pictures


Exotiskprovsmakning


I Valskog är alla tattare.
Man äter pizza med plastbestik och
dricker vin ur dressingmuggar.


Lördagsroligt.
Syster, Iza, Nea och Dixie.


Fredagens outfit.
Jeanslegging, svart och vitt linne, kavaj.


ohlala, you make me happy

Helt totalt värdelös dag, åtminstone i skolan.
Kommer dit, inser att engelskan är inställd. Lååång håltimma, var dock med på Dryckeslektionen med dom som har den. Men jag, Masken och Pontus tröttnade ganska snabbt och spelade lite kort istället. Myyycket chill. Hur länge vi spelade vet jag inte men det var ett bra tag! Råkade komma försent på matten som jag inte förstår varför vi ens har, eller varför jag måste vara där.
Så jag renskrev psykologin och kilade dit när den väl började. Dock fick jag ett sms ifrån rektorn (massutskick - tack och lov!) att det var stipendiumutdelning vid tre i aulan. Så jag och två till använde detta (är bara vissa program som har chans till stipendium) som ursäkt och kilade ifrån lektionen lite tidigare. Så blev det tåget med Josefine och Ida.

Väl i Arboga så delade jag och Ida på en mjukglass. Underbart gott må jag säga! Sedan så blev det en snabbis på apoteket innan jag cyklade hem i värmen. Inte alls kallt. Stannade hos mamma en stund innan jag insåg att jag har praktik imorgon och alla mina saker är hemma hos pappa.
Så jag tog cykeln och trampade hem så här är jag nu. Ska ladda över några bilder ifrån helgen och dela med mig.
Men blir en snabbis till stallet och sedan får vi se vad som sker. Spännande.

avskavt nagellack och sjukdom

Vad har hänt i helgen egentligen? Ja, den som vet får gärna friska upp mitt minne för det skulle behövas kan jag säga. Nästan så att det är illa. Tråkigt nog. Men roligt hade vi i alla fall, tror jag!
Började med att jag och Ida nästan missade bussen till Valskog - vi fick springa och löka sönder på bussen. Men vad gör man inte? Vi passade på att ta middag i valskog också, medan vi väntade på Ann.
Sedan så kilade vi bort till fortbollsplanen där en match mellan Medåker och Valskog ägde rum, sistnämnda vann. Så det blev lagfest där. Dock inne i omklädningsrummet för att det började regna - tråkigt!

Vidare in till köping någon gång på kvällen och härifrån så låter jag allt bli osagt. Lika bra det tror jag. Tabbar, regn, mörker och sönderslagna flaskor. Hjälp av civilpoliser, mingel med trevligt folk och hot. Ensamhet, musik och dryga pojkar - dessa ord är nog hur jag kan beskriva kvällen bäst.
Det där med civilpoliserna är lite knasigt. Jag och Johanna står och pratar tills två killar (en går på Ullvi) börjar dryga sönder sig emot oss. Riktigt ordentligt alltså. Så tillslut ber jag dom bara gå därifrån och där någongång höjde dom rösterna rejält. Så då kommer två män (kan ju inte säga killar för det är ju.. inte sant!) och motar bort dom. Krävdes en del, men försvann gjorde dom! Då säger Larssa att det var civilare och att han var helt säker. Grejen är ju den att en av dom var med på samma ställe som vi i Valskog. Hoppsan. ;)

Mamma hämtade upp mig senare, någongång, och sedan bror och syster i Arboga. När slutade kvällen? Ptja, sängen runt fem då jag och syster låg och snackade ett bra tag.. så lär ha blivit runt sex?
Dixie tyckte inte att vi skulle sova länge dock och skrek härligt vid åtta. Great!

In till köping på lördagen igen fast nu var brorsbarn med också. Nea, Iza och Dixie åkte karusell. Det gjorde jag och syster också. Hysteriskt roligt!
Opepp hela dagen. Orkade ingenting. Blev en svenssonkväll. Jag satt och kikade på melodifestivalen medan resten av familjen satt på altan och mös. Tidig sänggång och riktig sovmorgon.
Vaknade dock av att syster spydde som en räv på toa. Myyys!

Långt inlägg - om jag vore er så skulle jag inte läsa.
Pusshej!

you have my heart

Tagga är ett så oerhört överanvänt ord och jag tycker det börjar låta fult. Men hur beskriver man annars känslan? Bra musik i högtalarna och längtan till att dra på sig klackarna och kila iväg. Värst är att jag snart kommer bli sjukt opepp, stänga av musiken och slå mig ner i soffan - enbart med tankar på hur skönt det skulle vara med en myysig hemmakväll. Men ikväll är det allt annat än lungt. Köpingsyran.
Vart jag börjar ännu är inte bestämt, tydligen så ska jag befinna mig på fyra olika ställen samtidigt. Oavsett så kommer det nog att bli en klockren kväll. Blir lungt oavsett, är eventuellt barnvakt imorgon.
Annars så är det inte hemgång förens sent inatt och det tackar vi min underbara mamma för. Jag kommer INTE åka till en annan stad och hämta mina ungar mitt i natten - aldrig!
Men nu blir det att packa väskan, fortsätta med att fixa mig och sedan så kommer jag bli otaggad - vet hur det blir redan nu. Men det är bara att försöka hålla igång. Hoppas på bra väder och trevligt folk ikväll.

Peace!


Peace out.

Det är ganska underligt det här med känslor. Hur kan en människa få en att känna sig så oerhört viktig men ändå så oerhört blåögd? Dina ord får mig att smälta samtidigt som någonting inom mig säger att jag borde slå dövörat till och ignorera alla vackra ord. Oavsett så känner jag hur jag äter dig ur handen, jag är precis där du vill ha mig, men denna gång är det jag som håller i trumphkortet. Visserligen är det lågt gjort utav mig, i know. Men vad gör man inte för att hålla sig över vattenytan?
Jag vet att jag inte borde falla för dig och dina ord igen, men varför gör du det så himla svårt? Allt låter så bra - när det kommer ifrån dig. Tiderna går och folk förändras. Varför är man så rädd att bli sårad, egentligen? Det är väl enbart att spänna på hjälmen, hoppa ner i åket och hoppas att man inte krockar? Vem vet, resan till krashen kanske är underbar. Man får aldrig veta om man aldrig provar?
Visserligen kan det tyckas onödigt men som sagt; man måste vara ung och dum för att kunna bli gammal och erfaren.
Hur som helst, jag är inte den som förhastar mig. Låt detta ta sin tid, är det sanning bakom dina ord så kommer det gå att vänta. Inte allt för lång tid kvar. Sommaren spenderas ändå inte hemma och sakna dig kan jag göra oavsett vart jag är. När hösten kommer så kommer vi också veta vart vi står.


until we hit the ground

Sovmorgon imorse? Jag har sovmorgon precis när jag vill - typ.
Tog halv nio bussen och det var rätt chill faktiskt. Lämnade in TVÅ uppgifter i tid idag. Det krävs ju en medalj eller något sånt. Sorry Ella att jag bara bestämde idag, men vi kan alltid ändra oss. (:
Redovisade engelskan i tid idag OCKSÅ. Jag är rätt skillad alltså. Tummen upp för mig med andra ord. Fick tillbaka köttproven med. Gissa vem som var king där då? Sex komma fem poäng över G på g-frågorna, ett poäng under för VG och ett poäng under för MVG (proven är uppdelade i g-frågor, vg-frågor och mvg-frågor..). Snacka om att jag är rätt bäst idag. Kändes riktigt skönt!

Har hunnit med att fara till UM, ätit glass med Eddie och gjorde mig redo för helgen. Köpingsyran ju. Men får se om det blir både fredag och lördag eller om jag sitter barnvakt åt Eddie på lördagen. Är ju trots allt melodifestivalen på lördag. Jag menar, hallå? En riktig svensson sitter hemma och kikar på det, varför skulle jag då inte göra detsamma?

