you make my world round again

Tror inte att jag nämnde i bloggen att jag blev klar med menyn för förskolan. Jag är rätt grym ibland alltså. Så nu är det klart och redo för inlämning imorgon. Dock har jag inte orkat tagit tag i svenskan ordentligt. Får sätta mig ner och göra den nu. Blir så illa tvungen. Får se hur det kommer gå. Vet inte riktigt vad jag ska göra mer. Leta upp en bild vet jag i alla fall. Men ah. Det löser sig. "Finns inga problem som inte går att lösa" fick jag veta här för någon dag sedan. Känns tryggt.
Mamma tycker dock att jag slösar bort min tid, men det finns roligare saker att göra än att köra bil och plugga. Hur som helst. Räknade lite och vi har ungefär sjutton prov/inlämningar/redovisningar varav de flesta ligger lagda på samma två veckor. Hur tror dom att man pallar med det liksom?

jag ringde bara för att säga godnatt - så.. godnatt


dra mig baklänges och bak&fram

Jag börjar bli lite mesig tror jag nog. Det är la inte bra. Jag som ska vara en hårding.

Hur som helst. Vad har jag lyckats med idag? Massor faktiskt.
Började dagen med ett fett nationellt prov i engelska. Gick helkasst. Jag är sämst på engelska. Jag och Sabina gick efter en halvtimma. Dock hade jag skrivit två sidor vilket uppenbarligen var mer än många andra.
Sedan så var det frulletime för oss alla. Satt i matsalen och dog ända tills lunchen plockades fram och vi käkade ännu en gång.
Under håltimman blev det lite bowling. Vi var massor som drog iväg och självklart så vann jag över allt. Så king jag är. Att jag fick lägst poäng av alla är la en annan femma? Jag menar, jag vann ju på att skjuta i rännan flest gånger. Någon medalj för det borde finnas också, tycker jag!
Så några lektioner till innan det blev bussen hem. Tog mig hem till far där jag bytte om och trampade ut till stallet.
Mös lite där innan jag cyklade hem och varvade ner en smula. Kilade ner och solade en halvtimma innan jag tog mig i kragen och cyklade vidare hem till mamma.
Så jag har med andra ord cyklat genom hela staden idag. Ganska mycket tummen upp till mig.

Nu blir det till att ta en dusch, sätta igång med svenskatalet som ska vara klart i morgon men också en matsedel till förskolan innan det blir sängen. Att jag ens hade en tanke på att skriva ett blogginlägg vet jag inte.
Som jag sagt ; jag har för mycket att göra och för lite tid .

saeed - aldrig att jag glömmer

Att lätta på allt som jag gjorde idag var inte lätt. Mina händer skakade, rösten skar sig och tårarna fanns i ögonvrån. Att sitta och berätta alla minnen man har kvar på näthinnan är ingenting jag önskar min värsta fiende. Att gräva i djupet, öppna sin själv och blotta sig likt man aldrig gjort för någon annan är bland det värsta jag gjort. Men nu i efterhand kunde det inte kännas bättre. Dina ord värmer, även om dom är hårda. Inte hårda gentemot mig utan emot alla andra. Allt hat som väller ut, finns inget stopp.
Kanske gör jag fel nu, går tillbaka till ruta ett fast denna gång med en annan person. Jag känner hur jag hoppas och önskar att allt kunde bli bra. Att jag skulle kunna laga dig, precis som jag önskade att jag kunde laga någon annan. Förra gången så var det jag som sjönk, kommer det att bli så igen?
Oavsett vad så känns det som att jag är redo att offra det. Redo att ta ett steg ut på okänd mark och enbart kunna hoppas på att det går vägen denna gång.
Jag får helt enkelt lita på dina ord. Vi kan båda trolla, vi är båda med i eliten och vi båda har våra minnen - kanske är vi lika trots allt?
Vi har båda rivit våra murar, några vi alltid haft uppe som skydd. På darrande ben har vi blottat våra själar och försöker börja på ett oskrivet blad, hur svårt det än må vara. Glömma.
Just nu finns det ingen annan som kan få mig att må så lika bra som du får mig. Två trasiga själar på nya äventyr.

helt random lixsåååm..

Fy vad löjlig jag var igår. Ibland får man nog vara det med.. Tror jag nog.

Hur som helst. Upp i tid kom jag idag. Iväg till skolan kom jag också. Fick ytterligare sjuttiofem uppgifter. Alla bara öser över krångliga uppgifter. Mitt huvud kommer att explodera snart alltså. Fy tusan alltså.
Hade tydligen prov idag med. Jag som trodde det skulle vara imorgon. Illa för mig. Fast kunde det mesta ändå. Marcus hatar mig, det är jag nästan säker på. Fick ett meddelande på FB (som han skulle skicka ut) om att jag måste göra ett prov till för att visa vad jag kan. Jag är ganska kass.

Cyklade hem, hann precis innan det började ösa ner ordentligt. King alltså.
Jag har egentligen ingenting vettigt att skriva, vilket ni kanske märker. Känner bara för att fördriva tiden en smula. Ska nog snart duscha, vänta på samtal och dryga runt lite. Störa min kära mamma så mycket jag bara kan. Hon avskyr mig när hon är sjuk.

PR café ringde mig nyss.. jag ringde ju aldrig tillbaka till dom, eller R hade ringt mig och jag orkade bara inte ringa upp efter det missade samtalet. Så haha.. ah.. Han ursäktade sig och sa att dom inte valt mig men att dom skulle ha kvar mina papper.
Jag orkar inte bry mig längre. Får jag inte jobbet på MyOne så struntar jag i det och stannar hemma i sommar. Finns massor att se fram emot just denna sommar. Massor. Jag skojar inte. Amazing!

På tal om annat. Helgen. Valborg.
För några år sedan så drack jag min första egna öl på just denna dag. Tillsammans med Fredrika. Den kvällen krossade även vår köra E ett fönster. Liksom spårat!
Blir i alla fall att stanna hos Sabina efter skolan. Ska hjälpa henne med en smörgåstårta till hennes 'kalas' dagen efter. Sedan blir det fix och livat värre på kvällen. Vart när och hur vet vi inte ännu. Inte mer än att Jennyboy ska förgylla vår kväll i alla fall. 
På lördagen lär jag åka hem, fixa upp mig och sådär innan jag far in till västerås och umgås med N. Mysmysmys.

Nej, duschen var det ja.

kvällstankar blir till ord

Du bad mig att skriva ner mina tankar. Hur sätter man ord på något sådat? Hur kan man skriva ner en känsla som får en att vilja dra täcker över huvudet samtidigt som man vill dra in någons doft i lungorna tills det tar stopp?
Det är precis som i en klämkäck gammal Gyllene Tiders låt, här kommer alla känslorna på en och samma gång. Så känns det. Precis så. Allt blir upp och ner och jag vet knappt ut eller in längre. Hur ska man känna?
Jag vill berätta allt. Från den dagen då allting började fram tills idag. Jag vill berätta alla saker som jag inte berättat för någon, saker som tynger mig. Kanske då kan du förstå vad du gör med mig. Vad du utsätter mig för.
Alla minnen jag försöker förtränga, alla bilder som alltid sitter kvar på näthinnan kommer du och släpper ljus över. jag ser allting klart igen. Från att gå igenom kontroller till att ta klivet in och hamna bakom stängda dörrar, allt det där ville jag låta passera mig, låta stänga in långt inne och aldrig plocka fram igen.
Men dina söta ord och tankar så kommer du och slår sönder allt. Obarmhärtigt hårt och skoningslöst. Får hela min mur att falla. På ett sätt känner jag en enorm lättnad men att mina ben skakar av rädsla kan jag inte förneka.
Allt känns för bra. Otäckt bra. Jag väntar bara på det tillfället då jag kommer inse att jag borde behållt min mur intakt, inte låtit dig plocka bort stenarna.
Så hur sätter man ord på känslor?


we be burnin'

Jag kom upp imorse. Och i tid till och med. Helt otroligt. Kent frågade om jag hade kollat fel på klockan eftersom jag var uppe så himla tidigt. Det händer inte allt för ofta kan jag tala om! Fick dessutom skjuts till stationen, kalasskönt!

Skolan var smärtfri. Enbart chill egentligen. Vi gör inte så himla mycket på våra lektioner. Ganska retarded är vi allihopa. Många i alla fall. Om man får säga så.
Cyklade hem, jobbigt. Åt, handlade och sedan stallet. Roligare än så har varken jag eller mamma haft det idag.

Nu ska jag fortsätta på att pränta in mammas uppsats i datorn. Tråkigase jag någonsin gjort! Är inte klar på långa vägar heller! Det ska vara si och så med huvudrubriken, underrubrikerna, sidnummrena osvosvosvosvosv. Ooooorkar inte!

Nu blire till att tala i telefon ett slag .. underbart .

so far from me

Hemma är bäst sägs det. Men just nu håller jag inte riktigt med.
Som min betalning för att mamma skjutsade ner mig så får jag glatt sätta mig och föra över hennes uppsats från papper till dator för att senare kunna skicka iväg det i ett mejl. Skulle ha varit inne igår men jag orkade verkligen inte sätta mig och pilla ner det.
Fanns en viss person som fick mig på dåligt humör. Klickar man i telefonen så tänker jag minsann inte vara nådig, vilket han också reagerade på. Hårt skare va.

Bilresan hem gick också bra. Kalasbra. Inte en enda felsväng gjorde vi. Ganska grymma är vi ändå. Stannade i Åååååmål och fick lite mat i oss. Snacka om knasig dialekt!
Sov nästan halva vägen hem, ont i nacken fick jag för det. Inte okej.
Annars så har jag suttit i telefon, skrivit uppsats och gäspat nu när jag varit hemma. Man blir ganska svettig i örat av att sitta med den i två timmar. Men det är det nog värt ändå. Hoppas jag.
Snart tänker jag ge upp skrivandet för ett slag och ta en lååång varm dusch, pilla på en ansiktsmask och bara dryga ett slag. Kan behövas ibland.

Jag tyckte jag lovade mig själv att slita mig loss, trycka mig bort ifrån den världen och personerna i den. Lämna allt det där bakom mig. Att en person kan få allt att rasa är för mig fortfarande en aning förvånandsvärt. Hur kan en enda person få en att ändra uppfattning, få en att sukta efter mer? En som är värre än alla de jag har runt omkring mig. Du må vara ha varit "den värsta" men lever du upp till titeln än idag? Jag längtar tills ditt nästa samtal förgyller min dag.

in my head

Har ju inte bloggat denna helg. Har inte funnits ork, tid eller lust för just det.
Nådde Strömstad igår efter en trevlig åktur med mamma. Vi åkte fel två gånger varav den första var redan direkt efter Örebro. Så kassa är vi. Men hur som. Var massa mys, massa samtal, hemligheter avslöjades och ptja.. ni vet. Girltalk helt eneklt.

Idag så har det varit full rulle hela dagen. Jag vaknade av att jag frös (trots duntäcke och ullfilt, strumpor, två linnen och en tjocktröja!) samt att jag hade en tjock klump bredvid mig som snarkade lite det inte skulle finnas någon morgondag. Så vid sex gav jag upp och kilade ner till soffan där jag sov en timma innan fröken skrik vaknade till liv.
Vid halv tio i alla fall så mötte jag upp Mariella samt My ifrån MyOne och hade en lååång intervju. Kändes som att det gick bra. Får svar på fredag och är det så att jag får jobbet så får jag ett schema på måndag. Kalas!

Sedan for jag, syster, unge och mamma till Fredrikstad, Norge där syster jobbar. Stannade ett slag tills hon kastat ut sig kund igen så vi kunde fara vidare tillbaka till Sverige igen. Nordby var vårt mål. Bränna pengar var vårt uppdrag och detta slutförde vi. Eller jag i alla fall!

Sen hem och fundera på om man skulle hänga på syster till någon klubbfest. Fast att umgås med hennes vänner, eller inte direkt vänner men ah, kändes inte speciellt lockande. Absolut inte när i princip alla är norrmän!
Så hon far iväg ensam och vi (jag, jocke, mamma och unge alltså) blev kvar ensama med lite käk och en flaksa vin.
Men nu är jag så trött att jag mår illa så nu blir det till att sova. Denna gång låter jag bli sängen bredvid mamma och tar soffan direkt istället.

Dina ord är hårda men likväl bra. Jag vet att du talar sanning i vissa ord, men resten? Vackra ord och charmiga meningar .

I'm not after fame and fortune I'm after you

Av mitt inlägg imorse att dömma så var inte mitt humör på topp kan jag säga. Men det dog ganska snabbt, kan bero på att jag var så trött och umgås man då med Ella så spårar man. Ganska rejält.
Hur som helst.. Hann bara gå på svenskan och folk tyckte jag var ovärd som åkte in. Men jag fick saker gjort i alla fall. Så nu känns livet lite lättare faktiskt. Har massa arbeten som jag betat av.

När jag kom hem så satt ejag mig och ringde jobben direkt men inget napp idag heller. Skulle ringa imorgon igen. Illa. Efter det var jag ännu duktigare och satte mig för att skriva uppsatsen som skulle vara inne här nu. Så är klar med den också. Det jag har kvar i svenskan blir så bara uppgiften om boken jag läste för ungefär ... ett halvår sedan.

Ska hinna med att göra Case 13 som skulle vara inne i måndags nu också. Arbetsmiljö in my.. typ.
Sen ska jag se till att jag och Ella kan lämna in Projekt och företagande imorgon. Kommer bli kalas.

Sen är det bara psykologiuppgiften jag ligger efter med. Men det tar vi sen. Som jag alltid sagt.

Så plugg är det enda min kväll kommer bestå av. Inte okej!

trött chey

Det här är verkligen inte okej alltså! Jag blir så himla trött på mig själv att jag skulle kunna köra in en gaffel i ögat! Nu tänker jag inte gå så långt för att jag vet att det gör för ont. Men det känns som att det vore ett plus just nu.
Jag ska börja föra annteckningar över hur många gånger jag försovit mig.
Har missat halva projketarebeteskursen nu. FEMTIO procents frånvaro och varför det? Jo för att jag har försovit mig. Liksom hör ni hur förbaskat löjligt det låter.
Jag är så arg över mig själv så det finns inte. Ringde till pappa och sa att han skulle köpa en högljudd väckarklocka men han tyckte minsann att min mobil lät för högt den. Men när jag inte vaknar utan min pappa, i ett rum längre bort, blir störd så kan jag inte vara normal.
Nej. Nu är hela min dag förstörd. Jag kommer kugga i mina kurser, mina pengar kommer dras in och jag kommer hamna i ett liv där jag får lev på soc och röker minst ett paket om dagen. Så illa är det!

you make me crazy, but you don't care

Jag har inte bloggat idag. Vet inte varför egentligen. Kanske beror på att jag inte gjort speciellt mycket.

Vaknade av ett sms imorse, på tok för sent. Tio i nio plingade det till bredvid mitt öra och gjorde mig uppmärksam på att jag försovit mig. Konstigt. Jag som aldrig brukar göra något dyligt!
Hur som helst. Bestämde mig för att stressa som bara den för att hinna. Men kommer inte mer än upp ifrån sängen innan det smäller till i huvudet och jag blir tvungen att lägga mig ner igen. Varför känner man inte en sådan kraftig huvudvärk när man ligger ner? Borde la inte vara någon skillnad egentligen.
Hur som helst, blev att vara hemma och tycka synd om mig själv. Tror faktiskt min kropp strejkade där för jag började frysa som en gnu och må riktigt illa. Gick över med lite té och film.

Ringde tillbaka till jobben också. Ingen som var närvarande vilket innebär att jag måste gå igenom hemskheterna en gång till.
Fick en stöt ifrån hagen när jag snabbt kastade ut mat åt hästarna.
Datorn kommer säkert dö när som helst vilket den börjat pyssla med på sistonde. Tror nog att jag håller på att bränna upp den. Min bror tjatar alltid på mig att jag inte får ha hans dator i knät utan tex en bok eller sådär. Jag tycker han är supertöntig. Men kanske är det så som han säger. för en gångs skull.

Imorgon blir det lång dag, sedan hem och packa. Fredagen kommer först spenderas i skolan och sedan i en bil under sex timmar. Alla hurrar för mig. Attans så tråkigt!

synd att du inte förstår ..

for a long time you didn't leave

Jag borde ha fetaste medaljen för idag alltså.
Kom upp ur sängen i tid, satt på bussen en kvart innan det skulle åka och var lämnade in två artiklar som var kommenterade på utsatt dag.
Hade Gunnels två lektioner imorse, sedan läste jag på fejsbok att Marcus skulle iväg på Ung företagsgrejs och hans första lektion var inställd. Detta innebar för oss i A-klassen att vi hade håltimma från halv elva till halv tre (B-klassen hade någon timma kortare hål). Hur kul är det på en skala, när man sitter fast i en annan stad?
Jag hade mina starka tankar på att åka hem, men Marcus lektioner är viktiga att gå på - annars förstår man ingenting. Den mannen har en tendens att komma med så himla invecklade grejer!

Ella ringde och jag följde med henne hem istället. Mös och åt lite innan vi traskade vidare till Malva och lekte lite. När dom sedan skulle iväg så passade vi på att kila förbi hennes mormor och morfar innan det blev chill hemma hos henne igen.
Väl på Marcus lektion så spårade vi och Ellen ur rejält. Sen kom E och A tillsammans med att Alex drog undan stolen för Niclas och då var allt igång. Värre har jag inte varit med om. Vi knäckte Marcus så hårt idag. Han blev rätt putt även om han inte visade det. Tjötade på om diciplin och grejer medan jag, Ellen och Ella satt och asgarvade i hörnet. Marcus; "Har ni Diciplin eller?" "Jaaa" så har man inte de ;PppPppPPPp ;ppP

Jag och Ellen var ganska omogna på bussen hem också. Men som sagt, ett gott skratt förlänger livet.

on the same road again

Glömde nämna att mamma skickade ett sms under dagen, ja hon har faktiskt lärt sig att skicka sms, och avslöjade att vi ska bila ner till älskade Strömstad i helgen. Visst, det blir ganska så jättedrygt men om inte annat lär jag och mor min ha ganska trevliga pratstunder.
Känns som att det är ganska behövligt ibland. Och nu är det är sådan stund tror jag. Finns ganska mycket jag inte berättar för någon mer än dom som inte kan prata vidare, dvs något så töntigt som hästarna.
Hur som helst. Jag kanske.. bara k a n s k e kan tänka mig att köra en bit jag med.
Måste komma över rädslan att växla så jag kan komma igång med körningen ordentligt. Feghet är mitt förnamn må jag säga.

Så ska ner och prata med dom på MyOne, PR Café och så ska jag fundera på om jag ska kila förbi Torskholmen. Men alltså jag vet helt ärligt inte om jag har någon lust att jobba där. Tuuurkar liksom. Inget illa menat men jag och syster hade så otroligt roligt åt det. Torskholmen. Bara namnet får oss att vika oss dubbla av skratt.
Sådan humor har vi i Saxinsläktet. Tummen upp för oss.

Det enda som är negativt med denna resa är att alla mina planer för helgen dog.
Fredagen skulle spenderas med Sabinabby med hårfärgning och chill. Backup, spårad utekväll med Ida.
Lördagen hade ett Erotikparty inplanerat med Mathilda och Masiel som värdar. Om inte annat så skulle jag och Ida ut och spåra efter detta tills söndagens ljus spred sig.
Men kanske lika bra att fara iväg ändå. Om inte annat så tackar nog mitt huvud för det.

one misstake and you run . sorry .

shoooooopping

Vad har jag gjort idag? Absolut ingenting jag ska göra om jag säger så.
Försov mig imorse, som vanligt vill säga. Vid nio mötte jag upp Ida och vi steg på tåget till Västerås. Slösade ett par timmar där. Var egentligen meningen att jag skulle tillbaka till Köping så jag skulle på matten, men blev lite tajt om tid så det blev inte så.
Köpte inget jag direkt behövde heller. Eller ptja, min mascara är snart slut och jag fann en med ett mycket bra pris som skulle vara bra. Passade på. Visar den sig vara bra ska jag köpa en till redan nu. Budget you know. Är man snål så är man.
Ida däremot höll inte hårt i plånboken idag inte. Hon drog kortet ganska många gånger idag och inte för några små belopp heller. Ibland önskar jag att jag också kunde jobba och spara. Kan inte kännas helt fel att kunna köpa vad man vill sådär.
Drog en glass på donken innan vi kilade tillbaka till tåget. Rätt flummiga. Behövdes idag kan jag säga!

Så resten av dagen kommer spenderas stilla. Eller jag känner starkt för en träningsrunda. Blir nog en sådan lite senare, är inte speciellt varmt ute så blir perfekt.
Annars ska jag se till att bli klar med den förbaskade svenskauppsatsen. Tråkigt!


now it's up to you babe

Det är helt otroligt att jag ens får sätta mig bakom en ratt. Livsfarligt är bara förnamnet! Jag lovar er gott folk, om jag får körkort så är det nästan ett mirakel.
Nej, nu ska jag inte vara sådan. Det gick faktiskt ganska bra. Emellanåt! Inga motorstopp och inga yttre skador på bilen så man kan ju inte säga något annat.
Kanske ska nämna att jag körde Audin för första gången vilket innebär att jag hade växellåda. Senast jag växlade var innan snön föll och det var ju ett bra tag sedan. Snacka om att vara ringrostig! Så i början gick det inte alls.
Sedan så tror jag pappa hade för höga tankar om mig för han tvingade ut mig på stora vägen emot västerås och jag fick smärre panik. Men jag ägde alla.
Körde runt lite innan vi slutligen var hemma igen - helskinade. Var nära att få någon i baken ett par gånger, men håller dom sig för nära så är det la ändå upp till dom!

Lite senare blir det att kila ut till stallet och kolla till hästarna. Calle lär vara ganska trött så han får nog stå idag, det är han värd så som han for runt och kickade igår.
Ska tvinga in en runda i skogen också, jag ska la svettas lite jag med.

Imorgon bjuder dagen på en lektion så ska nog iväg till Västerås med Ida på förmiddagen också. Kalas.

.

Idag är en sådan dag då jag känner mig överkörd, tillmosad och utan vilja.
Alla tycks veta vad som är bäst för mig, vad jag ska göra och hur jag ska tycka.
Orkar inte skriva, orkar inte tänka. Sätter bara en svag punkt efter ett meningslös inlägg här.

nörderi

Detta kommer enbart vara ett nördinlägg så bara att hoppa över om ni inte vill traggla er igenom ändå.

När jag for ut till stallet så hade jag inga planer på att sätta mig upp i sadeln. Men det var lika bra ändå tänkte jag allt. Om vi släpper hästarna imorgon så kommer han sannerligen kuta runt som en oxe imorgon i nya hagen och då har han fått två dagar med en ordentlig genomgång. Då kan man ta en lugn tur på Söndag, om man nu får tag på honom!

Hur som helst. Upp kom jag och iväg till ridbanan stegade vi. Blev trav idag. Massor av trav. Dit jag ville komma var att han gick som en klocka. Verkligen. Kalasfin låg form och riktigt bra bakbensaktivitet. Dock är det ganska lerigt på ett ställe, eller det är vattenbelagt så det blev tungt även om vi inte var där nere specuiellt mycket.
Han flyttade, ställde, saktade och ökade - allt jag bad om. Visst så var det lite bus ibland men det är sådan han är.
När han sedan blivit rejält svettig och genomarbetat tog vi ett skutt över ett hinder innan jag tackade och lät honom gå hem.

Ibland krävs det en längre vila innan poletten trillar ner ordentligt. Tror det kommer gå framåt ordentligt nu. Får det bara torka upp i skogen så man kommer iväg och kan ida ordentligt så finns det inte många gränser.

Humör på topp.


oh happiness

Missade tåget imorse. Inte så himla kul kanske. Men jag överlevde.
På svenskan satt och och Daniella i det tysta rummet och var allt annat än tysta. Men vi jobbade också. Faktiskt. När vi sedan skulle gå och visa vad vi hade gjort så hade alla försvunnit och dörren var låst. Men en snäll människa i expiditionen skrev en lapp till Hoffa att vi hade varit där. Gulligt!

Fredrika kom och hämtade mig sedan. Blev att bära hö och halmbalar samt stuva in alla grejer i bilen/transporten tills båda blev proppfulla. Så vidare till andra stallet och kasta ut allting innan vi kilade och hämtade hästarna. Inte så spännande kanske. Men myysigt. Var ett bra tag sedan man träffade FL på riktigt liksom så det blev massa trevligt prat och vi fick uppdatera varandra om vad som hänt. Alltid trevligt.

Nu har jag tvingat i mig lite mat så blir stallet nu. Vårat stall.
Imorgon kastar vi förhoppningsvis ut våra så ska bli skönt att slippa gå upp så himla tidigt.

Annars ringde dom från Myone i Nordby och ville träffa mig. Det är nog det enda jobbet jag hoppats på svar ifrån så jag har humöret på topp idag. Frågan är ju bara när man ska åka ner. Kom ju nyss därifrån så känns ganska ogött att kasta ut massor av pengar igen. Ska försöka få mamma att åka med så vi kan ta bilen eller sådär.

Men stallet var det ja. Ciao!

running in your veins

Passar på att slänga in en update medan maten puttrar ute i köket.
Kom nästan nyss hem ifrån träningsrundan. Slog mitt rekord faktiskt. Trodde jag aldrig, speciellt inte när jag tränat på ett bra tag! Men vilken tid jag fick tänker jag inte bekänna, för det är fortfarande dåligt. Ni kan få veta när jag kommer under tio minuter.
Och för er som inte vet, rundan är på lite mer än 3 kilometer men mjölksyre backar på vissa ställen.
Regnet missade jag förutom några små stänk bara. Uppfriskande dock!

Imorgon blir det att hjälpa Fredrika och byta stall. Skönt nog kommer hon och hämtar mig efter skolan och dessutom ligger stallen inte allt för långt ifrån varandra.
Annars blir det en lugn kväll, inget planerat i alla fall.
På lördagen blir det att eventuellt släppa våra hästar i skogshagen. Till råga på detta så är det min stallhelg. Alltså kommer jag vara en hästnörd hela helgen.
Inga planer på utgång har jag heller så ptja, nördhelg. Tummen upp.

stay seventeen again

Kommer absolut att börja regna snart, men har man bestämt så ska man ta tag i sakerna. Så ska jag i alla fall försöka resonera i framtiden - något jag varit dålig på!
Så ska kila ut och träna en stund, säkerligen i regnet, men ska bli så sjukt skönt. Tänkte kila bort till hotellet och fråga om jag får fortsätta nyttja deras gym trots att praktiken är slut just för tillfället. Om inte annat så ska jag i alla fall dit och hälsa på. Gäller ju att vara framåt och visa sig om man vill ha något jobb där alls. Så jag ska dra på mitt bästa leende och smöra lite.

Nu skutt blir det inte ikväll i alla fall. Vaknade imorse och mådde helkasst, känner att jag inte pallar med en vild kväll just nu. Så överlåter spårandet till alla andra idag. Sorry Ida.
Hur som helst så skulle det vara grymt kul och jag är pepp, men vill jag klara skolan så är det nog dags att prioritera tror jag. Allt för många som är dåliga på det. *host*

Så träning och plugg är det som är dagens to-do.
Nu ska jag kila. Ciao!

glaaaaaaasssssiigt

Glömde nämna några totalt oviktiga saker i mitt förra inlägg.

Dels var det att jag och Mathilda blev omsprungna av Samuel. Han av alla liksom. Så sjukt länge sedan man såg honom. Tydligen kände han igen mig för han vinkade, visserligen efter ett tag då han var halvvägs över bron men ändå. Trodde jag verkligen inte. Hur länge sedan var det liksom? Känns som sjutusen år bara.

Annars så tror jag nog att jag slutat äta. Är aldrig hungring längre eller ens sugen på att tugga. Förut hade jag tvångstankar på att tugga. Var bara tvungen att tugga jämt och tuggummin gick åt som bara det. Fanns det inga tuggummin så var det pennor eller ingenting, bara jag fick tugga.
Hur som helst, när jag väl äter så är det inga mängder.
Anledningen till att jag skriver detta nu är att jag precis beställde en sallad av pappa. Bara tanken på en fet slemmig pizza eller liknande gör mig illamående och har gjort det ett bra tag! Det är sallad eller likvärdigt som gäller när det inte är mat hemma som gäller.  Vem vet, jag kanske börjar bli nyttig.

walking on clouds

Ville inte gå upp imorse, drog mig länge innan jag övertalade min lata sida att masa sig upp. Får ju inga pengar annars och hur skulle jag överleva det?
Skolan har varit helt okej ändå. Somliga får man herpes på men det är bara bita ihop och hoppas att en elefant springer över dom. Så illa är det.

Väl hemma så kilade jag över till Mathilda och vi försvann ut på en promenad i solen. Så himla skönt. snacka av sig och planera lite. Visserligen får man inte ha allt för stora förhoppningar men satsar man inget så vinner manb inget liksom. Bara köra på och se vart man hamnar. Det sämsta är att det går käpprätt åt skogen men då får det la göra det då.
En tripp till Götet planeras till exempel, får se om vi inte blir för snåla bara. Där skon klämmer.

Kvällen kommer spenderas i stallet och sedan skare bli plugg. Måste komma ikapp nu för annars gåre inte speciellt bra. Så grymt tråkigt!

enjoy !

Nu är jag på bättre humör ändå. Mathilda gjorde min dag alltså. Så klockren tjej.
"Jag kom på värsta problemet i sommar!"
"Haha, jaså?"
"HUR FAN SKA JAG KUNNA RAKA MIG?"
Som inte allt för många vet så kommer Mathilda inte behålla sin fina figur i sommar utan svälla som en ballong i princip. Detta kommer försvåra hennes vardag ganska rejält som ni ser. Så störtskönt!

Annars så passade jag på att ladda över bilder idag så ni ska nog allt få er en kik. Inte allt för många men vem orkar gå och knäppa jämt? Inte jag i alla fall.
För att tillägga så har jag pluggat idag. Skickade iväg en grej till Hoffa ikväll. Det får räcka. Gäller att inte slita ut sig.


Mor och Dotter - lika sköna båda två!


Kan storbloggarna - kan jag!


HRelever kan roa sig på udda sätt!


Annars så är jag bara en tönt i hästkläder .


.

Nunna var det ja. Ska nog lägga allt på hyllan ett slag tror jag nog. Sedan kan inte skylla på mig när det går åt pipsvängen. Hur kan allt vara mitt fel? Ingenting är någonsin mitt fel!

Hur som helst, humöret rinner iväg ibland och just nu kan inte ens solen få mig på bättre humör. Då är det illa.
Har sjutusen grejer att plugga på, funderar allvarligt på att hoppa av. Nu får det vara nog.

Nej, hoppas ingen hör av sig ikväll, och speciellt inte en viss person. Uh.
Ska tycka synd om mig själv i soffan nu och tänker nog stanna där ett tag med.

you are my lover

Vuxenpoäng till mig. Massor av poäng. Jag sitter nämligen och kikar på miljonlotteriet. Min syster tyckte jag var dum i huvdet när jag ville se det hemma hos dom. Men det är ju faktiskt spännande. Jag är nog ganska körd i huvudet. Illa.

Tarja kom och hämtade mig förut och vi for ut till stallet. Kai var redan där och hade med sig sin motorcykel. Tränade Calle lite och han blir verkligen inte rädd för sådana saker. Men snöhögar som han sett hela vintern är däremot dödliga. Var bara ett språng han tog åt sidan och det var när Kai blåste till precis brevid honom. Annars travade han på vid motorcykelns sida och var helt nöjd.
Slänger in bilder senare.

Fick reda på att det är Skutt på torsdag också. Temat denna gång ska tydligen vara sommar. Vad klär man ut sig till då? Hur som helst, är ju drogfritt men who cares? Tessan frågade om jag skulle med till hennes kusin innan. Tydligen skulle det vara förfest till halv tolv - tolv så det är ju ett tag. Skutt slutar vi ett så det blir inte allt för länge inne i folkets hus. Men det gör la ingenting. Får se hur det blir med den saken.

Nu blir det plugg och sedan sängen.

ta det onda med det goda

Magen gör uppror idag. Måste vara för att jag åt ordentligt igår för första gången på länge. Skämt å sido men känns som om någon hugger mig i slutet av ryggen. Inte okej någonstans!
Trött är jag med. Kan dock bero på att herr Sebastian ringde inatt. Klockan två för att vara med exakt blev jag meddelad. "Jag brukar inte kika på klockan så jag vet inte" - "Men vet du vad klockan är nu?" - "Nej.." - "Ah, klockan är TVÅ"  . Men jag klagar inte.. tror jag.
Så idag är jag ledig. Eller jag gav mig ledigt. Borde jag inte göra. Men jag orkade inte. Smärta, trötthet och ångest är inte allt för bra för mitt umgänge då jag blir på dåligt humör. Och ni som känner mig vet hur jag blir när jag är tvär. Speciellt några har fått uppleva detta. Inte dagens roligaste kanske. Haha.

Anyway. Blir stallet senare, nörda lite.
Förhoppningsvis en dusch av sol runt hörnet och sedan ska jag försöka hinna packa upp och tvätta mina kläder. Pluggas ska det med göras.

Bjöd föresten över min bror. Tror dock jag lovade för mycket. Sa att jag skulle spöa honom i Mario Wii men saken är ju den att jag verkligen är helkass på det! Illa. Nu blir det käk, plugg och chill tills vardagen höjs när ännu en Saxinare kliver innanför dörren.


kokobom smurf smurf

Sådan musik är det som går ut ur högtalaren just nu. Egentligen inte okej men vadå, ibland får man helt enkelt lov att lyssna på sådan med! Jag säger det!

Hemma nu hur som helst. Jag tvingade ut pappa till Donken så jag fick lite mat. Insåg att jag knappt ätit någonting ända sedan jag åkte. Blir liksom ingen struktur i vardagen när man umgås med min syster. Men jag klagar inte. Har max ätit två gånger varje dag och då inga stora mål. Men man kan ju undra hur många spindlar som passat på att krypa ner när jag sovit med munnen öppen i och med att näsan varit täppt.

Vad väntar på bordet när man kommer hem då, jo brev ifrån skolan. Inte så skrämmade kanske. Jag måste sätta mig och skriva uppsatsen jag missade här om dagen samt om någon solkung. Någon kung som fick tänderna utdragna? Hur som helst, inte alls kul!
Dessutom måste jag skriva klart den där bokrecensionen som jag skutit på i snart ett år. Undrar ifall Alex skrivit sin, om inte så har jag fortfarane en chans att vinna över honom!
Insåg också att jag har kvar uppgifterna till arbetsmiljön och den där andra lektionen vi har med Marcus. Fullt upp är det som står på schemat kommande vecka. Det här är inte roligt någonstans!

Men nu ska jag göra något vettigt och sätta igång med uppgifterna. Illa.

the blind side

Jag är ganska blind just nu. Jag orkar ingenting. Orkar inte peta in linserna, orkar inte kila på toa, orkar inte äta frukost och orkar knappt hålla ögonen öppna. Det här är en orklös dag och jag ska göra så lite jag bara kan!
Senare så blir det att vara barnvakt i alla fall. Ska bli spännande att se vilket humör hon är på idag. Hoppas bara hon inte blir så himla svår att lägga senare.
Hur som helst, förhoppningsvis så hinner jag och syster till Nordby och kika på kläder innan det stänger. Har ju pengar nu så lika bra att passa på liksom. Och här har dom verkligen ALLT!

Nej, mycket mer är såhär har jag inte att berätta. Solen skiner för fullt i alla fall. Härligt det!


You make happy .

imse vimse spindel - "DÖ"

Igår dog jag. Ganska många gånger måste jag tillägga!
Började med att jag skulle dra för gardinen och iser att fetaste spindeln sitter och riktar sina enorma käkar emot mig. Då skulle jag vara elak och ha ner det så på något vänster faller den ner och landar på väggen. Jag försöker döda den men misslyckas. Superspindel!
Så tillslut försvinner den och efter viss tveksamhet så kryper jag ner under täcket och sätter igång en film. Frid och fröjd ett bra tag innan jag plötsligt ser hur det rör sig över tangenterna. Tror ni inte att den galne spindeln rusar fram? Självklrt var det det och jag dog ganska rejält. Flyger upp och letar ett bra tag innan jag ger upp och åter kryper ner under täcket med ett illamående.
Nu dröjer det länge innan jag plötsligt ser något som rör sig i ögonvrån. Så står odjuret och stirrar på mig ifrån kudden (sover på soffan) längs väggen, redo att döda. Jag far upp och slår till den med en kudde - överlever och försvinner.
Åter igen ser jag rörelse när jag trodde jag blivit av med den rabiesmittade djuret. Vart är den då tro ni? Jomen visst, på mitt täcke, ungefär tio centimeter ifrån mitt ansikte. Kunde känna hur han gjorde sig redo för att slita huvudet av mig och tugga mina ben rena ifrån kött.
Jag var snabbare denna gång dock. Lyckades få den mellan täcket och slog ett par gånger. När jag kikade så levde den fortfarande. Stålspindel!
Vet inte hur många gånger jag slog och gnuggade innan den tillslut var helt stilla. Då kastade jag upp besten på det lilla bordet, tog en fjärrkontroll och såg till att han blev platt.
Kan han gott ha den äckliga parasiten. Usch!

Tarja, det här var en Svensk pygmevandrare. Finns många sådana här som vandrar från hus till hus i jakt på mat. Blir inte större än tio cm lång och kan äta en hel människa på en vecka.

i'm on fire

Äntligen har vi fått upp en brasa. Det är nog bara för att ägarna till huset inte är i närheten utan på respektive jobb. Jag och Lena klarar oss utmärkt här nu när värmen sakta sprider sig.

Har lämnad Dixie på dagis någon timma, fikat och passerat riksgränsen. Konstigt egentligen när två länder ligger precis intill varandra, det ser likadant ut osv, men ändå talar vi två olika språk. Norska är så jäkla fult! Kommer dö om jag får jobb här i sommar.
Släppte av Maria vid studion innan vi for tillbaka till Sverige igen. Svinesund för att vara exakt. Vem vill bo i Svinesund egentligen?

Snart ska jag och Lena samt Dixie fara iväg till Nordby. Börjar bli nervös nu. Vad ska man säga liksom?
Äsch, det ska nog gå bra. Gör jag bort mig så gör jag. Inte så mycket med det.

Alex ringde också, honom ska jag träffa imorgon. Men hallå, vem vill jobba på TORSKholmen? Hur som helst, han ville 'dra en kaffe' så jag måste lära mig tills dess. Äckligt.
Ironi dock för dom som inte förstod det.. Uppenbarligen är det många som tar min blogg ordagrant. Ptja, jag är la nöjd så länge som ni läser.

Nej, om en kvart ska vi kila så ska göra något vettigare nu.
Önska mig lycka till!


look a like

Märks att man kommit till Norska gränsen nu alltså. Skog, skog och norrmän överallt. Jag skojar inte.
I sommarstugen här brevid, mitt ute i absolut ingenting, bor det just nu en norrman. Bara så ni vet det alltså.
Kallt är det också. Syster och Jocke vill inte elda för nu tycker dom att det är skönt. Liksom, jag förfryser fötterna av mig även om jag skulle ha vinterjackan på mig inne. Attans.
Men tog ett riktigt varmt bad, så pass att jag brände fötterna, så är lite bättre nu i alla fall. Älskar att sjunka ner i ett varmt bad, inte ofta man får den chansen.

Imorgon blir det att följa med Maria, Lena (Jockes mamma) och Dixie till det dags som ungen ska börja på. Sedan blir det att fara över till Norge där syster börjat jobba som tatuerare igen. När vi lämnat av syster så får jag skjuts till Nordby där jag ska träffa en snubbe och prata lite om jobb. Ska bli mycket spännande!
Resten av veckan är ganska oplanerad. En shoppningtripp till Nordby blir det nog allt. Har ju stulat pengar ifrån min fader så gäller att slösa lite.

Annars så säger vi grattis till min långe (!) vän Sebastian som blir arton hela år idag!ÄlsklingsRudas


'allå 'allå

Nu sitter jag på ett tåg som precis lämnar Töreboda eller något annat random ställe. Detta tåg har inga eluttag så jag kommer få psykbryt - datanörd som man är.
Men är bara någon timma kvar innan jag kommer till Göteborg och västtrafikstågen brukar ha datorvänliga tåg.
Hur som helst hoppas jag att jag hinner få något i magen när jag väntar i Göteborg. Men man ska aldrig hoppas på för mycket.
Anyway, varför jag ens skriver ett inlägg vet jag inte och lär inte få reda på det heller. Helt totalt meningslöst. Tror jag är ganska uttråkad. Ganska mycket. Jobbigt.
Ska ringa och störa Ida nu.

Färgade håret igår föresten, blev inte det bästa. Enbart utväxten och hårbotten skiftar i rött.. Det andra blev mer brunt. Illa. Måste inhandla en ny burk innan torsdag som föresten är imorgon. Jag ska nog gå och dö en stund över detta.

uppror

Många tog illa vid sig av mitt inlägg som var riktat till de ryttare som tävlade i måndags. Var iväg och pratade med en av ridlärarna men vad vill dom att jag ska säga? Jag skrev det jag kände, tyckte och såg - vad spelar det för roll? Vad vill dom att jag ska göra åt saken, vara tyst och undvika det jag ser?
Nu vet jag också att dom inte menade så, men varför göra en så himla stor grej av det? Ta ungarna, alla ungar och även vuxna, sätt dessa på en obligatorisk kurs som hoppning överlag. Vad ska jag göra vid en vägring? Hur långt kan jag peta till min häst? Hur långt kan jag gå för att få över hästen på just det hindret? Osvosv, finns hur många olika saker att ta upp som helst. Jag vet att jag skulle uppskatta en sådan kurs. Man kan aldrig lära sig tillräckligt!

Folk har också frågat mig "Red jag sådär?" - "Såg du om jag ryckte i tyglarna" vilket jag finner helt befängt det med. Självklart är man inte alltid medveten om vad som sker, speciellt inte över ett hinder och liknande då det med lätthet kan bli ryck och ostadiga skänklar. Jag själv inser att jag är hård i handen över hinder och har en flackande skänkel innan avhopp. Ingen är perfekt och fel begås jämt, det vet jag med.
Men har man ingen koll på sin ridning tycker jag man ska tänka efter vad man egentligen pysslar med. Hur kul kan det vara att rida om man inte vet vad man gör?

Nej, jag blir bara förvånad över hela den här grejen och orkar inte föra min talan vidare. Sätter punkt här och låter er alla som känner er träffade tänka över det hela.

don't walk behind me; I may not lead. don't walk in front of me; I may not follow. just walk beside me and be my friend

it's not to late

Mamma väckte mig imorse vid tio och jagade upp mig. Iväg till Köping for vi och spenderade lite pengar. Nu vet jag vad jag ska ha på mig för mina oerhört seriösa möten med kanske blivande arbetschefer. Den som lever får se. Käkade ute på kinarestaurangen vid BigÍn också. Friterat är gott vilket min mamma också tyckte.
Nu sitter jag och är smått stressad medan badrummet ser ut som en katastrof! JAG HAR INTE TVÄTTAT! Så kastade in en maskin nu, blir nog nästan två till om jag ska plöja igenom allt. Illa.
Sen måste jag packa och då kommer bekymmret att alla kläder kommer vara blöta eller fuktiga. Så då måste jag packa imorgon vilket innebär att jag måste gå upp tidigare! Illa.
Jag lovade pappa att städa garaget under lovet, nu är jag inte hemma under lovet så jag måste göra det idag. Illa.
Jag ska hinna äta, duscha, kolla facebook och dö på soffan. Men jag måste också hinna få över filmerna från denna lilla dator till min stora. Jag måste hitta alla diverse laddare till alla prylar och packa ner dom. Jag måste smöra för pappa så jag kan få fickpengar och jag måste fundera ut vad ska jag ha med mig och tugga på under färden.
Det är ju kul att man är ute i god tid. Biljetterna är dock uthämtade, konstigt nog!

Nej, nu ska jag sluta skriva för jag har massor att göra. Inre stress - Erik

vart tog den snälla behandligen vägen?

Efter en hel dag på ridskolan så kan jag inte sluta fundera på vart det gick fel.
Ryttare efter ryttare verkade vara stelopererade från armbågen till fingerspetsarna tillsammans med vessade sporrar. Ponnyryttare som jag haft höga tankar om sjönk otroligt i mina ögon idag. Vad hände liksom?
Det var inte många i CR-klasserna som blev felfria utan minst en vägran på ett helt vanligt hinder. Efter denna vägran så tappade nästan alla gnistan, tygeltagen blev ryckningar, skänklarna blev stenhårda och sporrarna borrades djupt in i hästarnas sidor. Allt tillsammans med hårda ord och irriterande suckar.
Visst, man får ingen rosett, pris eller vad man nu väljer att ge, men jag tycker ändå att kontakten med djuret man ber hoppa ska betyda mer än något annat.
Jag sa det under en ritt, skulle jag sitta och göra sådär på Calle så skulle han stå på bakbenen och jag ligga på marken.
Ända sedan jag började rida så har jag fått lära mig att det är mjuka hjälper som man ska tillhandahålla och samarbeta med hästen. Att tvinga över är för mig ingen framgång utan jag skulle skämmas om jag skulle piska över min häst.
Ridskolorna måste ha sänkt sina krav på eleverna något grymt när man ser hur folk rider idag. Och det är ingen som säger något? Flera ridlärare var närvarnade idag och de berömde när eleverna tillslut använt pisken något grymt och hästen tillslut kastat sig över.

Sedan var det en tjej, på en superfin ponny som var helt otrolig. Visserligen stod ponnymamman och skrek ifrån läktaren men fler borde lära sig av liknande exemplar. Ponnyn i fråga var supertaggad och for fram som en projektil över banan, hoppade varje hinder med spetsade öron och man kunde se hur roligt denne hade. Men även dessa fick en vägrar, kom fel på hindret helt enkelt. Man hör inga hårda ord, inget suckande eller liknande ifrån en mycket ung ryttare utan det var peppande ord och så for dom iväg i all världens fart igen.
Både ryttare och häst hade roligt på banan och det är så det borde vara.

Nej, jag kan inte förstå hur ryttarna ens kan tänka tanken att sporra sina fötter och sätta ett spö i handen framför att träna ordentligt på kommunikationen istället. Visst, jag har absolut ingenting emot vare sig sporrar eller spö för jag kan också känna att jag behöver det ibland, men det används på fel sätt.
Båda dessa saker är en extra hjälp för att kunna förfina sina egna hjälper, inte ett redskap för att tvinga fram ett djur.
Förr kunde jag behöva spöa till Calle, men nu när jag lagt mer tid på att fånga upp kontakten ordentligt med honom så är det sällan han inte litar på mig.
Krav på säkerhetsväst och hjälm för de under 18 år är infört nu på tävlingar, men sporrar får ryttare använda precis hur dom själva behagar.
Denna förändring skrämmer mig.

Vax? - Nejtack!

Efter minnena den sommaren jag och Ida var våghalsiga så har jag inte ens tänkt tanken på att vaxa benen igen. Förskräckligt ont gör det kan jag ju bara säga. Inte ens Idas skadeglädje fick mig att fortsätta.
Så igår bestämde jag mig för att prova någonting annat. Köpte Veet hårborttagningskräm trots att jag var himla skeptisk emot det.
Provade idag i alla fall och är positiv! Himla bra var det faktiskt. Kletade ut på benen och väntade ett par minuter innan man skrapar bort geggan. Nu i efterhand så finns det lite kvar, stubbaktigt på några ställen. Men ändå så är det absolut ingenting som stör.
Så hejdå rakhyvlar kan jag ju bara säga!


du är värd så mycket mer

Har gjort precis sånt man ska göra på ett lov - sovit!
Vänt på dygnet enbart efter dessa korta dagar. Inte bra alls. Pappa tyckter inte det är okej att sova till ett vilket han poängterade för mig idag. Illa.
Dock har jag ju stallet i helgen så uppe vid halv åtta har jag varit anyway trots att lampan släcktes vid fyra. Att jag sedan förtjänar att krypa ner under täcket när jag är hemma igen är jag värd. Typ.

Igår blev det IKEA med Kent och mamma. Jag och Kent slog oss ner och lekte medan mamma blev helt till sig bland kuddarna. Det där spelet 'Finn 6 fel' är svårare än man tror ska ni veta!
Hur som helst. Jag kom hem med ett nytt lakan till sängen. Ett sådant lakan som man sätter runt madrassen. Drag-på-lakan eller något sådär hette det. Kirrade även nytt påslakan för mindre än 40 kronor. Rena fynden!
Åkte vidare till skopunkten eller vad nu den kedjan heter (tror det är skokanonen vi har ute hos oss!) och kikade lite. Fick med mig två par nya tygskor av mamma. Verkligen behövligt! Så nu är det vår!

Idag lär det inte hända speciellt mycket mer tror jag.
Imorgon är det joooooobb som gäller. Påskhoppning på ridskolan - kamerabatteriet sitter på laddning.
Kommer kännas konstigt att ha kameran i handen igen. Länge sedan nu.

it's been a long night

Nu sitter jag i skrivande stund med två lurviga hundar i knäet. Mathildas hundar för att vara exakt. Hon lämnade dem precis och här ska de vara ett par timmar nu i och med att Sebbe fyllt år. Skulle tydligen massa folk hem till dem så jag ställer mer än gärna upp för dessa två små godingar. Hundarna alltså.

Dagen har spenderats hos farmor där även faster Yvonne var. Inte så himla trevligt. Min släkt är ganska knasig! Ganska mycket knasig.. Men blev lite fika och godis innan vi körde hem igen med mig bakom ratten. Tränade lite på parkering också. Jag har så himla svårt att ställa mig rakt! Tycker jag står absolut rakt men min hjärna är inte som den ska. Illa.

Snart blir det stallet en sväng och sedan så blev jag hembjuden till Mathilda ikväll. Får se om jag kikar förbi.
Men nu ska jag kila ut och laga till lite mat. Spännande.

Just det ja, en viss Alex ringde mig idag. Himla trevlig kille! Säkerligen en göteborgare.
Hur som helst, han ville mer än gärna träffa mig så ska ringa honom på torsdag igen när jag väl befinner mig i strömstad. Känns himla bra. Två svar på jobb och jag är gryyyymt pepp!

fåfängan hindrade mig från att se

Första april var det ja. Idga fick man luras. Jag visste att jag skulle åka dit minst en gång i alla fall, men att det skulle bli direkt hade jag nog inte räknat med.
Vid stationen stod Jossan och när jag kom fram så sa hon att hon hade brytit handleden. Yeah sure tänkte jag. Men hon påstod att hennes mamma inte hade tid att köra in henne till akuten (där borde jag ju ha reagerat.. vem har inte tid att åka till akuten vid benbrott?) och sådär. Jag svarade att det var synd om hennes sådär men insåg efter några sekunder att det var ju första april idag så jag kom i alla fall på den själv. Illa anyway!

Varit på städet idag. Helt okej. Fast så jäkla trött. Somnade nog inte fören ett igår vilket gjorde mig sjukt seg imorse. Men jag och Nettan städade på och snackade skit. Riktigt mycket faktiskt. Känns bra att hon tycker och tänker likadant om människor som jag. No comments!
Sista dagen på Scheele idag faktiskt. Eller vi ska dit två veckor innan sommarlovet men det är ju långt dit.
Under frukosten så kommer Carin (chefen) in på kontoret och är sminkad samt utklädd. Det var en läskig syn. Vi alla fick godisfyllda påskägg som uppskattades. Lite sockerkickar under dagen behövdes!

Nu när jag kom hem och öppnade min mejl så hade jag fått svar från ett café i Nordby, Strömstad och dom tyckte jag lät lovande. Så det blir nu att ta sig ner till den underbara staden och kika in vad det är för jobb. Mamma tyckte jag skulle tacka ja om jag tillslut blir erbjuden detta om jag inte finner något bättre villsäga.
Så kunde inte få så himla mycket bättre start på ledigheten.