you are a fool

Insåg precis, med min skarpa hjärna, att det är första april imorgon. Jag kommer bli så lurad. Hela dagen. Min pappa kommer ha så roligt åt mig. Jag får trösta mig med att det är sista dagen innan helgen och looov.
Ska bli så otroligt skönt att få en vecka till att ta igen sig. Verkligen välbehövligt.
Men vi får se hur många dagar det blir. Sabina tyckte jag skulle till köping och höja volymen igen under lovet. Det gillas starkt! Men vi får se hur det blir med den saken.

Mamma ringde min kontaktlärare idag och tyckte minsann inte att jag behövde ha något utvecklingssamtal. Jag håller med. Fast när jag ringde mamma nu ikväll så ville hon absolut tala med mig! Jag har något fruktansvärt att vänta mig.
Men jag var in och kikade på mina omdömmen. Och visst, jag sänker mig själv men så himla farligt är det ändå inte. De ämnen jag har hög frånvaro i är de som vi inte haft speciellt många gånger innan vi gick på praktik. Så fort dessa kurser kör igång igen så kommer procenten att sänkas rejält. Min mamma inser nog bara inte det "Jomen din lärare sa att fortsätter du sådär kommer du få IG-varningar!". Visst, det kan jag hålla med om. Men skulle min mamma försöka ha liiiite lägre krav på mig så skulle hon se att jag klarar mig bra ändå. Ett VG är tydligen inte bra nog för mig. Det är läskigt hur lite koll ens föräldrar har!

Hur som helst, när jag läste orden ifrån mina lärare - du har sänkt dig från förra året, så känns det. Helt klart. Jag har liksom gett upp, orkar inte. Jag tillåter mig själv att andra drar ner mig. Hädanefter så ska jag sitta fokuserad, ensam om jag så måste, och jag SKA höja mig. Ligga på den bekväma nivån igen som jag alltid gjort.
Jag är känd för att glida på en räckmacka (även om jag avskyr räkor) och jag ska fortsätta att göra det.
Trots allt får jag precis det jag vill, eller hur är det ni brukar uttrycka er?

händelsefullt!

Nu tänker jag minsann förtälja vad jag pysslat med idag. Nästan alla mina dagar har varit dåliga dagar. Är nog i en sån svacka tror jag. Ingenting jag gör blir rätt och min hjärna är mos.
Som ni säkert märkte så började inte min dag bra. Så jag bestämde mig för att dra täcket över huvudet och dö hela dagen vilket jag också gjorde. Lagade lite mat under dagen och segade. Himla spännande.
 
For ut till stallet. Fixade staketet som dött helt i princip. Något jag avskyr så är det breda elband. Garanterat en man som uppfunnit dessa hemskheter! Snön har varit så jäklig i år att undertråden legat begravd och blivit uttöjd. Detta har inneburit att vissa isolatorer (de svarta grejerna på stolparna) har helt dött. Helkass plast. De snurrande grejerna som man ska spänna tråden med var på tok för avancerade. Eller jag förstår ju hur man ska göra, men det ville inte. För mycket band. Men jag fixade det. Så nu ser det någorlunda bra ut. Tillräckligt okej för att man kan sluta irritera sig över det. Får bli ett senare bekymmer sen när våren är mer gången. Så man kan få fast nya isolatorer och sådär. Skithage. Usch.

Sen har jag inte gjort något med vettigt.
Har inte vågat ringa mamma heller.
Jag är på tok för rädd för vad beskedet ska bli.
Älskade bror

hey, do you know what time it is?

Det här med sommartid har verkligen förstört mitt huvud må jag lova! Jag måste erkänna att min intelligens, eller den lilla jag någonsin haft, har nu försvunnit helt. Jag måste nog snart läsa en bok i förhoppning att jag ska överleva. Det här är inte roligt någonstans.
Alla vet väl på sommaren ställer man FRAM möblerna och klockan medan på hösten så åker dom TILLBAKA i förrådet. Eller något liknande. Det har jag minsann fått lära mig på radion.
Så igår var jag helt säker på att min mobil ställt in sig på rätt tid, att jag synkade den med min himla smarta pappa var inte att tänka på. Jag kan ju själv!? Så jag släcker lampan (på tok för sent vilket innebär runt halv tre då jag sovit större delen av dagen) och tror absolut att klockan går rätt.

Nu imorse kommer pappa in och frågar om inte jag ska upp. Jag svarar att klockan inte alls är sju utan bara sex, det är han som inte ställt TILLBAKA klockan! När han sedan påstår att den visst är sju får jag panik. Jag har alltså lyckats klanta mig.
När jag dessutom tänker efter så ändrade jag klockan på min andra dator mer. När klockan tickat sig till sju minuter över nio så ställde jag den glatt på sju minuter över åtta. TILLBAKA alltså.

Så nu sitter jag här, kommer inte hinna till bussen, kommer missa den enda chansen till aulaskrivningen och känner mig allmänt värdelös.
Jag har också fått ihop ett helt inlägg om min idioti, det är tametusan helt sjukt. Jag borde kanske söka hjälp. Inte konstigt att min pappa tycker att jag är knäpp i huvudet. Usch då!

you got things to do

Så jäkla ont i benen alltså. Det är helt sjukt! Trodde jag hade liiite muskler i benen i alla fall, men tydligen inte. Illa!
Tvingade pappa att skjutsa mig till stallet imorse. Att sätta sig på en cykel med dessa krämpor är något som inte finns på min lista. Så han skjutsade mig faktiskt. Men vi passade på att fara till Västerås samtidigt. Stannade till vid Biltema där ett batteri skulle inhandlas.
Fick även med oss lite andra smågrejer tillsammans med det fjorton kilo tunga bilbatteriet. Men jag ska inte klaga egenligen. Är tacksam att jag slipper betala åbäket själv! Inte det billigaste direkt. Tror det kostade runt femhundra lappen.
Men min lilla vita pärla brummar på nu och gick om på räls enligt min pappa. Så blir till att börja köra i den istället. Kan ju inte sitta och enbart nöta automat, man blir så himla lat av det! Nej, jag ska bli king på växlarna nu så jag klarar mig på första uppkörningen.

Körde hem ifrån västerås också, då med Saaben självklart, men när vi kommer in i Arboga så är det enfiligt med en påfärt - smalt! Jag kommer i bra hastighet och skulle bilen som kommer på den andra vägen saktat ner en aning och släppt fram mig så hade jag sluppit min hjärtattack!
Denna bil kan inte ha uppfattat mig utan kör ut och vi ligger nästan jämsides. Jag saktar in och han blinkar ut. Men saken var den att han inte körde ut direkt utan väntade på att jag skulle sakta in ännu mer (har bilar bakom mig!). Jag ökar då farten för att istället köra om honom så jag inte tvingar honom av vägen när det går till enfiligt igen. Vad som hände sedan vet jag inte riktigt men vi båda bromsar in, anatar att han ökade farten han med. Så vi ligger nog bara i sjuttio om ens det innan han trycker gasen i botten och kör iväg - precis vid påfartens slut.
Det var hemskt! Men jag är en asball förare så jag klarar mig alltid.

Ingenting är mitt fel!

ehm.. hoppsan!

Det är ingen som är intresserad av min kväll, jag är ganska så säker på det.
Så därför tänker jag inte dra något mer invecklat inlägg om det.

Kan nämna att jag och Sabina inte hann klart att fixa oss på över två timmar. Då är man ganska seg alltså! Blev citronvin och sockerdricka. Passade på att köpa en sån i och med att smultronvinet i samma märke är kalasgott. Lime Gold hette detta. Rekomenderas starkt! Inte alls sött och sliskigt. Mer fräscht och syrligt. Med lite söt sockerdricka så blev det massa tummen upp.
Sen så hamnade vi uppe i Ullvibackar hos Johan som nyligen fyllt tjugo. Absolut supertrevligt hade vi. Det sämsta var dock att bilen blev full när dom skulle vidare till krogen. Så jag, Daniella, Malin och någon till tjej fick GÅ hela vägen ner. Så drygt!
Blev en stund hos någon Thomas tror jag han hette tills Sabina med fler bestämde sig för att det fick räcka med krogeriet så mötte upp dom vid en random pizzeria. Där blev vi sedan haffade och meddragna på efterfest.
Där var det singstar på högst volym klockan tre på natten, stackars grannar!
Jag och Daniel tävlade i vem som kunde hålla balansen längst på en pilatesboll. Jag förlorade inte egentligen, men han hävdade att han vann. Omöjligt, han kunde knappt stå upp!
Och det ena leder till det andra.. ehm. Så klockrent egentligen.

För att få ett slut på denna lilla återberättelse så jag kan säga att runt klockan sex så var jag i Sabinas soffa.
Så två timmar sömn, om ens det, har jag fått. Skapligt slitna var vi båda två. Lägg på våran jäääkla träningsvärk sedan powerboxen så är det knappt att vi orkade röra oss.
Men vid tolv kom Jennyboy och vi kilade iväg till stan och fick i oss lite mat. Tummen upp!

Kvällen kommer spenderas liggandes. Ska inte göra något mer än nödvändigt.

dance with you

Idag har jag varit överallt tror jag nog. Slutat med att jag enbart har ett bhband som sitter på. Avtagbara är helkasst! Bara så ni vet alltså.

Började dagen med psykologi. Testade våra korttidsminnen. Man minns enbart 7+-2 (sju, plusminus 2) enheter vilket innebär att man kan bara komma ihåg tex sju siffror med en diff på två - dvs 5-9 siffror. Sedan så blir det svårt för hjärnan att hänga med. Så ska man överlista hjärnan så kopplar man samman alla siffror. Så vill man lära sig en kombination så ska man para ihop siffrorna så man får runt sju enheter.
Bra förklaring.
Hur som, fick prova lägga upp tio olika leksaker och sedan komma ihåg följden. Ni vet det gamla klassiska. Men sedan fick vi också prova när någon enbart sa hur dom låg, man fick alltså inte se. Himla svårt!
Dessutom provade vi att bara känna på sakerna. Just det var lättast tyckte jag i alla fall.

Nog om det. Idrott. Superjobbigt. Powerbox i 45 sek, över till andra sidan i utfallssteg, powerbox i 45 sek osvosv. Såååå ont i benen! Alla dog en aning. Men himla snygg rumpa får man av sådan träning. Gillas!

Innan svenskan så kom mamma och hämtade mig. Vi får runt som tokar överallt. Hamnade i Västerås, åkte tillbaka till köping, käkade, åkte runt och tillslut blev jag avsläppt på stationen här i Boga för att kunna cykla hem. Mamma har betalat allt idag. Gillas absolut! Tummen upp för henne. Det enda jag betalade var min egna mat. Härlig tantalutta!
Hon har köpt ny bil föresten. Gillas ännu mera.

Ska avsluta detta långa inlägg med att säga att nu blir det en snabbdusch följt av lite fix. Tar sedan bussen tjugo i sex till Köping och gör Sabina sällskap. Kommer att bli en awesome night! Vem vet vad som kommer att ske?
Nej, nu har jag inte tid med detta längre, duschen var det!


great morning

Vem vaknar i tid då? Ja inte är det jag i alla fall!
Tuff natt hur som helst.
Nu ska jag invänta bussen som går halv tolv och sätta igång att jobba. Eller städa. Jag går med Nettan idag.
Blir hem och byta om för min första träning ikväll sedan. Ska bli mycket spännande!

Nej, nu ska det bli en snabb frukost. Usch, stress!

you smile, I smile

Haha, vill ni veta en till klockren grej?
Emilia Saxin ska börja i fotboll.
Eller det har vi ju inte sätt ännu. Men jag är pepp. Jag och Josefine ska iväg imorgon så det blir första träningen. Nu är det på allvar det här. Jag ska bli en bodybuilder! Nästa Skipper tror jag nog.

Jag lär ju uppdatera er om hur mitt liv som bollrädd fortbollsstjärna går!

fit for fight

Som jag sa till Sinnica innan jag gick hem, nu är jag vältränad.
Stämmer väl inte alls. Men jag har tränat idag. Jag och Ida kilade ner efter att vi slutat och pumpade lite. Fast blev nog mest att kika på Thats 70's show tror jag. Men svettiga blev vi i alla fall. Grymt skönt!

Annars så var det en smärre kaos när jag kom imorse. Hela systemet på datorn låg nere vilket innebär att alla Best Western Hotel varken kan checka in eller ut sina gäster. Inte kunde vi ringa supportern heller i och med att alla ringde dit.
Så med ett fullbokat hotell fick vi göra så gott vi kunde. Det blev alltså att fråga alla gäster om adress samt förklara för varenda en varför vi inte kunde checka ut dom. "Vill ni ha restaruangnotan på samma nota?"
Så himla härligt att nästan alla gäster ändå kan ha ett leende på läpparna. Det får en att överleva krisen. Något så litet. Nej fy vad töntig jag börjar bli.
Så dagen har enbart gått åt att ordna så att alla gäster blivit utcheckade, reda ut några namnproblem och fixa lunchkassan. En hel dag. Från åtta i morse till tre på eftermiddagen. Helt sjukt!
Skrivit brev, satt på frimärken och sorterat alla sjuttioelva papper också. Inte det roligaste må jag säga.

Så nu ska jag klämma in stallet här en snabbis innan jag ska röra mig vidare emot hemliga äventyr.
Mycket spännande må jag säga.
Herr P fyller 19 idag också. Ett grattis till honom.

Haha, just ja. Mathilda var förbi en sväng och snodde lite ägg. Hon och Masiel ska ha ett erotikparty i april. Så klockrent egentligen. Ni som vill får gärna komma.
Blir champange och glidmedelsprovning.

when you speak I melt

Jag fick dricks idag. Tio hela kronor. Härlig kille som skulle ha två iiiiiiiskalla. Och Norrland skulle det vara. Var ju inte varje dag en stockholmare fick känna på naturen. Haha, kul kille!

Annars hade vi, jag och Christian, ganska mycket att göra. Var över trettio incheckningar, Galten skulle dukas upp för Roraty (som inte alls stavas så men anyway!) och restaurangen skulle skötas om. Dessutom ska man hinna med att svara i telefonen också. Men det gick bra. Vi är grymma!
Så just nu är jag sjukt trött i fötterna, men jag överlever nog.

Imorgon får jag bita tag i alla utcheckningarna, det kommer nog att gå bättre än ikväll. När jag står i restaurangen och ska checka in så tappar jag allt. Gör sjuttioelva fel och gästerna får påminna mig om att dom minsann vill ha en rabattkupong eller en tidning gratis för att dom har diamond-kort.

Nu ska jag ta en lååång dusch och sedan blir det en film i sängen innan det är dags att släcka lampan och sova.

I know that you are fake hun.
You was to good to be true.

feel the pain

Mina lärare måste avsky mig. Har flera gånger fått frånvaro från lektioner som jag varit på. Har dessutom pratat med lärarna på just den lektionen. Finns ingen som heter något i stil med mig heller så förväxlad kan jag ju knappast bli.
Senast idag fick jag påminna Björn att jag varit på hans mattelektion i fredags. Han hade till och med genomgång med mig. Nu när jag kikade om han hunnit fixa det så ser jag att Hoffa satt skolaktivitet (volleybollen) på mig under svenskan. Henne pratade jag också med under den lektionen.
Nu får det ta och räcka. Tror mina lärare vill att jag ska bli utan pengar mer eller mindre. Haha.

Gjorde psykologiprovet idag tillslut. Gick nog ganska bra. Kändes bra i alla fall trots att jag hade en sjukt störande lampa ovanför mig. Ni vet när lysröret håller på att gå sönder - det låter och blinkar. Gick bra trots allt.
Fick gå hem en kvart tidigare, gjorde inte mig lyckligare eftersom jag ändå får vänta på bussen. En nackdel till att pendla. Ska bli skönt att få körkort!

Nu ska jag invänta besök. Somliga är ju lediga ibland medan andra får pallra sig till skolan.
Dusch, film och sova är det som är kvar på dagens to do.

mys . mysigare . mysigast

Något som däremot inte är mysigt är detta väder. Men jag ska inte klaga, tänk på barnen i Afrika som aldrig får uppleva snö. Tjoho, upp med mungiporna nu gott folk.
En annan sak som heller inte är speciellt mysig är mitt tillstånd. Avskyr att pendla mellan att inte vara sjuk och att vara sjuk. Vem vaknade pigg imorse? Inte var det jag i alla fall. Huvudet kändes som att det blivit påkört av ett tåg. Hur mysigt är det på en skala? Helgen har varit spiknyktert så kan inte skylla på det heller. Attans. Men jag fick plåga mig till stallet i feber och grejer. Inte kul någonstans.

Annars så har jag och Mathilda pratat sommar. Vecka tjugofem, två veckor efter skolavslutningen, så ska vi bila ner till Ullared med Dennis bakom ratten. Kommer bli kanoners. Tre dagar blir det och övernattning i en kanonfin stuga. Ska bli så great. Nu gäller det bara att sparaspara och spara. Lite tiggande också blir det självklart.
Var inte så himla farligt att bo där heller. Två nätter för oss tre går på 1200 kronor. Så det blir nog bra. Tummen upp för sådant. Dock tycker jag nog synd om Mathilda. Hon kommer nog ha det tuffast av oss alla.. Speciellt då. S p ä n n a n d e !

Nej, nu är det lite mat som står på dagens to-do. Ska försöka bli av med stallet också. Förhoppningsvis.

you . make . me . feel . good

Hur kan man fastna för en så kass låt som dessutom är på danska?
Hur som helst så har den gått på repeat hela kvällen. Kan det vara för en snygg kille som sjunger?


hold your head up high

Spännande dag måste jag säga.
Började med lite chill i matsalen tills klockan blev mycket och det blev dags att byta om. Vi i laget (Frida, Jenny, Lina, Ellen och jag) var grymt taggade när vi värmde upp men det dog ganska snart under spelet tror jag. Fast så himla mycket motivation finns inte när man förlorar stort. Vi kan dock skylla på att första laget vi mötte var ett idrottsgymnasium och hade garanterat minst två volleybollspelare i sig. Andra laget vi mötte hade tre sviiinlånga och som dessutom var rätt duktiga så antagligen gick dom också i volleyboll. För det gick knappt att ta deras bollar. Jag är ganska kass på bollsporter.

Efter skolan så for jag och Ida till västerås en sväng. Alltid trevligt. Dock har jag fortfarande 1,82 kronor på kontot så för min del blev det bara att kika runt. Ida handlade några saker innan det blev tid att fara hem.
Väl i Arboga så ser jag hur Kent kommer gåendes på perrongen. Det visade sig att han inte tagit reda på att jag åkt med det tåget och skulle hämta mig, utan min mamma hade tydligen åkt samma tåg som mig. Så random liksom. Hur stor är chansen att man åker samma tåg på samma dag?

Men nu ska jag byta om för ett stallbesök innan jag myser ner mig i soffan.
Fast funderar på om jag kanske ska bjuda in mig själv till Cajsa i och med att hon precis fyllt arton. Värt att fira krullet liksom! Men det får bli ett lite senare bekymmer. Nu ska jag bege mig ut i regnet!

hey, soul sister

Tur att jag inte tänker träffa någon såhär på kvällskvisten. Jag har nämligen ätit vitlök. Bra grejer.
Pappa kom hem så sent så jag beställde ifrån onlinepizza (där snackar vi bra grejer!). Wasas sallader är bland det fräschaste jag vet - för att vara från pizzeria. Fräscha grönsaker och snyggt upplagt. Ost och skinksallad med kyckling ger jag tummen upp för! Bröd och vitlökssås är pricken över iet. Så underbart.
Nej, nu ska jag sluta tala om mat.
NU har jag fått upp i princip alla bilder på hemsidan, gått igenom de nytagnaste bilderna och redigerat de som behövdes. För tillfället så laddar jag upp bilder på fuji's hemsida. Älskar deras erbjudande där man får 100 bilder för enbart portot. Och då får man verkligen dom för bara portot. Vet inte hur många gånger jag beställt därifrån nu. Underbart. Billigt är bra.
Svårt att hålla sig under hundra bilder nu till ridskolan men om inte annat får jag köra en omgång till senare. Nu vill jag få iväg dessa i alla fall.
Blir tidigt i säng ikväll. Krossa imorgon. Yes!


the sun is rising

Det blev lyckovinst till oss som jobbade i tisdags. Hela tjugofyra kronor kammade vi hem på lotto. Vissa ser det som en förlust men varför då? Vi vann ju. Helt amazing.
Men idag är ingen bra dag att fira på. Jag har feeeber. Kan det bero på att jag tränade igår? Vi får hoppas att det ger sig, att vara sjuk är ingenting jag har tid med!
Imorgon är det final på Volleybollen. 08HR ska krossa! Jag kommer vara helkass - super länge sedan vi spelade. Har inte tränat sedan vi spöade HR ettorna för någon månad sedan! Men det ska nog gå bra. Vi har haft tur hitintills i alla fall.
Jag lär återkomma med vårat resultat senare.

Just för tillfället tog jag tillfället i akt och satte igång att jobba lite. Ligger efter nu ju. Ingen ork till detta alls. Men ska se till att få upp alla bilder på hemsidan nu så jag får det klart. Sedan måste jag kika igenom de senaste bilderna jag tog när jag var upp så jag kan kasta upp dom också. Vi får hoppas att motivationen återvänder med ljuset så jag kommer iväg och kan ta nya bilder.
Att motivationen ryker kan bero på att det inte är speciellt intressanta saker som sker där uppe och att allt ska krångla också. Vet inte hur många gånger jag blivit ombedd att byta hemsida vilket innebär ganska mycket tidskrävande jobb. Nu tänker jag stanna på hotmail och ladda upp deras bilder där - oavsett om folk kommer avsky den sidan i och med att dom måste skaffa hotmail för att kommentera. Helkasst.

Senare idag måste jag slå mig ner och plugga psykologi. Prov imorgon. Usch!


enough for now

Detta har varit en låång dag måste jag säga. Var nära på att kasta telefonen i väggen och somna om imorse. Men upp på benen kom jag. Har inte hänt så himla mycket speciellt idag. Pillat med lite allt möjligt idag. Känns som att det går på rutin nu vilket känns bra. En vecka kvar sedan uppehåll ett par veckor, undra hur mycket man kommer tappa.
Tränade efter jobbet också. Alltid lika skönt. Tänkte först skippa det i och med att min näsa är rätt täppt och jag inte varit på topp de sista dagarna. Men beslöt mig för att traska ner ändå. Barndalarmet gick igång mitt under allt också. Även om jag visste att dom skulle komma och prova alarmen så fick jag nästan en hjärtattack i alla fall. Kan tänka mig att jag fick en rolig min där när det gick igång.
Hem och släppa in bror innan jag begav mig till stallet. Calle ville inte alls in. Russen stod vid grinden och trampade så släppte in dom. Passade på att städa och plocka i stallet så det är någorlunda ordning. Fick även dit röret under diskhon så man slipper konka med en överfull hink (som man alltid glömmer att tömma innan det rinner över!). Nu kommer vårkänslorna när man får koppla på röret och kunna ha stalldörren öppen när man är där. Underbart!
Fick släpa in Calle när jag inte orkade vara kvar längre. Snacka om vårkänslor i den kroppen. Han for som en raket i hagen och inte fören jag lockade med mat så fick jag in honom.

Nej, nu blir det sängen. Suuupertrött!


nothing

Guess what?! Jag, Christian och Erik fick FEMTIO kronor i dricks. Så värt! Skulle sitta fint om trisslotterna som köps innebar att vi kammar hem storvinsten. Men sådant händer ju allt för sällan. Vi får hålla tummarna.
Varit rätt dryygt idag. Knappt några gäster alls och inte så himla mycket att göra. Ingen inre stress här inte. (Det där var ett internt skämt, vilket egentigen är himla roligt!) På tal om Erik. Bäst när han jobbar. Han frågar om man är hungrig och sedan frågar han vad man vill ha. Man svarar att man inte vet och ber honom göra något vilket alltid innebär smaskig mat. Idag avnjöt i en Scheelehamburgare (vilket innebär strips, någon röd stark sås & vitlöksås, hamburgare med bacon på) som gjorde oss proppmätta. Jag ville bara påpeka detta i och med att jag inte har något vettigt alls att skriva.
Duschen nu sedan sängen. Ny hård dag imorgon. Illa. CiaO!

i'll try to fix you

Jag kan inte hitta min skjorta! Nu hoppas jag att alla håller tummarna för att den ligger i mitt skåp på hotellet. Mamma har föresten varit här och lämnat min kavaj. Vet inte vad jag tycker om den längre. Är nog lite lång. Kanske. Sedan måste jag nog förstora brösten om den ska sitta snyggt upptill. Men sånt är livet. Jag menar, att förstora brösten är ju coolt. Jag ska visa i bloggen sen. Hihi.
Nej, nu spårade jag ur. Det är inte speciellt vuxet så det blir minuspoäng till mig!

Har precis ätit lunch så snart ska jag bege mig ner till staden och fixa lite saker. Eller kanske inte. Har ju haft superont i halsen dom senaste dagarna och imorse kunde jag knappt svälja. Men det känns inte alls längre. Har försvunnit helt tror jag nog. Så får se om jag bestämmer mig för att kila förbi apoteket eller inte. Beror på hur lat jag känner mig.
Men jag ska kila till bussen snart i alla fall. Eller ja, den går vid ett så det är inget som jag behöver stressa till. Praktik hela kvällen sedan. Lagom drygt.Underbara Dixie
 ♥


take it slow baby

Är det något jag avskyr är det att komma tillbaka till skolan och inse att man inte hänger med alls. Jag tycker om skolan, den är helt okej, men man ska ha orken till den. Men nu är det nya tag som gäller.
Vad tror ni, klarar jag av att ta mig upp till skolan alla dagar fram till påsklovet? - I don't!
Men det är värt ett försök, right?!
Hur som helst, Jonna påpekade att vi hade prov idag i engelska. Alla borde ha vetat om detta i och med att vi jobbat med dessa ord under en måndag. Men alla lämnade in i ett nästintill blankt papper. Jag är ganska kass. Det var nog det som får utmärka sig som dagens händelse. Något mer spännande än så händer sällan. Lite tråkigt.
Förutom detta så hade jag och Ella gaysex på en bänk, det var lite töntigt gjort kanske men sånt händer.

För att toppa denna otroligt händelserika dag så ska jag göra något storslaget och trampa till stallet. Jag menar, det är bara töntar som håller till bland hästlukt.

möö

Vaknade med ont i halsen imorse. Det har bara blivit värre så nu vill jag ta livet av mig varje gång jag sväljer. Nyser gör jag konstant och trött som en gnu är jag. Har till och med sovit en stund här på kvällen. Lika trött är jag för det. Börjar känna mig trött i kroppen så det skulle ju inte förvåna mig om jag åker på feber här med.
Så nu ska jag ta och äta en till glass samt dricka något varmt.

Jag kommer garanterat att avliva.


just lies , i know you

Igår ja. Saxinare i ett nötskal. Tror ni vi kom i tid?
Hela familjen koko kom fem minuter innan det hela skulle börja och vi skulle varit där minst en halvtimma innan. Så klockrena. Men ptja. Finns väl inte så himla mycket att berätta, ganska tråkig läsning skulle det bli. Hur som helst. Om två veckor är dommen satt men det ser ljust ut faktiskt. Så det känns okej.

Efteråt, runt ett, så kilade vi upp till stan i Västerås och åt en bit mat samt kollade på kläder. Mina bröder höll på att krypa ur skinnet så tillslut gav dom upp och drog seg hem. Töntar. Jag fann äntligen en kavaj, en snygg kavaj. Dock är den hiiiimla stor runt midjan men sitter helt okej över brösten och armarna. Men vi ska sätta om knapparna så man kan dra åt den lite mer, kommer bli perfekt. Känns bra att äntligen ha funnit en kavaj till praktiken. Frågan är nu bara om jag vill behålla den själv eller låta skolan betala och sedan behålla den. Svårt val. Lutar mest åt att jag behåller själv.

På kvällen kom bror och hans familj (snorungar!) över. Kent kilade iväg till töntiga Herrklubben så det blev vi tjejer och Mathias kvar. Körde något spel som Maria köpte under dagen. Kvinnor vs Män. Helkasst. Vi tjejer skulle få frågor som är typiska grejer som män känner till och tvärt om. Saken var bara den att männens frågor var suuuupersvåra medan kvinnofrågorna var lätta.
Men trevligt hade vi. Massor med trevligt.


upprörd tjej 2

Mogna rubriker. -1 vuxenpoäng!

Kan börja med att förtälja att jag idag kilat runt med Nettan på städet. Eller ja, jag kilade runt och plockade disk ifrån frukosten först. Sen så var jag och bäddade sängar. Och jäklar vad duktig jag är på att städa nu. Snabb är jag också. Jag hann ta runt fem rum medan Nettan var som en duracell kanin. Visserligen har hon vanan inne men ptja, jag är nog ganska seg ändå. Så nu kan jag skrubba badkar, bädda en säng och hänga upp handdukar. Ring mig när ni behöver hjälp. Jag är dock dyyyr!
Sen så bort emot halv fyra-fyra så kilade jag ner och tränade ett tag. Så himla skönt att pressa sig tills man knappt orkar stå. Slippa tänka gör man med. Så kilade jag upp och snackade lite skit innan det blev busstime.

Insåg på cykelturen hem att jag avskyr snö. Verkligen. Attans så arg jag var när jag fick GÅ med cykeln för att det inte går att ta sig fram. Usch!

Imorgon är ingen rolig dag heller. Rättegång.
Det som är bra i detta är att älskade syster kommit hem. Ah, det var nog det enda.

upprörd tjej

Jag förstår inte hur det står till hos vissa. Jag och T postade ju vår flatback sadel i måndags. Får ett mejl NU om att hon köpt en annan för att jag var seg på att svara (hon skickade ett mejl på lördagen, runt eftermiddag. Jag svarade på detta under måndagen då på morgonen). Hon var himla pepp på att sätta in pengar direkt (hade oavsett inte kunnat skicka sadeln fören på måndagen i alla fall!) och sadeln skulle komma innan helgen då hon skulle tävla.
Det skulle inte alls förvåna mig om hon vägrar hämta ut paketet så vi får stå för den. Så jäkla fult gjort att jag skulle kunna banka in en hammare i väggen. Usch!
Men jag har kvar alla mejl där hon skriver att hon vill ha sadeln och att jag ska skicka den så hon har inte mycket att komma med egentligen. Noway att godbyidioter ger sig.

Annars har det gått smärtfritt på praktiken. Flyter på helt okej. Lite drygt när det är en till tjej där som går 'jobbpraktik' och ska lära sig hon med. Jag får i princip mest stå och se dum ut. Jag behöver också lära mig ytterligare men nu går det segt. Men det får väl gå an i alla fall.
Gymmade efteråt också. Superskönt är det! Sen kilade jag upp och snackade skit med Christian innan det blev tid att kila till bussen.

Snart blir det stallet. Tänker absolut inte rida med mina spagettiben. Ujujuj.
Träningsvärk är gött.

hard work - a lot of money

Känns som att jag börjar dra igång sjutusen objekt till sommaren.
Har mejlat som en tok på jobb jag knappt ens kan tänka mig.
Det jag nog hoppas mest på, är att få jobb nere i Strömstad. Helst på hotellet nere vid havet. Men hur som helst, hon skulle skicka min ansökan vidare till restaurangen så om inte annat kan det bli ett serveringsjobb i alla fall. Jag som avskyr restaurangen. Men pengar som pengar.
Men tänk en större delen av sommaren i Strömstad. En mer underbar stad är svår att finna!

Anledningen till detta inlägg var mest att jag råkade finna ett annat kalasjobb när jag nattsurfar (som vanligt) och det var ett hästjobb faktiskt. Lite utanför Sala ligger det en gård och dom sökte en ryttare/hästskötare. Hon var tydligen c-tränare och alla deras hästar ligger på en relativt hög nivå inom hoppning. Jag skulle då inte tacka nej till att få hoppa dagarna i ända. Speciellt inte när det kommer till att hoppa aningens högre. Calle släpar ju benen efter sig eller vägrar hoppa över ett hinder han hoppar tjugotvå gånger.
Men vi får se. Skickade bara iväg en fråga nu så får se hur det går när den är besvarad.

Annars får jag be pappa om ett jobb. Jag tror att jag skulle söka som slöfock. Ganska bra på såna grejer!

första... andra... tredje.. SÅLD!

Blev snabba puckar här på eftermiddagen. Fick ett mejl av hon som varit intresserad utan vår sadel. Tarja hade precis slutat jobba så vi bestämde oss för att skicka sadeln idag redan. S skulle tävla i helgen och om hon har tur så skulle sadeln passa. Så jag och tant T for till Köping och lastade av en snyggt paketerad sadel (silvertejp och kartong är bra grejer). Gick himla smidigt faktiskt. 230 kronor gick frakten till Sundsvall på vilket inte alls är farligt! Så nu är vi av med den vilket innebär att vi ska kika efter en dressyr istället.
Efter att vi dumpat sadeln så for vi över till hennes Kai och dödade några minuter där. Obehagliga nyheter ifrån stallet fick jag med. Jag kommer definitivt inte (!) gå upp på höskullen efter skymmningen kan jag ju bara säga. Jag är bara oerhört glad att jag än så länge är relativd skonad ifrån alla diverse besök. Speciellt när jag varit i tant T's hus. Kommer nog inte sitta barnvakt där heller än på ett tag. Fy vad töntig jag är!

Men nu ska jag kika efter både en häst och en sadel. Vi kan ju verkligen inte stå med en tom box och en tom sadelhängare. Det funkar inte så i Godby!

it's just hurting me so

Just dom orden behövde jag inte höra . Du sänkte dig precis rejält.

Forsov mig, inställda lektioner - helkasst!
Funderar starkt på att fara till Köping senare och träna lite.
Den som lever får se. Om inte annat så kilar jag ner här till hörnet och solar en stund.

För varje dag som går kommer vi närmre. Jag gick inte på förra, kommer jag orka denna?

SKITDAG!

nattbloggning

Ganska helkass kväll måste jag säga!
Men jag har haft kul, faktiskt.
Bestäme mig, efter att ha hoppas i myskläder och fått håret i en knut, att dra ut i alla fall. Anna tviiingade mig dit. Så jag fixade mig snabbt och cyklade över (Sorry Mölsä!). Träffade lite nytt folk och vissa som man inte träffat på sjuuukt länge. Hanna av alla var där. Hanna som jag gick hela grundskolan med. Henne har jag inte sett sedan nian. Superkul att se henne igen.
Något som var mindre kul var min tabbe när jag kom dit. Det lilla vin jag hade, knappt en halv sjuttis i tetrapack, hade läckt ut i väskan. Den skarv som sitter tvärs över förpackningen uppe vid korken höll inte tätt alls och det mesta hade alltså runnit ut. Hur kul är det på en skala?
Så jag fick ett glas kvar. Men det räcker ju ett tag så jag ska inte klaga.
Andra tabben var att när jag sitter på golvet och snackar med x (vad han nu hette. vi gick tydligen på samma skola och är lika gamla. Kul kille!) och Hanna så är jag på pass klantig att jag välter glaset. Visserligen bara två stora klunkar kvar men ändå. Så jäkla ovärt!
Jag blev något sjuuukt opepp igen och efter någon timme till så drog både jag och Hanna. Ska man vara på paaarty så ska man vara taggad - nykter som onykter.
På vägen hem blev jag underhållen av mr. J . Kul typ. Ganska störd. Tummen upp för honom. För mig med!

Nu blir det att slå på en film och tugga lite godis. Myysigt!

tack för dina vackra ord .

Mycket har skett idag. Eller inte speciellt mycket, men det har färändrats här hemma!
Min gamla säng (dvs gavlarna) har fått ny postadress @ Godby. Pappas madrass ligger på tippen med sjutusen andra saker här ifrån. Ett skåp/byrå fick också fara ut till stallet. Finns nog alltid användning för det. Om inte annat gör vi en stor brasa med allt skit som vi sparar.
När släpkärran sedan var avsläppt hemma igen så for vi och tvättade bilen - välbehövligt! Tog en frukost (klockn var då runt halv ett!) som bestod av en varmkorv inne på OKQ8. Höjdarfrukost á la Saxin.
När vi kom hem tog jag en powernap i och med att pappa jagade upp mig oerhört tidigt. Utsläppet imorse. Så nu är jag pigg och glad igen.
Ska hoppa in i duschen, få något i magen och sedan bege mig ut till stallet igen. Måste få undan den enroma höbalen som kom igår. Dessutom ska kusarna in. Hur som helst, får se vad kvällen bjuder på.
Skulle inte sitta helt fel med lite högre tempo ikväll - gårdagen var helkass! Men vi får la se. En hemmakväll med melodifestivalen skulle inte vara fy skam det heller. Jag är trots allt en hederlig Svensson! Trogen måste man nästan vara..

Men nu - MAT!

ny dag, nya möbler

Sure, jag kanske var hård i mina ord igår men det är något jag ändå inte riktigt förstår. Hur som helst så ska jag sluta bry mig i det hela - jag blir ändå inte klok på det. Folk får göra precis vad dom vill men när det går ut över andra så är det inte okej längre. Nej, sluta var det.

Idag väckte pappa mig orehört tidigt. Eller i alla fall efter att man kikat på Män som hatar kvinnor under natten. Men var snabbt på fötter när han nämnde orden säng och IKEA . Så iväg till Örebro bar det, denna gång med släpkärra. Fick med oss sängen, fötter och en skohylla. Gardinstänger till vardagsrummet med. Så nu har dagen gått åt till att få sängen på plats, bädda om och städa rummet. Nu är det supersnyggt här i mitt rum.
Måste köpa nya sängkläder bara. Pappa insisterade på att våra lakan visst skulle räcka. Gjorde dom det? Sedan har vi inga kuddfodral, eller inga fina. Bara mina barbie, häst och My Little Pony i princip. Just ja, massa fula 70-tals fodral med. Så värdelöst. Ni ska se mina kuddar nu.

Nästa projekt för dagen blir att pappa ska ta min gamla säng.
Morgondagens planer blir att ta med allt som ska kastas till tippen.
Sen är vi klara för fem år här hemma skulle jag tro, om jag känner min far rätt.

nattbloggning

Egentligen skulle jag ha varit hos Julia i denna stund. Men planerna ändrades.
Var supertrevligt på kvällen. Käkade och hade det mys, uppskattas jämt. Men snacka om tråkigt folk! Jag är inte speciellt rolig av mig själv men nog är jag roligare än dom i alla fall. Hur som helst, var liksom inget drag i det hela. Det plus en huvidvärk som växte i styrka fick mig att hoppa in i bilen tillsammans med Mathilda, Masiel och Ellenor.
Inte kan jag sova heller. Är suuupertrött men mår illa. Blev riktigt lungt ikväll, ett par glas, men ändå så har magen vänt sig upp och ner och ut och in. Kan bero på att jag knappt hunnit äta idag också, vem vet?
Nej men ah, bättre lycka nästa gång. Ska bli kul att höra hur dom andra mår imorgon medan jag är pigg som en lärka likt alltid.


synd bara att vissa inte kan hålla sig ifrån varandra, inte ens när man firar kompisens artonårsdag.
konstigt nog slutar det allt för ofta såhär, dags att börja tänka om snart kanske?
nu ska jag inte komma och leka dr. Phil, men sådär beteer man sig bara inte. det trodde jag man visste!

i'm still standing

Stallet imorse, lagom seg och trött. No life.
Inte får jag tag pö HöKjell heller. Attans bananer.

Har inte bestämt vad jag ska ha på mig ikväll, har inte varit på stan ännu och jag har inte fixat håret. Kul att jag är effektiv alltså. Men hur som, gör ju livet spännande - vem tror att jag hinner göra allt jag ska idag?

Helt meningslöst inlägg. Kan inte klockan ticka iväg till halv sex så flickorna kommer hit?Humlebild från igår.
Får man sitta i soffan?


update

Trött chey bakom skärmen nu. Så går det när man sitter uppe för länge och inte sover bort dagen.

Red igenom Calle ikväll. Jag har börjat mesa på tok för mycket nu på sistonde. Skärpning! Men böjde igenom både i skritt och trav. Själva formen struntade jag i så länge han lyssnade på vad jag ville. Gick kanonbra förutom att han dyker som en ful fisk med huvudet. Men jag antar att det är för jobbigt för honom att orka just nu. Har ju inte gått speciellt vettigt under hela vintern och knappt jobbat alls med ryggen under igångsättningen så.
Sidförande klarade han också bra, körde bara i skritten i och med att det inte sitter klockrent i traven. Öppna och sluta sitter perfekt osvosvosv.
Vi båda blev nog lite tvära på slutet tror jag. Han hade huvudet överallt och tycktes inte alls förstå vad jag menade förutom att vi gjort precis samma övning fem minuter tidigare. Mysig kuse.

Nu ska jag nog kila till sängen så det kan bli morgon snart.
Tänkte besöka bror en stund på dagen, kika på vad jag ska ha för kläder till kvällen och med det kanske tvätta också. Sedan så skulle Ellenor och Mathilda komma över innan vi skulle hämta upp Anna och sedan ut på landet till Julia. Kommer bli en kalasbra kväll. Tydligen skulle det komma västeråsare med så blir nytt folk också. Alltid spännande.

Nej, nu sängen. Har utsläppet imorgon.

perfect boyfriend

Idag vaknade jag av en mycket blöt puss och sedan en duns när Humle knökat sig ner brevid mig i sängen. Han vill inte ligga i fotänden eller ha lite space. Nejdå, trycka längsmed hela ens kropp är det enda som gäller. Flyttade jag mig eller vände på mig så flyttade han efter. Alltid med så mycket kroppskontakt som möjligt. Visst att det blir sjukt varmt men mysigt är det. Jag sover med dubbla täcken här hemma för att det är så kallt, tänk då att plussa med en hund på det. Det är till och med för varmt för mig.
Så låg vi ett bra tag, och mosade varandra innan det blev dags att bege sig upp och få lite i magen. Humle lät mig inte ta det lungt dock. Nejnej, ut skulle han prompt!
Superfint väder ute så vi passade på att ta en längre promenad med långkoppel. Inte så snyggt med ett fyrafärgat ihopknutet koppel men vad gör man inte? Vi traskade bort till Teknikbacken och tillbaka. Humle tyckte det var kul i alla fall. Han hoppade i snön och busade som en gnu på sommaräng.

Så nu ska jag försöka göra så lite som möjligt resten av dagen tills jag far hem till pappa igen.
Stallet ikväll och förhoppningsvis utgång. Den som lever får se men lutar nog på att det blir en mysig hemmakväll i alla fall. Julia har p-p-party imorgon trots allt.

T har föresten ringt på en häst. Ett dräktigt sto ifrån Örebro. Kan bli mycket spännande det här. Dock bara en D-ponny men superkul i alla fall. Återkommer!

hero of war

Ni vet den där reklamen om en tandläkarren känsla? Sen när känner man sig ren i munnen efter ett besök hos herr borr? Jag får bara ont efter varje besök. Men idag gick det bra. Eller bättre än förra gången. Hade en ny tandläkare vars namn jag absolut inte ska ge mig på att uttala och han var himla bra. Hade liiite tandsten som han trixade bort. Tycker det känns som han borrade sönder hela tänderna. Mellanrum AB kan jag ju säga. Inte snyggt. Men bättre det i guess.
Satt och skakade i väntrummet ärligt talat. Jag har alltid undrat hur man kan vara nervös för att gå till tandläkaren. Men efter de senaste gångerna och mina akuttider så är jag tyvärr en av dom. Jäkla klåpare till tandläkare. Dock sa min nya tandis ingenting om det hål under en lagning jag har, som han den snygga gjorde när jag kom in akut. Får väl se hur det blir nästa gång. Skulle komma tillbaka i slutet av Mars på ett återbesök.
Så fick jag kila iväg till apoteket och köpa med mig tandtråd och flour hem. Han tyckte jag skulle prova och se om det kanske skulle kunna hjälpa.
Flux , inte flax!

Funderar på att fara och träna lite?
Om inte annat ska jag kila ner och sola en stund, ta en dusch och ha en ta-hand-om-sig-själv-dag.

.

idag tänker jag bjuda på en bild. enyoj!


I'm tired of your games!

Dagen har mestadels spenderats tillsammans med Sabina.
Konstigt nog kom vi både hem och dit. Men riktigt som vihade tänkt blev det dock inte. När vi skulle kliva på bussen hem så säger chauffören superargt att vi minsann måste ställa oss sist. Eller ja, att Sabina skulle ställa sig sist eftersom hon skulle betala med kort. Det stod ungefär fem personen bakom oss och det var fler som skulle betala med kort. Han påstod att det skulle vi minsann tänkt på tidigare och ställt oss sist direkt. Det är ju masssssa folk som väntar.
Men vad spelar det för roll? Det tar ju minst lika lång tid att fixa biljett där vi stod då som om vi skulle komma in sist. Knäpp kille. Så vi gick därifrån och väntade in det försenade tåget istället!

Åt på en thairestaurang gjorde vi med. Andra gången i mitt liv faktiskt. Eller ja, kan ju hända att jag ätit det förut bara det att jag inte minns. Gott var det i alla fall. Friterat sitter sällan fel. Är ju i princip bara det som gäller när man äter knasig mat. Billigt är gott hur som helst.
Sen blev det en glass på Donken.

Calle fick sova i Pluttens gamla box. Stopp på vägen och en trött tjej - orkade inte rota runt i C's box utan gjorde det enkelt för mig och tog en redan mockad box. Så på tjugo minuter var hästarna inne och åt mat. Tummen upp för mig.