dagsresumé

Okej jag erkänner, jag är så otroligt fjortis som ni fick uppfattningen om imorse. Jag förösker dälja det så gott jag kan, man ibland kan jag bara inte. Så nu vet ni om det. Tänker faktiskt kasta upp en bild på ena skoparet senare, om den inte blev allt för suddig.

Hur som helst, jag var i skolan idag. Första riktiga skoldagen på läääänge. Min hjärna är mos. Samhäll, religion och lunch. Idrott, jag är inte king på basket ska jag meddela er. Fast ingen trodde något annat heller va? Viktor var inte heller king, han fick åka ambulansen tillslut. Det är inte illa pinkat av mr långben. Nej, nu är jag elak. Tydligen har han hjärtfel? Aja, trots att han förtjänar ett hårt slag rakt över näsan vissa gånger så hoppas vi att han klarar sig. Onödigt att få fel på pumpen i den här åldern, även om man inte har dom bästa 'aktiviteterna' på fritiden. Haha. Usch. Jag är bra elak. Nej, krya på dig snutte!

Hoffa, som vi även har svenska med, pallade inte riktigt med att ha vår lektion efter den fasansfulla idrottslektionen. Däremot fick vi reda på vilka som fick praktik utomlands (kockelever givetvis. Hotelldiskriminering!). Hoppas Ellen (är nog den enda av dom som läser..?) får ruuligt i Frankrike. Äta baguette och dricka vin.

Matte slutligen. Jag dog. På fläcken. Jisses, det var paranteser, gånger, x och jag vet inte vad. Men är man grym så är man. Mattegeni är vad ni kan kalla mig. Eller något i den stilen kanske.

Nej, nu har jag verkligen gått igenom min dag så det borde släta ut mitt misstag imorse. Haha.
Reklamplugg nu, prov på onsdag. Andra körlektionen på torsdag. grymt!

ohmy! 2

Är det 'snygga-sko-dagen' idag som jag missat eller? Är på det försenade tåget nu, åker sidles och precis framför mig, igen , sitter en otroligt good lookin' pojke med ... Snygga skor! Jisses. Dör en smula nu.

ohmy!

JISSES! Sitter på stationen och väntar på ett försenat tåg. Framför mig. Sitter (eller satt) en pojke med snyggaste skorna ever! Peace!

i burning with power inside

Lördag idag.
Blev nyktert igår efter ett par om och men. Tidig sänggång dessutom. Sweet.

Idag har jag kört bil. Både auto och manuell. Så grym!
Pappa och jag tog en sväng förbi farmor, åt supergoda semlor. Vaniljkräm, jordgubbar och hallon'grädde'. Blev för mycket, men det man åt var supergott.
Hur som, släppta av mig själv vid mamma. Bror skulle hem en stund senare så jag och mamma skjutsade hem honom. Jag fick köra Kents långa volvo. Den är skapligt läskig i och med att jag är van med så korta bilar.
Släppte av bror, ut till stallet och släppa in hästarna innan vi stannade hos morbror Dennis. Fick med oss lite cider hem.
Jag utklassade mamma på TP, visserligen barnfrågor men det är ju sak samma. Haha. Illa!
Kent och Mats som bastat hemma hos honom kom hem. Folket föreslog poker och jag hakade direkt på . Skulle jag nog inte ha gjort. Shit, gubbarna är ju redigt grymma på poker. Helt sinnes. Aldrig att jag erkänner att jag är dålig, för jag är grym! Men nu alltså, usch. Vi förtränger det.
Nu, ett par cider senare, är jag lagom trött och seg. Blir sängen nu med andra ord. Sweet.

make war, not peace .

Vad är det för fel på vissa människor?
Vart tog respekten vägen?
Jag kan förstå frågan om man nu pratar på ett budget chattrum där alla är lagom desperata och villiga, men när det kommer till mer privat och med folk man 'känner' så äcklar det mig. Är det verkligen du som sitter bakom skärmen och dessutom läser detta så behöver du aldrig höra av dig igen. Hälsa inte ens på mig i skolan för du är så sjukt respektlös så det finns inte.

nunna .


i'm in love !

ibland bara älskar jag reklamen på spotify !
lyssna bara vem jag fann, kärlek vid första noten ..


i just want you to clap again .

Vem var i skolan idag om inte självaste Saxin. Ska ärligheten fram har jag inte satt min fot på skolans områda sedan första decamber. Det är ganska omoget gjort utav mig, men jag får ju stå mitt kast nu.
Lite drygt är det dock, att det går så jäkla neråt även om jag går på praktiken mitt i veckorna, tre dagar i veckan.
Hur som helst, försov mig - otippat när jag somnade runt tre. Ångest.
Men åkte in till skolan för att ha möte med Christer. Gick bra. Känns bra. Eftersom jag inte påbörjat projektarbetet ännu så blir det ett streck då jag inte heller tänker ta tag i det. Omöjligt.
Sedan plockade jag bort Svenska C, ska satsa mer på att få upp dom andra ämnena först. Nu ska jag bara få tag på min söta mattelärare och se om vi kan få ordning på någonting där.
Väljer jag att satsa nu så kommer jag klara det. Jag hoppas ni håller tummarna för mig.

Blir terapiarbete i stallet senare ikväll. Antagligen nyktert i helgen. Den som lever får se .

rollin' on a river

Vuxenpoäng. Har klarat av att fixa disken idag. Plocka ur, plocka i och slutligen plocka i.
Har betalat min telefonräkning och sökt några jobb ikväll.

Dock får jag nog plocka bort poäng för mitt Gleemaraton. Klockren serie!

ospännande, osexigt och helt onödigt

Ah, nu vet jag vart godissuget kom ifrån.
Det var nog.. ett år sedan sist. Varför idag liksom?
Nej, jag ska nog ta och byta kön ett slag.


you make me fly

Återkommer när jag piggat på mig, har något ospännande att skriva om samt när tiden finnes.
Så länge, puss på er knasputtar .


-

värdelös .
vi kör på ett samlat betygsdokument istället .


baby, i can break you down .

Slappsöndag . Jag lever upp till det också. Sängen har varit min bästa vän hela dagen!
Eller nu ljuger jag. Insåg precis att jag och pappa varit duktiga. Granen och julsakerna åkte ner i kartonger idag, jag dammsög och pappa skurade golven. Har dessutom fått undan liiite på mitt rum. Kan fortfarande inte se min soffa - senare bekymmer!
Förlorade några vuxenpoäng idag med. Jag har, under några timmar, suttit och spelat Sims. Klockrent. Älskart! Åt tacorester och kilade till sängen igen. Så sweet dag.

Fast jag har varit i stallet och kastat in odjuren ikväll också. Så helt slapp har jag nog inte varit ändå. Nejnej.
Imorgon väntar skola. Ohyes, jag ska gå! Så är det bara. Jag ska kugga på matteprovet imorgon hadejag tänkt. Ett par dryga kommentarer från mindre betydelsefulla människor kommer jag nog också få höra. Skaffa er självförtroende söta vänner. (:

Nej, nu ska jag fortsätta med min tuffa söndagstillvaro. Puss

my sweet shadow

Ja alltså.. inte för att skryta eller sådär. Men jag är faktiskt reeeedigt grym emellan varven.
Ni skulle sett mina skills bakom ratten idag. Ohmy!
Pappa och jag bestämde oss för att jag skulle köra en sväng. Sagt och gjort och vi styr ivög emot Västerås, den gamla vägen. Då ligger tempen på plus och det går bra. Kommer till en korsning och vi svänger höger - hemåt. Åker en bra bit, solen kilar ner och tempen sjunker till nollan.
Hela bilen börjar fara över vägbanan (nu befinner vi oss på motorleden alltså) och stundtals känner jag hur däcken tappar fäste. Just då var det inte så farligt, för det var sällan det blev så.
Men strax innan Kungsör kunde du spegla dig i vägen! Jag skojar inte, det var spegelis. Det kom så plötsligt och jag tappade helt kontrollen över bilen. Vi sladdade i sidled, hej och hå. Jag hade hunnit släppa på gasen i alla fall och hastigheten låg runt sjuttio. Det tog ett bra tag innan bilen hamnade i spåren igen och jag kunde styra ut i snömoddet och få fäste.
Så jag låg i sextio hela vägen till Arboga ifrån Kungsör i princip. Skillat.

Ni vet när man blir sådär iskall och hjärtat typ spängs. Så blev det när vi svichade omkring. Ohmy. Inte igen tack.
Jag förtjänar en medalj för min tapperhet. Yesyes! Puss

tell me everything

söta underbara. tack för alla söta kommentarer ni gett (bara fjällis som valde att showa och visa på bloggen).
Saxinare ger inte upp. Tuffa tider har passerat och det är klart denna gör likaså.
Som jag sagt förut, livet blir inte mer än vad man gör det till. Positiva tankar leder till en mer positiv vardag.


i will survive!

Jag hade tänkt skriva ett otroligt personligt inlägg om hela skolgrejen. Men jag insåg sedan att det inte är värt det. Senast det kom ut hur jag verkligen kände för skolan och hela den grejen så blev jag nästan halshuggen. Det har jag betalat dyrt för just nu. Vem går egentligen frivilligt till en plats där någon personligen sagt att man inte är välkommen? "Emilia, ingen kommer ställa upp för din utbildning" - ordagrant.
Därför sitter jag här nu och mår som en påse bananer. Frånvaron är hög, inga pengar får jag och risken att bli utkastad är stor. Men då får dom ju som dom vill i alla fall.
Hur som helst, grymmaste C ringde mig nyss. Jag älskar den mannen. Det bli bra, på något sätt!

Låt oss säga att gymnasiet inte varit min starka sida. Jag har lust att ge upp allting nu.

du kan va!

Ja jisses. Idag kan jag säga att jag är bra grym!

I korta drag.
Notering av dubbelbäddning (två personer i en dubbelsäng - två täcken) hade glömts av vilket resulterade i att jag kilade ner och hjälpte städ som skulle slutat.
Vid fem bröjar jag hjälpa S i restaurangen att plocka fram samtidigt som tandläkarna anländer. Alex blir uppdagen med ett par öststatare samt två kineser som tar upp all hans tid i minst en timma! Jag blir då själv att checka in, leta upp och dela ut nycklar till sextio pers.
Men det gick bra. Superbra. Var några personer som bytte rum, en tjej fanns inte med på listan, jag fixade och trixade och fick tillslut kila ner och göra ytterligare en dubbelbäddning.
Vikt massor av tvätt och allmänt drygat. Allt kom på en gång vilket innebär att rätt som det är har man huuur mycket dötid som helst.

Träffade Masiel på stationen idag också. Hon skulle tydligen hem samtidigt också. Skillat. Så hade sällskap både dit och hem, awesome!

Sova nu, men känner att jag inte riktigt orkar. Sover jag blir det snabbare morgon. Och imorgon är det skola. Och skolan tycker jag inte om. Har dessutom möte med C. Inte kuuul!
Måste duscha, orkar inte nu. Ännu tröttare imorgon. Usch.

cuz' this is on there playlist

Ehm okej. Hänt idag? Inte mycket alls. Tror nog inte ens att jag klantat mig idag. Vart är världen påväg?

Skjuts till stationen klockan sex imorse. Försökte komma på en bra anledning till att få stanna kvar i sängen. Men insåg att jag tycker om min praktikplats på tok för mycket!
Inget spännande på hotellet, vad jag minns i alla fall.. Kan då passa på att skryta lite över gårdagen. Vi har ju ett poängsystem, Choice Club, och man ska ju passa på att värva nya gäster. Vem tror ni kammade hem sju nya medlemmar igår? Jisses! Man ska vara glad om man får en per kväll! Så ni kan applådera åt mig nu, tack!

Tog mig lite frihet att hinna med tretåget hem. Supersweet! Så hem, sova någon timma på soffan och sedan stallet. Hem och kirra lite mat. Jag är bra grym alltså. Korvstroganoff.

Minispa här på kvällen. Duschad till tusen, nästan russinöron. Peelad, filad, inpackad och allt det där. Superlent, superfräsht och superdoft! Ska bara byta nagellack och BUSa mig innan jag kan anse behandlingen fäääärdig. Sedan blir det sängen, eventuellt en film, och sedan sova många timmar. Sovmorgon imorgon. Tjugo över ett går tåget.

Nej, nu ska jag slutföra uppdraget. Puss!

trött . tröttare . tröttast

Okej. Jag lever fortfarande. Jag körde inte av vägen, jag krockade inte och jag fick inga tutande bilar bakom mig. Man kan alltså sammanfatta det som att jag är rätt grym.
Blåsa fick jag göra, skapligt läskigt. Sedan har dom en ultra mordern bil. Jag skojar inte. Så jäkla dryg! Får man kärringstopp (vilket jag givetvis aldrig får.. ha-ha-ha) så trycker man bara ner kopplingen igen så startar bilen av sig självt. Supersmart!
Diselbil var det tydligen med. Men den gasade av sig självt? Inte sådär löjligt som pappas bil gör, som enbart småkryper fram. Nejdå, låg jag på tvåan och skulle svänga så måste man vara snabb på bromsen. För ligger jag för sakta så gasar den på. Är man då inte beredd utan tycker man har en behaglig fart och släpper bromsen så flyger man iväg. Tur nog hade jag en söt man (eller han var orangehårig, all behåring som jag såg, var orange!) som kunde bromsa åt mig när jag fick blackout!

Gick bra i alla fall. Kan hantera växlingen i största mån i alla fall. Känns rätt okej.

Lunchade med Mathilda och söta Amelia efter detta på Stadsgården. Supermys. Proppmätt!
Iväg med tåget och till praktiken. Orkar nog inte gå igenom vad som skedde. Fullt upp i alla fall.

Pratade med en gäst i telefon, förklarar vägen till hotellet för dom var helt lost. Kvinnan är skapligt upprörd. Dom kommer tillslut upp och jag checkar in dom. Några minuter senare kommer samma par upp igen - det bodde någon på rummet?! Jag hade tabbat mig totalt och skrivit fel nummer på deras nyckelkort!
Kvinnan ännu mer upprörd.
Paret kommer upp, nästan direkt efter att jag och H pratat om deras rum - risken att det inte var dubbelbäddat var stor i och med att det inte stod noterat.
Absolut. Paret dyker upp igen! Vi uppgraderar då dessa, H går ner och byter rum medan paret äter mat.
Kvinnan kommer sedan och ber om ursäkt över att hon varit så himla upprörd. Det var fel tid på månaden.. Hehe.

Nej, vad gör jag uppe nu?
Bums i säng. Klockan ringer runt fem, sju är det praktik igen. Drygt! Puss

you will se, it will happen

Min kropp mår inte bra . Jag är så otroligt trött . Inte kul någonstans .

För övrigt fick jag två räkningar idag. Hejdå mina sista kronor.
Får gå över till 'Konto-kund' på HM, betala en liten summa i månaden istället. Sjuttiofem kronor försvann och därmed står det två kronor på mitt 'sparkonto' numer.
Telefonräkningen vet jag inte riktigt hur jag ska få iväg. Har visserligen en femhundralapp i ett skåp här hemma. Men det tar ju emot. Vi får se hur det blir med det.

Min otroligt söta pappa betalade min studentmössa idag. Även om ni inte tror mig, så ber jag aldrig om saker och det tar emot något grymt när jag väl måste det. Jag får så himla mycket fint av min pappa att jag skäms över att begära mer. Jag känner mig slarvig och oansvarig när jag bränt alla mina slantar sedan sommaren på ingenting och nu sitter på pottkanten.

Hur som helst. Det kommer lösa sig på något sätt i alla fall.
Ska återgå till att tömma min telefon, återställa den och hoppas att den ska börja fungera. Det går inte att prata med folk i telefon! Jag hör absolut ingenting mer än viskningar. Så om det inte fungerar att återställa den så blir det att skicka in på reparation. Inte okej!

Helgens bravader;


ingenting är någonsin mitt fel .

alltså åh! Folk skriver och säger att dom har söta bilder på mig från igår. Men mig veterligen så låg jag hemma i min säng och smuttade på ett glas saft. Alla bilder ni ser, allting ni kommer höra om gårdagen är en ren lögn.
Folk försöker skämma ut mig. Attans!


you make feel

Alltså ohmy. Jag ska gå och dö en smula nu. Jag ska aldrig mer dricka. Eller jag dricker ju bara cola, aldrig druckit alkohol. Typ. Men åh. Jag mår så dåligt idag. Förstår inte vad som hände där. Nååågon måste ha fått i mig alkohol utan min vetskap! Inte okej alltså .

Hur som helst, vi blev ett gäng tjejer som fikade lite. Spelade spel, svarade på snuskiga frågor och findrack lite. Musik, dans och skratt givetvis.
Vid halv elva hade vi halsat i oss det mesta som fanns i dryckesväg och begav oss vidare emot staden. Om vi säger såhär, jag låter det mesta förbli osagt för ska ärligheten fram så är det nog mest ett mörkt svammel. Jag vet nog inte helt riktigt vad som skedde där inne. Fick i alla fall veta att jag och Ellenor var små slampor på dansgolvet, emot dj-båset, somalierna och väggarna. Vi var överallt och dansade!
Vet att jag, Anna och Julia träffade Johan (?) på Fellini innan vi gick hem. Jag gick bitvis utan skor i snön?

Väl i lokalen så skulle jag till och diska. Don't ask! Fanns dock inget maskindiskmedel så jag, the smartass, tar vanligt handdiskmedel och sprutar in i maskinen. Jahopp, det funkar nog bra. Lite väl bra kanske då det plötsligt började spruta skum ur maskinen. Jag trodde sånt bara hände på dåliga filmer! Haha.
Så Daniel tog skurmoppen och började ta bort allt skum innuti diskmaskinen. Vi är bra retard allihopa. Julia suckade och gick och la sig.

Morgonen/dagen har varit seg. Inte många knop gick det när vi städade. Kom ifrån lokalen vid tre. Nu är jag minst lika seg men mår i alla fall liiite bättre när jag fått något vettigt i magen. Ska gnälla resten av dagen hade jag tänkt.

Bilder kommer senare, jag vågar inte kolla på dom!

mornin' after dark

Alltså åh! Dagens i-landsproblem med lätthet. Vad ska jag göra med kvällen?
Kommer vara rätt bra folk ute ikväll, I örebro dessutom. Inte ofta det händer.
Har dock inte mycket pengar men man kan vara nykter. Jag är galet taggad.
Samtidigt som jag är galet taggad så är jag något sjukt opepp. Jag vet inte.
Blir något impulsbeslut lite senare. Tjohopp.


make you mine

Var tydligen självmord det som inträffade igår. Otroligt obehagligt!
Tänk er lokföraren som uppenbarligen ser hur människan trotsar livet.

Anyway. Idag är en tråkig dag. Blir bara stall senare. Så som planerna ser ut just nu i alla fall. You could never know. Tror Fredrika var sugen på krogen? Aja, den som lever får se. Måste hålla i pengarna också. Usch.

Bjussar;


sj vs livet

Varför ska SJ alltid få vinna? Visserligen kanske det inte är just SJ's fel denna gång men ändå.
Fick höra att människa fått sätta livet till idag i Köping. Halkat på perrongen antagligen, om det nu inte är ett rent självmord. Båda är absolut tråkigt! Kan tänka mig att det inte var så kul för passagerarna på det tåget heller när de fick gå av och säkerligen se hela skådespelet. Mig veterligen är inte kroppen speciellt hel efter en krock med ett tåg, även i låg hastighet? Jag vill nog inte prova i alla fall!

Dagpass idag. Fullt hotell, en drös med utcheck. Har inte hänt något speciellt idag heller. Inte mer än att jag fick en redig utskällning utav en tant som var på en konferens. Fanns inget papper på en av toaletterna som hon råkat sitta på och det var ju himla otur. Hon tyckte minsann att det var mitt fel att hon fått torka sig med en utav de små handdukarna vi erbjuder att torka händerna med.
Det är i dom tillfällena man får tänka fyra gånger innan man säger någonting. Kärring! Haha.

Orkade inte stressa, tog fyra tåget och denna gång hann jag verkligen med det också. Fast bra gick det ju inte i alla fall. Ett godståg hade åkt med ett trasigt hjul och eventuellt haft sönder rälsen. Så vi fick invänta banverket för att dessa skulle kunna gå igenom och ge klartecken. En bit ifrån Kolbäck körde vi i trettio kilometer i timmen, förbi Kolbäck osv fram till Köping. All snö på spår ett var undanröjt. Den var nog inte vit.
Väl en bit efter Valskog ökades farten och det tackade vi för! En timma efter att vi lämnat Västerås var vi i Arboga. KUL!

