we are all free

Det bästa med att vara ledig är att man kan stanna uppe länge och sova länge - utan att någon petar på en! Visserligen blev jag väckt av en massivt odjur som antingen 1) Slickade mig i ansiktet 2) Sprang runt som ett damp i vardagsrummet 3) Hoppade upp i sängen och lägger sig med en duns rakt över mig. Det blir varmt, trångt och otroligt bökigt att vända sig.

Alarmet ringde vid tolv i alla fall. Jag kilade upp en vända, kastade ut odjuret på baksidan men tog in honom lika snabbt igen, gäspade och gick till sängen igen. Klockan ett ringde det nästa gång och då var jag så illa tvungen att gå upp.
Tog med odjuret på en promenad vilket var ganska skönt. Mor min har all aggro emot djuret och har avsagt sig ansvaret över hans utgång då han är helt galen - tydligen. Bitit en Schäfer hade han tydligen gjort en gång. Så jag vet inte om jag utstrålar en hemsk aura eller om hundkräket bara inte vill jävlas med mig. Han har sina ryck emellanåt men mestadels lunkar han på där bredvid mig.

Hur som.. tog min kära cykel och trampade hem. Dåligt beslut. Motvid. Säkert 7000 m/s. Jag stod nästan stilla på ett och samma ställe och trampade. Svettig chey. Haha.
Så nu är det en dusch och sedan ska jag packa för snart bär det av till Örebro. Blir lite käk och dricka i mr X's lägenhet. Awesome.

Jag dricker saft ikväll. Att se min onykter kommer inte på fråga - jag är nykterist. Hehe. Pussen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback