and again, and again, and again.

Kräftskiva igår. Jisses!
Vid tre så for jag ut till mamma. Saxin den äldsta med familj var där. Blev mat och mys med barnen. Sedan for dom hem, ungefär i samma veva som när Maria, Nisse och Dixie dök upp.
Strax efter sex så kom öven pappa och mårten, då blev det kräftor. Det var supergott, eller? Smakade jag ens? Tack men.. nejtack.

Kvällen var riktigt okej. Skratt i massor och en himla massa ostbågar. Uh.
Kan bjuda på ett par bilder.

Ett par allvarliga ord här nu. Jag ska göra ett löfte som jag bara måste hålla!
Nu är det en vit månad som kommer. Det vill säga, ingen alkohol! Absolut ingenting!
Eller alltså, inte mycket alkohol. Inga festmängder vill säga. Men helst ingenting.
Första december blir jag utdragen av Fredrika när en dansk spelar i Örebro.
Sedan är det partykryssning i två dagar från och med den andra december. Sliten!


Söta mamma
och någon knas bredvid .


Mamma, Fernando och nyktra syster .


Stig Helmer , typ .


Kärlek på Fernando


louder than words

Ohmy!

Hur ska jag beskriva gårdagen? Totalt underbar! Bästa kvällen på riktigt länge.
Johlin kom över till mig runt fem, vi kilade ut till stallet och fixade kväll innan vi började gör iordning oss. Runt halv åtta så blev det att gå upp till stan, fixade lite småsaker och sådär innan det blev stationen. Töntigt nog var det där som vi började. Som små fjortisar med andra ord.
Tåg in, Strömpis direkt där det redan var rätt mycket folk trots att klockan inte var mer än strax efter nio. Så vi chillade, spanada läget och sådär innan dansgolvet fylldes. Och när det fylldes, så ska jag säga er att det blev fullt! Shit alltså, aldrig varit med om något liknande.
På övre dansgolvet kunde man liksom inte hålla kontroll över benen. Folk puttade, drog och dansade som turbantattare. Rätt som det var kunde man hamna på andra sidan dansgolvet. Men det var spännande.
Kvällen slutades runt tjugo över ett, när våra fötter gav upp, svetten rinnandes och vi var slutkörda.

Nu imorse så fick jag skjuts av pappa till stallet. Men innan det så for vi till Bilisten och köpte ostbågar och cola. Så jäkla sweet må jag säga. Sen utsläpp följt av ett par timmars sömn. Nu är jag fit for fight. Eller ja, efter en dusch rättare sagt.

Ikväll blir det kräftskiva hos mor. Ska se om jag kanske får med mina kära syskon ut en sväng också. Skulle kunna vara roligt. Men den som lever får se.


Saxin och Lidman
Fråga mig inte vart jag fick masken ifrån!


are you happy now

Jag är arg. Arg, ledsen, frustrerad och allmänt irriterad.
Jag hoppar snart av skolan.
Ska man aldrig bara få bli lämnad ifred?
Nej, till råga på allt som hänt, kasta på lite indraget studiebidrag.
Vad hände med läkarintyget, spelar det ingen roll längre?
Föbannade skitskola, trakassera någon annan. Nu räcker det!
Nej, oj, vad skrev jag nu? Hoppsan, fy på mig. Så får man inte skriva.
Det är ju förfärligt vad jag säger. Måste nog be om ursäkt.

Nu tänker jag dö en smula i sängen och stanna där.
Någon som vill byta liv?

Imorgon blir det Strömpis med bästa Fredrika och Johlin.
Ska bli något grymt skönt att få släppa livets bekymmer för ett slag.

FUCK!


baby are you down

Igår så kom mamma och hämtade upp mig i stallet. Vi for ut till min bror ute i Medåker - barnvakt.
Jag som är lite av en pyroman tyckte att vi skulle strunta i värmefläkten och istället elda. Sagt och gjort. Jag pysslade ett bra tag med att få liv i elden. Tillslut brann det rätt bra och när jag sedan skulle gå och kasta in ytterligare ett stycke ved så var jag riktigt jäkla smart. Greppar tag i handtaget varpå en rad fula ord lämnar min mun (barnen hade tur nog gått och lagt sig..) och med tårfyllda ögon rusar jag ut i köket och spolar kallt vatten. Har aldrig varit med om någon sådan ihärdig smärta som då. Jisses!
Hela kvällen och natten gick åt till att kyla, inte alls mycket sömn. Och ingen praktik. Jag har blåsar. Inte okej!

Så idag kilade jag med Mathilda och Amelia till BVC för en kontroll. Sedan så apoteket, Konsum och sedan satte jag mig på trafikskolan. Pluggade lite innan sista kursen drog igång.
Annars så ska jag poppa popcorn, tycka synd om mig själv och kika på tv.


-.-

Nu känns det tufft. Det är riktigt tufft måste jag erkänna.

Helgen har varit awesome, det har den verkligen. Ätit gott, myst och haft det allmänt chill.
Under lördagskvällen kom det lite folk (eller lite och lite.. ganska mycket) och volymen höjdes tillsammans med glasen. Var riktigt trevligt. Roligast var nog när alla gick och man äntligen fick sova. (Jag har ju haft så många timmars sömn natten innan när det snarkande odjuret aldrig lät mig sova. haha)

Men livet är bra komplicerat. Allt blir inte som man vill.
Vi får ta nya tag, se vart denna stig leder oss.
Det är tufft, men vi kommer klara det.

Nu ska jag rensa tankarna med engelskaplugg. Kvällen kan inte bli bättre. Dö.

dålig dag

Mamma verkar ha annat att tänka på än att passa upp på mig. Lite ledsen i ögat blir man allt. Nejmen allvarligt, det är aldrig kul att bli bortglömd, och speciellt inte utav föräldrar.
På ett sätt, för att kunna må lite bättre, så hoppas jag att hon hamnat i diket och därför gav mig en no show. Men jag vill inte vara så elak utan säger kort och gott att hon är den sämsta jag känner på att komma ihåg saker.

Jag sätter punkt där.

i know when it hurts

Usch.. Säger ingenting om idag. Fet tumme ner.

Men ser fram emot morgondagen. Eller kanske inte morgonen imorgon, men sen.
Klockan åtta är det riskettan. Åtta till tolv. Rätt drygt det kommer bli att sitta stilla, oavsett pauserna. Mamma sa att hon ville gå den kursen, jag erbjöd mig att byta med henne! Hon är gullig hon, ställer upp och skjutsar fast hon börjar kvart i åtta. Sötmamma!
Sedan vid tolv så tvingar jag upp Fredrika så hon får skjutsa hem mig. Kanske ska be henne ta en raggarsväng också. Den som lever får se.

Senare, när älsk slutat jobbet så åker jag över till honom. Han har fått första fetlönen så han lär paya allt för mig. Haha, eller jag kan ju hoppas i alla fall. Nej så snål är jag inte.
Blir mysa järnet, hela lägenheten för oss själva. Tydligen party på lördagen också. Shit. Jag får tagga ner allvarligt talat. Alkoholismen kommer närmre. Men one lifetime.
Nästa månad (ptja, det är ju kräftskiva nästa helg så jag kan ju inte hålla igen riktigt ännu) så ska jag försöka. Den som lever får som sagt se.
Kräftskiva ja.. Jag tyckte minsann att vi skulle äta kräftor (jag som också äter kräftor.. ehm..) så mamma nappade och ordnade fina inbjudningar. Kan kasta upp en bild senare.
Så pappa, syskon med familjer, älsk och några till ska trängas ihop ute på vår nya altan. Kommer att bli awesome!

Nej.. Nu ska jag avsluta min skål med glass och banan. Puss

let's do it again

Onsdag. Lillördag eller något sådant tydligen. Jag är trött!
Pappa gick upp efter mig idag, EFTER! Förstår ni hur tridigt jag går upp? Den mannen brukar stiga upp runt fem, kvart över fem i vanliga fall. Idag låg han till halv sex. Inte okej.
Han fick skjutsa mig till stationen, måttligt skönt. Sov. Underbart.

Praktik. Gjorde i princip samma sak som igår. Fast idag städade vi massor, vi låg riktigt bra till i tid så vi passade på att städa förråd och grejer. Dagen gick helt okej snabbt. Fick stoppa i mig något sött emellanåt för att kunna hålla mig vaken. Sjukt seg!

Träffade Cajsa, Gussi och Julia på stationen sedan. Mys på det!
Hem och byta om. Ut till stallet. Gick runt stallet med Calle vilket jag tror han tyckte var rätt skönt ändå. Sedan blev det massagde med Arnika vilket nästan fick honom att somna. Jag däremot fick nog smärre frätskador på luftvägarna! Så jäkla starkt, men så grymt bra.

Hem och krypa ner i soffan. Sov någon timma, närmre två timmar innan dom jäkla telefonförsäljarna ringer. Vi svarar aldrig och dom ger inte upp. Vet någon vilka som har 03 i riktnummer?
Så upp och äta korv med bröd. Nu bloggar jag med ger upp det snart för en dusch och fix.

Glömde nämna, jag och Fredrika åker över till Örebro och dricker saft och dansar klackarna av oss. Puss!

Bjuder på en skabbild. Trött, opepp tjej ifrån praktiken. Suddig.


that ain't right

Tisdag. Tidig morgon. Går frukost denna vecka. Inte roligt alls med tanke på tiderna. Ungefär kvart över sex går tåget till Västerås - smått död chey! Men bara kämpa på och göra det bästa av saken.
Så idag.. har som sagt pillat med frukosten och massor av annat. Inget spännande så sätt. Därför nöjer jag er med informationen om att jag skar mig idag. Ont. I fingret. Delade morötter i fyra stavar, moroten ville inte ligga still. Blod. Men jag mår bra. Överlevde i alla fall.

Sen så hann jag med tre tåget men hoppade av en sväng i Köping. Träffade Daniella, gick till skolan för att prata om projektarbetet. Känns som att det kan komma att lösa sig ändå. Den som lever får se. Sedan så hämta lite böcker och kila tillbaka till stationen sedan.

Hoppa rakt in på trafikskolan där det var teori. Drygare än någonsin. Kan jag få mitt kort snart?

Tarja ringde med. Calle halt - igen. Tydligen en riktig sträckning av innerlåret. Kusarna står inne nu. Gott för dom med tanke på allt regn. Får se om jag tar en kort promenad med lite massage efteråt. att röra på musklerna efter en sträckning är ju bra, och massage efteåt rekomenderas så varför inte. Annars så låter jag honom bara stå och tar en massage ändå.  Hum.. tåls att tänka på. Om inte annat får jag se imorgon när jag ser hur han rör sig och sådär.

Annars fick jag ett sms av Fredrika som frågade om jag skulle med ut på Strömpis imorgon. Varför hon frågade vet jag inte, uppenbarligen hade jag inget val ändå. Blir nog nyktert ändå. Har ju ändå praktiken och den börjar ju astidigt. Skjutsen hem skulle gå vid två så lär inte bli mycket sömn.
Men vila kan man göra i graven! PUSS!

just turn the lights off

Blir en liten bildbomd idag. Fast bara en liten så håll tillgodo.

Men först måste jag bara berätta hur otroligt händig jag var igår. For ut till stallet när jag tillslut masat mig upp ur sängen. Började med att få bort allt silage som Totte vänligt nog kastat ut på volten. Sedan så fick jag konka bort en del träd som dom också vänligt nog lagt ivägen på volten. Men behövdes inte så himla mycket för att ordna en gång åt hästarna i alla fall. Sedan så fixade jag staketet som dom vänligt nog haft sönder också. Haha, elaka pojkar!
Men så tillslut fick kusarna stå och mumsa gräs över natten. I stallet så drog jag fram sågen. Fixade så att en hylla blev.. kortare. Eller lägre kanske det heter, eftersom jag sågade bort benen. Inget blod.
Sopade och städade sadelkammaren också. Vet inte hur många åttabeningar som hamnade under min fot. Rätt åt dom.
Resten av dagen spenderades i sängen framför datorn och flera filmer. Myys!


Syns det vem som är osmart?
Shalinka ser älgen med lätthet,
Calle blev rädd för katten två sek senare..


Fattar ni hur nära jag var eller? OMG!


Nightglow


Halsduksmys


Konservtumme med Godbybandage


put your hands up in the air

Idag. Jag vill inte ha idag. Kan man inte få hoppa över alla 'dagen-efter' dagarna? Vore lugnast för huvudet om det skulle kunna gå att genomföra.
Så vad hände igår?

Tränade med Calle. Köra mycket bommar, svängar och avstamp. Gick himla bra. Omhoppningshäst! Sedan när jag var färdig där så begav jag mig hem och packade lite saker innan mamma och Kent hämtade upp mig. Handlade lite, mötte upp Ellenor och for sedan hem för att äta.
Fixade mig och chillade till Fredrika slutligen anslöt sig. Då började pyramiden och läsken dracks med hög fart. Vid halv nio for vi till stationen där vi satte oss på ett tåg till Örebro.

Började på Frimis, inget drag och ingen Bingo med kamera syntes till så vi tröttnade ganska snabbt och kilade vidare till Strömpis. Där var det folk... överallt!
Minglade, dansade, drack och stod i kö till toan. Det är ungefär så det går till. Bästa var ju på dansgolvet, jag höll i en glasflaska och när en söt liten pojke ville dansa så råkade jag slå till honom över näsan med just glasflaskan. Han försvann ganska fort. Rätt åt honom!

Med tre dansgolv så tappar man bort varandra. Jag tror jag var mer för mig själv (och annat trevligt random folk) än jag var med E och F. Tråkigt bara att vissa ballar ur och har fel humör. Det förstör bara kvällen för många. Klarar man inte av att lägga skiten åt sidan och bara ha roligt med alla för en kväll så borde man inte gå ut! Att slåss på fyllan är det sämsta man kan göra, det är så himla onödigt. Ta det nyktert när man kan prata som vanliga människor istället.
Och även om man nu hatar varandra så behöver man inte slåss, är man ute så kolla åt ett annat håll istället för att rycka löshår och använda handflatan. Nej, dålig stil!

Men förutom den incidenten så var det en mycket lyckad kväll. Träffade på folk man inte sett på år och det är alltid roligt. Just det ja, skånska är ganska svårt att förstå sig på. Var en kille som malde på och han fattade aldrig vinken att jag ville att han skulle vara tyst. Tillslut så fick hans kompis be honom att hålla käften. Det var ganska roligt. Eller inte, men jag skrattade ändå.

Nej, det här blev ett fjortisinlägg. Förlåt!


stay close to me

Okej, lite fattigare än inlägget innan. Usch. Inte okej. Men som älsk sa, ibland får man lov att storhandla. Det tycker inte min pappa.
Hur som helst. Kilade bort till Västerås Fria Gymnasium för att vänta på Ellenor och Julia. När dom var klara så kilade vi en sväng på stan. Blev en hel del faktiskt.
En klänning inför helgen. Svart med paljetter över bröstet. Mamma ska bara ta bort mudden nertill för jag vill att den ska hänga rakt ner och inte sitta likt en ballongkjol.
Sedan så blev det ett linne, ett par svarta byxor, lösnaglar och lite annat smått sådär. Megaokej!

Nu är jag trött. Väntar på att mamma ska komma förbi och hämta upp mig så hon kan sy på klänningen. Sedan sover jag där. Skola imorgon, sedan stall och sedan partyyy. Tumme upp.

off to the city

Nu kilar jag över till Västerås igen, trots ledighet, och möter upp Ellenor.
Vi ska kika på schnygga kläder. Förhoppningsvis hittar jag på något trevligt till helgen.
Annars så dödade jag mitt vänstra öga igår. När jag tog bort sminket (mjo, jag har mina linser i jämt. Sovande som vaket tillstånd) så lyckades jag få under en ögonfrans. Alltså under linsen. Precis vid ögat. Det gjorde ont. Ögat grät rätt ordentligt. Konstigt nog dök det upp tre fransar när jag fått ur linsen, tillslut. det var inte okej.
Så nu är jag halvblind.

Nej.. Oversizetröjan och jag kilar till stationen nu. Puss


try the happy way

Kvällspraktik idag med. Sådär lagom seg just nu, när klockan tickat sig till sju minuter över ett. Jag borde sova.
Hände inte så mycket speciellt idag. Var en kille som vågade smaka på pajen efter att jag övertygande sa att den var god "Okejdå.. Bara för att du ser så snäll ut". Grejen var mest att jag aldrig i hela mitt liv skulle äta den pajen. En paj full utav Brieost är liksom inte min grej helt enkelt.

Annars så mötte jag upp Ellenor utanför hennes skola. Hon slutade precis när jag kom till Västerås. Vi kikade lite i affärer. Fick med mig en mysig halsduk hem. Glömde ju min hemma hos ett par tjejkompisar till älsk förut och den lär jag nog inte få se igen. Men nu har jag en ny, mysigare.
Dock fanns det inte så himla mycket tid då jag började efter fyrtiofem minuter. Så jag ska in och möta upp henne imorgon igen för en mer redig titt. Är ju somsagt ledig imorgon. Niiice!

Så imorgon tänkte jag först kila förbi Mathilda och gosa med hennes nya flicka som föresten ska heta Amelia. Har sett bilder på henne och attans så söt hon är. Jag tror jag snor henne.
Sedan blir det västerås och leta lite kläder för helgen.

Fredagen så åker jag och Fredrika (vi blir nog fler..) till Örebro och känner pulsen på nattlivet. Sedan på lördagen går jag nog med Ellenor och några till ut i Arboga. Men får se hur det blir med sistnämnda.
Ska hinna pyssla i stallet med.

Nej, sova nu!

totally awesome

Alltså okej.. Trött chey!
Kvart i tolv kom jag hem men en frusen fiskpinne till hjärna. Ni förstår inte hur sjukt svinkallt det var ute att cykla vid den tiden. Tusan babianrumpa på det alltså. Jag tyckte ändå att jag hade tillräckligt med kläder då jag hade en tjocktröja under min fodrade gamla stalljacka. Men nejdå. Rumpan frös jag av mig i vilket fall som helst. Blir min goa fjällräven imorgon!

Annars vad har jag pysslat med? Kikade lite på stan innan jag började, hittade ingenting. Praktiken var i stort sett som alla andra kvällspraktiker jag haft, bara att denna var grymt mycket lättsammare! Vi tog då hand om hela kvällsbuffén, disken och påfyllning.
Runt nittio gäster, fanns ändå stunder vi bara stod och glodde på varandra eller sa knasiga saker så vi skrattade. Hon jag jobbade med var i samma ålder som mig, så vi pratade om studentkryssningar osv. Awesome!
Utan kock så var det vi som rockade i köket. Jag klarade mig faktiskt helt okej efter ett tag. När man fått ett hum om vart allting finns och fungerar så kunde jag ha hand om buffébordet all by my self osv.
Inte så spännande. Gratis Dummle får vi i alla fall. Gott. Hotellmat äter vi med. Ännu godare.
Grejen här är att dom endast har en varmrätt och ett mindre utbud av sallad osv, men allt känns så himla mycket fräschare när det är mindre och sådär. Känns som om man lägger ner lite mer tid på att få det bra än att kasta ihop flera halvbra rätter. När sedan buffén ingår i priset så är det oslagbart.

Nog om det. Nu ska jag slå på en film och mysa ner mig i sängen. Börjar samma tid imorgon. Ska försöka hitta en halsduk och vantar imorgon tänkte jag. Måste bränna pengar!!
Puss

why lose the whole world

Jag mår lite illa faktiskt. Det beror inte på den smaklösa köttförsåsen jag lagade tidigare. Nej något värre. Pappa nämnde den där killen igår, han som hängde sig. Nyfiken som jag är så klickar jag mig såklart in på flashback för att läsa alla elaka kommentarer till killen. Jag skulle nog aldrig ha gjort det. Folk hade publicerat bilder ifrån hans film.
Det är en sak att ta livet av sig, folk fegar ur och gör det hela tiden - dom mår i de flesta fall riktigt dåligt. Men just denna killen mådde inte dåligt, som han påstod i alla fall. Men när man fixar så att hela världen i princip kan se när man dör, så tror jag att det handlar om någonting helt annat.
Jag tänker inte gräva djupare i det här, jag orkar inte och tror inte att folk bryr sig om vad jag tycker ändå. Så låter det vara. Jag tycker det är tråkigt dock, att folk ens har modet att kunna ta sitt egna liv - oavsett livskvalitét.

Annars, förutom illamåendet som håller i sig så har jag en gnutta tråkigt. Skulle egentligen vara ledig idag, studiedag. Men det fick jag reda på i fredags, och att då ringa hotellet på måndagen och säga att jag ska vara ledig nästkommande dag kändes inte lockande. Så jag åker in ikväll och jobbar på, sedan tar jag min lediga dag på torsdag eller sådär. Blir nog bra.
Så om två timmar ska jag kila ner till stationen. Känns lite smådrygt att jag måste vara över en timma i Vås för att invänta på att jag börjar. Kanske ska kika i affärer? Hum.. kanske jag ska.

Nej, kila vidare nu.

Ella, you know i love you. Tuffa tider har vi gått igenom, du klarar den här också.
Säg någon som får lov att trampa på dina tår utan att få ta konsekvenserna.
Du är den knäppaste jag känner! ♥

when we all are gone

Okej. Måndag idag. Klockan är sådär halv tre just precis nu och jag sitter i ett par fula vita mjukisbyxor och en grå gammal sliten tshirt som det står 'Insikten' på. Det är ju en glassig tröja. Men i min familj så är det ett välanvänt ord, just so you know.
Så varför sitter jag här som en jäkla slufs utan hyfs? Jo igår fick jag ett sms om att Hoffas lektioner är inställda dvs två utav tre lektioner. Så jag skulle alltså röra på min tjocka rumpa för att åka in och ha typ en timmes samhäll? Nej, det låter inte som Emilia inte. Så jag tog en ganska för lång sovmorgon (ehm, ja .. lektionen börjar fem i tolv så you do the math!).
Dagen till ära så har jag hyrt en film genom boxern också. Haha, ni skulle bara veta hur svårt det är att skriva ut vilken film det var. Det är nästan så att jag borde brännas på bål för det här. Det är verkligen inte okej. The Bratz movie. Ja, ni vet dom översminkade små storhuvade dockorna som alla hade för ett par år sedan. Precis. Det finns en film om dom. Jomen visst.. Visserligen var det riktiga människor så det var inget tecknat. Men ändå. Förstår ni vad jag gjort?
Nästan så jag ska hem, plocka fram mina egna för att slå mig ner på golvet och leka lite - precis som förr i tiden. Awesome! Nej.. nu spårar jag nog ur. Ska nog plocka fram samhällsboken och nöta in parlamentet för att rensa huvudet lite.

Annars så har jag sovmorgon imorgon med. Går kväll på hotellet vilket innebär att jag börjar kvart i fem. Hur lovely är inte det på en skala? Visserligen passar det inte alls med ett bra tåg menmen. Ska se om jag inte kan ändra lite på tiderna så det passar bättre.

Nu ska jag plåstra om Humle som bitit bort sitt bandage igen. Ciao!

roll over an see

Igår.. ptja.. Jag fick en nära döden upplevelse i stallet må jag säga. Skulle öppna den förbaskade kattmatsburken. Tror ni att jag fick upp den eller? Nej, satt fast på ett ställe, och jag tar med min tumme och trycker massor. Mitt skinn var tydligen inte lika envist som den sylvassa lockkanten. Jisses vad jag blödde. Såret blev ganska djupt och blodet rann. Gjorde ett av mina berömda Godbybandage (som det kommer bild på när jag fått fram sladden ur väskan!), fast det blödde jag igenom på två sek. Inte okej!

Calle var svullen på båda bak, även lymfknölarna bakom ganscherna var svullna. Det sistnämnda vet jag kommer ifrån att jag kastade in silage till dem igår. Var mer värden i dessa strån än jag räknade med. Var ändå ingen stor mängd jag kastade in. Men det räckte tydligen.
Svullna ben dock. Ifrån hasen och ner längs innersenorna hela vägen ner var han svullen och varm. Ingen feber, eller något annat knas på allmäntillståndet så. Gick inte ner efter träning heller.
Idag var läget oförändrat, förutom lymferna som var borta. Longerade lite för att se om benen blev bättre. Men C hoppade och skuttade likt en gnu så ont har han i alla fall inte. Ska vänta helgen ut. Sedan får vi se om vi låter honom stå inne en natt och kika på benen efter det. Kan ju vara överansträngt bara..

Nog om det.
Jag körde bil idag. Gick inte alls bra. Ena gången hade jag koppling och waay för mycket gas. Jag hoppade fram och växellådan började gråta. Mamma skrattade. Jag höll på att backa in i ett träd och mamma skrek. Jag fick ett motorstopp och hua.. Jag vill inte ens tänka på det. Inte bra.
Dock backade jag hem sista vändan och då gick det kalas. Ibland är jag bäst!

Snart kommer älsk. Blir lite alk tillsammans med mamma i soffan. Går det något bra på tv?

you are my night sky

Sista dagen på städ. Idag med en ny söt tjej. Alla är så himla söta där borta. Klockrena. "Oh, de luktar hambuuuurgare" Ganska värdelöst när man bara skriver det sådär. Men i stunden så var det klockrent. Urkul. Eller något sånt.

Hann med tre tåget tillsammans med Anna. Fick gå hem eftersom jag fick skjuts av pappa imorse då det spöregnade ute.
Nu sitter jag här. Inser att jag har absolut ingenting att blogga om och borde egentligen bege mig ut till stallet. Ska bara finna lite energi först.

Sådär. Hejdå!

written in the stars

Frusen tjej! Nu börjar det ju bli kallt här hemma, temperaturen ligger nog bara på 22 grader. Hemskt! Måste byta till ett tjockt täcke snarast tror jag allt.

Annars så har jag städat idag igen. Gick kalasbra förutom att det är så mycket böja rygg och gående att man blir helt paj i både rygg och fötter. Så ah älsk, du vet vad du har för uppgift på fredag - fotmassage! Haha. Det är det enda dom duger till, uppassning.
Imorgon blir sista dagen på städ, sedan går jag över till kök i tre veckor. Ska bli spännande det med. Absolut inte lika roligt som själva receptiondelen men i och med att man arbetar så pass över gränserna så är man så illa tvungen. Men skönt också på något vis, man lär känna hotellet från grunden om man börjar ute istället för repan direkt. Okej, det där lät töntigt.
Något annat som är skönt är att det inte finns någon lunch för gästerna, all personal är i princip ledig samma tid och vi alla sitter och förtär mat tillsammans vilket skapar en bra sammanhållning och en helt annan stämning tycker jag nog allt.

Idag red jag faktiskt. Har sagt att jag bara ska göra saker som faller mig in i stallet. Känner jag mig omotiverad ska jag bara åka ut och kika till djuren. Inte pressa fram någonting för känner jag mig själv så kommer det sluta i katastrof. Jag vill ha tillbaka den glöden jag hade för något år sedan. Men det kommer förhoppningsvis tillbaka, men lite paus ifrån hästarna och inga 'måste rida' så tror jag nog att det vänder.

Men nu ska jag, klockan halv tio, kila till sängen och däcka likt en padda. Godnatt kärt folk. Puss

enough for now

Det blev en tidig morgon idag. Fytusan. Tjugo över sju gick tåget imorse. Ingen sovmorgon här inte.

Praktik på hotel Etage i Västerås. Helt okej. Nästan mer än okej. Kalasfint! Har städ nu dom här tre första dagarna. Går faktiskt snabbt att städa, dagen alltså. Tycker timmarna bara rusar iväg. Sådant gillas ju starkt. Frukosten ska man ju inte tala om heller. Här fick vi ta direkt ifrån buffén. Massa gott att välja emellan. Helt amazing. Fast scheeles äggröra slår denna i alla fall. Men i västerås fanns det prinskorv! Haha.
Det finns ingen lunch för gästerna på hotellet, eller allmänheten i fråga också, utan kocken lagar mat enbart till personalen. Hur chill och fräsht är inte det? Stor tumme upp alltså - supergott!

Mötte upp Jossan på stationen, satte oss på Wayne´s och mös lite innan vi for hem. Blev stallet för min del. Tant T är sjuk och vill hon slippa stallet så är hon s j u k ! Söttant. Dock hade jag noll energi kvar i kroppen så blev bara en kik och en klapp innan jag for hem igen.
Har inte gjort ett jota nu på kvällen. Och nu, kvart i tio så ska jag krypa ner i sängen. Mys på det.

Känns lite kasst att sova själv bara. Man börjar ju bli van att ha en täckestjuv bredvid sig. Inte okej.

some for the better, some for the worst

Finns inte så himla mycket att förtälja om dagen. Började med att få tillbaka mina nycklar utav Kent som var söt och körde hit dom.
Pussade lite på Humle som satt bak i bilen. Dom skulle till veterinären och ta ur hans dränering. Tydligen hade han skadat sig under jaktpasset i lördags och skurit sönder hela trampdynan på ena baktassen. Så dom hade varit inne och sytt. Men i och med att det var så himla mycket skräp i såret så fick dom sätta dränering. Stackars pojken min.

Annars så var det idrott första timman. Ellen och Jenny pumpade musten ur oss alla. Men det var faktiskt kul. Man blev rikigt trött må jag säga. Synd bara att man inte pressar sig mera under idrottstimmarna, skulle nog bli roligare då. Om inte annat så skulle det kännas bättre efteråt.
Men jag ska komma igång med träningen nu oavsett. Måste se till att komma upp på hästryggen mer ordentligt. Har än så länge bara varit fattiga och slappa uteritter. Måste bli ändring.

Sedan så samhäll och sist svenska. Inte så spännande.
Såg till att kolla upp och 'boka' in mina prov jag missat också. Samhäll blir på fredag och matte på måndag. Näsan i böcker nu med andra ord. Uh.

En annan bra sak är att älsk fick jobb idag. Hur awesome som helst. Visserligen blir han en av Scaniatöntarna men jobb som jobb liksom. Så länge han skämmer bort mig så är jag nöjd. Haha ;)
Nejmen ah.. Glad för din skull bby!

Fick lite nytt idag. Bland annat dessa underbara pyjamasbyxor ♥


"allt som har alkohol i sig ska drickas"

Vad har hänt? Inte speciellt mycket faktiskt. Inget som är speciellt roligt.. Men jag skriver i alla fall. Bara för att. Så folk hänger med i vad jag gör för bus liksom.

Mamma kom och vi pratade med rektorn i fredags. No comments. Verkligen no comments. Usch.
Sedan for jag och mamma för att inhadla lite nya trasor. Eller jag uppdaterade lite underkläder. Jag har ju fått för vana att göra alla mina vita till gula. Så känns bra att få lite nytt. Sved i plånboken dock.
Sedan vidare till Södertälje och möta älsk. På kvällen blev det att kila över till Kenneth och Tony där lite folk var. När dom drog vidare till krogen så kilade vi hem igen. Inte så mycket gjort det kvällen.

Lördagen var chill. Kikade på Toy Story 3 och bara degade hela dagen. Kuddkrig. Jag missade honom och dödade hans lampa istället. Inte okej. Men vi har ju skillsen så den kom upp igen. Sedan så slogs vi vidare. Alltid kul att komma tillbaka till dagisåldern och ha kuddkrig. Grejen är ju att jag vinner jämt.
Senare så mötte vi upp K och T som hade sin lillasyster med sig. Vi kilade upp till grannen och chillade där. Blev lite dricka och så. Många nya smaker må jag säga.
Campari. Alla sa samma sak efter en liten smakklunk "Ohfyfan!" och rynkade på näsan. Tony däremot tog resten av flaskan och svepte innehållet. "Rubriken"
Wodnoff ice eller något i den stilen. Tysklands kopia på Smirnoff Ice bara det att denna är ungefär 2% starkare och kommer i en liters petflaskor. Sedan så något som smakade som turkisk peppar, en annan smakade precis som flytande Fisherman's Friend. Skulle vara perfekt när man är förkyld!
Sedan så busade vi till det, jag, älsk, Kenneth och Sebastian (som dessutom fick tusen kronor i böter. Det han inte förstod var att han stod på handikapp). Vad vi pysslade med låter jag vara osagt. Ganska onödigt livsfarligt alltså. Uh!

Södagen har bestått utav film och chips. Underbar.
Tack älsk för helgen! <3

Nu ska jag sova!