Har precis gjort klart psykologin också. Ska bara skriva över till datorn och skriva ut - skills!
Högen med grejer bara krymper, jag gillart!


follow your heart and you will get lost

Triathlon idag. Var sjukt taggad på att knäppa VG men tänkte istället på skolan - för en gångs skull. Så istället för att irra runt som en svettig turk så gjorde jag mitt köttprov. Tog alltså G-nivån vilket innebar en promenad på 7 km under förmiddagen och en brännbollsmatch på eftermiddagen.
Vi chillade rätt hårt under promenaden. Jag, Willy, Sabina, Jennyboy och Amy körde ordleken. En säger ett ord och nästa ska säga ett nytt ord fast på den bokstaven som det första slutade på. Så hela vägen dit och hela vägen hem så hittade vi på nya ord. Ganska trevligt faktiskt.

Sedan agerade jag, jennyboy och sabina basdommare under brännbollen. Vi var ganska kassa men någon som för förväntat sig något annat? Slutade efter detta så jag och Willy sprang till tåget. Jobbigaste på länge.

Så nu är det lite plugg som väntar, måste skriva klart livsmedelshygienen och engelskan tills imorgon tänkte jag. Illa. Men måste göras. Blir förhoppningsvis en tur med C också - om det inte börjar regna!


*suuuuuuuck*

Ungefär så lät det när jag fick första delen av provet framför näsan idag. Så värdelöst att det finns inte. Men det var enbart 1X2-frågor så jag chansade på dom flesta och där man skulle skriva så fick det bli något helt random. Man kan ju alltid hoppas på mirakel.
Sedan var det dags för mig att göra köksdelen. Gick ännu kassare än innan. Jag hade fått ett fiskrecept och som vanligt så misslyckades jag. Vem är förvånad? Eller alltså.. jag lyckades med att koka potatis och skiva champinjoner - det är ju något i alla fall. Den jäkla såsen blev som vatten och fisken förblev rå. Kan bli så när man inte stället tillbaka kastrullen på plattan och låter detta koka som det ska. Illa.
Och efter detta misslyckadet så satte jag mig och skrev tredje och sista delen om gick ganska okej. Dock misslyckades jag totalt med sista MVGuppgiften. Men jag provade TVÅ gånger och det är ju alltid något. När jag lämnat in provet och fått svaret så insåg jag var och hur jag räknat fel - tråkigt!

Missade bussen också, så blev att vänta en timma extra plus gå i regnet till stan. Inte okej. Huvudvärk på det. Men nu ska jag verkligen sluta blogga och börja plugga. Hård kväll!

when you lost your life

Det har varit en tung dag för folket på Godby idag. Ingen har nog varit oberörd idag kan jag nog våga påstå.
Vi tog in russen och pysslade om dom ett tag innan veterinären dök upp. Bedövning och kanylsättning var det första. Sedan fick Dolly kliva ur stallet och dörren stängdes med mig och en mycket dåsig Cesar kvar inne. Bara några minuter senare hördes dunsen och jag tror C insåg vad som precis hände för han ville inte stå stilla!
Dock protesterade hans kropp och hotade med att lägga sig så han lugnade sig ganska snabbt igen. Höll huvudet mellan mina armar och det enda som hördes var våra andetag.
Efter vad som kändes som en evighet så öppnades dörren igen och det var dags för nästa. Synen utanför dörren fick mig mage att vända sig och kännas som en tung sten. Cesar stog lydigt och kikade nyfiket på veterinären som kom med sprutan.
Efter fem sprutor tror jag det var så var det hans tur att ge av en duns och falla till marken. Här snackar vi inte om att sega sig ner utan det var som när man välter en sovande ko. Benen var låsta och tyngdlagen tog över. Han hamnade precis som Dolly, aldrig har dom väl gjort två olika saker?
Han fick ännu en spruta och sedan var det dags för hjärtsticket. DÅ vände jag bort blicken. Ganska hemskt att hjärtat fortsätter slå ändå.
När veterinären väl konstaterat att dom var borta så for han igen och vi påbörjade flyttningen av kropparna.
Tord kom med grävskopa så jag och Kai fick den hemska äran att välta över dom. Otäckt.
Så nu ligger dom och sover borta vid Ängslogen, precis där dom hör hemma.

Cesar 1976-2010
Dolly 1975-2010


i just wanna be with you

Gjorde nästan klart engelskan igår. Fast jag fuskade ganska hårt. Sånt är livet. Tror jag. Skäms jag över det? Kanske, kanske inte. Känns mest skönt om jag ska vara ärlig, så jag blir av med struntet.
Nejmen ah, jag kopierade rakt av ifrån en hemsida, översatte allt på google och sedan klistrade in i ett dokument. Nu ska jag bara välja ut vissa delar, skriva om liiite och sedan mejla in så jag kan få redovisa skiten. Positiva klubben!

Annars så hade jag bara en lektion idag. Engelskan. Satt och drygade tills matten började, men jag och Sabina gick bara dit och visade upp oss och sa att vi satt i biblioteket. Sedan så kilade vi upp på stan och chillade en stund. Mamma ringde och sa att hon var i Köping så jag åkte med henne hem.
Så har varit hemma sedan dess. Härligt!

Kvällen bjuder på pluggpluggplugg och plugg. Inte alltid det roligaste men måste faktiskt göras. Inte okej!
Ska kila ut till stallet också. Kom precis på att jag fick ett sms av T imorse som sa att Gammelgård kommer ut ikväll. Det är alltså dags att ta förväl av russen..
Förhoppningsvis så blir det en träningsrunda i skogen. Triathlon på onsdag - dör!


skrew you!

Vem uppfann internet egentligen? Jag spenderar waaaaay för mycket tid här och det märks på min läxhög. Inte okej alltså. Det är verkligen inte okej. Nu tänker jag dela med mig - även om ni säkerligen redan har mig på FB och har läst där.

Skulle ha lämnats in;
Alla miljoner Case-uppgifter (men jag struntar i om Pelle blir mobbad på arbetsplatsen!) - Arbetsmiljö
Patrik-uppgiften - Psykologi
Rapport om en engelskbok - Engelska
Rapport om en svensk bok - Svenska
Matkultur i ett engelsktalande land - Engelska
Brister i kök - Livsmedelshygien

Ska lämnas in / prov ;
Avvikande beteende - Psykologi
Köttprov
Livsmedelshygien. Teoretiskt och praktiskt i kök
Redovisning av matsedel

Allt detta ska ske denna vecka. Prion ligger just nu på engelskauppsatsen, brister i köket och plugga till slutprovet. Jag orkar verkligen inte. Visst, jag får skylla mig lite själv - eller jag får enbart skylla mig själv. Men det är överväldigande just nu. Jag funderar starkt på att koppla ur internet på den här datorn och pluggapluggaplugga denna vecka. Nu får jag ta och skärpa mig!
Dessutom börjar körskolan denna vecka och jag ska hinna leva lite också. Blir tufft alltså. Jobbigt läge liiiiiksom. Och istället för att göra någonting åt detta så sitter jag och bloggar. Jäkla internet!

can you feel it?

Vad är det jag håller på med egentligen?
Ibland förstår jag inte alls i vilka banor mina tankar far i. Vem vinner på det här? Vem är det som kommer att bli mest slagen till marken och sårad? Det är mest tafatta försök till att försöka rädda något som uppenbarligen är grymt svårt att rädda. Ett sista försök? Oavsett vad man väljer att kalla det så är det nog mest hämnd.
Just i skrivande stund känner jag mig så låg man bara kan känna sig. Det är försent att ångra någonting nu, bara go whit the flow. Är bara så onödigt egentligen. Ingen av oss kommer vinna på det här, bara tappa respekten för varandra. Men det är nog mest ditt fel i alla fall, det var trots allt du som satte ribban för det här - hoppades att jag inget skulle få veta. Det går inte alltid att snacka bort sig, lögner att täcka löngner fungerar inte alltid.
Du är otäckt lik dig själv för flera år sedan, just det skrämmer mig. Du har inte förändrats ett dugg.

Nej tyvärr, du är nog inte välkommen åter. Vi sätter nog stopp här. Låter det rinna ut i sanden.


a night out

Tröttnade på att den här kassa datorn bara dör helt random så jag tog cykeln och kilade över till mamma igår. Johanna fick mig däremot på andra tankar, hon ville till Linde. Men eftersom alla var torra igår och ingen chaufför kunde ordnas så fick vi stanna i stan. Lika bra det kanske?
Träffade Ida en stund också. Kilade upp till M&M i brattberget ett slag innan vi bestämde oss för att vara sociala med Johanna mf. Ganska okej kväll ändå. Lite småseg men absolut trevlig!
Så vid fyra snodde jag Idas paraply och traskade långa vägen hem till henne - hämtade mina nycklar och andra saker innan jag fick sätta mig på cykeln och bege mig hem till mamma igen. Det spöregnade! Jag skojar inte. Det öste ner och jag var inte torr någonstans när jag var hemma. Sånt är inte direkt kul.

Egentligen borde jag inte lägga upp den här bilden men jag bjuder på det. Allt sminka är borta, klockan är fem och jag är inte allt för pepp kanske. Men blöt var jag, överallt.


flower power

Idag minsann så har jag och far varit och inhandlat massa spännande saker. Massa tusenlappar bara flög iväg. Det sistnämnda är sant, men om det är så pass spännande saker vet jag inte. Man kan ju alltid låtsas?

Första stoppet blev Köping och Jysk. Hittade inget mer än ett lakan till mig. Att enbart ha ett lakan som är tillräckligt stort är inte så smidigt, speciellt inte när man ska tvätta det!
Sedan så kilade vi vidare över till Västerås - Plantagen. Blev massor av nya blommor till balkongen. Vi hittade även nya dynor till möblerna. Supermys! Eller det är vad vi hoppas på i alla fall.

Så när vi kom hem blev det till att plantera lådorna, nu återstår bara städningen och utbytet av dynorna. Men vi drar oss, tar en paus. Vem vet hur länge den kommer sitta i? Det är ju hockey!

Jag körde ju idag. Och vi tog en glass på donken i Vås. När vi skulle därifrån höll jag på att ge pappa en hjärtinfarkt - jag körde ju upp på KANTEN! OMG typ.
"Emilia. Stanna! Jag måste kolla fälgen!"


why you?

Så otroligt skön eftermiddag/kväll!
Begav mig ut till russen först. Bytte hage på dessa och fixade lite. Hade helt glömt att Anna med fler skulle övernatta i stallet så blev helt paff när det låg sjuttioelva väskor i stallgången. Vore kanske en idé att åka ut och skrämma dom lite? Nej, så elak ska jag inte vara. Tror nog att dom skrämmer upp sig tillräckligt ändå.

Sedan vidare till Calle. Sprayade in honom i myggmedel. Är ju inte några myggor och knott som huserar där. Ni ska se mina ben efter släppet igår. Helt sjukt vad jag åkte på bett. Inte kul någonstans!

Nu under de senaste timmarna så har jag enbart glidit runt. Ätit efterlängtade chips och bara dött en aning. Minns inte när jag åt något så onyttigt som chips. Pappa köper bara hem turkisk peppar till sig själv och det tar ju inte lång stund innan dom är borta. Själv har jag levt på popkorn. Gott det med.
Har suttit i telefon också - kanske inte så bra.
Jag vill hålla känslorna borta, åtmonstone ett tag. Fick nog förra gången. Köra på utan att känna efter, känns som att det är lättast så - man slipper åtmionstone bli sårad.

Men nu blire en pomenix med EeeellenPPP.

stamp on the ground

Ahmen vilken lyckad dag idag då. Lärorik om inte annat, eller vad säger vi?

Kvart över åtta sitter jag utanför lektionssalen, inte en enda människa där. Alltså inställd lektion, tack för informationen liksom. Kilade då hem till Sabina där jag somnade i hennes säng. Superskönt!
Åter till skolan då vi hade idrott. Men i och med att jag varit sjuk och inte kände mig allt för pepp idag heller (beroende på gårdagen!) så var jag aldrig med på den heller. Det var mina två lektioner som jag skulle haft idag - hade ingen av dom!
Resten av klassen har nationella i matte A på eftermiddagen och det klarade jag av förra året. Så skulle ta tio i elva bussen hem och chilla hemma istället. Men tror ni jag hann med den eller?
Sitter i matsalen och äter tills någon häver ur sig att klockan är tjugo i elva. Kul liksom, precis satt sig och ska till att äta. Så blev bara att vänta några timmar till.
Dagen kan alltså beskrivas såhär; Värdelös!

no headline !

ahapp.. hände idag då? Inga liv slocknade i alla fall. Kan tyckas vara bra men i detta läge är det allt annat än bra. Russen skulle ha fått somna in för länge sedan! Men ingenting att göra åt.
Veterinären dök aldrig upp. Riktigt fult gjort. Även om han fick ett akutfall så har han en mobil. En fördel kan vara att ha den på åtminstone! Usch så irriterade vi blev!
Men russen fick lite ompyssel och mys vilket var uppskattat. Calle blev mest störd över att han bara fick stå inne. Men när veten inte dök upp så traskade jag iväg med honom i alla fall. När russen försvinner så blir han ensam vilket inte alls är bra. Så vi får dumpa honom hos Fredrika.
Släppte honom med Benjamin idag och det gick kalasbra. Knappt nå bus alls. Skönt ändå.

Imorgon blir det en ritt tillsammans med F och Collin - hennes nya stjärna. Ska bli spännande. Fungerar det bra så släpper vi samman allihopa. Great.
Men känner nu att jag aktiverade mig själv på tok för mycket idag. Tröttheten tynger mig och just nu bästa platsen är sängen just nu. Men så trevligt kan jag inte få ha det, inte ännu.

Har fortfarande två uppsatser att skriva tills imorgon. Tänkte göra klart en och lämna in när jag drar mig till skolan. Den andra får jag mejla in senare. Todä!

Nu blir det en dusch!

bildupdate

Tror ni att det blivit något pluggande idag eller?
Vem försökte jag lura liksom?

Anyway. Har tråkigt så bjussar på en osminkad bild. Ofixad kanske jag ska säga. Har inte ens borstat håret. Kanske dags att sätta lite fart och fräsha upp sig?


whatever you like it or not

På tal om tuggummi.. Läste på förpackningen till min nya mobil imorse. Stod att den var låst till Telia? Har under hela tiden använt mitt comviq kort och det har fungerat. Det enda jag upptäckte idag är att pengarna rusat iväg och kortet snart är tomt. Dock kan inte smsen varit i fullpris för så som jag har smsat under dessa dagar så skulle det ekat på kontot för lääänge sedan!
Vad jag förstått så ska inte ett annat simkort än det som telefonen är låst på fungera. Men tydligen så gäller inte det just nu. Knasigt!
Började använda min kära gamla blå som jag fått tillbaka av bror igen. Himla dryg telefon, knapparna är grymt sega. Lätt att detta är dagens i-landsproblem!

