death meets us all

Bra dag som slutar mindre bra.

Drömde om att jag simmade och räddade någon snubbe i medlehavet. Det var såntdär klarblått vatten och man kunde se botten. Varmt var det med. Sånt gillar jag. Synd att det var en dröm. Fasikens.
Men sen så efter ett tag far jag och mamma till Eskilstuna för att kolla efter ett par jeans och nya skor.
Det första jag gjorde var att köpa en par supersnygga skor. Högre än ankelboots men kortare än stövlar, ingen klack. Tummen upp för det kapet. Halva reapriset vilket var 250 kr. Hade kostat 600. Me like.
Sen så knallade vi runt lite överallt och jag inhandlade en svart kofta/cardigan och ett par leggins som ser ut som jeans. Köpte även upp mitt Kicks presentkort. Tänkte prova den där mineralfoundation som Maxfactor har.
De inne på Kicks försökte sälja ID's men nej sa jag. Kasta ut fyrahundra kronor på en liten pytte burk kändes inte okej.
Kom även ut med stärkande lack till naglarna, två svampar och en ny mascara. Dock är inte den som jag har nu slut men jag kunde lika gärna köpa en ny och kasta presentkortet direkt.
Kunde inte låta bli, så det blev två små söta muggar. Tänk när jag flyttar hemifrån, kommer bli prylar både högt och lågt!

Sen när vi kom hem så ringde jag pappa.
Han ringde under dagen och sa att han trodde det var något fel med Anna (farfars sambo) och ville ha ett nummer. Hur som, pappa sa att han hade hittat Anna död i lägenheten. Tydligen hade hon legat där över ett dygn hade läkaren sagt. Riktigt tråkigt! Pappa var även påväg till farfar som är kvar på sjukhuset för att berätta. Får se hur detta slutar. Tydligen har män svårare att hålla sig vid liv när kvinnan går bort än tvärtom.

come on over

Var nära till tårar imorse när jag skulle göra en sådan simpel sak som att borsta tänderna. Denna handled gör så att jag blir tokig! Men jag är en viking som pappa alltid säger, så det ska vi nog klara av. Huhu
Culinaren idag. Blev stressigt som en.. åsna i klackskor. Jag och D gjorde bara iordning en fisk (fvå filéer) och det trodde C skulle räcka. Tog slut ganska snart, fick göra en halv fisk till. Den dog på fläcken. Tror vi i slutänden gjorde fem fiskar eller så. Jag fick bära en hel del med min handled idag. Jag dog inte.
Sen åkte jag och mor ut till stallet. Allt färdigt. Tummen upp för sådant.

Nu har jag precis tvättat ur färgen ur håret och ska väl snart blåsa lite så man får se hur det blev. Tog den förpackningen som blvit över sedan förut. Mellanbrun. Vi får la se hur det gick.

Men nu tänker jag gå och riva sönder linserna för jag får snart tokspel. FÖRBASKAT!
Kan inte folk bara från en första början se till att sakerna man säljer verkligen passar. Detta var säkert bara för att jag inte tog den där försäkringen. Nu är jag upprörd.

sleepless

trött tröttare tröttast

Längtade till sängen något grymt igår när jag kom hem. Ville bara krypa ner under täcket och sova.
Tror ni att jag fick det? Nejdå.
Tjugo i tio så ringde farfar. Kul i jul. Fick sätta oss i bilen och åka dit.
Ont i hjärtat och ut i armarna. Någon som inte vet vad det innebär? huhu. Så det blev till att ringa ambulans och jäklar vilken fart de måste ha haft för de åkte, tydligen ifrån Köping, på mindre än tio minuter.
Jag och pappa stannade kvar, pratade med Anna och Rosita och blablabla, kom iväg tillslut i alla fall. Väl på sjukhuset så fick vi sitta i minsta akutrummet, med en tv som stod på högsta volym eller så och ingen toalett. Fanns hårda stolar, platsmuggar och ljummet vatten i en tillbringare. Mysigare på Strömsholm till och med. PAH!
Efter drygt en timma så fick vi komma in och träffa farfar. Jag däremot träffade en snygg sköterska. Tummen upp för det. Han såg ut som han Nick Stokes, alltså George Eads. Dock med lite längre hår och stubb på hakan. Haha, alltså, inte alls i närheten. Men hur som.
Ingenting var fel vad de såg just då så de körde upp honom på Hjärtintensiven där han skulle stanna för observation. Vi for hem runt ett eller så. Jag slocknade i sängen direkt. Superskönt!
Kände då på mig att hästarna var kvar ute men slog bort tanken.

Idag då.
Tarja skickade ett sms om att vi tappat bort oss helt, hästarna var ute när hon kom. De stod alltså ute under natten. Tur i oturen att vi har fri tillgång på silage så något nöd på hästarna har det nog inte gått. Inte mer än att de missade kvällsmaten. Fast de var nog ingen fara, de flesta har trots allt lite att ta av.
Skoldagen slutade med att jag och Ellen fick springa som attans till stationen på bara tio minuter. När vi hade en bit kvar så såg jag att tåget kom. Trodde Ellen skulle börja gråta. Hon kommer dö innan hon fyllt fyrtio.
Så sprang vi (läs: jag) allt vad vi orkade och hann precis med. Trevligt. Jag höll på att dö, inte alls långt kvar tills ljuset i tunneln slukade mig hel. Trodde aldrig hemvägen känts så lång som idag.
Strax innan fem kom Karlsson och hämtade mig. Blev optikern för hans del och sedan till banken för att fixa IDkortet. Mamma insisterade på att Karlsson visst kunde följa med men hon hade fel. Dock så visste hon bankkvinnan vem mamma var eller så, så hon sa att det bara var för mamma att komma in och skriva under. Jag lämnade mitt fina kort, skrev min vackra namnteckning, betalade och gick. Två till tre veckor betyder att jag inte kan gå på handledarkursen och kommer få vänta med att börja övningsköra. Där dog jag.

over and out

Nu känns det sådär tungt och jobbigt.
Det är ridningen jag tänker främst på.
Det slog mig när jag satt och kikade på privatryttarna, hur gärna jag skulle vilja ha en riktigt utbildad häst, stå i stall precis intill ridhus och ha relaltivt nära hem. Ha framgång i ridningen, kunna åka ut och tävla och andra ska tänka att 'shit vilket duktigt ekipage'. Visserligen har jag Calle. Men vi passar inte in någonstans. Kanske på den punkten att jag har nära hem, för det har jag ju.
Men vi står still på framstegsfronten, ingen tror jag tänker att vi är speciellt duktiga, ridhus har vi en timma ifrån stallet (ridväg), utbildad, sure, men inte så pass som jag tänker mig. Och främst, han är inte min!
På något konstigt vänster känns det som att om jag fick något som var 'mitt' och krävde mer så skulle jag pallra mig ut och faktiskt ha den viljan som man borde ha när man vet att man ska ut till stallet.
Nu när vi faktiskt står stilla i ridningen så finns det inget som lockar längre, vi har ingenstans att vara där man kan rida utan att tänka om vi ska snubbla på en sten. Ingenstans där man kan göra en tillstymelse till att galoppera utan krav. Vi har mörker och trångt. Visst finns det någon stubbåker kvar, men att rida dit känns inte heller så lockande, speciellt inte när det inte finns något ljus så man kan se vart man rider.
Jag kan inte tänka mig ett liv utan Calle, men på ett sätt känns det som att det är min tur att utvecklas nu.
Kan tänka mig att inte ha något ridhus eller liknande, men jag vill ha en häst som lär mig för en stund.
Jag kan ingenting längre. Nybörjare på en skumpig ponny.

computta

Tjoho. Datakunskap i all ära men det är så jag skulle kunna kasta datorn i väggen. Kul jul.

När jag kommer hem så blir det att kasta i sig en snabb middag, invänta pappa och sedan fara upp till ridskolan.
Jag kommer vara död ikväll.

Cajsa fick mig suger på våfflor så jag hoppas för allas bästa att jag hinner göra sånt.

Nu ska jag infoga någon tabb. Hejdå

what can i do to make you stay?

hopplöst tråkig dag.
Sitter uppe än för att jag bara var tvungen att kolla igenom min rutin på datorn. Om inte så dör ju hela systemet, right?!
Förstår inte varför jag har så många vänner på bilddagboken och varför dom uppdaterar så mycket. Kan tänka mig att jag var en riktigt pina när jag var på gång och laddade upp hutlöst många bilder, varje dag! Stackars människor.

Hur som, skola.
Gymmade på idrotten. Kul faktiskt. Måste se till att skaffa fram tid och dra sig till gymmet kanske, någonting måste ju hända. Men får se om jag får pengar först och främst. Annars tar jag höbalar ute i stallet och trixar iordning mitt egna gym. Kanske en idé?
Sen hände det inte speciellt mycket. Inte något som är värt att förtälja i alla fall.

Hem och äta en snabbis innan Tarja kom och hämtade mig.
Hem till henne, fika och ha möte.
Jag kan inte förstå hur våra möten kan bli så.. oinformella som det bara kan bli!? Vi skrattade tills tårarna trängde fram. Över.. gummiflis om jag inte minns fel. Traktordäck och rivjärn. Hysteriskt roligt. Ha-ha-ha.

Sen så kom pappa, vi for till statiol och köpte spolarvätska.
Jag köpte en korv. Ena halvljuset på bilen dog och så var vi hemma igen.
Nu sitter jag här och där dödstrött.

Imorgon blir det sena bussen igen, döda mig?
Sedan årsmöte med USK klockan sex.

Må kalla mig gammalmodig och vad som, men störde mig något grymt på bussen idag.
Den som går tjugo i fyra blir nästan alltid full och vi från Ullvi hoppar ju på först då den stannar vi skolan. Sedan, på stan, så kommer det på en gammal man och det är ingen som reser sig. Ingen gjorde ens en antydelse till att byta plats med någon som kanske inte har orken att stå hela vägen, och speciellt inte på en vinglig buss. Jag skulle ha rest mig direkt om det inte var så att jag satt längst in och hela 'korridoren' var folkfylld (satt nästan längst fram för en gångs skull). Nej fy, dagens ungdom! -.-

i'm no talking doll

I princip nyss kommit hem ifrån Köping.
Lika dryg dag som vanligt. Är riktigt segt där upp på Culinaren. Men förhoppningsvis så kommer man in på Hotell så slipper man det där. Huhu.
Fick se de nya grupperna, Alex, Emmy, Nicklas, Terese och jag blev grupp fem, sista gruppen. Börjar med kallkök om två veckor måste det bli isåfall. Hellre det är varm.

Hur som, fick städa ihjäl oss idag bara för att vi fuskade en aning i fredags. Men vi har faktiskt inte fått veta allt man ska göra i varmköket ännu så det var ganska svårt att veta när Calle gått hem innan också. Sådäså!
Slutade inte fören fem över tre så att ta tjugo över tre tåget var bara att glömma.
Kul att andra är så himla egoistiska att det inte är sant med. Hur ego får man bli när alla tre bor i Arboga och hon skulle inte ens behöva åka en omväg utan släppa av oss där hon bor? Blir till och med närmre än ifrån stationen. Riktigt irriterad blev jag faktiskt! Dock så kom Willys pappa och hämtade mig och Willy så jag blev avsläppt vid Laduback, hur bra blev inte det egentligen? Tackar och bugar hundra gånger om!

Snart så kommer väl pappa hem och då blir det att fara till Köping igen. Kul jul.
Sen ska jag sova.


dixie road

Mitt förslag i stallet var att vi skulle göra precis ingenting. Jag tror nästan att det blivit mitt motto! Säger det på tok för ofta, att göra ingenting eller sova. Varför frångå en princip som är bra för oss? Jagmenar, alla säger ju att man ska sova mycket och när jag säger att jag vill sova så tycker alla att jag är dum. Något jag inte riktigt slagit huvudet på spiken ännu.
Men vi började sedan rota runt i den gamla sadelkammaren och organisera lite där. Blev bra tillslut. Man såg golvet och bara det är en förändring! Rensade bland de färgburkar och penslar som stod kvar sedan vi målade. Snabba? Javisst!
Sen när vi var klara där så for vi ut till Donkan och fyllde på bränslet. Tackar så mycket! *bugar djupt* Hur kommer det sig att alla bjuder mig på mat vid Donkan? Skum grej. Måste jag slå huvudet på spiken två gånger. Jobbigt!
Sen for vi tillbaka ut till stallet för att mocka och sådär. Tog in hästarna och retades med Tina en aning.
Alla djur kostar pengar för tillfället. Måste kolla upp Tinas tänder. Hon är röd och svullen vid en kindtand eller vad det nu kallas på katter. Öm som tusan är hon med och har varit det ett tag. Vi upptäckte även att hon var likadan på en framtand men den växte upp konstaterade vi, dock blev vi en aning förundrade över att hon inte hade fler framtänder. Så om inte annat blir det ännu en vet. räkning.
Det jag säger, man ska börja samla på frimärken istället. Eller kramar kanske? Nej, mat. Mat är bra.

popcorn?

Nu när fru T alltid ska påpeka saker så förtydligande till gårdagens inlägg; Det var kockkläderna jag glömde hemma. Allt annat satt på kroppen tur nog. Fast jag skulle inte bli förvånad om jag glömmer dom också någon dag.

Annars idag?
Fick skjuts av pappa imorse. Gulligt.
Sen hem och kila runt här, rastlös som en tok. Glott på filmer, ätit korv, glott på flera filmer.
Sen fick jag skjuts ut till stallet här nu på kvällen också. Ännu gulligare.
Borstade igenom Calles svans ordentligt. Det behövdes. Sedan fjollade vi oss och flätade en bra stund. Han är nog ganska gay. Sen, eftersom jag inte orkade gå, så tog jag cykeln. Lät som en motorsåg hela vägen hem. Mobilen hade jag glömt hemma också så ingen musik blev det heller. Till detta så regnade det sådär lite lätt. Precis lagom så att man bli irriterad. Pah! Antingen eller.

Och eftersom jag inte tog mig ork till att poppa popcorn igår så poppade jag idag. Och jag får alltid samma fråga; Varför fastnar det alltid skal mellan tandköttet och tänderna? Nedrans ont gör det i alla fall!

snart är det jag som är kung

Jag ser supersuddigt just nu då jag kommit ifrån duschen precis. Förbaskade linser!

Gissa vem som försov sig idag igen då. Haha. Fem över sju så hör jag hur pappa slår igen dörren och jag inser direkt att nu är det illa ute med mig. Så det blev till att sova tio minuter till innan jag klev upp och gjorde iordning mig. Strök kläderna och kilade iväg. Nästan halvvägs till stationen så inser jag att jag glömt det viktigaste. Kläderna!  Så  det blve till att stressa hem och sedan stressa till bussen. Blev bara en halvtimma försenad så det var ändå inte allt för farligt.
Riktigt seg dag! Jag, Daniella och Willy åkte på att städa i grönsakskylen och renseriet, det slutade i omoral. Typ. Kalle tyckte vi var dumma i huvudet och skrattade. Andra var bara otroligt dryga och 'vet bäst'! Pah. (:
Lyckades bli av med en stor del av min vänstra pekfingernagel också. Attans bananer. Ont gör det och ondare kommer det antagligen bli imorgon. Den som lever får se.

Johlin kom förbi en stund också, käkade med oss och sådär. Trevlans. Var ju ett tag sedan så.
Sen så kilade vi ut till garaget för att se om vi fick bukt på min cykel, inte alls! Den ska vara så förbaskat envis hela tiden. Så vi gjorde en nödlösning så skulle jag fixa det i stallet sedan. Nivet, balsnören är bra till mycket. Men inte denna gång. Jag vart så himla frustrerad att jag kastade in cykeln i gamla sadelkammaren och blängde surt på den. Och när jag blir så pass frustrerad eller stressad så börjar jag att böla (jag vet en till som börjar på I och slutar på da som är likadan *vissel*). Känns så himla skönt när man fått tycka synd om sig ordentligt. Haha.
Så nu ligger cykeln slängd ute i stallet och jag gick hem. Var skönt om det inte hade blåst så och inte varit så förbaskat halt ute. Sen hemma så beklagade jag mig högt för pappa och berättade hur mycket jag avskydde cykeln. Sen så snodde jag åt mig Nonstop'en, nu är dom slut. Attans!
Sen så till råga på allt har jag lyckas slita bort en bit av min häl. Inte skönt. Gör riktigt ont, så gå kan jag knappt heller.
Far föreslog mitt i allt att jag skulle ta fram min gamla cykel. Men oddsen att jag sätter mig på den är minus femtiotre!

Linserna krånglar i ett och nu har jag tryckt fast mina snygga glasisar. Mysigt.
Ska slå på en film och överväger att poppa popcorn sedan krypa ner i sängen. Blir stallet imorgon.

dreams bby

".. så när jag var i skogen så blev jag hungrig. Fick fatt på en ekorre som jag var elak nog att döda. Med en ståltråd. Jag stod ju i jättehögt gräs och sådär, så skulle jag hoppa upp på en sten. Ah, men så ser jag hur en ork typ.. knytit fast svansen i en krok som fanns där, för att ömsa skinn. Men ormen var nästan död, men jag såg att han rörde lite på svansen så han var ju inte död. Då gick jag därifrån. ...... Så kom ***** och frågade varför jag inte hade mitt svarta linne på mig. "Du ser ju snyggare ut i den!" Jag såg dig rida på en liten ponny också, duvet på den där sjön. Fast det var i på den. Du red alltså på en ponny över en isbelagd sjö. Så frågade ni ifall jag var hungrig. Så grillade vi chips.."

Ibland undrar jag om jag verkligen är frisk.


and off we go

Rätt knasig dag men ännu knasigare drömmar!

Vaknade som vanligt, stängde av klockan och tyckte att det var så otroligt skönt att blunda och skulle bara göra det en stund. Tjohej i blåbärsskogen! Missade bussen och då orkade jag bara inte stressa. Så jag skippade data och tog halv tolv bussen in, fick sitta när alla alkisarna. Synd dock att djur skall behöva vara med i den miljön. Den hungriga hunden drog som tusan då de gick förbi en halvfull mugg som stod på marken. uhu.
Skippade nästan hela engelskan eftersom jag, Ann, Mikaela och Simone stack till Christer (så hette syon ja!) och pratade lite om inriktningsvalet som snart skall göras. Blev väl inte speciellt mycket klokare dock menmen.
Så var det matte vilket innebar prov. Gick helt okej kändes det som. Var ett tal som jag floppade rejält. Och just det sättet att räkna och göra diagram på struntade jag i igår. BARA DET! Hur typiskt är det på en skala egentligen?!
Sen så for vi hem, jag och ellen. Kilade upp på staden. Jag köpte ris och ellen köpte nässpray. Jag fick prova och jisses vad bra! Var flera timmar sedan och i skrivandets stund så är jag fortfarande helt fri från busar! Häftigt!
Men sen så skulle e hämta ut sitt leg på banken. Jag bestämde mig för att ta kort till mitt leg. Sagt och gjort så kilade vi in på Expert och klickade ett kort. Superb! Traskade vidare hem till e och chillade. Mor kom tio i sex oxh vi for till banken för att fixa mitt leg, det gick inte alls för sig! Tydligen var man tvungen att ha personbevis med sig vilket ingen nämnt den gången jag och far var där. Pyttsan. Så blir till att vänta så att skatteverkat hinner skicka.
Sen så dog jag.

Nu ska jag dö i sängen.
Måste ställa klockan och kila upp typ mitt i natten för att tömma tvättmaskinen.
Insåg precis att jag helt glömt av att tvätta kockkläderna så det blev att kasta in dem nu. Tjoho så det kan gå. Blir nog okej ändå. Men somsagt, säng nu, Culinarenfrukost imorgon!

Will you let me tear your heart apart?

Ännu en trist och grå dag har passerat. Ack så kallt det är.
Började tio över nio idag, ganska skönt med fyrtiofem minuters längre sovtid i alla fall.
Kontakt, svenska, lunch, matte, engelska, data och sist näringslära. - Alltså en helt genomdryg dag.
Diagnosen idag gick super, alla rätt. Men det var ju busenkla tal så jag ska i alla fall plugga järnet här ni ikväll. Måste tammetusan klara detta nu så jag håller alla tummar jag har.
På näringsläran så kom syon som jag precis tappade namnet på. Hur som, ska ju hux flux välja inriktning om en vecka. Bara sådär liksom. Bra framförhållning. Men för min del så ska jag söka hotell efter allt. Jag trivs inte alls i ett kök och kan inte tänka mig att jobba i ett heller för den delen. Och går man hotell med reception så kan man få en himla massa andra jobb också eftersom samma jobb finns inom olika yrken bara att det skiljer en aning. Dock är det ju bara två-tre som kommer in på hotell (strypa dem? JA!) så vi får hoppas att det bara blir jag och Ann som söker. Men hur som har jag ganska bra betyg så jag hoppas och tror nästan att jag har mitt på det torra. Men man ska aldrig säga aldrig! Jag kan ju likväl ha hoppat och blir utpetad.

Men nu blir det plugg.

Open your arms and let me show you what love can be like

Ingen förbättring på huvudfronten. Bara inte det håller i sig som det brukar. För i sånt fall så kommer jag även imorgon vakna med huvudvärk och till skolan måste jag. Har i princip alla ämnen imorgon samt en massa förhör och andra viktiga saker. Får tex diagnosen till matten som jag verkligen behöver.
Iväg och handlade med pappa somsagt. Blev lite sjukgrejer ifall att. Nytt te, honung och en massa annat.
Letade även efter de där nya påsarna med en mix av frysta bär. Man skulle bara tilsätta juice och så vips hade man en smoothie. Dock så misslyckades detta. Men köpte björnbär hur som.
Så nu har jag och pappa avnjutit en supergod smoothie. Hallon, björnbär, mjölk, vaniljyoghurt samt lite vaniljsocker. Mumma!

Hoppade solningen idag, hinner ju inte! Istället fick jag aktivera min missnöjda hjärna med lite plugg.
Så nu är livsmedeln klar, har pluggat lite matte och ska snarast sätta igång och kolla igenom engelskan för att sedan sätta igång med matten igen. Hårda tider.
Sa upp stallet imorgon med så jag kan plugga extra mycket. Nu är det fullt upp med matten eftersom vi ligger sjukt efter och jag har redan klarat av att misslyckas och sätta in ett prov innan sommaren. Känns himla pepp! Men icke denna gång säger jag bara. Känns som att jag kommer få äta upp de där orden. Haha.

Men nu så blir det plugg, dusch och sedan sängen som redan nu börjat kalla. I-landsproblem!


Kun sabai dii ruu?

Mai Sabai!
Översättning; Hur mår du? Jag mår inte bra!

Alla håller tummarna för att jag inte blir sjuk igen!
Vaknade flera gånger imorse och yrade om att jag försovit mig. Gick upp innan klockan ringde för att vara på den säkra sidan. Helt sjukt. Jag som hade sovmorgon och allt.
Ellen och jag passade på att kila på staden väl i Köping, mest för att fördriva tiden en aning. Får ju vänta över två timmar för att jäkla SJ och VL inte kan ordna mänskliga tider. Hittade ett par skor, halva reapriset. Underbart. Dock så hejdade jag mig. Ska invänta pengar (har pengar nu med men mitt förnuft tog sig till fånga) och kika efter ett par skor då.
Sedan så har väl dagen mest flytit på utan några speciella händelser. Tråkigt.
Mår kasst gör jag med. Det var just det jag tänkte inleda texten med men jag kom av mig.
När jag vaknade så var jag täppt i näsan, kände mig hängig och tänkte redan då att idag kommer jag få huvudvärk. Vad tror ni att jag lider av? Huvudvärk naturligtvis! Till och med ljudet ifrån tangenterna får mig att vilja dö. Har ont i huvudet på tok för ofta, förstår inte varför. Kanske försöker min hjärna säga åt mig att starta ett hårdrocksband?
Nehej, så nu ska jag kila med pappa till affären och köpa mat, sedan ska jag kila och sola en stund. Plugga måste jag också göra. Matteprov på torsdag. Engelskaläxor tills imorgon, förhör på ost imorgon och så var det något mer som jag förträngt.
Men nu, affären!

"björn gustavsson skjutsar björn gustavsson i en skottkärra"

Pappa sprang till tven för ett tag sedan. Han var upprymd och glad. Ända tills han insåg att han missat inslaget och att jag dödade hans kommentar om att det inte finns två kända Björn Gustavssonar utan att 'han som gör Toooony Rickardsson' heter nämligen Robert. Sådäså!

Annars idag?
Varmkök på C. Sämre än någosin.
Kalopps. Jag brände mig på armen. Det var ett recept som vi skulle göra gånger 5. Mycket mat snabela!
Massor av lök. Stora ringar. Jag och Willy stod och grät, stackars oss som åkte på det skitgörat.
Fastnade i hissen med en vettskrämd Daniella och en skrattande Willy. Till råga på det hade vi en stor vagn full med varor. Ganska trångt. Smakade keso idag. Vidrigt. Speciellt till fruktsallad. Jag avskyr hälsoveckor!
Sen snöade det. Jobbigt. Nu får det bli sommar.

Jag är så äckligt trött att det inte är sant.
Somnade sittandes i fotöljen när jag kollade på tv. Då är det sjukt!
Pappa och jag beställde pizza på internet idag. Spännande.

Nu ska jag stänga ner, ta en snabbduch och hoppa i säng.
Trött.

i will try to fix you

Jag fattar det inte.
Jag blir bara tröttare för var dag som går! Oavsett hur mycket eller lite jag sover så är jag lika trött för det.
Gick till sängen och slocknade vid halv elva eller så igår men ändå kunde jag inte komma mig för att vakna helt när klockan ringde. Nej, här lär vi oss nya talanger hela tiden. Dagens talang; Stänga av alarmet i sömnen för att sedan vakna någon timma senare med mobilen i handen.
Jag borde hyra en orkester som väcker mig om mornarna! Blir så sjukt trött av att aldrig komma mig för att verkligen ta mig i kragen när jag måste.

Nu, tre timmar sedan jag gick upp, är jag lika trött som igår när jag gick och lade mig. Gäspar som en gnu och ögonen vill bara stänga sig. Nu skulle det sitta fint med en semster!

Och ni skulle bara veta hur oerhört skönt det var att faktiskt kunna få sova utan att vakna av alarmet!
Var hur länge sedan som helst om man inte räknar med den dagen jag var ledig här i veckan! Och nästa helg får man inte sova heller för hästkräken ska tydligen ut också.
Kan det inte bara blir så pass varmt att man kan kicka ut dem dygnet runt snart? Jag vet en som vore tacksam!

Nu ska jag fortästta tycka synd om mig och kasta mig på soffan!

steppin' out

Både jag och pappa snoozade till halv sju. Blev full rulle här på morgonen sedan.
Fick dock pappa att skjutsa mig till stationen.
Alex var ledig, Ellen sjuk, Willy sjuk (de andra orkar jag inte ens bry mig om!) så jag förblev själv i min ensamhet näst längst bak i bussen. Tragisk upplevelse.
Varmkök idag. Inte alls för himla roligt. Jag och Daniella fick fisk som uppgift. Misslyckades det första vi gjorde, vi blev inte förvånade. Men annars gick det ganska bra. Stod säkert en kvart i frysen i källaren och letade efter gräslök, förgäves.
Vi fick också Kalle att sjunga. Inte allt för vackert. Beslöt oss för att starta en fredagskonsert varje fredag. Får se om vi kommer någonvart. Haha.
Annars så fick jag vara mobbad på stationen i köping också. Klockan tre satt jag på perrongen, tjugo minuter klarar man av att sitta ute i kylan. Nehej, självklart ska tåget bli försenat, som vanligt, och beräknades komma fem över halv. Flera förseningar osvosv. Klockan kvart i fyra kom tåget. Och imorse stod jag i valet och kvalet om vilka skor jag skulle ha. Tog dom kallaste. Grattis!
Träffade på Cajsa så vi skvallrade lite på vägen hem.
Jag dog i soffan och sedan kom pappa hem. Ska käka och sedan fara ut till stallet.
Tänkte att om jag tar in hästarna sent ikväll så kan jag släppa ut när jag far ut imorgon. Ska nämligen träffa Daniella och ERNST i medåker, om det nu är samma ridhus vi snackar om.
Är det inte samma så har jag och C fått en härlig ridtur anyway. Ser jag fram emot. Ridpeppen har legat på noll ganska länge så vem vet, kanske man får en spark i baken igen?

Nu ska jag kila.

- "En skarp sås innehåller inga knivar, oavsett vad de försöker lura i er!"


del 3

Spännandespännandespännande!
TRE hela uppdateringar på en dag, himla spännande dag må jag säga.
Eller så är det att för att jag har så himla tråkigt, välj själva!

Har precis bränt 200 pix, känns bra. (:
Så om ett par dagar blir det suprise.
Ska bli kul. Hoppas jag glömmer vad jag gjort så jag också får en överraskning.

Men nu ska jag ta med datorn till sängen och kika film. Culinaren imorgon.
Varmkök. Ska inte bli kul, inte alls. Jag hatar att laga mat. Rätt linje? Kanske.


You say that it was you and me against the world. You lied.

del 2

Jag har spanat utanför vaktis i princip hela dagen nu, tror ni att jag fått fatt på någon. Nejdå!
Får kila dit på tisdag igen och kolla.

Hur som, nu sitter jag i skolans bibliotek och väntar på bättre tider.
Klockan tjugo i fyra mer exakt. Då går bussen härifrån.
Skulle egentligen hunnit med att ta tåg som går NU, men jag spanade somsagt på vaktis och lämnade tillbaka böcker. För vem vill betala 200 pix för två böcker? Inte jag i alla fall.

Så jag spionerar runt på internet i min väntan.
Önska mig lycka till. (:

to-horsdag

Datakunskap AB.
Alla skrattar och är glada..
Eller inte.
Det är så tråkigt att jag håller på att dö.
Varför gå igenom saker som man redan vet? Den som inte vet hur Word fungerar måste vara retard! (a)

Kul att Ellen inte är här.
Alla mina böcker befinner sig tryggt inlåsa bakom skåpdörren och E ligger hemma i sin varma säng och yrar. Kul jul.
Får se hur många utskällningar man får idag då.
Ska hur som kila till vaktis och köpa en ny nyckel till mitt skåp.

Hittade inte nycklarna igår.
Attans!

Oj, jag var nära döden, måste kila!

welcome biatch

Uppdatering på gång.
Har ju knappt haft tillgång till internet dom senaste dagarna.
Är ju en person mer hemma hos mamma och att sitta vid datorn i just det rummet kändes inte speciellt aktuellt.
Har gått bra, relativt i alla fall. Mer kanske man inte kan förvänta sig, eller? Det blir nog bra det här.

Har superont i huvudet idag, passa rju perfekt när man var ledig igår. PAH! Så det blev att stanna hemma idag med, dock så skjutsade mamma hem mig till pappa så nu sitter jag här för tillfället. Får se hur detta slutar.

Har passat på att ringa polisen också. Tjurkärringar säger jag bara. PSM har dom nog allihopa! Jag förstår inte hur man orkar vara så tjurig när man arbetar på ett jobb som kräver social kontakt. Menmen, dom hade inte fått in några nycklar så jag tänker nog passa på medans det är ljust och kila ut och leta. Förhoppningsvis ligger dom snällt längs cykelvägen till stallet och väntar på mig. Eller, ännu bättre, dom ligger vid gräsplätten!
Nu håller vi tummarna.

Ciao!

you're so retard!

Jag är så trött att jag liknar mer en zoombie!

Culinaren idag. Ganska skönt att slippa skolan ändå trots att det är drygt på C också. Blir lite kant på tillvaron.. ungefär. Haha, nej, så vad det inte menat. Vad jag menar är att det är skönt att få variera sig en aning ifrån skolbänken. Så!

Jag och Jonna bakade supergott bröd idag. Vi blev italienare! Soltorkade tomater, basilika och oregano. Mums! :*
Sen så fick vi prova på att göra bryllepudding.. Inte sådan som dallrar utan något annat. Inte gott kan jag ju lungt påstå.
Smält socker i botten. Ägg, mjölk, grädde och lite socker vispas och hälls på den stelnade sockerbotten. Ner i vattenbad och in i ugnen i sisådär 40 minuter. Blev typ som sockeromelett, och hur gott låter det?
Sen så lyckades man bränna upp flera hjärnceller också. W och J höll på med två flaskor innehållande Butangas som man använde rnär man flamerar. Mh, så lyckas idioterna att tappa ner en flaska bakom en 'byrå' som i sin tur sitter fastskruvad i väggen. Mellan 'byrån' och fönstret så är det knappt mer än tio cm så att komma ner och få fatt på flaskan är nästintill omöjligt. Så jag som vad fast i bageriet (se bild) fick stå ut med att andas in gasen så att det slog knäpp i skallen.

Jag fryser som en tok. Ska nog ta och värma på någonting varmt och krypa ner i soffan. Vi håller tummarna på att man inte blir sjuk igen, vore too bad!

Det är väl typ.. inte alls som det ser ut på C, men på ett ungefär. Vissa svarta delar är utomhus (ska alltså inte vara med), men ni ser hur jag blev fast i bageriet eftersom korridoren blev blockerad.

honky tonk merry go round

Jag borde verkligen ligga till sängs så här dags! Men smart som man är så har man inte hunnit vända tillbaka dygnet så det är lika bra att stå ut.
Idag har man inte alls mått som en prinsessa. Huvudvärk och allmänt dryg i kroppen. Borde vara för lite sömn som ligger till grund för detta. Så när jag väl var hemma ifrån skolan så kröp jag ner i soffan med en filt och en kopp te. Det var mysfaktor. Sen åt jag fiskpinnar. Och man tycker ju att jag som går HR ska kunna koka simpla potäter, men icke! Okokta ska det vara. Helt sjukt. Jag får nog i alla fall ett IG+, eller vad tror vi?

Hur som, den andra februari så kör jag igång med en kurs. Ska bli otroligt spännande!
Debuten blir om hästens foder och vi kör direkt på basen; hö. Ska bli intressant att se hur detta kommer sluta.

Och på måndag så kommer Sanna, här går det undan minsann. Är både skrämmande medans jag är sjukt nyfiken på hur det kommer gå. Om inte annat så äter hon hundar och slukar Humle. Men å andra sidan, det skulle inte göra så mycket. Huhu. Fy vad elakt! Humle har ju kommit att bli min damphund.

Imorgon blir det Culinaren som vanligt. Längtar redan till frukosten!


who's crying now?

Nu är jag trött, trött och trött!
Ida har varit här i helgen så det säger väl det mesta?
Dock har vi brytit oss ur traditionen med att sitta inne och glo på film eller klappa hästar. Vi har promenerat en massa. Till staden, till stallet och ptja, överallt! Himla duktigt!
Har väl inte speciellt mycket att förtälja så jag låter det mesta bli osagt typ.

Idag dock, vi skulle in och kolla på bio, Australia. For in och så. Blev ingen bio. Vi brände pengar istället. Det var kul, och välbehövligt! Nu är jag pank igen. Nästan.
Men jag har köpt en massa saker så jag är supernöjd ändå. Och sedan är det inte fööör långt innan man får pengar igen. Haha.

Ont i kroppen har man med. Attans!
Fick rida Millie igår som sagt, inte roligt. Eller jo, det var helt okej, men fy vad seg och hon hade noll arbetsvilja. Tung som få i handen genom hela passet och stel som en pinne. Men jag fick kämpa och idag vet jag att jag lever! Vet inte om ridläraren var speciellt bra heller. Hon var väl duktig och så, men för personlig på något sätt. Och gav oss uppgifter som kanske inte var de bästa om det verkligen inte sitter, speciellt inte heller när hästarna har haft lov dem med.
Menmen, ingen dog så det gick väl det med.
Dock vet jag inte hur pass bra uppmärksamhet stallvärdarna har på hästarna.. Millie och Fame hade mugg så man blev mörkrädd. Speciellt Fame, hela höger bak var nästaintill hårlöst och båda hästarna hade stora sår, nästan som bölder. Hur skönt kan det vara på en skala? Och det utvecklas inte sådär mycket om man ser efter det ordentligt. Förstår heller inte (om de nu vetat om det en längre tid) varför man släpper ut dessa i hagen och inte ställer de som har mugg i någon annan, torrare, hage så det får läka ordentligt.
ah, jag blir faktiskt lite putt!

Nu blir det duch och sedan säng,.
Skola imorgon. YEY

so if you love me why'd you let me go?

Sådär ja. Nu är dagen som bortblåst, kommer aldrig mer igen.
Ganska sorlig tanke.
Nej.

T och A kom förbi och hämtade mig. Stallet först. Hästarna var vandrande frostpinnar.
Hem till T, trallade runt lite. Möte, fika, möte, fika. Alltid när vi har möten så tycker jag att det är mer outside talk än vad vi egentligen ska prata om. Men det går ju bra.
Sedan skickade T ner mig i badet. Det var skönt. Riktigt skönt! Så nu luktar jag något mellan blommor och något annat sött. Sådant gillar vi.
Sen vid tio tyckte pappa att klockan var mycket och undrade när jag skulle komma hem. Jag vägrade gå så om han ville ha hem mig (sa aldrig något om att T erbjöd sig att skjutsa) så fick han allt pallra sig ner till bilen. Efter mycket knorr så var vi hemma.
Poff så hamnade jag här. Kul i jul.

För att inte glömma:
Måndag: Släppa ut hästar. Vuxenskola med T? Ida kommer. Släppa in hästar. Polisen.
Tisdag: Släppa ut hästar. Ridskolan halv sex.
Onsdag: Stallet på kvällen. Ida hem.
Torsdag: Skolan börjar.
Fredag: Culinaren. Hästarna.
Lördag & Söndag: Hästarna

Attans, jag har ju inte berättat. Hur har jag missat det?
Tappat mina nycklar. Igen. Borta! POFF!
HUR gör man för att hålla koll på dom?


just because I'm losing doesn't mean I'm lost

Perfekt day, typ.
Danne höll på att ta livet av oss, Ida skrek, Det var kul.
Det är en skräckblandad förtjusning att sladda med bilar. Men eftersom jag åkt ner i diket med mor ett par gånger så är det mer läskigt än roligt numer. Eller.. det beror nog också på vem som kör. Är det halt ute, mamma bakom ratten och man sladdar till så kan man nästan räkna med att fara iväg vart som helst. Men sitter någon som typ Kent, som kört rally och proffsat sig så är det bara kul och jag kan skratta hur länge som helst.
Höll på att döda mig själv idag med. Drog på mig vinterskorna men hade aldrig tid att knyta så jag stoppade in snörena i skorna. En ögla är som gjord att fastna i. Dock så hann jag aldrig ner till marken som tur var. Lucky me eller så.

Anna ringde nyss.
Fick äran att rida Millie på tisdag. Eller jag fick välja, bara tattarhästar och så Millie. Valet var ganska självklart.
Det är ganska bra att vara populär, får rida ridskolehästar gratis och utan att göra något för det. Hah! Kanon. (y)

Ikväll annars så är det sagt att det ska vara möte så vi får la se. Nu när det är nytt år så kör vi igång ordentligt. Värvar medlemar, startar upp aktiviteter osv. Jag känner på mig att detta kommer bli ett bra år, definitivt. Om inte annat så kommer det bidra med en massa erfarenhet.

Sista gången man såg Johannes på ett bra tag idag med. DET var sorligt. Började ju nästan böla. Attans! Charmarn' lämnar oss. Elak kille snabela.

Nya planer; Jag hoppar på T's bil och far till stallet. 'Ta med badskum' stod det.
Till er som inte vet; jag fick badskum i julklapp av T så vi får la se vad detta slutar med. Attans.
Jag överlåter mina saker till välgörenhet, sedan vill jag ha Coldplay som spelar på min begraving!
CiAO!


And I'm just waiting till the shine wears off

Ännu  en hektisk dag. Tror jag kommer stressa mig till döds en vacker dag.
Redan klockan e l v a gick jag upp för att sedan ha ett späckat schema!
11.oo - 14.oo TV
15.oo - 17.3o Stall
17.3o - Kolla på film
Alltså, kan ni förstå att jag är helt slut efter denna dag eller? Dessutom så har jag hunnit pressa in en brunch och en middag. Ibland så hinner man knappt äta, hemskt!

Nejmen vaknade upp med att det låg himla mycket snö utanför. Säkerligen någon dec vilket gör mig ganska lycklig. Om jag slipper cykla! Vi i Arboga har blivit så inavlade och retaaaardoo så att det tar år och dar att ploga ett par vägar. Vägen som jag cyklar tar dom självfallet först, så omtänksamt!
Så i ren protest så sa jag att jag inte skulle sätta en fot utomhus idag. Dock var vädret så nice att jag bara var tvungen. Men för att retas lite så cyklade jag inte på cykelvägen (som var helt oplogad ända tills kvällen!), nej, jag cyklade nästan mitt i vägen hela tiden. Jag kunde riktigt höra hur irriterade folket blev då de var tvungna att åka långsamt för att invänta mötande bil och sedan passera mig. Jag är bra elak ibland.
Kameran hade jag med mig. Hittade en perfekt bild. Hoppade av cykeln och riggade upp kameran. Så, glad i hågen startar jag kameran och trycker på avtryckaren. Tror ni att det gick? Nehejdå! 'Minneskort ej insatt!' Blinkar och där hade jag god lust att skicka kameran i marken. Det är såååå typsikt!
T och M hade redan hunnit sticka när jag kom fram. Jag går då in i hagen och pillar lite med russen innan jag likagärna kan gå och möta dem. Gissa vem som inte kom över tråden med sista foten utan lägger sig pladask ner i en hög med pudersnö? Dessutom så mötte jag plogaren som såg konstigt på mig eftersom jag var vit hela jag.
Vad jag gjorde i stallet efter att fam. A hade farit har jag ingen aning om. Läste Kalle och drack oboy vet jag i alla fall. Dagens höjdpunkt!

Nu fortsätter min hektiska dag med ännu en film.
Shobre!

A new start

Ingenting blev som jag tänkt igår. Konstigt nog så är jag inte förvånad.

Hade inte planerat någonting mer än att kila ut och se om jag fick någon bra bild på raketer.
Men vid halv elva eller något sådant fick jag traska över till Mårten som var mer rädd än kaxig. Haha. Stora tuffa Mårten var rädd. Eftersom någon bytit lås (om det nu ens går att göra det bara genom att sitta utifrån vilket jag är skeptisk emot!) och har en nyckel in till honom så vågade han knappt röra sig. Porten nere låses vid tio eller något sådant så jag ringde. Jo, han skulle komma ner direkt - ingen kom. Jag ringer igen, han skulle komma - åter är det ingen som kommer. Sista gången jag ringde skulle han komma ner efter fem minuter. Ingen kommer ändå. Han kollar ut genom fönstret och frågar om någon är på gatan. Frågade varför han inte bara kunde komma och öppna. Nej, det gick inte!
Så skulle han kasta ut nyckeln åt mig, den hittade han inte! Så efter att jag stått där ute i kylan i säkert 40 minuter så kommer en turk ut och jag smiter in.
Så blev klockan tolv och jag trodde huset skulle falla ihop. Det är lågkonjuktur men ändå har folk råd att köpa raketer.
Strax efter tolv kommer an ambulans i full fart nedanför. Det är nog en till som aldrig kommer vilja skjuta raketer mer, tack och lov! En nere, flera miljarder kvar. (:
Inga sms går att skicka och det gick inte att ringa heller.
Bror och jag skulle dra hem till mig så att bror kunde lugna sig lite. Visst, vi fixa allt och när jag ska öppna dörren så ångrar han sig. Han är trots allt en riktig fegis!
Så jag drar själv. Ellenor och alla andra är på stan så jag stannade till där. Alla Arbogas tattare stod vid fontänen och var fulla som apor. Slagsmål överallt och det var fullt kaos. Jag förstår inte hur folk kan vilja stå och kolla?
Hur som, stannade hanske en timma eller så innan Daniela också gav upp och vi gick hem.
Så halv två kröp jag ner i sängen och slog på tven. DET kan man säga var höjden av skönhet, det var länge sedan det var så skönt att krypa ner under täcket! MYYS!

Jag mår inte så dåligt som jag trodde att jag skulle göra. Trodde jag skulle vakna med värsta förkylningen igen men nehejdå! Det enda var väl att näsan var täppt i princip. Det känns bra. Så vi får la hoppas att man blir piggare nu så man hinner med sista snutten av lovet.
Om inte annat så kommer Lindkvist och Tommy hit en sväng idag med. Trevligttrevligt.
Kanske spenderar helgen hemma hos Lindkvist också.

Nu, TV!