?) och släppa på hästarna.
Men jag nöjde mig inte med det utan gav mig av rasthagen utanför stallet också. Slutade nästan i en nära dödenupplevelse då jag blev attackerad av kardborrar som växt sig enorma. Det blir att gå på jakt med häcksaxen senare. Mohaha.
Väl hemkommen så var jag dygnsur och trött. Så nu blir det att klä på sig myskläder och slå på en film skulle jag tro. För det är väl just det som söndagar är till för? Ladda upp för ännu en ny skolvecka.

6/9 Lördag

Ont är en underdrift. Förjäkligt ont är närmare min smärta. Yess.. Det jag trodde skulle gå över under natten tilltog och nu är min tumme nästintill dubbelt så stor. Mysigt!
Jag kan knappt röra den utan att vilka skrika. Hur i hela världen kan man stuka en tumme? Jag lyckas då med det mesta.. -.- Gaaah!

Var nyss hemma hos Mathilda för er intresserade. Ellenor och Julia befann sig också där. Julia skulle byta hårfärg från svart till röd. Lycka till sa jag och dom fick allt äta upp sina ord. (: Jag kände mig en aning stolt över att jag är så himla duktig att förstöra stämningen. (: haha! Julia slog mig när jag och Ellenor skrattade åt henne och det svarta hår som fortfarande satt på hennes huvid, bara det att nu skimmrade det en aning i rött då och då. Hon var inte glad. Julia höll fast vid att hon var The Grudge eller Samara's efterföljare (skräckfilmsfigurer huh?) och jag tvekar inte det minsta. Hon är allt lika skräckinjagande som en död. (:

Nej. Regnet öser ner och jag har ont i tummen. Blir nu bara att fördriva tiden så att jag kan få äta tacos någon gång.
Just ja.. Kolla inte på filmen Stuck. Sämsta jag sett på länge..! Handlade om precis ingenting.

Hejdå!

5/9 Fredag

Kan man stuka tummen? För isåfall så har jag nog gjort det!
Höger tumme jag superont så fort jag rör den. Det sitter på insidan (som det nu finns en insida på en tumme..) och vid tryck och liknande så gör det superont. Knasigt värre!

Hur har dagen varit? Ptja. Två timmars graf idag, kan inte bli bättre. haha!
Det var helt okej. Fick pyssla med några tablettaskar. Men eftersom jag inte kan måla överhuvudtaget så snodde jag ett par kladdbilder från Nina. Trevlig tjej! haha! Gick bra i vilket fall och ser fram emot nästa graflektion. (:
Sedan lunch och sista lektionen var matte. På något sätt så känns det som att denna matte är en aning enkel för mig (osar skryyyt!). Men idag så blev jag klar med övningstalen (som ligger på en 7klass nivå ungefär), A, B och C uppgifterna redan innan vi slutade. Hade tio minuter till godo. Men bara för att jag är så himla självgod nu så kommer jag säkert köra fast senare. Attans, jag måste sluta höja mig själv till skyarna.

Hände en lite rolig grej på stationen idag. Fick vänta på stationen i 40 minuter, men eftersom solen sken och det var ganska varmt så slog jag mig ner på perrongen och lyssnade på musik. Helt plötsligt så uppmärksammar jag en kille runt tjugofem stå och vinka och dansa framför mig. En aning fundersamt stängde jag av musiken och killen sken upp varpå han glatt frågar; "Är det okej om du håller ett öga eller två på mina saker medans jag kilar iväg tre sekunder? Om du har tid alltså" - Han såg ut som en.. groda. Tur att ingen annan var på perrongen för dom måste ha trott att jag var dum i huvudet när jag satt där och flinade. Mogen tjej!
Sprang på Cajsa när jag skulle kliva på tåget. Det är en mysig tjej! Henne måste jag lära känna. Eller nej, jag känner henne redan men kan ju vara trevligt att lägga på fler år på dessa tio år, ellerhur?!