Annars så har jag vikt dagen åt att tycka synd om mig själv samt att plugga. Har ett par saker att lämna in imorgon. Så blir ingen rolig dag idag. Sjuk, plugg och tårar över russen senare. Man kan ju ha bättre dagar!


the hard way in life

Trots att solen skiner så kommer vi förlora två älskade vänner idag. I eftermiddag kommer russen att få ta sina sina andetag. Äntligen kommer deras avslut som vi väntat på, dom är inte värda mer än vila just nu.
Över trettio år har dom fått stå ut med mycket. Allt ifrån hårda ord och slag till glädjerop och kärleksfulla kramar. Det finns många som har både bra och dåliga minnen med dessa två odjur, så även jag. När jag gick i sexan så var det första gången de kom i min väg.
Minns att jag följde med Linn ut när hon skulle rida. Vi fick aldrig in Cesar så vi fick dela på Dolly. Redan då hade Cesar tröttnat på mänskligheten och satt taggarna utåt.
Efter ett tag så beslöt jag, Johanna, Masiel och Linn att vi skulle ta hand om russen som nu stod ensamma i stallet. Slutade enbart i bråk mellan mig och johanna emot Linn och Masiel som sedan innabar att det bara blev jag och Johanna kvar. Ännu mer kaos blev det där Emelie kom in i bilden. Ah hej och hå vilken kalabalik det var då alltså. Shit!
Jag och J slutade tillslut, vid den tidpunkten så hade Calle flyttat till stallet. Tog väl ett halvår innan jag var tillbaka i stallet men nu så var det Calle som tog upp min tid. Oasvett så stod man alltid och pillade och hade sig med russen. Jag och Cesar hade våra duster men efter den gången då han bet mig så ändrades det. Jäklar vilken respekt han fick när jag inte backade. Så sen den gången var det alltid jag som gick in och fångade lymmeln i hagen och visst kunde han bråka, men så himla mycket väsen blev det aldrig. Hehe.

Så idag tar deras resa slut. Det är en vacker dag, en perfekt dag.
Godby kommer aldrig att bli densamma utan er. Dolly och Cesar ÄR Godby!


sometimes i forget to love you

Varför ska man vara ute och föra oväsen INNAN klockan nio? Jag menar, vem går och klipper buskar med en såndär bensindriven såggrej halv åtta en vardag? Visserligen så jobbar väl folk men ändå? Jag har blivit uppfostrad så att man är tyst i allmänhet och absolut inte ringer folk innan klockan slagit nio.
Så ah, jag blev väckt halv åtta idag. Visst, jag skulle upp om en halvtimma men ändå. Hör lite senare att gräsklipparen är igång OCKSÅ. Man kan döda för mindre.

Somnade vid tio igår till filmen jag såg, trots att jag sovit bort nästan hela eftermiddagen. Kände mig fräsch imorse, pigg och kry. Fick i mig lite flingor och satte kurs till stationen. Det var när vi satt på tåget som illamåendet kom tillbaka. Jag svettades och kände mig allmänt dålig.
Vi skulle få information på Arbetsförmedlingen så vi satt där en timma. Svetten rann om mig ärligt talat. Inte alls för fräscht kanske. Smsade mamma redan då att hon fick ta ut vård av sjukt barn eller vad som, bara hon kom och hämtade mig när jag insåg att jag precis missat bussen. Tydligen får man inte ta ut VAB när dom är över tolv eller något sådant, struntsnack. Haha.

Hem och dö hos mamma ett par timmar innan min bror kom och höll mig sällskap. Mamma hämtade ut ett paket idag med. Så nu är jag en kort jeansjacka och en kavaj rikare. Suuuperfresh!

Egentligen vet jag inte varför jag sitter och skriver.. Håller på att avlida här just nu. Så ovärt. Men är man nörd så är man.. illa!


äckelvarning!

Uh. Just i skrivande stund så skulle jag hellre vilja ligga i ett isbad tills jag tappar känseln i hela kroppen.
Det hela började igår, när jag körde hem ifrån Hummelsta (mamma och jag käkade där!), magen började göra uppror och jag kände mig yr. Allt var superlungt under kvällen tills jag skulle sova. Världens illamående sköljde över mig och jag tömde papperskorgen för att vara på den säkra sidan och ha den bredvid sängen.
Så under hala natten har jag vridit mig i smärtor och illamående tills jag gick upp och dejtade toaletten. Hellre att någonting kommer upp där än att jag måste ta hand om äcklet i papperskorgen.
Men blev ganska drugt att sitta där inne och tycka synd om mig själv så vandrare tillbaka till sängen och blundade lite. Blev ingen sömn än max en timma sammanlagt.
Tog mig till skolan anyway. Igår var jag hemma för att jag inte orkade, idag går jag till skolan fast en säng skulle vara bättre. Trött men ändå pepp så kilade jag iväg. Febern gick upp och jag svettades som en gris.
Så om vartannat frös jag som en gnu och svettades som en turk, kändes som knivhugg i magen och illamåendet fanns fortfarande kvar. Lyckades trots allt få i mig en knäckemacka trots att jag skulle velat spy av matlukten.

Efter lunch så pallade jag inte mer, åkte hem och bäddade ner mig i soffan där jag sov ett par timmar. Så otroligt skönt. Men min hud gör ont, helt psyko och rätt drygt!

Men nu blir det sängen och en film, ska få pappa att passa upp på mig lite.
Hinner dock inte med att vara sjuk, den jobbigaste perioden börjar ju nu i skolan. Illa!

random kille - så sött !

Nästan precis så fick jag en vännerförfrågan på Facebook. Var en random kille och jag accade för en gångsskull. Fråga vem han var och sådär tänkte jag. Han skriver sedan på chatten och vi kallpratar en stund.
Jag frågar sedan vem han är och hur kan kunde hitta mig.. låter konversationen tala för sig själv.

Richard
ngt fel??

22:09Jag
haha nej.. funderar bara på vem du är.

22:10Richard
Richard, 22 år.. bor utanför Tälje

22:10Jag
aha okejokej..hur hittade du mig då?

22:11Richard
ngn vänlista o tyckte du var vacker :$<3

22:12Jag
aw (: tack i guess

22:12Richard
gör du då?<3

22:12Jag
kom nyss hem.. dudå?

22:13Richard
vad har du gjort då? inte så mkt.. tänkte ta en snabb dusch

22:13Jag
varit ute och kört en sväng. mamma skulle köpa ett par stolar

22:14Richard
nice, övningskör du lr vadå?

22:14Jag
yes i doo..

22:14Richard
går de bra?<3

22:16Jag
det går kalasbra.. ; )

22:17Richard
va kul :):)

22:17Jag
yesyeS :P:P

22:17Richard
singel?<3

22:17Jag
haha, ja..

22:18Richard
men inte ute efter nåt förhållande säkert...

22:19Jag
haha, jodå.

22:19Richard
skulle du vilja försöka mellan oss? om du fick lära känna mej o så..?

22:20Jag
haha.. ;);) you can never know..

22:21Richard
skulle gärna bjuda ut dej då ;)<3

22:22Jag
jaså?

22:23Richard
jo men de e klart... vad sägs bio o käk ute?

Han tyckte minsann att vi skulle försöka. Alltså, det är ju lite sött men ändå ganska komiskt.

Annars så kom jag nyss hem ifrån Enköping av alla ställen. Mamma ringde och frågade om jag ville agera sällskap till henne, hon skulle absolut köpa två stolar som skulle passa perfekt in på altan. Så hon tvingade in mig bakom ratten och sedan bar det av. Förutom några små missar så klarade jag mig galant. Men innan vi kom in i Enköping och skulle virra runt bland vägar så fick mamma ta över ratten. Dock körde jag hem.

Ey mannen, hör av dig när du hade något vettigt att komma med. Tråkigt nog så är jag inte din docka som du kan ringa till när du är sugen.


you just have to stop breathing .

Det här är en kass dag. Jag ger den en fet tumme ner!
Jag känner mig ungefär som fiskbilen som välte här om dagen..



Hör av dig när du har något seriöst att komma med - ditt nummer är raderat.


baby, I still need ya

Har Saxin hunnit med idag då? Egentligen ingenting. Som alla andra dagar.

Var ute på en tur med Fredrika och hästarna. Calle tyckte det var superkul men blev rejält trött. Mysigt att prata en sväng med F också. Saknar den tiden när vi var ute stup i kvarten och hittade på bus.
Hur som, hem och tog itu med skolarbetet. Eller det var tanken i alla fall. Gjorde klart alla maträtter i alla fall. Men sen när började jag bry mig om vad man använder kons bringa till liksom? Tydligen måste jag veta det - helt onödigt!
Kilade över en sväng till tant T med barn på kvällen. Kärade ner mig i deras söta valp samt snackade skit. Jag börjar bli bra på det där - skitsnack. Fast om det är så mycket 'skit' i mina samtal vet jag inte.

Nu har jag duschat, haft ansiktsmask, rakat ett ben och gjort en hårinpackning. Ett ben tänker ni då. Jamen såhär är det, köpte ju hårborttagnsingskräm för inte allt så länge sedan. Tänkte köra på det idag med, men det räckte ju inte! Ett ben blev det. Så nu ska jag kika på vilket resultat som blir bäst om ett par dagar, veckans spännande!

Det är dags för sängen nu, men blir nog en film innan jag blundar.

Jag har sagt mitt, du vet fortfarande vart jag står. Det är upp till dig, bevisa att du stark nog.




Nemi


"ja.. jag är då inte förvånad"

Gjorde bort mig idag. Inte okej alltså!
Jag och pappa tog bilen och åkte en sväng, bestämde oss för en glass på donken. Jag fick pappas kort och skulle betala, vem tror ni inte tappar kortet då liksom? Jag hade till råga på allt ställt mig så nära luckan jag bara kunde för att slippe sträcka mig så långt - jag fick inte upp bildörren. Tack och lov så stod bakomvarande en bra bit ifrån mig så jag kunde backa och ställa mig bättre. Fick sedan betala stående. Förstår ni hur pinsamt det var eller?
Aldrig att jag åkter till donken i arboga igen alltså. Fy tusan. Pappa bara skrattade åt mig - inte okej!

Annars har det inte hänt speciellt mycket. Mötte upp Ida inatt, hon skulle ha åkt till Ullared men klantarslet glömde kontokortet hemma. Eller hon har gömt det någonstans. Ganska illa, speciellt när man upptäcker det tio minuter innan man ska hoppa på bussen.
Ganska dålig tajming blev det för min del också. Jag och mamma kom inte alls överrens igår så slutade med att jag stängde dörren och gick. Det går bara inte att föra en vettigt samtal med henne när hon är på det där humöret. Så jag och Ida kilade hem till pappa - för er som var intresserade.

Calle fick möta svampen idag. Han var lerig från topp till tå och jag orkade bara inte. Han fick träffa vattenhinken helt enkelt. Kanske inte det bästa men tempen låg ändå på 23 grader just då och dog gjorde han inte. Vi tog en promenad när han var skrubbad och klar. Stannade och käkade, hade det bara mysigt alltså.

slow down my friend

Idag har Saxin varit duktig. Cyklade först till stallet och fixade klart där. Rullade ut och in en höbal vilket inte alltid är så himla roligt. Sedan så blev det cykeln direkt hem till mamma. Dock klädde jag mig för varmt. Både en tjockare tröja och höstjackan just ifall det skulle bli regn - vilket det också blev!
En svettig tur senare så blev det direkt in i duschen och sedan agera lekledare till kära kusin Liza. Härlig unge det där. Hon utklassade mig på finns i sjön, men ah vad gör man inte för barnen?
Har käkat årets första jordgubbar också. Inte helt fel måste jag påstå! Underbart.

B knackade på också, en lastbil hade körit i diket och gissa vilka som kilade dit? Självklart så var jag och Kent på benen direkt. Stod och kikade en stund, tur att föraren klarade sig alltså!
Jag och mamma kilade ut nu ikväll och gav honom lite kaffe och macka. Han vaktade sin last likt en hök. Kille som var ryss, skulle till Lettland - lastbilen var full i lax. Hela utrymmet var full i lådor med fisk.
Nu i skrivande stund så har lasten ännu inte fraktas därifrån med order ifrån föraren. Ingen får röra lasten. Förstår ni vad det kommer stinka här hemma om vinden ligger på hitåt? Redan nu har kylkedjan brutits och tempen ligger aldrig under åtta grader. Lastbilen har ändå legat på sidan över fem timmar och ingen is fanns.

Nu blir det lite mer chilltalk över lite vin med mamma.

it's all up to you sweetheart

Efter regn kommer solsken, eller hur är det man säger? Utanför fönstret är det dock fortfarande grått, men det lär komma en sol någon gång. Mitt humör är påväg uppåt igen, ganska segt men det är på gång. Fick ett bra besked här nyligen. Ett ganska bra besked. Sommarjobb.
MyOne ringde, dom har en plats för mig. Två till fem dagar i veckan hela sommaren plus extraknäck när det finns möjlighet. Kan inte blir så mycket bättre. En hel sommar i Strömstad, hav, sol och underbart folk.

Efter ett nedslående samtal så kändes det bra. Riktigt bra. Vem behöver honom egentligen? Han verkar inte ens kämpa för att jag ska tro honom, han verkar ha bestämt sig för att jag har gett upp.
Ska sanningen fram så ja, jag har slutat kämpa - du är inte värd det i detta tillfälle. Du vet vart jag står och allt är upp till dig. Nu har du hört vad jag tycker och tänker nu måste du bestämma dig för att sjunga ut och få mig att lita på dig igen.

Men somsagt, nu ska jag bädda ner mig i sängen och fortsätta kika på filmen. Sedan blir det en sväng hem till mamma och slutligen stallet. Nu släpper jag alla tankar på dig, tar ett djupt andetag och går vidare - du får följa med om du vill .


it's just a game to you, right?!

FUCK alltså.. När jag ska lära mig att knipa mun och ignorera? Varför ska jag alltid nässla in mig mer i skiten? Jag har ingen annan att skylla än mig själv, varför måste jag tillåta mig själv att gå igenom det här?
Hur ska jag vet att dina ord är sanna, att det du säger stämmer? Ge mig en anledning till att inte tro på vad hon säger, varför skulle hennes ord vara mer falska än dina? Oavsett hur mycket skit du kastar på henne och oavsett hur mycket du berättar om henne så kan dessa ord likväl vara lika falska som allt annat du sagt.
Det kanske är lika bra att ge upp - det här upprör oss båda och är egentligen bara onödigt. Varför inte bara sluta här och nu, ta ett steg åt sidan och gå vidare? Strunta i alla tankar på vem som talar sanning.
Ingenting av det här är egentligen mitt fel, speciellt inte det som händer nu. Hur ska jag kunna stå till svars för information som jag fått reda på, hur kan det någonsin bli mitt fel att jag fått reda på det jag vet?
Att du blir arg över att jag snackat med henne är något jag inte förstår, varför skulle det vara mitt fel? Är du rädd för att jag ska få reda på ännu mer eller är du uppriktigt arg för att hon ljuger?

Det är så många frågor som far runt just nu. Varför kunde han bara inte låta mig vara, försvinna ur mitt liv?
Jag vill ha facit i handen nu så jag kan göra det rätta, få reda på vem som talar sanning.
Det är nästan så att jag kommit över det hela, i alla fall bryr jag mig inte lika mycket. Folk kan ändra sig.

Vi tar nya tag imorgon och hoppas på att det går att reda ut några fler saker. Jag vill inte att det ska sluta såhär.

Tack för folket som ställer upp och lyssnar trots att timmen är sen, ni vet vilka ni är och jag uppskattar det. ♥

one day, i'll grow up

Det är ganska skrämmande hur man kan ägna en hel dag åt att göra ingenting.
Allvarligt, vad har jag gjort idag?
Cyklade hem, sov några timmar på soffan, suttit vid datorn samt ätit lite mat. Mer då?
Gått på toa, hjälpt pappa med facebook och.. andas?

Läskigt att timmarna går förbi och man nöjer sig med att strirra in i en vägg.
Är det det här som kallas 'kasta bort sitt liv'?


you're my drug

Vad hände igår egentligen?
Förutom att Ida sprang en bit uppför teknikbacken, vi cyklade till statiol för att köpa... ingenting och sedan blandade likör med juice? Ehm ptja. Vi körde brottning och lyssnade på helkass musik. Kan man sammanfatta kvällen bättre?
Just ja, vi tog en nattmacka och blev rädda för blixten också. Jäklar vad det lös upp ibland. Lite kusligt sådär. Vid ett kilade vi till sängen och båda var lika trötta. Tror ni att vi somnade? Nej, vi snackade på tills klockan var över tre. Ganska mysigt faktiskt.
Vaknade sedan av att hennes jobb ringde. Vad bara att sätta sig på cykeln och trampa hem i spöregn. Min dag har nu bestått av te och mys. Ska fortsätta så resten av dagen också. Det känns bra. Göra absolut ingenting medan regnet öser ner utanför. Synd för Tarja som har stallet bara. Jag skulle gärna byta med dig, men jag har nog brytit foten tror jag.

Bjuder på en bild ifrån förra helgen.


i'll fight for you

Oh, jag kommer nog aldrig klara av det här med körkortet alltså. Fy tusan. Dyrt och jobbigt.
Men var och skrev in mig i alla fall. Kommer förmodligen att gå kursen redan nu i maj för att komma igång. Så jag får in allting och sedan plugga vidare hemma. Känns nästan som att det är bäst. Då har jag ju tid till att fundera, fråga och eventuellt ta ännu en kurs om det känns jobbigt.
Så vi får se vart det här slutar. Så länge som jag inte krockar tror jag nog att jag är nöjd.

Ikväll blir det stall och träning hoppas jag.
Imorgon far jag hem till Sabina och pluggar. Hoppas på bra tempo på kvällen bara. Den som lever får se. Annas blir det en lugn helg och vi taggar till yran istället.

oh sweet morning

Eller var det en bra morgon? Vilka nötter är det som helt random börjar borra klockan halv åtta på morgonen? Är man frisk i huvudet då? Knappast. Men så bor vi i Arboga också. Illa! Så min sköna sovmorgon gick ju fetbort. Gillas absolut inte. Men jag drog mig till nio med hjälp av en kudde över huvudet.
Sedan fick det bli en dusch och frukost innan musiken sattes igång och sådär. Älskar verkligen min nya väckarklocka. Kan ansluta iPoden till den och maxvolymen pallar jag inte ens testa. 35 pluppar räcker gått och väl för hela lägenheten. Sweet!

Ska kila till skolan hur som helst. Tessan sa att hon inte behövde gå på svenskan men ah, jag vågar inte chansa. Inte efter det onda brevet jag fick hem förra veckan. Så tar en tur till Köping i alla fall. Om inte annat blir jag kvar och pluggar en sväng med Sabina. En glass kanske?


newnewnew

Himla många uppdateringar idag men kan bli så ibland.

Tänkte först nämna att min pappa gick med i Facebook idag. Ganska roande att lyssna på hans samtal till Löa - båda lika ovana med sidan. Blir ganska roliga kommentarer!

Sen så berättade pappa att han beställt en ny mobil. Han får ju en mobil genom jobbet och han sa idag att han ville ha en ny. Sanningen är ju dock den att han inte vill ha den, utan kommer behålla sin som han köpt själv. Jobbet har bara ett visst urval av telefoner och tycligen är inte dessa tillräckligt vassa enligt honom - kan hålla med!
Så jag kommer få den han beställde idag. Allt är bättre än skräpet jag har idag som dessutom inte fungerar som den ska. Söker jag efter en kontakt på 'K' så hamnar jag på 'E' kontakterna alla gånger. Minneskortet har helt lagt av så kan inte ladda över bilder eller musik. Ganska jobbigt. Ett av veckans i-landsproblem!
Den nya telefonen är inte bra den heller men ändå. Fungerar ju. Tråkigt nog blev det samma färg som Ellen i klassen har. Men who cares?


internet is for porn

Haha, glömde nämna vad som hände imorse. Jag och Sabina skulle ordna ett arbete till Gunnels lektion vilket gick ut på att vi skulle fixa fram typ ett vikblad om varför man ska äta järn och sådär. Alla datorer var upptagna så vi fick välja en utav burkarna som är till för snabbsök - dvs, mitt i biblioteket.
Där står vi i godan ro och söker lite information, inte så mycket med det. Men sedan vet jag inte alls vart jag råkar trycka och en helt sjuk porrsida dyker upp. Förstår ni vilken panik jag fick eller?
Där står vi mitt i allt, bakom oss brukar vanligtvis massa folk passera, och har en porrsida uppe. Skönt nog var det ganska lungt i mitten där vi stod så jag hann få ner sidan innan någon, förhoppningsvis (!), såg vad det var för någonting. Sekunderna senare står vi båda och skrattar som små barn. Ganska roligt.
Nej, jag kollar inte på porr annars! ;)

morning after dark

Vissa låtar borde man bara inte lyssna på, speciellt inte såhär i efterhand. Men jag kan inte hjälpa det. Vissa låtar har jag faktiskt raderat, de låtar som betydde mer än andra. Oavsett så finns det många bra minnen som jag ändå inte vill kasta bort. Killen må vara en riktig skitstövel men attans så roligt vi hade alltså. Så ptja, vi minns alla bra saker med andra ord!?

Brandsäkerhet idag. Klassen kilade bort till brandstationen där vi fick lite information och sådär innan. Sedan så fick vi dela upp oss i två grupper för att prova på att släcka lite eld.
Jag misslyckades totalt. Så jäkla kass alltså. Var en docka som brann, så skulle vi lägga på en filt, klappa och kväva elden innan vi fick försiktigt skulle kika om elden var släckt. Brandmannen hävde på ganska bra med vätska så när jag drog bort min filt så flammade elden upp igen (DEN ENDA som misslyckades föresten..). När jag fortfarande inte fick elden att dö så fick brandmannen hjälpa mig.
Nästa moment var en fejkad brand, eller gasol som bubblade upp genom vatten som sedan brann. Vi skulle få prova att släcka med brandsläckare. Denna man satt och ändrade styrka på gasolen när man väl stod där med sprutaren så jag fick massor. Ganska elakt eftersom det tog en evighet för mig att få slut på den förbaskade branden.

Träffade på Cajsa och Julia på tåget med. Ganska länge sedan.

Är eventuellt ledig imorgon (eller om jag struntar i engelskan så är jag ledig!) eftersom resten av klassen kommer skriva nationella. Känns helt okej ändå. Så då blir det låååångledigt. Gillas otroligt bra.


många är bra lata - jag står för det

Ja, nu är det äntligen en förändring här inne. Stod "bygger om" på headerna ganska länge. Men nu orkade jag inte mer. Inte heller orkade jag bygga och dona själv inte. Nej, här har jag lånat hejvilt och skiter i vilket.
Nu är det fräscht och sådär, mer begär jag inte. Får se hur länge denna blir kvar.

you're a looser

Drog ner ljudet på väckarklockan imorse. Jag tänkte seriöst "Men hallå, orka att det låter - jag sover ju!", drar ner ljudet och somnar om. Det är ju snabbtänkt. Men var någon som ringde (och jag tänker inte dra några förhastade slutsatser!), dolt nummer, och väckte mig kvart i nio. Så jag hann med rätt tåg och sådär ändå. King!

Skönt att få tänka på annat idag. Tack alla som kastar skit på honom, det hjälper verkligen! (:
Annars så följde jag med Ida in till körskolan när vi var i Arboga igen. Gjorde mitt liv värdelöst ännu en gång. Seriöst, ALLTING går emot mig nu hela fukking tiden. Allvarligt, när ska jag börja få liiite flyt igen?
A L L A tider till körning är uppbokade. Förstår ni hur illa det är eller? Hur många lärare finns det där, fyra? Ingen har tid och Klemens har bara fullt upp med motorcykel så gaaaah. Blir galen.
Ida skulle boka nya tider.. Första tiden är i .... JUNI! Förstår ni hur jäkla galen jag blir eller? Det är fasikens inte okej. Så jag kan ju bara glömma körkort inom närmsta tiden alltså. Måste höra mig för om hur det ser ut i Köping med aaaah, hur kul är det att dryga dit bort i sommar?

Nej. Mitt humör är inte alls på topp nu. Jag lovar, finns det något som kan bli sämre nu så kommer det att hända, tro mig!
Ska i alla fall ut till kusarna och rasta Calle. Funderar på att träna lite själv samtidigt. Kanske blir en liten löprunda i skogen. Är ju ganska torrt ute i skogen nu så det ska nog gå prima. Antingen det eller så stannar jag till vid spåret innan jag åker hem. Blir nog bra. Drog ju i mig resten av pizzan som jag hade kvar sedan helgen. Proppmätt för en vecka nu tror jag.

Veckan blir lugn i alla fall. Ledig torsdag och fredag men inget planerat. Eller jo, ska iväg till Sabina och vi har bestämt oss för att plugga. Nu ska det vara nog med alla uppgifter som ligger och hänger. Orkar inte ha det så! Sedan så får vi se om det blir tempo i helgen eller inte. Känns nästan så eftersom man satsar på en vit helg nästa helg - sparar oss till Köpingsyran. Hej och hå. Då blir det drag ska ni se.

Nej, stall och träning var det. Ciao!

when your heart is wrong

Gårdagen blev inte alls som jag planerat. Ibland raserar hela ens värld av några små meningar.
Folk som man värderar högt sjunker likt stenar på sekunder. Aldrig trodde jag att det kunde vända så pass snabbt. Men jag överlever nog.

Mötte upp Ida när hon slutat jobbet, vi cyklade ut till min mamma för att hämta lite uppiggande dryck och sedan så var mitt nästa hem vårat stopp. Här spårade vi ganska bra. Slogs, skrattades och snackade skit i ren allmänhet. Så jäkla härligt.
Bara snacka ut precis hur man känner, tänker och tycker. Nu är jag back on track igen och redo för en fight. Aldrig att han ska få komma undan det här. Aldrig. Synd hans bff, att vi kan komma åt honom också. Blir liksom två i en smäll. Allt tack vare ett jäkla blogginlägg på LUNARSTORM. Förstår ni hur jäkla random det är eller? Ett blogginlägg som är skrivet för ett år sedan men avslöjade så jäkla mycket. Dom båda är ganska så röka, rätt rejält.
Ska bli så jäkla kul att se vad N kommer att svara, vad han kommer komma med för fjantiga ursäkter. Ska bli så grymt underbart att trycka allt in his face!
Nej, jag är inte alls sugen på att jävlas. Inte det minsta. He-he-he.

Annars så ska la Ida kila till jobbet snart så kvällen blir lugn. En dusch, lite peeling och så ska jag fortsätta att tycka synd om mig själv. Det var trots allt helt fel tillfälle för detta att komma ut - men det som inte dödar härdar.

.

Emilia Saxin är redo för att skjutas.
Orkar inte med det här.
Första gången jag lärt mig att lita på någon till den grad jag aldrig gjort förut så krossas jag totalt.
Att jag kunde vara så himla naiv och blåögd?
FY FAN för dig är allt jag har att säga. Du är inte värd mer än vatten!

geek

Med musik i öronen, solen i ryggen och bekymren långt borta så tog jag och Calle en promenix. Skapligt skönt måste jag säga. In i skogen och lunka, måste göras oftare märkte jag. Superhärligt och C verkade uppskatta arbetet för hand. På vägen hem så ökade vi tempot. Man sliter bara tag i manen med ena handen, ber C att öka och så ser man till att inte trassla in sig i hans ben. Går skapligt fort ska jag bara påpeka. Jobbigt om inte annat. C tycker det är ruskigt kul och det är svårt att få stopp på honom. Tur nog är han supersnäll.
Men ni med hästar som läser min blogg, prova! Gäller bara att inte ha en håröm kuse som inte bryr sig nämnvärt att man flaxar på som en kråka bredvid.

Senare så tog jag mig an russens hovar. Blev en rejäl putsning men det är ändå inte nog. Dom där skruttarna skulle behöva en rejäl omgång. Men man orkar inte. Blir ju trött i ryggen redan efter en hov. Bara att stå ut.
Dolly bråkade mer än någonsin. Hon måste ha rejält ont och vara stel nu. Tog enbart fram på henne, ville inte bråka mer än nödvändigt.

Nu blir det en dusch och sedan ska jag krypa ner under täcket och försvinna ett slag.

geek

Med musik i öronen, solen i ryggen och bekymren långt borta så tog jag och Calle en promenix. Skapligt skönt måste jag säga. In i skogen och lunka, måste göras oftare märkte jag. Superhärligt och C verkade uppskatta arbetet för hand. På vägen hem så ökade vi tempot. Man sliter bara tag i manen med ena handen, ber C att öka och så ser man till att inte trassla in sig i hans ben. Går skapligt fort ska jag bara påpeka. Jobbigt om inte annat. C tycker det är ruskigt kul och det är svårt att få stopp på honom. Tur nog är han supersnäll.
Men ni med hästar som läser min blogg, prova! Gäller bara att inte ha en håröm kuse som inte bryr sig nämnvärt att man flaxar på som en kråka bredvid.

Senare så tog jag mig an russens hovar. Blev en rejäl putsning men det är ändå inte nog. Dom där skruttarna skulle behöva en rejäl omgång. Men man orkar inte. Blir ju trött i ryggen redan efter en hov. Bara att stå ut.
Dolly bråkade mer än någonsin. Hon måste ha rejält ont och vara stel nu. Tog enbart fram på henne, ville inte bråka mer än nödvändigt.

Nu blir det en dusch och sedan ska jag krypa ner under täcket och försvinna ett slag.

you take me down

Kan det inte bara vända snart? Just nu finns det inte mycket som inte är kasst alltså. Jag är inte ens på partyhumör och då är det illa. Speciellt när det är tagg lite överallt i närheten. Vad är det som händer liksom?

Jag blev aldrig dissad igår. Fast på ett sätt hade det varit bättre. Ord jag inte ville höra, meningar som gör ont. Jag orkar inte. Du fångade mig mitt i det värsta och gjorde det hela sämre. Men vi klarar det, ellehur?! Jag hoppas det i alla fall.

Stannade kvar i sängen imorse. Inte fören halv elva orkade jag mig upp, då pappa kom in och sa att jag missat min tandläkartid. Så ovärt! Blev lite plugg i alla fall, matte och svenska. Ganska värdelöst.

Min babygirl Sabina gav inga roliga besked heller. Alltså shit. Kan det suga mer eller? Skolan kommer absolut inte vara rolig längre. Vem ska jag spåra med förutom Ella? Och sista året dessutom, studentveckan hallå? Herpes på det här alltså. Förstörde min dag något grymt!

Nu ska jag få mig ut till stallet, putsa ner russens hovar och rensa tankarna. Sedan hoppas jag på att Ida vill hålla mig sällskap, vi kan deppa tillsammans. Sedan tänker jag dö resten av helgen.

Just nu är allt helt jäkla värdelöst. Inget sommarjobb heller. *svordomar i massor*

. . .

Det var nog enbart tomma ord. Trots att det gör ont så är det nog dags att inse det. Försöka acceptera mina felsteg, ta nya andetag och gå vidare. Lite tråkigt bara.

Annars så fortsätter mina helkassa dagar. Finns liksom ingenting som piggar upp, får en att må bra. Visserligen finns det stunder som jag skrattar, men det känns så ytligt just nu. Jag orkar bara inte rycka upp mig.

Polisen var på besök i skolan idag igen - som vanligt med andra ord!
Har haft olika partier här i 'växthuset' och däribland SverigeDemokraterna. Ganska självklart blir det kritik emot deras åsikter. Speciellt när vi har så pass många invandrare osv gående på skolan. Men hallå, går vi på gymnasiet eller i lågstadiet? Jag trodde vi var så pass gamla att vi inser att välta bord och ge bort knytnävsslag inte löser speciellt mycket. Sedan tycker jag mig höra ordet 'yttrandefrihet' överallt och hur viktigt det nu är. Men ska inte a l l a få säga sin sak då? Jag tycker minsann att man ska få uttrycka sig oavsett vad man tycker. Vill man nu att alla från en annan ras ska dö (hårt draget!) så ska man få säga dit lika mycket som att någon ska få säga att denne inte tycker om glass.
Visserligen är det väl ganska onödigt att säga något dyligt högt men rätt ska vara rätt, för alla!

Nog om politik, som jag förövrigt skulle kunna spy på, så har vi kikat på styrkelyftning. Ganska coola grejer det där. Jag ska nog också bli biff.

Mötte Mathilda sen, bokade tid på UM . Spännande. Mycket folk i alla fall.
Nu väntar jag på att bli dissad, som alla andra dagar. Tummen ner för det här alltså!

I've got nothing to say to you

De senaste dagarna har varit helt värdelösa och mitt humör har verkligen pendlat rejält. Men så kan det vara ibland. Lite tråkigt att ha det så bara, tar rejält på krafterna.

Hur som helst. Tufft med skolan nu kan jag lugnt säga. Finns ingen tid över till någonting, det är bara att slå sig fram och hoppas på det bästa. Man hinner knappt med sig själv känns det som. Illa.
Gjorde Svenskan idag i alla fall, så nu är det borta. Underbar känsla att bli av med den. Nu är det bara boken som ska in och svenskan är klar.
I engelskan så ska jag se till att skriva om en bok samt göra bra ifrån mig på det sista stora arbetet om matkultur. Känns rätt okej, gäller att satsa nästa år igen, på B kursen i och med att jag inte kommer få högre än godkänt iår. Bara bita i det sura äpplet och se glad ut.

Blev västerås med Sabina efter skolan också. Slapp stressa hem i alla fall. Så vi drig en repa där eftersom vi blev så gryymt sugna på tahimat. Men det slutade med att vi var mer sugna på donkan än nudlar (att vi var snåla nämner jag inte!) och slutade där istället.
Fick med mig lite smått hem så är nöjd. Gratis med tåget för oss båda också - går tydligen att ta ut mååånga övergångar. Har åkt en resa och tre övergångar bara idag. Knasigt!

Är EM i styrkelyftning i köping föresten. I ullvihallen vilket innebär att det knallar runt stora biffar lite överallt. Inga man vill möta i en mörk gränd ska jag säga dig! Även sjukt små kvinnor är med och tävlar i upp emot två hundra kilo. Jag pallar knappt tjugo liksom. Grymt!

and now we are off

Ehm.. Vad hände inatt egentligen? Så jäkla spårat minst sagt!
Jag stack och mötte upp Ida vid tolv - halv ett inatt. Tokkallt ute! Vi väntade ett slag men sedan så dök både Niclas och Simon upp. Ingen av dom fattade hur man skulle åka. Egentligen, hur åker man vilse i Arboga? Hur som helst, vi drog en repa runt stan. Hittade på lite bus och hade det allmänt chill. Vid fyra snåret tippar jag på, så kilade vi in till mig i alla fall och dog lite. Jag blev varse om att jag inte kan koka kaffe och Niclas insåg att han är på tok för snabb med kaffekannan. Hälften av kaffet var rent sump! Så vi är ganska kassa allihopa.
Vid sex eller något sådant så baslöt pojkarna att det var dags att rulla hemåt. Tråkigt nog.
Ida gjorde sig redo för plugget och jag kröp ner under täcket för att sova en timma. Hade ju ändå sovmorgon. Blev nog inte bara en timma utan flera. Vaknade upp halv två vilket inte är speciellt bra! Men det är jag nog värd. Kanske.

Natten blev inte vad jag hoppades på, men helt klart lyckad ändå.

Du vet vad jag tycker, du är det upp till dig att bevisa att allt du sa verkligen är sant.
It's up to you babe!

just a perfect one

Sådär. Hemma nu at last. Så känns det. Vart har jag varit dom senaste dygnen liksom? Borta bra men hemma bäst i princip.
Anyway. Lagom sliten så blev det fix och mat innan jag och mor kilade ner till stationen. Väl i västerås blev jag upphämtad av älsk och hans störthärliga pappa. Vidare hem till hans mamma, N's mamma alltså, och deras garage. Där var N's bror Marcus och hans kompis Adde. Dessutom så var deras lillasyster där. Så blev nästan en släktträff direkt. Härligt.
Spenderade någon timma där, N fixade A's moped innan vi kilade iväg och käkade. Upp och mysa hos deras mamma någon timma. Skulle sedan vidare hem till Niclas för att spendera tiden där. M och A på en moppe medan jag och N tog den livsfarliga. Visserligen kom vi inte långt innan A's moped dog. Vända tillbaka till garaget och slösa massa tid där igen. Dock ganska roligt hade vi. Kan bero på att klockan tickat sig fram till ungefär ett.
Så vi kilade upp, kokade kaffe och drog oss i soffan. Jag som alltid fryser hade jacka, fötterna under N's rumpa och ett tjockt täcke över mig. Höll på att slocka otaliga gånger så N tvingade i mig kaffe. Klockren dryck!
Vid tre så slutade N's bästa kompis jobbet och vi kilade ut för att möta upp denna herre. Vidare hem till honom och hämta hans bil. Blev en nattrunda på donken innan vi gled runt en snabbis i stan för att slutligen hamna hos Niclas.
Renoveringarna i hans lägenhet är i full gång så ptja. Finns inte ens el där. Men N och S kirrade det snabbt genom att sno byggel utanför dörren. Så det går till liksom. Men haha.. Marcus och Adde fick slagga på soffan som var överfull i kläder (alla grejer står i vardagsrummet, till och med kylskåpet!) medan jag, Niclas och Simon delade på en 120 säng. Förstår ni hur trångt det var eller? Trångt, varmt men mysigt.
Med allt koffein i kroppen kunde ingen av oss sova dock, slog på en film och snackade en aning. Eller dom andra fick sköta snacket, jag var upptagen!
Så vid.. åtta stängdes tven av och det blev tyst ett par timmar. Inte fören halv elva - elva vaknade vi till liv. Eller vi och vi. Jag och N låg kvar i sängen bra länge, trötta som bävrar var vi allihopa!

Hem till Sabina på eftermiddagen, sov någon timma innan jag kilade hem. Så för att sammanfatta det hela; klockren helg!

i'm alive !

Var tydligen två dagar sedan jag uppdaterade här. Har massor av andra dumheter för mig nu för tiden. Hinner ingenting. Värdelöst!

Igår var det valborg. Ganska spårat kanske jag ska säga. Spårat men otroligt kul!

Började dagen med plugg, sedan hem och besikta min pärla som för övrigt fick blankt papper. Måste bara byta ena framskärmen till nästa år. Han sa att han skulle vilja sätta en två men att han var snäll denna gång. Tackar sa jag. Efter det så bar det av hem till Sabina. Vi fixade oss, taggade och dansade som två små gorillor.
Någon timma senare så kommer folket, blev lite kortspel och vem var det som fick alla klunkarna liksom? Jäklar alltså. Hur som helst. Vid nio någon gång så drog vi vidare hem till T, men där var det så jääääkla torrt att jag och Sabina kilade över till Therese.
Där träffade jag på massor av sköönt folk - slutade med att jag, Ida och Sabina stod inne i ett rum och dansade som om det inte fanns någon morgondag. Typ. Livat. Blev mass skitsnacka med Alexandra. En aning onödigt kanske men men. Shit happens. Bara tänka på tills nästa gång.
Vid ett eller sådär så drog vi hemåt. Sabina och Linus försvann upp till T igen men jag var så jäkla trött att jag snodde hennes nycklar och kilade hem till S, barfota. Eller ah, jag hade mina klackar, men fick så grymt ont i fötterna. Så jag drog av mig dom och gick i strumporna. Ganska kallt, blött och hårt. That's life.

Nu på morgonen så hjälpte jag Sabina en aning innan jag blev upphämtad av Ida och vi tog tåget hem. Har bara degat under täcket och pratat med N. Ska göra så lite som möjligt idag, måste vila upp mig ju. Ikväll blir det ju äventyr i Västerås. Spännande minst sagt. Kommer bli awesome.

Men nu blir det en dusch. Känner mig sjuukt ofräsch - inte okej!