whoopwhoop

Nu var det någon dag sedan jag uppdaterade och jag lovar att jag överlevt julen, även om den inte blev som jag tänkt. Men när det kommer till min familj, blir någonting någonsin som planerat? Haha.

Julafton började med att jag hämtade upp tant T och hennes rödtott A för att jula i stallet. Alla andra dissade - hur moget? Det som åt mest pepparkakor var nog Kalle. Detta måste vara hans favorittid på året för han blir matad med massa pepparkakor och får dricka massa julmust. Hur många (normala) hästar är galen i julmust? Jag ska slänga upp en video lite senare där ni får se honom. Efter ett par obehagliga paket så fixade vi stallet och for hemåt.

Pappa och jag hämtade upp Mårten efter någon timma och vi hälsade på farmor. Himla mysigt faktiskt.
Efter detta blev det hem och äta julmat samt öppna de få paket vi hade här hemma. Bror fick en teve som vi skulle försöka få in i min bil. Jävla skitlås att frysa! Tog oss en kvart att elda upp alla låsen och tillslut få in teven.

Jag for hem till mamma på kvällen. Inget spännande alls. Vi kikade på film innan jag totaldäckade i sängen halv ett.

På söndagen, igår, kom syster, Dixie, Jocke och deras två hundar över. Då minsann blir det liv i stugan!
Vi åt julmat och öppnade paket. Och eftersom mina söta syskon är så himla duktiga på att planera så hade dom Maria och Mathias själva planerat att vi skulle vara hemma hos mamma. När Mathias äger ett stort jävla hus så föredrar dom ändå att vara hos mamma. Så hej och hå, två personer till och deras två döttrar i våran trånga lägenhet. Jag var dessutom stressad och otroligt irriterad så nja, det har varit bättre julaftnar!
Jag väljer inte heller att kommentera Mathias otroligt löjliga uppförande heller. Märks att han inte har någon respekt för mig eller har något innanför pannbenet.
Mårten dök heller inte upp på kvällen, i alla fall inte innan jag hade hunnit åka.

Jag tog dock bilen efter mina paket och åkte hem till Julia med Anna. När vi väl kommer dit så säger dom att vi ska bli upphämtade av Gussi direkt. Mina vänner är också bra på att planera! Hade jag vetet det så hade jag cyklat till Gussi för hon bor max fem minuter ifrån mig!
Hur som, vi for hem till Gussi för lite förpärla. Spelade spel, drack en himla massa vätska och hade det mysipysi.
Iväg till krogen. Hände inte speciellt mycket faktiskt. Halv tre tror jag klockan var så gick Anna, Ellenor och jag för att trängas på Fellini. Jäklar, jag tror halva Arboga stod där inne!
Det var bland det trängsta jag varit med om och när man stod längst fram så pressades man emot disken vilket fick innanmätet att byta plats - ungefär! Men schebab fick vi!
Anna och jag gick hem. Blåste storm. Vissa gånger så kunde vi inte gå för att vinden var så stark. Helt galet.

End of story typ. Bilder är till för amatörer.

Förbannade julsånger!

Jag o r k a r inte ha radion på. Vilken kanal, vilken tid som helst så är det glada, pigga och förfärligt jobbiga julsånger som berättar hur uuuuunderbar julen är. Har jag inte märkt?
Jag är ett sådant barn som borde ha haft släkt som firar en "vit jul" och jag har väl aldrig egentligen tyckt om julen (och speciellt inte julekvällen) vilket jag idag inte heller gör. Julen är för mig ett påhitt för att slösa riktigt dyra pengar på människor man egentligen inte vill lägga pengar på. Julen är en tid vi har tagit till oss för att det är okej att dricka alkohol, eller vi har gjort det okej. Alkohol i massor.

Jag är på ett sätt tacksam för att vi inte samlas hela familjen som vi brukar på julafton. Syster firar julafton hos Dixies farmor, Mårten är med mig och pappa mest hela dagen och det blir bara han och jag som åker hem till mamma på kvällen. Kanske, kanske kan jag få en jul utan svordommar, handgemäng och tårar. Det återstår att se.
Dessutom tror jag att denna jul är lite extra nedåt just för att jag inte riktigt vill träffa min andra bror. Jag tänker absolut inte åka ut till honom som vi brukar och kommer han över till mamma så tänker jag vara så barnslig att jag låser in mig på rummet. Detta är egentligen att svartmåla honom, men är man så förbannat korkad att ett sms med ordet 'Sorry' löser allt det han utsatt mig för så har man inte mycket innanför pannbenet. Uh!

En annan del av mitt superkassa humör är att jag är sjuk. Igårkväll började halsen att ömma, bli röd och svullna. Kikade i spegeln och visst fanns de vita inslagen med där nere i halsen. Kuljul tänkte jag och gick för att sova. Vaknar upp med ännu ondare hals, slemmig och svårt att svälja. Men jag har inte kännt mig det minsta sjuk. Inget i allmäntillståndet alls.
Lite trött bara så jag gick för att vila nu under dagen. Vem tror ni vaknar upp med feberfrossa och huvudvärk? Hehe. Förbaskat också! Varför just nu?
Fick bege mig ut till stallet och kasta in hästarna nyss - genomsvett! Bara att skriva detta inlägg har gjort mig helt färdig. Blir sängen en sväng innan det är bingolotto.

Calle under förra årets julmobbning .

B som i bakfull ..

Såja, vad hände igår nu då? Hur slutar det när tre övertaggade flickor samlas med starka alkoholhaltiga drycker?
I vårat fall slutade det i två förstörda vinglas och jäkligt många skratt tillsammans med mycket djupa och seriösa konversationer om bland annat invandrarpolitik och Gud. Jag har ärvt det ifrån min mamma!

Ett annat trevligt inslag var när Jossan, Bean och Angelica plingade på dörren helt random och sjöng studentsången för Jennifer. Mina vänner som läser detta, VARFÖR GJORDE NI INTE SÅ FÖR MIG? Det är bara Jennifers vänner som är snälla. Haha!

Spelade spel och bäljade i oss alkohol. (I mitt fall var det alkoholfri saft.. Jag är ju inte i systemetåldern, jag är en fin flicka. Eller?) Klockan fyra så utbrister Kim "Vafan, klockan är fyra!" och vi bestämde oss för att ge upp.

Jag borde ha doppar under skorna på vintern. Jag behövde knappt lämna söta Idas bil innan jag halkade och låg skrattandes på marken. Själv. Klockan fyra natten till en torsdag. Kalasfull. Den som såg mig måste ha undrat vad jag hade innanför skallbenet. Höhö.


Fina Kim


Min vän


Fyra av mina fina vänner.
De tre aporna och Jennifer


Obligatoriska fylleminen


ehm.. ja!


vi är jättegulliga .. egentligen!


when we stand together

Har precis avnjutit en supergod vitlöksmarinerad kycklingfilé med klyftisar och älskade bea. Vardagslyx!
Färdigmarinerad kyckling in i ugnen tillsammans med klyftpotatisen. Tjugo minuter senare tar man ut kycklingen, sätter på grill och låter potatisen få krispig yta.

Men nu är jag i princip färdigfixad. Ska byta om och hålla tummarna för att jag inte ändrar mig i sista minuten. Hinner inte! Starkdrickan följer med ikväll. Jäklar vad dyrt det är, men nu är det juldagen och nyåra också, då får man passa på! Såå.. vi hörs imorgon sötnosar!


we can hold hands?

Jag tror knappast det finns något bättre än att få snooza! Speciellt när man har tillfälle att göra det i två timmar. Hur underbart? Hade ställt klockan på halv tio och tänkt gå upp vid tio (ja, jag ställer min klocka så att jag får snooza!) men det räckte inte. Tolv fick jag tvinga mig upp ur sängen, annars hade jag snarkat vidare.

Idag händer det inte speciellt mycket. Har bytt bort stallet och jag inväntar egentligen bara kvällen. Måste dock svänga förbi mamma och hämta det jag egentligen var ut för att hämta igår. Lite som den nya IKEAreklamen. Man får sällan med sig det man egenligen skulle ha.

Sen vid sju så kilar jag över till Jennifer för studentparty. Woopwoop.


STUUUUUDENTEN!

Somliga tar bara studenten en gång i livet. Men jag, jag tar studenten två gånger DETTA ÅR! Haha, hur kass är man då på en skala? Nejdå. Gjorde sista lektionen idag så nu är jag skolfri för resten av detta år. Gymnasiebetygen är kompletterade och så mycket bättre. Nu gäller det bara att det är dåliga människor som sökt de kurser jag vill in på, på universitetet! Så jag kommer in menar jag..

Men. Har inte så mycket att förtälja. Imorgon blir det studentfest med mina två (och enda i princip..) classmates. Kommer att bli så roligt! Vi är ett vrickat gäng som han superkul tillsammans. Dom två är det enda som gör det tråkigt att skolan faktiskt är slut.

Jag bjuder på några bilder ifrån mobilen istället. Länge sedan jag förde över bilder såg jag..

Jag är bra king på att bygga pepparkakshus!

En inblick över pärlans inredning.
Toppmoderna kassetbandspelaren och GPS'en med beslutsångest.


'Födelsedagskalas' hos Anna - innan

'Födelsedagskalas' hos Anna - under

Någon efterbild fick jag inte. Spårade..

in your hands

Okej. Idag är det måndag. Någon som missat detta?

Grabben och jag kastade benen över sängkanten strax innan elva och styrde kosan emot Västerås runt tolv. Jag körde vilse. Som alltid. Tror min GPS ska sluta vara så jävla obeslutsam. "Nu kör vänster!" - Sitter på en avfart som svänger skarpt höger och när jag kommer fram till korsningen "Nu, kör höger!" och så visade det sig bli åt pipsvängen i alla fall. Men vi kom fram - tillslut.
Jag hittar inne i tingshuset som jag hittar i min egna ficka. 'Vi' fick till och med samma dommare som sista gången jag var på rättegång (med annan målsägande..). Vill även minnas att försvarsadvokaten varit med under något tidigare dessutom. Haha. Klippkort!

Målet var om misshandel. Grabben hade blivit tillklippt av en helt random efter ett krogbesök i Västerås. Mannen blev i alla fall dömd idag. Även om jag tycker att han ska straffas på något sätt så tycker jag det blev en himla hård dom. Han dömdes till misshandel (där minstraffet är fängelse) men i och med att han hade så 'fläckfritt register' samt godtog samhällstjänst så fick han 50 timmar plus skadestånd till grabben.
Jag menar. Ska vi bura in alla som slår någon på käften (visserligen så sprack läppen denna gång men det är ju inte så svårt.. som försvaret också sa) så förstår jag att Sverige inte har råd med fängelse..
Hur som, 50 timmar, skadestånd på tusen samt gick ca 5 tusen tillbaka till staten (dvs, han fick ingen reseersättning och då hade han åkt ifrån Småland!) .

Slapp undan böter dessutom. Stod ca en timma över det vi betalat i parkering. Skills.
Iväg till Erikslund för paketshopping. Tur jag hade grabben med mig - jag slapp bära!

Nu är han hemma i alla fall. Jag ska krypa ner i sängen (HELA SÄNGEN FÖR MIG SJÄLV! <3) och kika på några avsnitt Skilda världar innan jag sooover.
Långt inlägg, hujedamig!

sometimes

Har inte blivit mycket bloggande i helgen. Har haft annat för mig.

Tog bilen hem till Anna i lördags. Snöade ute - förstör håret. JISSES! (egentligen var det för att jag inte orkade cykla - true story!) Men Daniela var lika lat och åkte med mig. Så väl hemma hos Anna blev det att korka upp och mätta magen med tacos. Kvällen innebar en himla massa skratt, fula bilder och himla roliga lekar/spel.
Fick ni något knasigt sms så var det bara vi som körde konsekvens.
Jag och Daniela tog kväll rätt tidigt och traskade hemåt i snön. Vem kom på den korkade regeln att man inte får köra hem?

På söndagen blev det städ, tvätt och pynt. Pappa har något för att stoppa in massa tvätt i maskinen och köra den, men han hänger aldrig upp tvätten. Jag brukar bli grinig och blunda för det. Slutar med att jag som får hänga en jävligt illauktande tvätt! Så onödigt för man måste låta tvätten torka för att sedan tvätta den igen om lukten ska gå ur. Tvättmaskinen måste också torka mellan för att inte nästa tvätt ska lukta skunkanus. Han har en tendens att tvätta jeans jag ska ha samma dag dessutom (tvättkorgen är en mellanlandning emellanåt!). Äsch.

Jag satte upp granen i söndags, tog fram julstakarna och bytte duk. Mysigt!

Så emot kvällen hämtade jag upp min grabb på stationen innan vi åt tacos och tog in hästarna. Styrde sedan hem till Ellenor för lite Mariocart. Jag blev totaltägd jämt. Anyway. Styrde bort till Köping lite senare för bowling. Jag blev inte totalägd - tro det eller ej!

Kvällen slutade efter en värdelös alienfilm..

woopwoop

For ut till stallet när rastlösheten tog överhand. Hästarna stod och hatade mig ett bra tag med kisande ögon. Sägs att hästar är utedjur och trivs att vara ute.. Ehm. Stämmer ju ingenstans!
Shalinka var himla pepp tills hon kom fram till ytterdörren där hon tvärvände och krockade med Calle - trots att Donna stod och åt DERAS hö. Fick ut henne ut ur dörren i alla fall. Men så stod hon ett bra tag i grindhålet - det var ju lerigt där! Våra hästar är inte normala på många fläckar..

Sedan åkte jag hem för att sova någon timma. Pappa tyckte dock inte om det och han kom instormandes vid tolv och shasade upp mig. Jag tog min brumbrum och for ut till stallet igen. Städning stod på schemat. Jag har ju inte varit där och städat på ett heeeelt år! Haha.
Fick svära långa ramsor över skruvar så jag fick ur mig min ilska. Men upp kom en sadelhängare i alla fall. Så nu har M plats för sin sadel.
Slänge undan massa gamla träns dessutom, fyfan va skräp vi har samlat på oss! Haha.

Hann inte så mycket längre än sadelkammaren för då ringde bror min och ville ha Donken. Så jag fixade kväll i stallet innan jag hämtade upp honom. Märks att vi är från samma släkt.

E: "Vafan, kolla vi blir kissade på!" (Stod under ett tak och plötsligt kom det massor av vatten)
M: "Haha, ja.."
(Jag sitter med mitt fönster nere och får smarta idén att slå på torkarna. Slutade med att allt vatten kom in i bilen istället)
E: "Ja, det där var ju smart.. He-He-He"
M: "Men alltså.. vart kom allt ifrån?"
E: "Ifrån taket över oss"
M: "Aha.. jag trodde det kom ifrån himlen!"

Självklart vet även Mårten att regn kommer från himlen, men att slänga ur sig klockrena kommentaren är han himla bra på!

M : "HAHAHAH"
E: "Vad är det?"
M: "Tänk om man skulle sno en snömaskin och ställa framför någons hus..
sedan plingar man på dörren och bara sprutar som faaaaan!"
E: "Haha, ehm.. ja.."
M: "Fatta kul, bara öppnar dörren och får asmycket snö på sig!"

Nej, nu har jag inte tid med detta. Mycket mer sades under den korta bilfärden och han är bra rolig min söta bror. Men nu är det dags för partey! Fram med alkoholen och kortleken. Puss

taggoutfit á la saxin.
Peace&Love -11

I said to him; what the fuck!

VAd gör jag vaken nu? Klockan är halv åtta en lördag. Okej om man hade kommit hem vid denna tid men nu sitter jag i mina mjukisar och äter ett ägg. Whats up with that?
Jag var skapligt trött igårkväll så jag somnade på soffan. Pappa petar till mig runt nio och då är mina ögon i kros så jag kilar in till sängen där jag somnar bums.
Vaknar sedan och är klarvakan vid elva, tre timmars sömn allt som allt. Tror ni jag lyckas somna om? Nejdå, kikar igenom femton avsnitt skilda världar, äter tre prinskorvar, dricker ett glas mjölk, kollar på ett till avsnitt, går på toa, spelar wordfeud and so on. Vafan!
Så när pappa gick upp halv sju fick han en chock - jag förstår honom!
Nu invntar jag lite ljusare tider så jag kan brumma ut till stallet för att släppa ut hästar. Sedan ska jag hem och sova inför kvällen. Vin och tjejsnack.

the final solution

Haha, det var ett upprört inlägg inatt.
Skulle till att räkna matte som redan nämnt. Gick som förväntat. Hela sidan blev full av svart blyerts i frustration.

Nationella provet idag gick också som förväntat - hej IG! Blev många överhoppade uppifter. Så jäkla typiskt.

Tog en powernap när jag kom hem, min kropp är inte gjord för att gå upp sju på mornarna! Vaknade av att Daniela ville ha skjuts hem ifrån stationen. Den jäkeln var sjuk och jag antar att hennes baktanke var att smitta mig. Men jag for iväg i alla fall. Köpte lunch på vägen - nudlar <3

Nyss fick jag ett sms ifrån Ellenor som frågar om jag kan vara på stan tjugo över tre. Här har vi framförhållning. Haha, söta cheyer! Men ska ta och plocka upp självdiciplinen som ligger överallt på golvet och byta om. Blir presentshopping och sedan ett besök till saftaffären. Ojoj!

Jag tänker nästan fira lite i helgen över att alla skolarbeten är gjorda (förutom ett matteprov) och att jag är totally awesome. Studentfest på onsdag! Tre pers i vita klänningar mitt i december. Thumbs up!

rubrikjävel!

Åh vad jag älskar när elektroniken fungerar. Man blir sådär varm och glad i själen.
Just för tillfället skulle jag kunna kasta datorjäveln ut genom fönstret utan att öppna det först. Sedan ska jag springa ut och stampa på den länge och brutalt. Jag lär ju bli varm i alla fall..
Nej, nu har jag suttit och tragglat med engelskan H E L A kvällen för att bli klar innan midnatt. Jag blev klar innan midnatt (hann till och med se Big Bang Theory!!!) och skulle skicka in. Fick in ett par kapitel innan sidjäveln hänger sig och vägrar samarbeta.
Jag tar ett djupt andetag, loggar ut och stänger ner internet. Startar upp, loggar in och gör försök nummer två. Kommer inte mer än till en vit sida. Tack! Ger upp för tålamod efter x antal engelskaplugg är obefintligt.
Tiden tickar på och jag ser att den är över midnatt. Ber för att läraren inte hade satt sluttid. Fick jag ingenting för. Allt är borta. Kul.
Tänker då skicka ett mejl och beklaga mig samt hoppas att hon har hjärta nog att ta sig an mina TVÅ kapitel i alla fall. Tror ni jag kommer in i mejlhelvetet eller? Loggar ut och in. Kommer vidare och skriver ett mejl. Tror ni rutjäveln försvinner? Nej såklart inte. Efter sjuttioåtta minuter försvinner rutan och jag vill klicka mig in och se om det blivit skickat. Kommer jag dit? Nej!
Blir asförbannad!
Nu har jag skickat ett mejl ifrån min vanliga mejl och jag håller tummarna för att hon förstår hur mycket jag svurit ikväll. Haha.
Jävla skitsida Arboga Kommun kommer med. Förbannade skitinternet!

Men jag är inte färdig nu inte. Nej. Nationella i matte och jag förstår lika lite som en nerslagen bäver. Arg och uppgiven chey. Jag räknar kallt med att min miniräknare ligger i smådelar när morgontimmarna kryper sig på.

så mycket bättre om vi är tillsammans

Åh, jag vill ha jul nununu!
Fast mest av egoistiska skäl. Förutom den underbara maten som mamma alltid dukar fram så tycker jag att grabben ska öppna sin present. Den damp ner i brevlådan idag och nu är jag ivrig som ett barn. Kan han inte komma och öppna den nu? Hehe, nu blev du allt nyfiken va pojkvasker?!

Annars så har jag faktiskt läst tre texter ur engelskaboken.. Bara ungefär tjugo tycker kvar. KILL ME! Sedan ska jag ju skriva om texterna också. Jisses.
Men jag väntar på pappa nu. Vi skulle åka och kolla på stake. På tiden att han köper sig en. haha. Nu var jag rolig. Himla rolig. Nej, ljusstake ska det kikas på. Sen hoppas jag hitta en lampa till min säng. Jag lyckas ju ha sönder alla lampor. Varför? Den senaste exploderade - så ni inte tror något annat alltså!

Imorgon är det fredag. Nationellt prov i matte. Sjuk ångest.
Ska möta flickorna sedan för att köpa något till Anna som fyller snart.
Lördagen spenderas just hos nämnda flicka. Får se vad kvällen bjuder på.
På söndag tror jag grabben kommer över.
Han den lilla lymmeln ska på rättegång i västerås på måndag så jag följer honom dit.
Får han skadestånd så går pengarna direkt in på mitt konot - eller vad sa vi mr J ? HAHA!

Nej, stakar nu.

kom igen och säg som det är nu

Hur kommer det sig att jag a l l t i d hamnar här vid datorn?
Tror ni jag gjort någon engelska ännu? Ehehehe.
Jag har lagat mat. Äta bör man liksom.
Fast jag har dammsugit. Eller nej, inte riktigt. Jag fuskade. Jag tog dammoppen (som pappa tror man har till att torka golv med. Hej inomhuspool) och moppade. Gick fort. Jävlar va dammigt!

Åter till frågan. Varför sitter jag här? Jag börjar om tjugo minuter. Nästan. Tjugofem. Värt. Plattan i mattan.
Trots stressen hann jag med camen. Otippat. Hej!


oh, come on and live a bit

Att det ska vara så jäkla svårt att läsa den förbannade engelskan. När jag väl kommer till skott så går det inte? Förbaskade svåra ord till råga på allt. Är det tänkt att jag faktiskt ska förstå allt det där?

Nejni. Nu gör jag som jag alltid gör - skjuter upp det! Imorgon är sista dagen och jag kommer svära när jag MÅSTE sätta mig med tre kapitel att läsa/skriva och skicka in. Kulkulkul.

Dessutom sköt jag upp städningen idag. Måste göra imorgon. Måste. Pappa gav mig onda ögat.

Sista dagen för att söka ett asbra jobb också. MÅSTE söka imorgon.

Eheheh, jag går och lägger mig nu. Puss

i just fall down .

Min lediga dag idag. Men så ledig blev den tydligen inte.
Åkte in och gjorde ett matteprov. Låter känslan över det vara osagt.

Fick även ett erbjudande över att fira nyår i Wien. Hur awesome skulle inte det vara på en skala? Synd att det är så jäkla dyrt att flyga bara! Jisses.. Men den som lever får se.

Resten av dagen ska jag försöka hitta motivation till att dammsuga. Lycka till.
Orkar inte.

Hejdå!

and I feel homless

Jag tror på fullaste allvar att jag förlorar hjärnceller - de få jag faktiskt har.
Följande konversation ägde rum mellan min pappa och mig igårkväll.

P: "Jaha, ligger du redan?"
E:"Ja.. det blev så"
P: "Happ, ja vi syns väl om fyra timmar när jag är uppe och går på toa igen"
E: "Haha.. ja"
P: "Du.. skulle inte du kunna dammsuga?"
E: "Vadå, då kommer jag ju väcka dig..!!"
*tystnad*
P: "Jamen du behöver ju inte dammsuga inatt kanske"
E: "Jaaaaaaasså, du menade så.. ha-ha-ha"
P: "Konstigt, hur fick du körkort egentligen?"
E: "ehm.. va?"
*tystnad*
P: "Ja du är ju så jäkla korkad"
E: "hm.. ehm.. JAAAAHHAA!"

Jag förstod ärligt talat inte ett dugg av vad han menade men tillslut ramlade poletten ner.
Var något liknande som skedde nu ikväll men har glömt vad som sades. Var lika korkat i alla fall!

Annars har inte så mycket spännande hänt idag heller. Tackade ja till en skidresa i januari i alla fall. Jag, Tessan och några randoms far till Säfsen för ett par dagars åkande. Ska bli superawesome. Återkommer med bilder på mig liggandes i gipsvagga senare. Höhö.

Nej, några avsnitt Skilda Världar blir det nog nu innan det är dags att sova. Matteprov imorgon. Usch.


hat gör en omänsklig.. eller hur var det?

Det här med att hålla koll på dagar är inte riktigt min grej. Idag skulle jag kila över till västerås för provtagning, den tolfte. Saken var bara den att när jag nu kollar på pappret igen så var det den sjunde i tolfte. Alltså förra onsdagen. Tippat. Ovärt.

Jag har alltså stannat hemma ifrån dagens lektion, tackat nej till kaffe hos tant T och kastat i mig en otroligt salt lunch bara för att hinna. Attans alltså. Jaja, det är bara stanna kvar hemma i min pyjamas och äta Aladdinchoklad. Inte så pjokigt det heller må jag säga.

Annars så har jag tandvärk. Visdom gör ont.

hela världen är så underbar

Jag ser att min statistik har skjutit i höjden de sista dagarna och jag vet nog allt varför. Men jag tänker inte bjuda på något gott om det i min blogg - varför skulle jag? Jag har mina åsikter, vet vart jag står och vart jag tänker yttra mig. Så ni som hoppas på något spännande om world war three här inne så kan ni lika gärna ge upp den tanken. Jag vet när det är time to quit..

Annars så lämnade jag grabben i Tälje, drog på värmen i bilen, stoppade in hörlurarna i öronen och körde fortare än man får. Himla cool chey. Lite coolare kände jag mig när min gamle pärla öste förbi fyra nya Aduin på rad. Inte varje dag det är så minsann.
Mötte upp pappa på parkeringen här hemma och det var bara att kliva in i nästa bil för att åka till Köping. Söta farmor fyller 83 imorgon så det blev tårta och kaffe. Tårta tackar man ju inte nej till?!

Mer spännande än så blev inte dagen. Dusch, mat, tupplur. Ska tillbringa någon timma framför Skilda Världar innan det är dags att ligga med John Blund. Skön pojke det där.


detta är ett brev

Hejhoppgummisnopp.
Det blev ingen pizzeria igår. Grabben bjöd på supergod mat på Nancy's. Kycklingspett med potatisgratäng och sallad. Slank ner rätt okej. Höhö.

Senare så kilade vi över till bröderna Ekström för lite saftkalas. Inte så lite heller. Usch. Jag är så himla törstig av mig, inte okej. Jobbigt när man blir bjuden på en sexa fishermenshot när man redan är djupt inne i dimman. Denna natt klarade jag mig ifrån polisen i alla fall. Hehe.

Inge vatten intog när vi väl kom hem heller så jag fick betala dyrt för mitt misstag idag. Usch vad synd det var om mig. Så synd att jag skickade grabben att betala mer på parkeringsbiljetten och köpa chips. Höhö, ibland är man bra bortskämd.

Just nu i skrivande stund sitter vi hos Ekström igen och har sett en film. Nå djur som smittade. Åt upp människor i princip. Jäkla tangentbord att vara segt med. Tydligen ligger det ett antal koppar kaffe mellan tangenterna.. Smidiga pojkar. Men nu ska vi ta bussen hem så nu blir det ingen mer bloggning.

Åker hemåt imorgon för att fira söta farmor.

PUSS!

Ja just, grabben tyckte jag skulle skriva att han var bäst. Men jag vet inte om jag håller med, jag är ju bäst?!

förbannade bilförare!

Jag och bilen är i Södertälje nu, totalt oskadda! Fast det var med en hårsmån. Idioter finns det överallt.
Jag gjorde en miss på motorvägen och var påväg att byta fil innan att kika över axeln. Slutade med att jag hade en tutande skåpbil som blåste om. Blodet frös!

Men sedan så är jag i en rondell, ska åka rakt fram och lägger mig därför i den yttersta filen (man får ju åka hur man vill i en rondell utan pilar..) och jag ser att jag har en bil på min innersida. Tänker inte på det förrän han börjar blinka och helt sonika styr åt höger. Jag lägger mig på tutan men kan inte göra så mycket annat än att svänga till höger jag med - för tro inte att han viker sig en tum. Hade jag varit elak så hade jag fortsatt rakt fram och låtit honom ramma hela min sida - det blir ju hans fel! Jag har dessutom en jävla skrotbil jämfört med honom..