Nu blir det en lååång dusch och sedan ska jag krypa ner i sängen tidigt!
Blir tidiga bussen till skolan imorgon. Usch! Sedan på lördag så firar vi Ellenor som idag blir stadiga nitton. Ska även fira Mathilda som fyllde arton hela vintrar i November. Blev aldrig av då så vi kör nu. Kalasbra.
Eventuellt så drar vi vidare ut på kvällen. Men det har vi inte sett ännu. Ska bli skapligt kul i alla fall!

sj vs saxin

Toksomnade igår direkt efter blogginlägget. Så jäkla sweet så det finns knappt ord. Klockan ringde tio i fem, upp och stöka runt lite innan jag satte mig på cykeln. Hade nästan tänkt att pappa skulle köra mig, men han är nog den segaste mannen jag känner! Tjugo i sex var han uppe och då skulle han börja göra iordning allt. Nej, mitt stressade hjärta tyckte bäst om cykeln i det läget. Så iväg halkade jag.

Lagom förvirrande att vara vid utcheck imorse. Jag knappade helt fel, hamnade på fel bilder och gjorde massa tokigheter. Men tillslut lyckades jag och hittade tillbaka till gamla gängor. Inte direkt mycket att göra trots fullbokat hotell.
Bokningssystemet blev uppdaterat idag, så nu är det nya knasigheter att upptäcka. Kan bli spännande.

Missade tre tåget, går två minuter efter att jag slutar. Så jag satt kvar över en kaffe och tjötade. Kilade iväg till stationen och väntar på tåget. Seg som jag är så får jag ut en biljett i sista stund och när jag ska gå ner för trapporna, tror ni inte att tåget rullar ut ifrån stationen? Så ovärt att jag skulle lätt kunnat strypa någon!
Jag kilade tillbaka till hotellet och kucklade lite innan jag gjorde försök nummer två. Fullmosat, en svettig gubbe satt och mös på min arm. Inte okej!

Passade på att kila förbi trafikskolan också. Så nu har jag två dubbelpass inbokade tisdag och onsdag. Ska bli skönt att få komma igång. Bara hålla tummarna för att jag inte halkar av vägen. Skulle dock inte förvåna mig det minsta!

Blir dagspraktik imorgon också.

clap again

Första dagen efter lovet. Rätt nice ändå. Ställde klockan på tio imorse, vaknade tolv. Paniiik!
Kunde verkligen inte sova igår. Vaken när pappas väckarklocka ringde första gången runt sextaget. Illa. Men jag skyller på månen. Har haft förfärligt svårt att sova dessa nätter, även om jag varit trött!
Hur som helst, blev upp och fixa med allt. Packa, laga mat, äta, fix och allt det där på en timma. Otroligt jobbigt.
Iväg kom jag och tåget gick som det skulle. Raka vägen till hotellet denna gång, lika bra att sitta där och tjöta.

Inte mycket att förtjälja. Sådär jobbigt mycket var det inte. Rögle valde att chekca in. Söta pojkar vissa av dom. Kenny Jönsson var tydligen en av spelarna. Tror nog att Alex ville kasta en bok eller sådär i mitt huvud när jag såg ut som ett frågetecken efter att han frågat om jag visste vem jag nyss träffat. Vem bryr sig om hockeyspelare egentligen? Alex som sitter och dör en smula framför amerikansk hockey, vem gör det liksom?

Hur som. Ont i benen nu. Usch ja. Går dag imorgon. Så jag ska sova typ.. fem timmar nu. Tjugo över sex imorgon går mitt söta tåg tillbaka till Västerås. Inte okej!


nattblogg

Vad är klockan nu? Jo klockan är minsan kvart över tre. Inte okej.
Visserligen får jag sovmorgon imorgon också, men ändå. Känns rätt ovärt.
Har precis avslutat att kolla på Säg att du älskar mig. Så otroligt obehaglig film.
Innan den så hann jag med Hipp Hipp Hora. Så härlig film. Klockren!
Inte själva budskapet kanske, men vissa scener. Awesome.

Nu har jag precis fått i mig en treo, huvdvärken blev olidlig. Somnar jag med
huvudvärk - så vaknar jag med huvudvärk. Därav treon. Lycka till att kunna sova
nu på ett tag i alla fall.

Håller mina tummar för att tågen går som dom ska imorgon. Ska eventuellt fråga
om jag kan få ta niotåget hem, så jag är någorlunda säker på att jag kan ta mig hem.
Är rätt surt när man väntar, kollar sj's hemsida och inser att sista och enda tåget hem
då blivit inställt.

Nej, ska släcka lampan och hålla tummarna för att jag kan somna snart.


you are like poetry

Det är inte lätt när man vänder på dygnen. Jag vill gärna sova på nätterna. Eller i alla fall somna på en någorlunda respektabel tid. Tror ni att jag får det eller? Nej, och jag har enbart mig själv att skylla - känns hårt!
Jag kilade till sängen rätt okej igår, efter söta Eragon på teve faktiskt. Slog på en suupersöt film "Never let me go" tror jag minsann att det hette. Ni lär se den!
Hur som helst, försökte sova efter denna film. Gick inte. Nehej. Fick då hem Morden i Sandhamn i tre delar. Nivet den som gick på tv4 för inte allt för många dagar sedan? Så den kikade jag igenom. Lagom löjlig sådär. Mitt hjärta valde att stanna några gånger. Min skräckfilmsmaraton jag hade där ett tag har satt sina spår. Så fort det blir mörkt, någon går ensam eller vad som så antar jag att det kommer komma upp något ohyggligt läskigt. Inte ens enda gång. Lite besviken blev jag nog ändå.

Vid fem, en halvtimma tidigare än igår, så tvingade jag mig själv att sova. Vaknade dock rätt pigg vid tio, för tidigt tyckte jag och somnade om. Det har jag lätt för, att somna om! Vaknade då vid tolv. Masade mig upp till soffan och sov en timma till. Ovärt.

Resten av dagen har jag inte gjort någonting på. Då skojar jag inte. Jag har på min höjd plockat ur och i diskmaskinen. Sista dagen på lovet använder jag som min ursäkt. Godtaglig!

Imorgon är det praktik. Går kväll. Bäst för SJ att deras förbaskade tåg går som de ska. Annars blir jag kvar i Västerås. Hur som helst, tänker packa väska i fall det blir en natt på hotellet. Man kan ju aldrig veta. Ni lär få en uppdatering om detta senare.

livet har en tendens att aldrig gå som planerat.


.

tror ni att jag bryr mig, egentligen?
nej, så sluta ens försöka få mig till att känna något för er .


nej, bildförbud i min blogg!

Ja hej och hå. Snacka om Bambi på hal is. Saxin på en cykel. Nej, det var inte så illa. Jag har skillad balans må jag säga. Blankis och usandat hela vägen ut till stallet, i mörker. Inte en enda gång låg jag på marken och sprattlade. Nejdå, jag är grym!
Jag har pumpat mina otroligt snygga muskler idag. Gym, släng dig i väggen. Här öser vi hö! Balen var i princip nyöppnad och bara rasade sönder överallt. Så jag lassade in allt i boxen där den egentligen borde ligga. Men är vi lata Godbyidioter så är vi. Nu ligger allt där det ska i alla fall. Fick bort lite mögel, spindelnät och tomma kartonger. Jag har städat med andra ord.
Är det inte influensa jag åker på så kommer det bli dammproblem i lungorna. Jisses. Hela stallgången är sopad, allt höboss undanröjt och tusen andra saker. Jag känner mig duktig.

Kikade över hästarnas skor och broddar dessutom. Tänkte till att byta ut de mest slitna nu när man kan spegla sig i vägen. Livsfarligt. Jag gav upp den idén ganska snabbt faktiskt. Vilken idiot har skruvat fast dom så hårt? Haha. Den som känner sig som en riktig stark man kan gärna få komma och svära lite.. kanske.
Jag skyller i alla fall på att min kropp inte hunnit återhämtat sig efter en lång sjuksväng. Vettig anledning!

Nej. Nu ska jag invänta Eragon-filmen. Lovely! Jag är en tönt .

på tal om ingenting

Glömt att visa er denna superfina låt;


some day you will die

Fångarna på fortet. Jäkla skitprogram. Jäkla bananpäron!
HUR kan det ens vara laglig att kasta feta håriga åttabentingar rakt upp i teven sådär?
Jag bytte kanal då det blev reklam i den lagom löjliga Prinsen & jag 2 och gissa vad jag möts av?!
Lycka till att kunna somna inatt. Ja jäklar. Dör jag inte av ramla någonstans, så blir jag garanterat
uppäten av en jäkla insekt med huggtänder och håriga ben!
Nej, kroppen ilar fortfarande av obehag och det kryper längs hela min kropp. Tack Tv4..!

i will follow you into the dark

Varför försöker jag ens? Jag är bra töntig!
I och med att jag gick upp så pass sent igår så tänkte jag att varför inte stanna uppe hela natten? Jag har ju utsläppet på morgonen så då kunde jag åka ut dit och sedan sova när jag kom hem! Smart. Eller inte.
Halv fem slocknar jag direkt och strax innan sju ringer klockan. Värt? Nej!
Kastade ut hästarna och sedan snabbt hem till sängen igen. Vaknade runt elva igen, slog på älskade Scrubs och småkikade lite innan jag somnade om. Så har halvsovit fram tills nu ungefär. Ovärt!
Jag är så trött att jag snart kommer gäspa käken ur led! Illa.

Inte mycket mer vettigt att komma med idag. Synd för er. Puss

rumpnissar är vi allihopa .

Livet går på sparlåga just nu.
Igår kväll så orkade jag inte anstränga mig för att se texten på min lilla tv. Resultatet blev att teven hamnade på en stol en meter ifrån sängen. Skapligt nice. Låg och grät till det otroligt fina filmen World Trade Center. Att man alltid ska vara så blödig? Fast mister Halmearo tyckte minsann också att den var sorglig. Har textbevis på detta. Todä!
Strax innan filmen var slut så tyckte Humle att han inte ville sova ensam så han kom smygandes upp i min säng. Ni som varit här hemma hos mamma vet att jag har en stoor säng här, tror den är på 140. Trots denna storlek, tror ni att jag fick plats att andas när odjuret hävt sig ner? Snacka om att ta upp plats! Jag låg längsmed väggen och vantrivdes medan tjockhunden bredde ut sig över hela sängen. Bekväm hund? Ja. Bortskämd hund? Ja! Han är ju så söt att jag inte har mage att putta ner honom.
Men när jag skulle till att sova så puttade jag bort honom emot kanten, så jag fick ett par centimetrar till. Jag är dock av den typen att det skönaste som finns är att sova ensam och verkligen ligga med benen över hela sängen, så jag motade ner kräket tillslut och han lomade ledsen iväg.
Ricki var prefekt att ha i sängen, han var antingen en smal korv längsmed sängen, eller en köttbulle nere vid fötterna. Han var bra mysig!

Mamma väckte mig vid elva, frågade om jag skulle med till Överskott. Vem är frivilligt upp på benen innan elva för att gå hela vägen till öb? Visserligen är det knappa en km dit, men får jag chansen att sova så tar jag väl ändå den?
Jag var med andra ord inte uppe ur sängen innan två då det serverades köttfärslimpa. Hade innan det bråkat med Kent när han fettade in sina vapen. Tumme upp för det. Han tyckte att jag skulle lära mig det innan jag hoppar in i lumpen? Yeah right. :)

Hem till pappa ikväll, stallhelg. Ut och leka i snön med Calle.
Nej, onödigt och tråkigt inlägg. Synd för er att ni inte har roligare saker för er än att läsa. Puss

En av Humles söta sovstilar .


what are you waiting for?

Jag lovade er ju en update om hur mitt rum blev, men det får vänta. Precis som jag anade så hade min mor glömt av mig, så jag ringde Kent som var ute och for. Blev hastigt upphämtad och då fanns inte tiden att vare sig städa klart eller ta en bild. Todä.

Det är inte många knop här hemma. Fast idag tog jag och mamma en sväng förbi min äldsta bror för att lämna över en stek. Haha. Sladdade vidare, fick med oss lite godis hem och nu är det samma stillsamma aura här hemma. Jag och mor har faktiskt skottat hela uppfarten. Klapp på axeln åt oss båda.

Nu ska jag lyckas fördriva tiden med någonting liite vettigare. Önska mig lycka till!

städ update

Hur går det nu då? Det går framåt i alla fall!
Golvet är dammsuget, och jag trampar inte längre på saker när jag ska fram. Det ger vi tummen upp för. Dock ser jag inte min säng längre?
Jag har varit duktig i och med att det står en klädhängare här bredvid mig. Hur kunde det hända? Det gör ont att erkänna, det tog mig närmre en timma att få ihop den förbannade grejen! IKEA lyckas alltid förvirra allting. Kan hända att det är jag som tänker långsamt men det är nog inte det första alternativet jag kan ta. Många svordommar och hårstrån rök - men upp kom den. Stabilt! Ni ska få se bevis senare.
Hängt tvätt, laddat tvättmaskinen, fyllt på smutstvättshögen och skakat på huvudet. Jag har dessutom plockat i och ur diskmaskinen. Nu står laxen i ugnen och magen kurrar. Brunch!

Ringde mamma en snabbis också. Blev tydligen så att jag åker över till henne ikväll.

Nej, nu kallar laxen på mig. Tydligen är det varmt i ugnen.


no headline .

Jag har legat däckad i sängen på tok för många dagar nu alltså. Så igår följde jag minsann med pappa och handlade. Det var den skönaste känslan på länge att få komma ut och känna lite kyla och frisk luft.
Jag börjar må bättre nu i alla fall. Det är bara en normal röst och försvinnande av hostan som jag väntar på. Snoret som fyller upp min hjärna kan också få ta och försvinna föresten. Den gör ju ingen nytta ändå, jag blir inte smartare för det.

Tydligen har jag lovat min pappa att jag skulle städat mitt rum nu i flera dagar. Har jag inget minne av. Men jag kan hålla med honom om att det skulle behövas. Så jag gör ett ryck idag. Skulle vara rätt nice att få upp min klädhängare också. Så det blir någon struktur på det hela. Fr se hur långt jag kommer.
Ska slå på hög musik, eller spotifyreklam är nog ett bättre ord, och börja attackera mina kläder.

puss

kaboom!

Pappa tyckte nyss att jag kunde kila ner och hämta upp tidningen. Rastlös som jag är så gjorde jag detta.
Vet ni vad jag fann mer i brevlådan? Min beställning ifrån HM. Tack!
Tre klänningar, supersöta!
Dock är den ena waay för stor. Går ner två storlekar, small är sällan man förväntar sig att ha. Ska nog skicka efter en till av den beiga fast också den en storlek mindre. Egoboost. Den söta hjärtmönstrade satt prefekt. U-underbart! Detta känns bra nu när jag är sjuk och det är synd om mig.
Kläder och snart studentmössa. Awesome.


i don't mind

Fick ett sms, som alla andra treor på Ullvi. Studentbekräftelse. Man skulle gå in och betala sin beställning.
Det är på riktigt nu. Det är bara ett halvår kvar. Detta år tar jag studenten. Jag ska göra det.
Vafan, har jag kämpat mig igenom dom här sista åren av skolan så ska jag tametusan se till att jag får något för slitet. Just nu är det inte höga betyg jag satsar på, nu är det att få tillbaka pengarna och få ett giltigt slutbetyg. Kunna säga att jag klarade det.

Nej, nu ska jag återgå till att ligga utslagen i sängen. Inte okej!
Skulle egentligen vara hos Mathilda med Ellenor och Julia för lite tjejmys. Tacos, bebis och skratt. Men jag orkar verkligen inte. Bara en duch fick mig totalt utmattad! Jag ska krypa under täcket igen, invänta mat och sedan tycka synd om mig själv.
Jag och pappa kör på nyårsmat nu. Oxfilé och gratäng. Det smärtar lite att jag knappt känner någon smak. Men jag får gilla läget och låtsas som att det är ljuvligt. Haha. Knas!

Puss.

sickness

Jag tror jag vet hur det ligger till nu. Någon gång under året har jag lyckas svälja spindelägg som nu har kläckts och hundratals spindelbarn lever loppan i min kropp. Det är därför det kliar i hela min kropp, det är därför jag aldrig blir frisk. Jag tror det är något i den stilen. Skulle inte förvåna mig om det kryper upp en åttabenting här snart. Usch.

Nej, jag förstår inte vad det är som händer. Eller jo, jag är aldrig hemma och vilar som jag ska. Jag går ut i nylonstrumpbyxor en hel kväll, dansar energin ur mig och sover på tok för lite. Men det är ju ändå inte mitt fel, ellerhur?

Vaknade upp idag och jag har mått sämre än på länge. Hela min kropp värker, mina muskler finner ingen ork och mina lungor vill hoppa ur min kropp. Jag svettas som en bussturk precis innan jag ligger och skakar av kyla. Min näsa vägrar släppa in luft trots litervis av nässpray och hostan får mina ögon att tåras.
Jag har spenderat precis hela dagen i sängen och då skojar jag inte. Jag satte mig vid teven fem minuter innan pappa kom och körde bort mig för det var tydligen skidor idag också. Snart är den sjunde säsongen av Scrubs klartittat och jag vet inte om jag orkar med flera avsnitt. Vad ska man göra då?

Finns ingen ork att äta, ingen ork för någonting. Jag vill bli frisk nu tack.
Jag har spenderat precis hela lovet på att vara sjuk. Hur moget är det på en skala egentligen?
Supermedicin hitåt tack!

nyårsoutfit

Jag kastar in en bild på hur det blev igår.
Jag var lite busig och showade bh'n mest hela kvällen.
Som jag sa, jag måste skaffa större bröst så jag får plats i klänningen!


<3

Martin , hang on .
Även om man inte pratar eller umgås i dagsläget så finns det många minnen.
Det skulle göra ont oavsett.
Vi hoppas att ditt hjärta orkar pumpa vidare på egen hand.
Ingen är värd att dö i så här ung ålder.

just fight .


det man inte minns har inte hänt

Förfärligt vad ungdomarna super till det jämt och ständigt. Usch. Själv var jag spiknykter, eller något åt det hållet. Kanske. Typ.

Vad hände igår då? Planerna ändrades flera gånger men det hela slutade med att jag kom hem till Linn. Grejen var att vi skulle dra vidare, men som sagt. Vi är inte dom bästa på att hålla oss till våra planer. Så vi blev kvar. På tolvslaget blev det lite skumpa och ful dans på balkongen innan vi kilade ner och smällde lite raketer. Det är nog inte speciellt smart att vara rund om fötterna samtidigt som man ska kasta iväg en liten smällare när man aldrig kastar iväg en smällare precis innan den smäller. Men sen är jag inte speciellt smart heller.

Hur mycket klockan var eller varför vet jag inte, men jag, linn och daniel kilade över till Masiel. Dansade ännu fulare och åt tomatkyckling. Hur mycket klockan var vet jag inte, men sedan stod vi utanför porten och pratade med hennes kusin. Denne kusin (inga namn..) hade slagits med två nazister vilka sedan följde 'kusinen' hem. Psyko? Ja! Hur som helst. Denne kusin var redigt arg i alla fall och när han var uppe i trappen så såg han till att fönsterrutan gick i krasch. Grejen var ju den att vi tre, jag, linn och daniel stod just under denna ruta och fick alla söta glasskivor över oss. Jag, klantarsel som jag är, fick tydligen in en perfekt träff för ont i huvudet fick jag. Ilade till i hela huvudet och jorden snurrade ytterligare lite mer än vad den redan gjorde.
Dock syntes det ingenting så jag vet inte vad det var. Ont gjorde det i alla fall.

Sen gick vi hem. Det finns knappast något härligare än att dra på sig mjukisar och byta skor under natten. Underbart! Bara så ni har det i minnet alltså, när ni fladdrar runt ute kära läsare.

Nattligt besök också. Jag vet, lite för väl, att man nästan aldrig kommer hem okej när man väl är i en annan stad. Puss på sånt.
Hur som helst. Vad är det med folk och kolla skräckfilm? Nu var det nån film om människor i en hiss? Djävulen tar mänsklig skepnad och bestraffar folk för det onda dom gjort. Fast såg inte så himla mycket av den filmen mer än att någon dog av.. glassplitter. Jag somnade. Som ett barn. Skönt!

Idag ska jag tillbringa hela dagen i vågrätt läge. Ska inte göra någonting alls som inte är till min fördel. Todä!
Nej, nu ska jag kila och göra något mer vettigt än att blogga. Söta bilder på mig och underbara Linn kommer snare!