i hear your voice deep inside

Som Emma sa i stallet igår; Värmen gör en helt färdig.
Jag är redo att sova vilken sekund som helst. Och vad har jag gjort för ansträngande idag, ätit och pratat med folk?
När jag kom hem så kilade jag ut på balkongen och somnade en timma. Hur skönt som helst. Men trots detta skulle jag kunna lägga mig över tangentbordet och sova lite mera.
Tänkte fara ut till stallet om en halvtimma eller så. Börjar få lite småpanik när jag kollar i almenackan, på söndag gäller det. Så kondisen måste vara någorlunda i alla fall. Huuh!
Sände precis iväg en order till Ellos också. Känns sådär. Pengarna kommer in på kontot och försvinner lika fort igen. Jag är inte bra på att spara, ärvt det ifrån min kära mor. Men kommer kännas bra när jag får kläderna.
Nu blir det solen. Ciao

the last song

Nu är det helg. Lördag rättare sagt.
Redan igår bestämde jag mig för att vara ledig. Hela dagen.
Bästa beslutet på länge tror jag allvarligt att det var. Skulle egentligen ha dragit mitt strå till stacken och varit med på bytardagarna vid ridskolan som USK annordnade. Men jag orkade inte.
Jag och mor åkte ner till storstaden och jag fann faktiskt en tröja inne på en kärringaffär (den som är vid stationen). Rundade av med en mjukglass på överskott.
Årets första färskpotatis har slinkit ner idag också. Mums.
Så har jag solat för första gången i år. Det måste vara debut-dagen idag.
Planterar blommor hos far innan jag for ut till stallet. Calle har fått mage. En rejäl sådan också. Den måste bort bums!
Jag erkänner här med att nu har Calles träning börjat. Tävling snart. 7juni är inte alls långt borta. Någorlunda kondis måste han ha nu när de går på sommarbete.
Kommer bli kanon när Harry är inriden. Myys!

Imorgon är det farväl. Tomt och tyst kommer det bli. Tomrum.

verry much alive

Ingen dog, åtminstonde inte av det väder vi fick här.
Kom en riktigt regnskur och sedan drog det vidare. Tummen åt sidan. Skulle vara himla mysigt med lite åska och sådär. Men det hinns nog med det också ska vi se.
Annars så har jag och far nästan precis nyss avslutat vår nyttigaste middag någonsin. Sedär. Vi förtjänar en medalj!
Rätten var en sallad. Det var det sista ni kunde tänka er va? Att jag och pappa skulle trycka i oss en sallad. Haha. Helt amazing! Hemmagjord också så det var inget äckligt fördiköpt heller, och ingen Donkan trams heller.
Nej, Emilia Saxin har kokat ris, slitit sönder en kyckling och skurit grönsaker med sina bara händer. Ja, och en kniv också såklart.
Nu ska vi se hur länge vi överlever denna pärs då. Ingen går säker när jag lagat mat. Huu..

Nu blir det duch och så lite senare sängen. Kök imorgon. Usch!

vi kommer alla att dö

Någon som tror att det kommer bli dåligt väder snart?
Aningen för hlg kontrast men jag har inte orken till en ordentlig redigering just nu!Daniella; Jag frågade om du ville byta ner till G och gå med mig
men det ville du inte så du får nästan skylla dig själv. ;) <3

del dos

Har glömt att nämna det, jag är inte gravid. Ska jag vara ärlig så tyckte jag det var bättre då. Haha. - Too much informations?

Fader kom hem med en gåva idag. Inte för att jag sagt att jag desperat (man får överdriva) vill ha ett sådant och skickat ett mejl om vart den finns osv, inte därför, utan han tycker så mycket om mig att han gav det i en ren fadersgåva. Man kan ju tänka så i alla fall och det är väl tanken som räknas eller?
Det var ett Wii. Underbara spel. Så himla kul är det! Men jag är trött i armen.
Gått över tusen steg på ungefär en halvtimma har jag också gjort idag. Så attans vad duktig jag varit!
Imorgon ska jag skolka tror jag. Känner hur dåligt samvete jag kommer få, men när den underbara tanken slår mig att vi kommer ha idrott i tre år så känns det som att de där sex timmarna inte betyder så mycket. (Att jag redan nu har 40% ogiltig frånvaro är ganska skrämmande! Vi har idrott på morgonen, efter historian.)

Insåg idag att det inte alls är lång tid kvar tills den sjunde juni. Och den sjunde juni så är det tävling. Calle och jag ska vara med. Calle är ganska fet. Måste börja träna direkt. Fy. Lite tid.


rise to the occasion

Försovningsdag nr 2.
Jag fattar inte hur man lyckas. Vaknade av att jag fick en påminnelse om att vi hade dataprov idag och då hittar jag mobilen i sängen. Jag måste alltså ta telefonen, stänga av alarmet och sedan somna om igen. Ellen får nog börja ringa igen. Haha. Att det ska krävas så drastiska åtgärder för att jag ska komma ur sängen.
Men jag hann med halv nio bussen idag i alla fall vilket var bra.
Min förbaskade mattelärare kan slänga sig i väggen. Jag är så trött man bara kan bli på den mannen. Pangpang i knäet ska han ha! Han kom och slog sig ner när vi satt i mitten och spelade kort. Bara sådär liksom. Och jag frågade då när jag skulle få reda på mitt nationella som skrevs för någon vecka sedan.
F: "I slutet av juli"
E: "Allvarligt?"
F: "Nja.." paus.
F: " Men inte än på ett tag i alla fall. Jag har blablablabla (samma ursäkt som vanligt)"
E: "Jaha..?"
F: "Så det kan nog dröja runt en månad"
E: *dör*
Han har kört med samma sak hela året att han har så himla mycket att göra och ojojoj. Han hinner knappt hinna träffa sin son mer än en halvtimma om dagen och det är både det ena och det andra. Om han nu har så mycket att göra att han inte hinner; sluta och hitta ett annat jobb. Men också, varför ska just han ha så himla mycket att göra men att andra lärare lämnar tillbaka prov inom någon vecka? TRÖTTSAMT!

Sämre blir det.
Triathlon eller något sådant imorgon. Så himla värdelöst!
Jag, Ellen, Daniella och flera andra valde VG (gå/springa 5 km, cykla 7 km och så simma x antal längder) och det höll jag på tills idag. Eller igår måste det ha blivit. Sak samma.
Så jag ringde mamma för att se hur arg på en skala hon skulle bli när jag sa att cykeln var trasig. Till min förvåning blev hon inte ett dugg upprörd. Men hon blev upprörd över att vi ifrån Arboga skulle se till att få med oss en cykel för att delta i någon fånig idrottsgrej. Och hon vägrar låna ut sin cykel öhv imorgon.
Så nu ligger frågan, ska jag själv (för Lina dissar) gå 1 mil (?) och slippa skolk eller strunta i det och får 6 timmar skolk?
I-lands.


jag önskar att jag hittar hem

Idag har det varit en bra dag. En riktigt bra dag i slutänden tror jag nog.
Men är det någon som kan gissa vem som försov sig imorse? Nejmen inte kan det vara Emilia inte? Haha, vem skulle kunna tro på det?
När Ellen ringde så var klockan nio? Nio eller åtta. Det måste ha varit åtta för jag tog tjugo över nio tåget till köping. Till detta så hade jag glömt att mammas cykel dött (jag kommer dö nör hon får reda på det!) så det blev till att gå. Jag fick bråttom! Men jag hann gott och väl.
Underbart väder hela dagen och jag njöt när jag gick hem. Så fantalalastiskt! Det gjorde min dag på något sätt. Jag log nog hela vägen hem tror jag. Tummen upp.

Ska nog försöka sola ikväll kanske. Vore mysigt att vara lite brun inför skolavslutningen.
Funderar på att höra med Mathilda och hon är pepp på en promenad kanske? Vore skönt.

Såhär spenderar vi idrottstimmarna.
 

meningslös information

Ville bara meddela att det inte är så bekvämt att ha trosorna bak och fram. Och speciellt inte en hel dag.

törs du gå med en dåre som jag?

Det här är inte okej!
Jag måste lida av alzheimers helt ärligt alltså! Detta är inte kul längre.

Igår fick jag vänta upp och ner på rummet för att jag tappat bort en inbjudan. Fast jag ska erkänna att det nog inte var mitt fel i alla fall för den måste ha ramlat ur en väska (efter att jag flyttat kuvertet ifrån det ställe där den skulle ligga!).
Somsagt, den har jag nu hittat.
Nu gäller det att finna kuvert nr 2. Ett helt vanligt kuvert innehållande... pengar! Och jag är i ganska stort behov av pengar så det vore ganska bra ifall jag fann dem.
Detta kuvert kommer ifrån stället där jag jobbade för någon månad sedan. När jag satte mig i bilen så kastade jag bak pappret och där låg det tills vi stannade till vid en korvmoj och jag tog en lapp och köpte en korv. Kastade bak kuvertet igen till baksätet. Sedan låg det där tills vi var hemma och någongång där måste jag ha lagt det på något bra ställe.
Tror inte att det ligger kvar i bilen för vem lämnar kvar ett kuvert med pengar i bilen?
Väskan är genomkollad till minsta detalj och ridbyxorna är genomkollade. (Skulle man få ner det i den lilla fickan?) Jacka hade jag ju ingen på mig för den glömde jag ju kvar. *host*
Vart lägger man ett kuvert med pengar när man precis kommit hem?

pieces of what

Jag är redigt trött.
Den som är intresserad av bilder ifrån helgen kan spana in tobehappy.blogg.se .

Kan nämna att jag är förälskad. Vanilla Tiger är den sötaste valpen jag sett på länge! Redigt himla söt.
Håret på huvudet står åt alla håll, två stora svarta ögon och två öron som står rakt upp. Aaaaah! Jag skulle kunna äta upp honom. Att han sedan har personlighet är guld.
Vi delade säng här om natten (tja, Rudas och Kiwi var också med) och uj. Att jag knappt kunde sova gjorde ingenting! Han lade sig längs med mitt ansikte, vid min arm eller mage. Vissa gånger kunde jag vakna av att han la sin tass på min näsa eller la hela huvudet på mitt ansikte och känna hur jag andades på honom. Myshund!
Mindre mysig har Rudas varit i helgen. Han är fortfarande inte rumsren och han hatar ungefär allt och alla. Humle hatade han mest. Han lät som en gris när besten närmade sig. Humle ville leka så han började skälla och hoppa runt.
Ricki är  den coolaste hunden. Han går runt för sig själv och gör vad han känner för. Struntar fullt i de småskitarna till hundarna. Dock tycker han om valpen.

you raise me up to more than i can be

Har ingenting att förtälja om dagen mer än att jag har bakat kakor. Jag mår illa.
Ida sa att det var sommar ute nu. När jag fick sms'et så började det regna en skvätt. Fin sommar. Jag hatar dig Ida!

 

slå klackarna i taket

Har väl inte speciellt mycket att förtälja.
Skoldagen var dryg och helt händelselös. Det mest spännande som hände var min, Ellens och Willys diskussion om tyskan är skyldig eller ej. Japp, så roligt har vi haft idag.

Dock så kilade jag över till Julia där mathilda var när jag kom till Arboga. Tio i fem kilade vi tre ner till stationen och mötte upp Ellenor. Riktade in oss på Resmat där vi väntade på Anna. Tillslut hamnade vi på donkan. Supergott!
På vägen hem så dog mitt däck tror jag. Sitter nog löst. Och pakethållaren dog. Inte kul.

Nu är det kväll och jag han planerat in dusch och desperata fruar. Sedan blir det nog sängen.
Tydligen dataprov imorgon.

you found me

Snart ska jag sova, men inte riktigt. Är inte alls sådär mysigt trött än så det känns 'dags' för sängen.

Var hem till mamma en sväng. Kent skulle jobba kväll så vi var ensamma med hundarna vilket räcker gott och väl! Åt upp resterna ifrån fredags och pratade lite. Känns så himla bra ibland. Mammor är alltid så kloka. Hoppas jag blir lika klok.
Sen åkte jag och köpta shampoo och balsam innan jag for hem. Insåg senare att jag glömde min sminkväska hemma hos mamma igen (den som var anledningen till att jag pkte första gången) så nu runt nio for jag dit. Denna gång blev det att äta bullar. Himla gott!
Nu är jag hemma med en sminkväska!

Är det något jag avskyr så är det när man ska tanka på kvällen och det finns en bil där. Som idag.
Det var ju relativt mörkt ute och den röda bilen verkade vara klar. Inte då. Denne åker fram till det lilla huset med vatten, papper osv och ställer sig och torkar lysen. Hallå, vem ställer sig klockan tio och tvättar lysen?
Jag tar god tid på mig för att se om bilen tänker åka men inte fören jag nästan är klar (dvs, hjälmen på och jag drar på mig vantarna medans jag sitter på moppen) så åker bilen. Det gick sakta, riktigt sakta. När jag sedan stod kvar så åkte den iväg och tur nog mot Kungsörshållet.
Jag bra nojig!

put on a smile

Jag var hemma idag. Lusten för att tillbringa en hel dag i ett kök lockar bara inte idag. Och speciellt inte när man har Maggan. Nej fy.
Så jag stannade hemma. Lite dålig stil var det nog ändå men gjort är gjort.
För att fördriva tiden så har jag fixat på SSG's hemsida. den har legat nere ett bra tag nu och det är dags att ta tag i det.Vi ska behålla plattformen tre månader till innan vi byter hotell och skaffar oss ett bättre. Ett hotell där vi kan skaffa oss ett eget domän. (Nu var jag himla cool och använde himla tuffa uttryck!)
Ska snart bege mig ut till stallet. Sedan måste jag förbi mamma och hämta sakerna jag glömde (nej, glömde JAG någonting? Kooonstigt!) sedan måste jag ta ut pengar till paketet som jag ska skicka så jag får hem min jacka. Skulle vara skönt att få hem den snart. Det är perfekt väder til lden jackan nu. Fy.

Jag kanske inte vet de perfekta orden.

you're my lover, you're my Romeo

Insåg när jag var hemma hos mamma att alla kanske inte har samma textsnitt på rubrikerna som jag har här på min dator. Så vissa får en stor storlek av arial istället för min lilla skrivstil. Men ni får la leva med det då.

Hänt i helgen? - Jadu, det är en del. Så för att inte skriva en hel novell så blir det korta drag.

Fredag:
Glömde kockbyxorna hemma. Såg till att planeraren fick arslet ur vagnen för att fixa till mitt mattebekymmer och fick skjuts av Emmy till torget.
Sen på kvällen så var det möte och efter det blev det att moppa ut till mor.
Lördag:
Bröllop. Kristofer och Ninette. Hur vackert som helst.
Hem till Eleni efter det. Spelade volleyboll i kilklackar och i sand. Det gick faktiskt ganska okej.
Chokladpudding och cider med Ida hemma hos mamma sedan.
Söndag:
Iväg till Meken då Esben sa att jag skulle komma och heja. Jag frös som en gris men det var kul. Johannes hlrdes och var överallt, hela tiden. Den mannen har för mycket energi för mig!
Hemma vid halv nio. Käkade glass med pappa.

Det var väl kort och intresserikt?
Kan ju bara nämna att jag har hjälp Kent med altanen idag också. En riktigt bra snickare är vad jag är!
Kort vecka väntar nu. Ledig både torsdag och fredag. Tummen upp för det!

You make my day .

jag vill se din ljusa blick

Superdåligt humör hela dagen. Helt sjukt.
Inte blev det bättre när man har sämsta matteläraren som inte alls bryr sig om eleverna. Jag är ju den enda i klassen som har gjort nationella för att jag ska börja med B efter sommaren. Dock har jag två kapitel kvar. Dessa två prov (ett prov per kapitel) ska jag göra med resten av fast-lane gruppen. Men saken är så att de vill göra kap. 5 efter sommaren. Sedan är det ju kap. 6 också!
Då frågade jag om jag kunde få köra det jag hade kvar på egen fart. Dvs att jag gör proven innan sommaren kommer för jag vet att jag skulle klara det. Men så säger han att det går inte, för han måste göra olika prov isåfall. Och det ville han inte. Då när jag frågade hur jag skulle göra så får han det till att det är syon's fel. (Dessa två är oense sedan länge) Jag kände bara hur frustrerad jag blev. Här är det eleverna som blir utsatta för att vuxna är osams med varandra. Min mattelärare vägrar alltså mig att bli klar med matte A innan sommaren så jag slipper läsa två kurser samtidigt!
Så imorgon är det jag som ska gå och låta min frustration gå ut över Christer (syon). Han kommer inte bli glad på matteläraren.
Sen på stationen blev jag stående i en halvtimma för min kära mor glömde mig.. åter igen!
Posten är retards hela bunten. Men jag har nu äntligen fått tag på ett paket som jag kan skicka ner så jag får hem min jacka! 150 pix går det på. Jag är glad. Jätte lycklig. Något jag hatar så är det snåla äckliga jobbiga mönniskor! Skulle kunna strypa min sk. arbetsgivare! Aldrig mer att jag sätter min fot där!

Någon som märker att humöret är bra?
Humle har mer ryck än vanligt och har bränt min hand då han får en knäpp och drar iväg när jag håller i nylonkopplet för att trassla ut kräket.
Nu ska jag dricka te och kolla på tv. Tjura hela kvällen!

creds

Jag och Mathilda plockar vuxenpoäng just nu!
Om ett par minuter ska vi ner till tvättstugan och se om tvätten är klar. Hur coolt är inte det?!
Tvättstugan är nya placet liksom. Överväger att gå ner dit och tvätta i fortsättningen. Det kändes himla vuxet och.. bra! Annat är det här hemma, här är jag bara en tönt som tvättar tvätten gång på gång bara för att jag inte orkar hänga den. Moget!
Efter tvätten och efter att pappa behagat sig hem så jag kan få käka så blir det att fara en sväng till stallet.
Orkar egentligen inte men vadå, nu får jag rycka upp mig. haha.

movin' down

Nu känns det som att sängen lockar så himla mycket. Att tillägga är att klockan bara är halv fem och jag redan hunnit sova en stund. Men jag är verkligen helt slut. Orkar inte tänka en smula!
Blev nationella i matte idag då. Kan inte förstå det men jag fick helt hjärnsläpp på första delen. Och det är frågor som man inte får ha miniräknare på och jag skojar inte, de talen är superenkla. Men jag fick sitta och knåpa en stund och vissa gissade jag bara på, helt random. Får la se om man prickar in någon. Haha. Så himla typiskt mig! Dock inga kvadratrötter.
Aspektupgiften gick grymt bra. Får se om det gick bra också. När får man reda på svaren?
Inställd datalektion också så jag och Ellen kilade upp och käkade årets första mjukglass. Den smakade.. konserverat. Urk.

Är usk-möte klockan sex men jag känner att jag verkligen inte orkar med. Så jag tror i ärlighetensnamn att jag skippar det denna gång. Känner inte för att sitta och vara pepp och sätta igång hjärnkontoret, inte idag.
Istället så ska jag och Mathilda ner till tvättstugan och få vuxenpoäng. Ska äntligen tvätt hästtäcket som legat i en svart sopsäck hur länge som helst.
Sen ska jag sova!

kvadratrötter och ekvationer

Som ni märkte i mitt förra inlägg så for jag till stallet. Jag skulle ha ägnat kvällen att plugga. Men i vanlig stil så får jag samma självsäkra tanke 'äh, det där kan jag ju..!' men också 'aldrig att det där kommer på provet'. Jag vet hur det kommer se ut imorgon. Inte allt för bra med andra ord. Men jag har faktiskt pluggat lite. Potenser och kordinationssystem hette det va? Men när jag kom till kvadratrötter och phy-sats-någonting så gav jag upp. Det kommer ändå inte med på provet.

Harry var med ut på en promenad och det gick kanon. Kommer bli en superfin häst.

Helgen är redan fullbokad.
På fredag, efter skolan, blir det stallet nästan direkt. Sommarhagefix.
Lördagen bjuder på bröllop och sedan samkväm hemma hos Eleni.
Söndagen däremot har jag nog själv bokat upp. Bokad till att göra ingenting. Låter finemang.

Nu ska det bli sängen efter en spännande semifinal i Melodifestivalen. Eller ptja, den internationella.
Sverige, Island och Finland är med. Vi hoppas på att Norge har ett bra bidrag också?!

no headline

Ibland slår det slint i skallen och man vet inte alls vad man ska skriva. Därav rubriken.

Jag hoppade historian som vanligt skulle man kunna säga. Tog tåget tjugo över nio. Träffade Daniela och Mathilda. Var mycket trevligt!
Inga lektioner fram tills tjugo över elva då det var aulan som gällde. Läsförståelse. Simpelt. Jag var klar efter en halvtimma eller så och skrivtiden var till halv tre eller däråt.
Så med en megalång håltimma så fick vi fördriva tiden med någonting. Så Pontus, Alex, Willy, Jonte, Ellen, Tessan och jag kilade bort till donkan och köpte glass. Det var en spännande färd må jag säga. Vissa har kul med ballonger i alla fall.
Hade hotell där vi började att redovisa. Jag och Willy är klara nu vilket känns superskönt! Tummen upp för våran presentation också.
Så slog jag mig ner med Mathilda, Julia och Masiel på vägen hem. Kanonkul.
Nu är jag hemma men om en halvtimma ska jag möta Tarja och Emma ute i stallet. Tänkte att idag ska jag inte göra någonting alls och visst, det lockar. Men jag blir så sjukt rastlös. Och vad som helst är bättre än att plugga matte.
Men nu ska jag kila. Ciao!


the reason why I'm king of my castle

Jag borde verkligen inte blogga just nu så varför jag gör det vet jag sjuttsingen inte.
Ville nog mest berätta att jag kan det mesta om Norrköpings turism vid det här laget. Har pluggat nästan i ett steck nu sedan jag uppdaterade bloggen sist.
Men runt sju så tröttnade jag rejält så jag kilade ut till stallet en sväng. Red gjorde jag också. I mjukisbyxor och converse. Sporrar på, inte så behagligt. Dessa åkte av ganska snart. Behövdes visserligen inte heller.
Som inte många vet (för det är inte många som läser min blogg!) så blev jag och Calle riktigt osams förra passet, han vända bort huvudet när jag skulle tränsa idag. Huga!
Men så körde vi igång och det måste ju vara så att man måste få ha ett nedslag för att kunna gå framåt igen. Trots att Harry sprang som en tok då och då så brydde sig inte Calle ett dugg. Inte heller när Amanda och Plutten for förbi läskigt nära. Han gjorde precis vad jag bad honom. Hoppade snett och lyssnade hurtigt på skänkeln (kan man sätta in ordet hurtigt där? jag gjorde det i alla fall!). Dock så lät jag bli skänkelvikning i trav, lika bra att ta det en annan dag tycker jag.
Så tummen upp för min snygging.

Nu är det verkligen sängen!
Resten av hotellarbetet gör jag klart imorgon.

jag är så het så het, kan ingen hindra mig?

Den låten har suttit fast i min hjärna hela dagen! Det är Alex fel. Dels har han hela telefonen full av Björn Rosenström och så går han och sjunger dagarna i ända. Tröttsam kille.
Het-låten och jag har blivit lurad-låten går på repeat hela tiden.
Annars så har grupp fem varit på skolan. Ganska så himla segt. Jag gjorde jordgubbssaftkräm. Den blev god.
Sen fick jag och Alex skynda oss som bara den till bussen. Vi gick först till den tilfälliga busshållsplatsen eftersom de håller på att bygga i vägen eller något sådant. Tur nog så läste Alex på skylten där det stod att man nu skulle upp till Hökartorget eftersom de bygger ännu mer.
Så precis när vi kommer upp på torget så kommer bussen. Vi är bra tajmade jag och Alex. Tummen upp för oss.

Jag skulle ha åkt och hämtat plånboken i Fellingsbro idag men det hinns inte! Jag hinner egentligen inte blogga heller.
Har ett stort hotellarbete som ska in imorgon, varken jag eller Willy har börjat.
Imorgon är det också aulaskrivning i svenska.
På onsdag är det nationella i matte.
Ska kila ut och kika på hästarna senare också.
Fullproppad dag.
Så det ska va som Alex sagt hela dagen.

del två

Kan ju berätta om dagen idag också. Hur det verkligen har varit min dag.

Vaknar allt för tidigt hemma hos Ida och inser att jag antingen sovit med en arm eller fot utanför täcket sp den är iskall. Sen ska man upp och gå på det iskalla golvet i ett iskallt hus (om det inte är på sommaren då det är bastu).
När man väl är färdig att klä på sig så inser vi att strumpbyxan har maskat sig. Ringer moder, hon har absolut inga hemma. Får låna ett par av Ida. Antingen gick de sönder eller så var de redan trasiga. Hittar ett annat par, stressar som en tok ut till bilen. Väl framme så fastnar kardborren på min jacka i strumpbyxan och det leder bara till en sak.
Ida var förberedd och jag lånade ett nytt par som faktiskt är hela fortfarande (hoppas jag!).
Efter ett bra tag så säger jag till Ida; "Jag har tröjan ut och in". Då har jag gått runt med min cardigan och haft sömmarna utåt. Inte kul!
Ont i handleden som en tok. Jag insåg att jag absolut inte kan baka bullar.
Tappat plånboken. Dock är den funnen och ligger tryggt hemma hos Esben som jag hoppas vaktar den med sitt liv!
Ellen terroriserar mig på mobilen och det är skola imorgon.

Jag får se fram emot att jag förmodligen hinner med två bussen. Det är i alla fall någonting!


 
(Harry på första och Calle på andra. Godby i ett nötskal?)
Oredigerade bilder!

se horisonten, där himlen går ner

Kanske en uppdatering om gårdagen skulle sitta på sin plats?

Harry vet ni ju redan om, men lindesberg har jag inte avsöjat någonting om. Men för att sammanfatta det kort så; Det var underbart!
Kom väl in till fyra eller så och det var ganska lungt. Jag och Lindkvist traskade runt lite och kikade. Sen så dog det, knappt inga bilar eller folk alls. Så då tog vi en paus och gick hem till hennes farmor. Efter en stund tittade vi ut och då var det fullt. Som om någon hade släppte en bomb med raggare.
Åkte gjorde vi med. Genant nog i en Golf med tonade bakrutor och shackrutor på ena sidan. Vi dunkade någon blandning mellan techno och pop och delade baksäte med en rottweiler.
Dock finns det ju folk som inte borde få åka, eller åtminsronde hålla sig till lite mindre att dricka.
Trots några stämningsdödare så var det en kanonkväll.
Nu taggar vi för Örebro 23:de. Kanske kan kirra skjuts också. Tummen upp.

om du blundar ska jag visa dig något du inte ser

Harry kom idag.
Kommer bli en himla mysig häst! Riktigt snygg var han. Lägg på lite muskler så oh vilken snygging. Ni skulle sett hans steg. Tre år och redan så luftiga steg bådar inte mer än gott.
Vägra gå ut ur transporten gjorde han med. Vi stod i säkert en halvtimma och trixade men han kom bara ett haft steg bak. Sedanföreslog jag att vi skulle flytta mellanväggen så han fick mer plats. Så det gjorde vi men jag och Emma fick stå och dra i varsit bakben (inte samtidigt givetvis!) och tillslut så vågade han komma ut.
Så efter att Calle och Harry bekantat sig i stallet så plockade vi in russen och Plutten innan C och H fick gå ut.
Men tillslut så kom alla ut och det gick kanonbra. Inga skador och inga gammelruss med hjärtattack.
Så blev det att snabbt plocka undan lite så vi fick fram några tomma krokar och sådär. Vi har redan för mycket grejer, och nu kommer det en till som ska ha in sina saker. Hur kommer detta gå?
Men det ser bra ut, genomtrevlig tjej och sådär så tummen upp.
I veckan blir det lite träning med Harry. Målet är väl att sitta upp till nästa helg. Kommer bli spännande. Ska se om man kan dokumentera lite också.
Har flera hundra bilder på minneskortet nu, men jag orkar inte redigera så ni får en bild bara för att se hur han ser ut.
Ska fixa lite innan resan hem till Lindskvist.


om du tror på kärlek så finns den någonstans

Nu är mitt humör på topp.
Dagen kan inte bli så mycket bättre.
Helt underbart.
Mindre smickrande bild som Ida visade mig dock, men jag tror att jag överlever.

Imorgon på förmiddagen så kommer Harry. Kameran kommer följa med så får vi se om det kommer upp någon bild här kanske. Ska se om jag hinner följa med Esben också kanske. Det får bli ett bekymmer imorgon. Men om inte annat så är det nog helt bestämt att jag åker med Svejstruparna till Rockhammar på eftermiddagen.
Taggar för de resterande veckorna i skolan och håller tummarna för att na i matte går vägen också.
Men nu ska jag koka te och krypa ner i soffan. Är trots allt fredag idag, känns konstigt!


what i did to you was hurtful

Anna tipsade om en artist som hon prompt tyckte att jag skulle lyssna på. "Han är aaaaaaaasbra" löd hennes uttalande. Jag blev såklart lite nyfiken eftersom hon har helt okej musiksmak. Och oh vilken underbar röst.
Lyssna ni med!

Orkar inte direkt kirra in klippet så ni får nöja er med en länk..
http://www.youtube.com/watch?v=GyyJ0jksJy4&feature=related

goodbye my lover

Nu är jag hemma efter min sista culinaren dag. Det känns lite konstigt faktiskt.
Eller jag kanske ska passa på att säga att det är min sista gång OM jag inte ändrar mig till hösten och går restaurang i alla fall. Alla lärare där tycker verkligen att jag är superduktigt och tycker det är synd att jag ska gå hotell. (skrytskryt)
Vi fick prata med Kalle idag också. Han sa att det inte fanns något annat betyg än MVG för mig. Inte såg han på mig att jag alltid blir superstressad heller. Så tummen upp.
Vi fick Cola till maten idag. Det var underligt nog inte så gott. Alex fick halva min. Bara halva, resten pressade jag i mig bara för att.
Sen så fick jag och Alex powerwalka till stationen så vi båda bara ville rasa ihop i en hög när vi var framme. När vi kom till stationen så kom också tåget. Tajming kallas det.
Hemma i brevlådan väntade ännu en överraskning. Arboga Kommun stod det på den bruna kuvertet. Efter att jag brutalt slitit upp brevet så insåg jag att jag fått sommarjobb. Tre veckor uppe på ridskolan. Hoppas bara att jag får jobba med någon man känner någorlunda. Är inte så många 92'or där uppe. Menmen.
Så ikväll ska jag skicka in ansökan till jobb här på gården med som man nästan är garanterad att få.
Vadå rik sommar. Tummen upp flera gånger om.

Nu ska jag ta en snabbdusch och sedan göra mig iordning. Ikväll träffar jag Lindkvist.

morgonstund har guld i mun

Vaknade av solen imorse. Kollade på mobilen. Tio minuter över sex. Försovit mig.
Eller egentligen inte. Klockan ska ringa (vet inte om det gjorde det!) tio i så på så sätt försov jag mig. Men att jag snoozar till tjugo över-halv är en annan femma.

Jag ville mest meddela att jag vet hur man gör en burgundisk köttgryta. Eller som vi kockar säger; Boeuf Bourguinon.
Nu, Culinaren!

ännu en uppdatering

Jag måste bara få delge er om vad som just hände!

I godan ro sitter jag och pillar i PS och tycker då och då att programmet går segt, liksom hakar upp sig för några sekunder. Visst, jag tänker inte mer på det.
Sedan när jag ska till och skriva så har det hänt någonting. Texten är pytteliten, man såg den inte ens, trots att jag ställde in storleken på högsta möjliga. Jag knappar då in max, taket på hur stort det går att skriva och texten blir.. lagom. Dock lite för liten ändock. Börjar bli lite frustrerad.
Hux flux så blir skärmen vit och jag sucker för jag vet att då har programmet hängt sig, oftast tar det någon sekund och så fungerar det igen. Men så dyker den mest obehagliga rutan upp "programmet har slutat fungera och kommer stängas ner". Jag var på vippen till att vara klar och så poff. Min lycka i ett nötskal.
Nu till det konstiga. Jag blev inte arg. Jag knögglade ihop pappret jag hade i handen och sedan var det bra. Inget skrik, inga frustrerande tårar och ingenting åkte in i väggen.
Jag är nog inte helt frisk.


new and fresh

Blev en helförvandling här på bloggen nu. Det behövdes verkligen!
Himla många besök har jag hunnit fått med, jag är nog populär. (Ironi för dom som inte förstod!)
Nu är det bara en header kvar, ska se vad jag kan åstadkomma.
Och för er som nu tänker "inte har hon tagit fram matteboken inte" har fel. Tänka sig, jag har faktiskt tagit mig i kragen en aning. Räknat del 1 på både na -02 och -05 plus en aspektuppgift (en uppgift där man ska skriva hur mycket som helst om allt). Sen hamnade jag här, efter att jag lyckats göra iordning kyckling, ris och currysås.
Så lite nytta har jag gjort. Ska väl snart sätta mig och kolla på svenskan, engelskan struntar jag i och läggar min tillit till att Ellen är snäll nog att låta min skriva av. Det är så dagens ungdom gör, tro ingenting annat!

I helgen så kommer Harry. Ska bli spännande.
Håller tummarna för att han dyker upp på en bra tid för runt tre-fyra så ska jag tydligen plocka upp Esben och vi ska till Rockhammar där fam. Lindkvist väntar. Vi ska efter det in till Linde där det är cruising.
Vi får se om jag och Esben lyckas hålla oss på två hjul till Lindkvist först och främst!

so sweet

Nu sitter jag här och är utvilad för en gångs skull.
Klockan ringde vid tio men jag vände mig och somnade om, därefter vaknade jag av en bortdomnad arm vid halv tolv snåret. Så himla underbart skönt! Och jag har inte gjort någonting alls efter detta. Bara gått och varit. Underbart.
Ska ta fram matteboken snart tänkte jag, och hinna med svenskan samt engelskan. Men har ju hela dagen på mig så det är ingen brådska. Men känner jag mig rätt så kommer inte böckerna fram än på ett tag. Så typiskt mig.
Beställde inget te igår, jag är under arton. Så ikväll tänker jag nog övertala pappa att beställa istället. Insistera på att mitt liv hänger på de där tesorterna! Speciellt det där med päron, kiwi och melon. Hallå, en blandning med dessa fruker kan man bara inte lev utan!
Men nu ska jag återgå till att tänka på att jag ska börja plugga. Ciao!

hit me baby one more time

Jag har haft noll koll på min kropp idag. Började redan på bussen. Längst bak så är det som ett trappsteg (alltså allra längst bak vid den lååånga raden) och där snubblade jag givetvis och satte mig ner inte allt för graciöst. Folk vände sig och tittade eftersom både Ellen och Jenny vek sig av skratt.
Sedan på skolan har jag gått in i utstickande saker, ledstången i trapporna och i stolar. Helt sjukt!
Fick i alla fall göra om de frågor jag hade fel på på köttprovet, även den enda fråga jag var tvungen att komplettera på hygien med. Så nu är det ur vägen vilket känns bra.
Annars så har dagen helt sjukt seg. Har inte hunnit med någonting känns det som. Tar igen mig fråg igår när jag flängde runt överallt!
Fick två gamla na-prov i matte som jag ska plugga på också. Insåg idag att det är mindre än en vecka kvar och jag ska hinna med att plugga igenom det mesta utav boken. Lycka till Emilia! Måste jag påpeka att jag är ganska trött på den där skolan och vissa lärare som sinkar eleverna? Uhu!

Calle och jag blev osams idag. Egentligen en helt värdelös sak också.
Vi fastnade på skänkelvikning för vänster skänkel. Det går superfint i skritt men när det kom till traven så vet jag inte vad han pysslade med. Tog höger för att se om han inte förstod vad jag menade när vi gick över till trav (vi har gjort det förut..). Fick påminna honom lite över vad jag ville och sedan gick det kanon. Så tog vi vänster igen men tror ni att han flyttade? Nej, istället går han kvar på samma spår, skjuter ut bogen så mycket han kan och förböjer halsen som en pingvin.
När jag sedan gick på och korrigerade så for huvudet upp och han sprang på som ett ånglok. Jag blev ganska frustrerad tillslut.
Men när man kör i skritt om och om igen och det tar tvärnit i trav så är det ju någon som inte är klar i huvudet! Speciellt inte heller när han går superfint i höger. Så när mitt humör blev ganska jättedåligt så var det lika bra att sitta av och ge upp. Vet hur det slutar ändå och det är ganska så onödigt.
Nej, någon som har frimärken att sälja?

Nu sitter jag föresten och velar över om jag ska köpa te eller inte. Dagens i-lands..

quickstep

Jag och Ann sitter precis och klurar på dessa förbaskade kodmallar till bloggen. Hur ska man kunna hitta rätt och veta vad man ska skriva? Jag är ganska så trött på bloggkodningar. Ger upp snart tror jag.
Annars så  är det datalektion nu och jag pysslar med helt fel saker, som vanlig ordning.
Hinner nog med tidiga bussen hem och det ska bli superskönt! Hem och ut till älsklingshästen för att sedan dega hemma. Är ledig imorgon. Tummen upp x100.
En bättre uppdatering kommer nog ikväll.. Ciao!

weekend

Jag visste knappt att det gick att vara såhär trött och öm i kroppen.
Från att ha minimal motion (typ från och till toaletten) till att springa och vara överaktiv och trevlig från sju på morgonen till tio på kvällen var som att bli överkörd av en traktor. Mest ont gör nog mina ben. Men jag dör inte, snarare är det lite skönt att känna att man lever ibland sådär.
Har somsagt jobbat i helgen. Det var helt okej. Ganska lugnt men helknasiga hästar. Går inte och sätta ord för hur dom är så jag låter det vara. Fick doch se något som jag aldrig hade hört talas om. En häst, Bouchette, hade skurit sig en bit på bringan/bogen och därmed skadat den nerv som tillförser bogmusklerna med blod. Det ledde till att dessa muskler försvann. Den muskeln är ganska så nödvändig när en häst ska kunna ta sig framåt så det är ganska otroligt att hon kan springa omkring trots detta. Aja, det var ganska häftigt.
Har delat stuga med en superäcklig stor (!) spindel som jag inte vågade smasha till och ätit supergod mat.
Glömde min nya jacka också. Så alla håller tummarna för att det går att skicka.

Idag har jag bankat kött tills armen domnade och kletat i mjöl och ägg. Även insett att mjukisbyxor inte är min grej.
Nu ska jag käka B&J glass och sedan bege mig ut till älsklingsthästen.