Men så kom jag fram. Tack och lov för åttafiliga motorvägar! Hämtade upp nyckel på Scania och nu sitter jag i en knäpptyst lägenhet där bara blåsten utanför hörs. Alla tattare bor i Fornhöjden. Haha.

Jag ska chilla runt i mina mjukisar tills min helgsambo slutar jobbet och jag hämtar honom. Han lovade mig middag ikväll och det ska jag nog allt komma ihåg.. Blir det pizza slår jag honom på käften!

Nu får dessutom ursäkta diverse felstavningar. Han har ju en jäkla speldator i laptopmodell. Tangenterna lyseroch jag blir helt snurrig. Jisses.

Återkommer!

tror du vi kan ropa efter någon

Imorgon lär bli en spännande dag minst sagt!

Börjar med att jag går upp okristligt tidigt för att kasta ut hästarna. Sedan ska jag hämta upp Daniela vid nio och vi ska vidare till Arlanda. Daniela åker någonannanstans och jag blir kvar. Stackars mig.
När jag sedan släppt av henne så tar jag och rattar emot Södertälje. Dock slutar inte mitt sällskap jobbet fören runt fyra så vad jag ska göra fram tills dess är en fråga. Kanske bränna någon peng på stan?
Mitt största bekymmer är dock HUR jag ska ta mig till tälje. Jag måste först åka förbi Sthlm som säkerligen har en eller två bilar mer än vi har här hemma. Sedan ska jag ta mig runt inne i Tälje. Inte ens min GPS räddar mig nu. Speciellt inte när SMHI gått ut med en klass två varning. Attans. Jaja, om inte annat hamnar jag i ett dike och spenderar min helg där.

Annars tänker jag dricka saft och bara hänga med riktigt chill människor. Tumme upp!


en av bröderna Ekström och någon knasig chey
Mr Halmearo och andra brodern Ekström


the boys are back

Daniela väckte mig innan min klocka hann ringa och meddelade att hon var för feg för att köra i halkan idag. Så jag fick slänga mig bakom ratten en timma senare och sladda till Köping. Hon hade några bankärenden, rik chey(!), och sedan tog vi oss tid för en tripp till Biggan. Svårt att hålla fingrarna i styr men jag lyckades. Dock föll jag för frestelsen inne på Kicks. Vafan!

Vi kilade hemåt efter det och jag kastade i mig lite lunch innan det var skoltime. Matte in my ass! Bo frågade mig idag hur mycket två gånger två gånger två var och jag svarar sex? Han skrattade. Okej, nu är jag inte riktigt så dålig men med ett sannolikhetsprov imorgon så känns det ganska hopplöst. Jisses!

Nu sitter jag hemma i värmen dock, efter att ha svurit över att låset på bilen fryser fast konstant. Smuttar på en kaffe och myser. Ska plugga engelska egentligen som jag sagt till J och K heeeela veckan. Men jag kilar till soffan och slår på ett par avsnitt med Simpson och Family Guy. Det är livskvalitet!


someone to belive in

Kan man säga att halva dagen har passerat när klockan är tre?

Det är la strunt samma i alla fall. Har varit himla hurtig idag men mest med saker som jag inte skulle göra. Det enda som jag faktiskt kan bocka av ifrån listan är luncha med Josefin. Äta går före allt annat liksom.
Vi åt som sagt på Thairestaurangen vilket får medelmåttigt betyg. Inte allt för olika rätter men det var helt okej ändå faktiskt. Men måste nog hålla fast vid att Kina är godare men att Thai var starkare. Inte långt ifrån att jag sprutade eld.

Medan vi sitter och äter så säger Josefin åt mig att kolla ut genom fönstret vilket jag också gör. Hjärtattack. Lättskrämd chey? Ja. Utanför stod min bror och jag hoppade till. Psyk.
Så när vi ätit klart hämtade jag upp honom. Vidare till Apoteket för att hjälpa honom få ut sina sömntabletter och sedan var han hungrig så det blev Donken. Passade på att prova den nya glassen med ballerina pepparkaka. Tumme upp.

Sedan släppte jag av honom och sladdade vidare för att hämta upp Daniela. Vi for tillbaka ut till Donken fast vi gick in på DollarStore istället. Inget direkt spännande inhandlades vilket det aldrig brukar bli där ute i alla fall.

Men nu är jag hemma i alla fall. Ingen ridning och inget pepparkakshus än så länge. I och med att det vräker ner snö emellanåt så tänker jag skippa ridningen och skjuta upp pepparkakshuset. Who cares?

Nu soffan igen!

i would just stand and stare

En mycket okej dag. Himla trevlig dag. Sådana dagar borde det finnas fler av. Just sayin'.

Började med att jag hämtade upp Ellenor och vi gjorde försök nummer två till att köpa biljetter till juldagen. Vi lyckades. Så det är nu man ska börja tagga? WoopWoop!
Sedan stannade vi till hos bagarn' på torget och köpte en påse lussekatter innan jag skjutsade hem henne igen och försvann till skolan. Matte till att börja med. Jag tittade mest på sköldpaddorna och pratade strunt med Jennifer. Med andra ord blev det inte speciellt mycket gjort.

Jag och Jennifer hade sedan den muntiliga delen i nationella engelska efter en lång håltimma. Kändes verkligen kasst men när jag gick in och kollade på bedömningen och betyget så gick det tydligen inte så dåligt. VG på alla delar nu, var nog det sista jag hade räknat med. Hon skrev också att gör jag lika bra ifrån mig på de sista delarna så har jag mig ett VG i engelska. Se på trissor.

Imorgon blev jag precis uppbokad på lunch av Josefine. Thaibuffé blev det tydligen. Spännande. Hoppas tahistället håller standard nu bara. Jag tänker äta ändå. Avfallskvarn.
Pepparkakshuset jag hade planerat att bygga under dagen får nog vänta till kvällen. Jag har tydligen planerat himla mycket imorgon. Tänkte bege mig ut på en ridtur medan solen är uppe. Kan bli spännande. Ont i rumpan.

Nej, nu sängen och ett par avsnitt ifrån Skilda Världar. Vad är det med skitserier som är så himla bra? Jisses!

baby are you downdowndown

Jag missade att uppdatera er om gårdagen. Mycket spännande dag. Eller?
Datalektionen gick ut på att se en film om Internet samt svara på frågan; Vad betyder Internet för dig? Ehm, precis. Dagens roligaste fråga ungefär.

Hämtade upp Ellenor och vi mötte upp Anna på stan för att köpa biljett till Juldagen. Men dom hade hunnit stänga så vi tog en kaffe på Stadsgården innan vi pressade in Annas cykel i bagaget och for hem till henne. Hon drog fram saxen och högg av oss håret. Bra att ha en utbildad frisör till vän ibland. Blev inte så mycket klippt för min del. Mest topparna och det slitna.

Vi blev sedan otroligt hungriga så vi brummade ner till stan igen för lite pizza. Det är man värd emellanåt. Så satt där och tjötade en stund innan jag skjutsade hem donnorna och jag begav mig ut till stallet.
Jag ställde mig då frågan; Hur många sömmar har en sko? Svaret var oändligt många! Hovis hade varit ute under dagen och var nog en smula stressad då det låg söm överallt. Jag som var stallklädd kröp runt och samlade söm. Alla kläder är stallkläder!

Sen var den roliga dagen slut.

Fiiiikatime


En, två, tre.. sjuttioåtta


"Hejhej, jag är alltid oskyldig!"


"Jag är definitivt inte skyldig till all lera!"
Denna man är otroligt skicklig på att få lera på ställen man inte borde ha lera..

do you walk the line?

Det är hårda ord ifrån en sårad flicka. Mina ord efter helgen vill vara hårdare men jag tar ett, två, sjutusen djupa andetag istället och låter ilskan rinna ut med tiden. Jag är så trött. Så trött själsligt att jag faktiskt inte orkar känna längre. Så därför låter jag mina hårda ord vara oskriva här på bloggen. Nu är det dags för en annan ton här inne.

Helgen har faktiskt spenderat hos systrami. Jag och mamma tog min bil och brummade ner. Hjälpte henne att flytta. Både jag och mamma blev chockade över att syster hade packat ALLT! Hon som aldrig (läs; aldrig!) är klar i tid hade alla lådor och påsar färdigt.
Så jag backade in släpet - upprepar. JAG BACKADE IN SLÄPET! Fattar ni skillsen? Höhö. Så igen, jag backade in släpet och vi packade på denne överfullt. "Mamma, sådär kan vi inte åka. Alla vi möter kommer ju bli bländade" sade jag och syster svarade "Haha, men spelar väl ingen roll? Det är ju inte VI som blir bländade!" Sagt och gjort så hoppade mamma in bakom ratten (så awesome var jag inte..) och for ifrån Uddevalla till Hunnebostrand.
Min lilla pärla klarade hela resan och den gigantiska backen upp till huset. Jag trodde först inte att han skulle orka med men hah, klart han gjorde det!

Så kvällen bjöd på krabba och gott vin. Västkusten är mitt andra hem.
Jag och mamma for hem igår och jag tvärslocknade strax efter tio.


Jag och mamma åt.. ute!


systerdotter Dixie


Hunnebostrand


Bästa vän nr.2


Hur kommer det sig att det alltid är dom sämsta som vinner?
Jisses.