Myggen börjar komma nu. Jag avskyr mygg och det gör Calle med. Så fort Calle fick syn på mig då jag närmade mig hagen så kom han i full fart och när jag kom in i hagen så såg han mig direkt som en 'kliträd' vilket jag inte gillade lika mycket som honom. Satt sjutusen mygg överallt på stackarn. Han kommer bli en böld hela han! Jag sa till honom att sluta vara en toffel och slå tillbaks. Men jag vet inte om han riktigt förstod innebörden.

Nej, nu ska jag kika på andra avsnittet av Idol och se till så att jag bli trött så att jag kan få sova. (:
Godnatt..!

4/9

Det är ju så typiskt.. har ju tagit det superlungt nu de senaste dagarna men tro inte att det hjälpte!
Kände ju på mig att jag inte mådde bra redan i tisdags så jag var hemma igår och idag så åkte jag hem ifrån skolan tidigare för att det var som knivar i halsen när jag svalde. Attans! Rösten börjar försvinna eller åtminstonde vissna och huvudet börjar bli tungt. Är det inte huvudvärk så är det förkylningar. Jag avskyr att vara förkyld. Eller rättare sagt; ha ont i halsen.
Blev ett trevligt sammanträffande då jag fick reda på att Cajsa fått slutat tidigare och var med på samma tåg som mig. Så väl i Arboga så övertalade hon mig att köpa hem lite sjukhetsgodis att mysa med. Ibland är det bra att ha en godistokig vän. (: Men påvägen till Vilsta så cyklade vi förbi Sture. Passade på att kolla så att Hans mådde bra. Det gjorde han och han var på ett ypperligt bra humör, eller han blev det när vi kom. Pratade även lite med Elke och stannade Robert. Men sistnämnde hade bråttom till något möte. Tråkig man!
Hur som, ikväll ska jag spela ynklig! Pappa står och gräddar våfflor och han har för en gångsskull köpt hem grädde till. Han kom även ihåg att ladda upp med halstabletter.
Så ännu en kväll missar jag mötet men jagvill verkligen komma iväg till skolan imorgon! Jag vill, jag vill, jag vill! Medieproduktion i 2 timmar. (: Sedan matte så det blir en supersoft dag. yessyess.
Nej, nu började Navy CSI så.. Ciao!

ah, I see!

Lysande Sickan. (:
Var som sagt till optikern i eftermiddag. Gick bra, lite drygt emellanåt bara.
Jag var supernära på att börja skratta mitt i undersökningen då jag kom på ett relativt torrt skämt. Eller skämt och skämt.. Men tänk vad komiskt om en optiker skulle häva ur sig 'vilka vackra ögon du har' på en dejt. Haha, humor!
Hursom, gick bra. Kändes lite konstigt då och då.. Speciellt när han sitter och kollar på ögonen i microskåpliknande grejjer. Mysigt!
Dock hade han inte några linser hemma i min styrka men han skulle ta hem. Så fick en tid nästa vecka. Samma dag samma tid. (; haha! Så då blir det att prova på att ta ur och i samt prata om lite runt om osvosv. Blir nog bra trats att jag kommer att få vara blid i en vecka till.. ><
Sedan så sa han priser och så.. Ingen dålig summa dom kräver av en. Visst, utprovning och prova på månad kostar bara 700 och då ingår ju en månadslins och lite annat. Men ska man köpa linser hos dom så blir summan 1600 i halvåret och jag tänker då inte betala det! Jag vill härmed tacka internet och dessa underbara priser! (:

Efter optikern så träffade jag Johlin så vi drog runt lite. Käkade på nyöppnade Kebabhuset innan vi drog hem till henne och kollade på tv. Konstigt nog. ^^

nej, nu blir det sängen. Godnatt!


Perfekt!

Jag kunde inte hålla mig inne. Solen sken ju trots allt och varför inte ta vara på det och klaga på det gråa vädret sedan?
sagt och gjort så drog jag trött på mig stallkläderna och kom speciellt ihåg kameran. Ganska pepp så traskade jag ut i hagen och för första gången på länge så fick jag relativt bra bilder på russen. Det lär bli det enda som finns kvar av dem om ett tag. Sorlig tanke..!
Calle stod vid min sida genom hela min fotografering, blåste mig i örat och puffade till mig på axeln då jag skulle ta kort. Men han är mysig den hästen! Det går ju inte at vara arg på honom en längre tid.
Calle tyckte dock att livet sög när vi traskade på grusvägen. Det gick långsamt och trögt med en ansträngning bakom varje steg. Inte tyckte han att det blev roligare då jag tvingade ut honompå stubben och han insåg att han inte var torr om fötterna längre. Jag fick kämpa för att hålla honom kvar på åkern. Haha! Men när han vart lagom varm i kläderna så ökade vi farten lite.
Tränade mycket på avsaktningar och ökningar till och från galopp. Han var faktiskt riktigt duktig! Nästintill varje fattning vart perfekt. (: Kilade även in några fattningar ifrån skritten och som Tarja sa, han är superduktig. Snabbtänkt häst vi har. Haha! Dock så var jag på styva linan så jag provade på att få honom i galopp ifrån halt och även där så fattade han galoppen. Humor! Dock fick han in två travsteg innan han kom igång men det är ju bättre än inget. (:

Nej, nu ska jag byta om och vänta tills tiden går lite till så jag kan kila ner till optikern.
Ciao!


3/9 Onsdag

Ingen skola idag inte.
När jag vaknade imorse så mådde jag allt annat än bra. Magen värkte, huvudet var tungt och näsan på G att bli täppt. Så att fara till skolan och leka trevlig precis hela dagen kändes inte peppande. Så jag ställde om klockan och kröp ner under täcket för att direkt somna om. Underbart!
Nu har dock det hela vänt. Just nu är jag bara.. trött. Jag tänker inte hitta på något idag (vad jag vet just nu) förutom att mysa i soffan med en kopp choklad. Att vara sådär trevlig och glad dagarna i ända tar kål på mig! Man ska tydligen ge andra ett positivt intryck och med det så menar dom att man ska vara glad, trevlig och prata på om sig själv precis hela tiden. Man ska fråga andra en massa saker, pressa fram samtalsämnen och ha ett intressant liv. Ni förstår att jag har det svårt hah? >< Prata det kan jag, men inte om saker som andra vill höra. Jag skulle kunna sitta och prata på om möbler, filmer och andra smått knasiga saker. Och när man kommer till en ny stad så känner man ju ingen så skvaller är inget hett samtalsämne än för dom som gått i skola i Västerås och känner folk i staden.
Sedan när man sitter tyst och enbart lyssnar så får man en känsla av att man blir idiotförklarad. Attans! Menmen, lär väl bli bättre med tiden när man lär känna folk samt hittar saker att prata om.
Måste bara tillägga att jag och Nina är grymmast på lektionerna. (; haha!

Okej, idag.. Skolen verkar skina ute så jag kanske ger mig ut till stallet och tar med mig kameran. Men det händer väl inte på den närmsta timmen. Annars så blir det bara optikern idag.. (:

Uppdaterar säkerligen ikväll..


2/9 Tisdag

Skuula idag då, liksom alla andra dagar i guess..
Försov mig en aning. Drog mig upp ur den underbart sköna sängen tjugo i sju och Mathilda samt Ellenor skulle komma sju. Lyckat! Men jag hann.. nästan. Dom gick i förväg. Vi träffade Anna på vägen också. Hon och jag var supertrötta på tåget. Ni vill inte ens veta..!
Hade första graflektionen idag. Superkul! (: Fick trixa med våra skissmappar. Först måla och vika på papper för att sedan scanna in dom och leka lite i PS. Jag måste medge att CS3 är mer.. stilrent på något sätt. Lättare att hitta!
Hur som, det var väl det roliga på dagen i guess.

Just precis så ringde det på dörren.. Var IFK södra av alla människor. Så nu har jag beställt frallor för vinter+vår så humöret steg en aning. Trodde aldrig att dom skulle komma och fråga. Ni ska bara veta hur gott det är att tidigt på morgonen cykla till stallet i snön, mysa med hästarna för att sedan komma hem, fixa varm oboy och äta en fralla framför en film eller tven. Myyyysiiigt!

Men åter till uppdate.
Huvudet gör uppror, precis som den gjort alla dagar i en hel vecka nu efter att jag kommit hem från skolan. Attans! Men imorgon blir det att göra en synundersökning så då lär jag ju se om synen försämrats sedan förra gången vilket jag är ganska säker på. Men ska bli spännande att se hur mycket. Hoppas att jag får linser direkt imorgon så att jag kan få komma tillbaks till verkligheten och göra saker igen. Den senaste veckan har spenderats hemma efter skolan.
Idag avbokade jag USKmötet, bokis och att fara ut till stallet för att fotografera nu när det är fint väder osv. Illa!
Nej, nu ska jag krypa ner i soffan och tycka synd om mig själv. Ser fram emot imorgon samt vintern nu. (:


Paniik

Pappa erbjöd sig att skjutsa ut mig till stallet om jag bara skulle kolla till hästarna så vem tackar nej?
For ut till stallet och jag traskade in för att kolla så myrorna levde. Dock utbröt panik när Dolly var som bortblåst. Kunde inte hitta henne någonstans! Hon är ju den som brukar stå med tjockisen och pånyn men inte idag. Nej, men däremot så var Cesar glad i hågen idag och kom fram för att hälsa och gulla en himla massa. Calle rantade efter mig och Plutten fick fnatt och hoppade runt. Någon som dopat`gräset?
Plötsligt stod hästen i mitten av hagen och såg undrande på mig med blicken 'Varför skriker du på mig när jag står här'. Lättad åkte jag hem och nu sitter jag här med en varm vetekudde och kollar på film. Fallet från tjockisen igår har skapat obehag bland mina muskler i halsen och ner emot nacken. Måste ha slagit till rejält för har knappt kunnat vrida huvudet eller liknande. Får hoppas att det släpper en aning tills imorgon.

Nej, nu ska jag nog ta en glass och fortsätta kika på film. (:

Tarja blir riktigt tant idag ^^

1/9 Måndag

Yess, precis. Ordet precis är verkligen ingen överdrivet idag. Jag ska nog allt delge er..!

Fem över nio stängde och låste jag dörren medans jag i princip redan cyklade. BråttomBråttom blev det. Dock så kom inte tåget när det skulle men det var ju bara till min fördel. 
Mediakunskap suger. Genomtråkigt och jag kommer nog inte vilja gå dit frivilligt, som det känns nu iallafall. -.- Menmen, får se hur det blir när allt kommit igång ordentligt.
Matten är superlätt så det kommer nog gå bra. Svenskan däremot. Vår lärare (som vi även har i engelska) är rutten. Hon är dryyyg med stort D! Attans! Men vi fick sluta en halvtimma tidigare ändå. Så jag hann till fyra tåget.
Eller jag räknade med det. Dock så stannade bussen på i stort sett varenda hållplats och folket tog år på sig att ta sig på och av osvosv. Kom slutligen till stationen vid fyra eller så. Halvsprang upp och tror ni inte att det är världens kö vid biljettautomaten? Jojo, så jag sumpade flera minuter. Och när jag kommer ner så stängs dörrarna och jag trodde ju självklart att det var kört. Men jag provade att dra i handtagen och dörren öppnade sig. Snacka lättad jag blev.
Misstaget jag gjorde var att gå in i en vagn som var relativt långt fram och Mathilda, Ellenor och Masiel satt lääängst bak typ. Men jag träffade dom sedan och vi flummade hela resan hem tillsammans med en hel vagn fylld med ungdommar som skulle på bortamatch. Fråga inte vilka lag för det kommer vi inte ihåg. Ungefär som Södra mot IFK.. (: haha!

Veckan nu då;
Mån; Överleva skolan + stall
Tis; Plugg + ev. USKmöte
Onsdag; Plugg + stall + synundersökning + Anette skulle kolla Nautilustider
Tors; Plugg + kika till hästarna
Fre; Plugg + stall
Helgen får bli random stuff!