älskade medicin !

Nej, jag fick inte sova speciellt mycket inatt. Eller ptja, några fler timmar än igår så jag ska inte klaga. Jag var uppe och rastlös/illamående redan innan Kent klivit ur sängen. Tröttheten slog mig när mamma precis åkt. Så jag och Humle kröp ner i sängen. Tur att man har en sängälskade hund när kroppen beställer in Islandtemperatur.

Mamma ringde och väckte mig runt halv nio och sa att jag fått en läkartid vid tio, morbrors söta sambo kom och hämtade mig. Tusen tack!
Fick träffa en läkare idag, en som har smärre bacillskräck. Men han var den första som kollade mig i halsen över huvud taget. Fick ta en ny sänka och denna hade gått upp ganska bra, fick inga siffror dock. Så herr doktor skrev ut penicillin, den starkare sorten.

A och jag for direkt till apoteket vilket sjutusen andra människor gjort. Nummer tjugotre betjänades och jag fick turen att få trettionio. Här i Arboga lever vi stressfria liv, eller apotektspersonalen i alla fall. Jag ljuger inte nu, men minst fyrtio minuter väntade vi. Kom dit tjugo över tio, åkte fem över elva. Det är sjukt!

Denna lite utflykt tyckte inte min kropp om för fem öre. Kände på slutet av apoteksvistelsen att jag inte skulle palla så himla mycket längre. Svarta små prickar dök upp framför ögonen, hjärtat slog snabbare och ah.. ni vet. Men det var precis när mitt nummer dök upp så jag bet ihop, ville heeeem!

Väl hemma började världen att snurra så jag fick i mig mitt piller och däckade i sängen sedan. Söta feberdrömmar, iskalla fötter och en skakande kropp.

Sov från 7.30-8.30
11.30-14.30
15.00-16.45
17.15-19.00
Och nu är jag så trött att jag vill spy.
Bara tanken på att nästan alla mina studentkamrater skakar rumpa på B&S i köping just nu får mig helt matt. Kan vara bra för mig att vara sjuk såhär ändå. Blir ju ingen alkohol. Haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback