du kan va!

Ja jisses. Idag kan jag säga att jag är bra grym!

I korta drag.
Notering av dubbelbäddning (två personer i en dubbelsäng - två täcken) hade glömts av vilket resulterade i att jag kilade ner och hjälpte städ som skulle slutat.
Vid fem bröjar jag hjälpa S i restaurangen att plocka fram samtidigt som tandläkarna anländer. Alex blir uppdagen med ett par öststatare samt två kineser som tar upp all hans tid i minst en timma! Jag blir då själv att checka in, leta upp och dela ut nycklar till sextio pers.
Men det gick bra. Superbra. Var några personer som bytte rum, en tjej fanns inte med på listan, jag fixade och trixade och fick tillslut kila ner och göra ytterligare en dubbelbäddning.
Vikt massor av tvätt och allmänt drygat. Allt kom på en gång vilket innebär att rätt som det är har man huuur mycket dötid som helst.

Träffade Masiel på stationen idag också. Hon skulle tydligen hem samtidigt också. Skillat. Så hade sällskap både dit och hem, awesome!

Sova nu, men känner att jag inte riktigt orkar. Sover jag blir det snabbare morgon. Och imorgon är det skola. Och skolan tycker jag inte om. Har dessutom möte med C. Inte kuuul!
Måste duscha, orkar inte nu. Ännu tröttare imorgon. Usch.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback