baby, it's your last chance!

Det är en smula dålig uppdatering här. Men man har inte riktigt tid eller lust att blogga hela tiden heller.
Har fortfarande inte fått internet på min dator att fungera så jag snor till mig Jockes emellanåt. Annars finner ni ganska stadig uppdateringar på facebook, om ni saknar mig för mycket vill säga ..
Vad har hänt sedan senaste inlägget?
I onsdags hyrde vi en båt, en snabb båt. Hehe! Så vi kastade i alla ungar, all packning och oss själva för en tur på havet. Var supermysigt! Puttrade genom Smögen och ut bland klipporna. Tillbaka till Kungshamn för att lägga till intill en sandstrand där det blev grillning, krabbfiske och bad. Ungarna var outtröttliga!
Hemma runt fem, sex igen. Bror med familj for hem på kvällen. Skönt!
I går, Torsdag, så kilade vi ner till en strand här i Hunne för lite mer krabbfiske. Denna gång körde vi på musslor och jäklar vad det nappade! Drog upp hur många krabbor som helst! Haha, jag var som ett barn på nytt. Skrek i alla fall som ett barn när Maria kastade en sjöstjärna på mig. Folk kollade konstigt ..
Idag ska syster och jag bege oss in till Uddevalla. Hennes kompis har inflyttningsfest. Spännandespännande. Är Fjordfestivalen i Uddevalla dessutom så lär vara mycket folk ute i alla fall. Jag återkommer med uppdatering om detta.
Nu ska jag kila iväg och gunga Dixie som drar i mig. Lite bilder finns på facebook. Pussen!

do you need me?

Happ, kanske dags för en uppdatering?
Jag passar på när allt folk är och roar sig på badhuset! Själv stannade jag hemma för ett ont huvud och illamående. Uha.
Så vad har vi gjort under denna tid? Jag hann packa i tid i alla fall. Resan gick helt okej, lite ot i rumpen bara menmen.
Kom fram, åt lite och sedan var det tidigt i säng.
Igår så kilade vi alla ner till byn för att spana in läget. Småregnade mest hela tiden men minigolf hann vi med ändå. Jag.. ehm.. förlorade. Attans. Dålig dag.
Åt en bit mat innan vi kilade hemåt igen.
Jag och syster spårade lite som vanligt så runt tre, efter att vi haft stearinkrig på altanen, så tog vi cykeln neråt. Kan tilläggas att dom bor hööögt över havet och nedförsbacken ner till byn är inte att leka med. Men det gick ju bra ändå. Jag har skillsen på att cykla! Så ner kom vi.
Tjötade med folk innan vi gick hem, cykeln var glömd, och åt mos samt badade i poolen. Tillägg nr 2, vädret har varit iskallt, mulet och massa regn - poolen står ute och är iiiiiiskall! Men vi hade sagt att vi skulle bada och bada gjorde vi. Sen sova fem på morgonen. Jag är tröööött!
Så ja, jag har ont i huvudet idag och tänker ligga död i soffan hela dan! Njuta utav tystnaden. Bäst att ta vara på alla lediga stunder för snart kommer tre pipiga ungar hem igen - slut på friden.
Lovar att slänga upp bilder på utsikt och blahablaha när jag fått igång mitt egna internet. Puss!

we need to know

He-He-He!
Igår? Vad är värt att berätta?
Jag kilade över till Linn, kliade på kattungen och kissade med öppen dörr (Linn stod vid spegeln utanför och vi pratade). Grejen var ju den att precis då skulle Bosse ut med hunden och ehm, ja.. toan är ju precis vid ytterdörren. Ja jisses. Duktiga cheyer.

Vi kilade till Ågården istället för att chansa vid Vinbäcken. Kent sjöng vid Ågården så var lika många russin där. Pensionärsfest! Men jag och Linn gick in och shottade bort det bekymmret. Hehe. Fick en specialare utav bartendern. Lite äppelsourz och sedan Bacardi Äpple - starkt och gott. Lite senare så tyckte Linn att vi skulle dra till med en Tequila. Ehm, jaha! Bartendern skrattade åt mig när vi svepte dom. Det är ju inte gott någonstans! Haha.

Hur som. Vi fick tag på ett bord tillslut så vi slog oss ner för någon timma. Har lyckats med spricka nr 2 i telefonen. Tippat. Hade den låg på bordet och jag gjorde något knasigt så hade ner den med armbågen. Vi satt ju ute  på rakt ner i stenmarken och jag sa direkt till Linn "Nu gick den sönder" och hon trodde det med. Oturligt nog hade vi rätt. USCH! Denna tänker jag inte visa för pappa. Hädanefter kommer min telefon ligga upp och ner överallt. Fuck!

Träffade Lunet på hemvägen. Hehe, phu! Låt oss säga att jag fått en ny crush i filosofstatyn. Jag låter det vara osagt. Haha. Jag vet inte riktigt själv innebörden i detta stycke..

Hem till sängen hur som helst. Kikade på en riktigt bra film samt terroriserade Jakob. Somnade vid fyra för lite halvskumma drömmar.. Jag har dragit slutsatsen att jag nog inte ska bada i havet när jag är borta!

Tio ringde klockan. Tanken var att jag skulle upp och packa. Hehe, nu är klockan tjugo över elva och jag har inte ens börjat. Bror min kommer ett - dags att sätta fart? Jag erbjöd pappa att packa min väska, han avböjde. Attans!

Det här blev ett knasigt inlägg. Men det är ju så jag är!


'




Jag våldför mig på filosofen och tanken var att Linn skulle våldföra sig på mig.
Något gick fel. I den röda ringen som jag så fint målat så kommer polisen. Hehehe..


Lunet får avsluta detta inlägg. Han tillsammans med Coops markis runt halsen. (y

what are you waiting for?

Jag ger upp. Jag klarar mig inte utan alkohol. Studentalkoholism! Hehe.
Nej nu blev det fel, jag är ju nykterist. Saft, jag klarar mig inte utan saft!

Planerna har blivit ändrade sjuhundra gånger idag men just nu så ser planen ut så som att jag och Linn kilar ner och kollar läget på russindiscot. Är trettioplus och nostalgikväll på Vinbäcken ikväll. Är rekomenderad ålder på just trettio ikväll så vi får se hur stora våra chanser är. En liten del av mig vill komma in och dansa bort någon kalori medan en annan del av mig vill chillsitta på Ågården med en kall cider och prata skit om livet medan min hjärna skriker att jag borde vara hemma och tvätta samt packa!

Även den planen är ändrad. Min bror (som jag faktiskt inte räknar som bror längre mer än att vi delar samma dna, han är en skitstövel milt sagt!) ringde och frågade om jag skulle åka med honom till syster. (Lång historia kort, han har blivit övertalad till att ringa och erbjuda skjuts - skulle han få bestämma skulle jag få åka svindyrt tåg dagen efter att dom åkt ner..)
Så vi åker redan imorgon eftermiddag. Jag har inte ett enda par rena trosor. Så det är tvättning i fulla muggar just nu. Men vem orkar sådant? Jag går ut ikväll, tömmer tvättmaskinen när jag kommer hem/imorgon och packar ner det blöta tvätten och hänger upp den när jag är framme. Grait!


and he's back!

HAHAHAHA! Ja jisses!
Hörde nyss hur en nyckel sattes in i låset (ganska lång tid efter att det ryckts i dörrhandtaget) och förstod då att det var pappa. Ganska snart rumlar det till ganska bra nere i hallen och mannen pratar friskt med sig själv. Jag ligger kvar under täcket när pappa stoppar in huvudet genom min dörr och ser otroligt glad ut.

Alltså jag kan inte beskriva hans uttryck - obetalbart!

Så står han och vinglar innanför min dörr och tjötar om hur han och Lasse hävt i sig sin whiskey. Mellan meningarna så klämmer han in en sångrad, ett skratt och ett ojande innan han fortsätter på det han pratade om, fast han börjar om. Mellan allt detta så berättare han för mig att han är full.

Så ut i köket och kasta ifrån sig sakerna på köksbänken (jag måste poängtera att han är p e d a n t när det kommer till nycklar och plånbok - att dom ligger på rätt ställe är a och o!) och sjunger en trudellutt. In på toa och stånka runt innan han åter står i mitt rum och talar om han minsann är fuller.

När jag väl tjajat honom i säng så börjar han skratta. Han skrattar hysteriskt och jag frågar vad han skrattar åt. Som svar får jag "Du är bra rolig du fialotta" sedan återgår han till skrattet. Jag skrattar med ett tag innan det blir tyst.

Nu ligger han och snarkar som en stock där inne och allt detta gick på.. tjugo minuter. Glömde nämna att han gick runt och sa "hej" dessutom. Så det sista jag hörde ifrån honom var ett "HEJ!" innan det blev knäpptyst.

Nu är ordningen återställd och nu kan jag sova. Ett lugn har infunnit sig och jag känner att det är normalt här hemma igen. Knas! Den här familjen är tametusan inte frisk. Jag vet någon som kommer ligga utslagen på soffan hela dagen idag. Haha!

totally alone in the dark

Vad händer med världen?
Terroristerna kommer närmre och närme. Skänker en tanke till alla drabbade i Norge! Fy vad hemskt det är med allt detta. Usch.


Men nu till mitt ilandsproblem (ego or what? Medkänslan fanns i.. fem minuter?). Det åskar här. Åskar, blixtrar och blinkar i lamporna. So what? Ja ungefär så brukar jag tänka. Men nu är jag ensam hemma. Pappa är borta för andra gången denna vecka och dricker saft (vad hände där?). Jag sitter med andra ord ensam i lägenheten och riskerar ett strömavbrott. Kill me!
Jag är så otroligt mörkrädd att det är barnsligt! Jag skojar inte med er, har hänt att jag gråtit likt ett barn under strömavbrott. Helt uppriktigt så brukar jag vilja krypa ner hos pappa och bli skyddad emot all ondska. Nej vadå, jag är snart nitton - är inte det normalt att tänka så i min ålder? You're kidding!


Ellenors pappa Per gav mig en hjärtattack lite tidigare dessutom. Mitt sällskap hade gått hem, klockan är då strax efter ett. Plötsligt så ringer det på dörren. Jag kilar ner i tron om att det är pappa. Kikar ut genom det frostade glaset men ser ingen siluett? Står och velar ett bra tag innan jag springer upp, plockar upp mobilen (ifall jag skulle vara tvungen att ringa farbror blå i panik) och smyger in i pappas rum för att spionera ut genom fönstret.

Ser då vem det är som frenetiskt vill komma in. Fyfan, jag skakade! Jag trodde på fullaste allvar att det var min tid att råka ut för en mördare, sådana man ser på deckare! Jag är inte det minsta ironisk i min text. Jag fick en smula dödsångest. Vad skyddar man sig med när någon slår in rutan och låser upp för sig själv? Vart gömmer man sig?


På tal om finbesök. Linn och Masiel kom över tidigare idag. Vi käkade tacos och ljög lite. Ellenor kilade förbi nedanför balkongen och blev inbjuden. Även en till tjej (vars namn jag glömt) kom förbi en sväng också. Lyssnade på hardcore-radion och åt sönderbrända popcorn. En helt okej kväll!

Imorgon, om jag överlever natten, så ska jag och Linn ta en vända ut i natten. Köping denna gång. Dom kör nostalgikväll här i stan och jag vet inte om jag är så sugen på att svettas med femtioplussare.. Haha!

Tidigare på dagen så åker jag och Ida för lite shopping. Eventuellt att nämnda dam förljer med oss ut på kvällen dessutom. Awesome!


Jag ska, på tal om min mörkerrädsla, avslöja lite mer. Jag har ju börjat så jag kan lika gärna skämma ut mig totalt. När jag är ensam hemma såhär. Oavsett om någon ska komma hem senare eller om jag ska vara ensam hela natten så tänder jag extra många lampor och håller mig vaken. Jag kan lägga mig i sängen (med hallampan tänd!) och kolla på teve. Jag kollar tills det gör ont i ögonen! Låter sänglampan vara tänd hela tiden och teven på. Jag provblundar och ser om jag somnar, om inte så är jag vaken en stund till. Tillslut är jag så trött att jag däckar.

Höjden av töntighet och jag är medveten om det själv, hur barnslig jag är. Men oavsett hur mycket jag intalar mig att det inte är någon som ska mörda mig eller att någon övernaturligt finns i min närhet så funkar det bara inte. Jag är l i v r ä d d !

reach my other life

Det här med ett bo i en liten stad och att alla ska vara så jävla nyfikna är helt sjukt! Jag och pappa talade om det idag när han hämtade mig ifrån arbetsförmedlingen.
Igår var det en person som gick bort. I och med att min pappa har haft ganska bra kontakt med personen i fråga så fick vi höra nyheten tidigt under dagen. Då var det ett fåtal som redan skrivit ett litet hjärta på somligas Facebookssidor och jag, töntig som jag är, gjorde likadant. Det är litet men betydelsefullt (åtminstone så lättar det mitt ego). Tog inte många minutrar innan jag fick sms om vad som hänt osv.
Under precis hela dagen fick jag sms efter sms där samma fråga ställdes. What's the point?
På kvällen när jag kikade in så tror jag hela Arboga kladdat på hela familjens sidor. Det tog ungefär tre, fyra timmar så visste hela staden. Jävla nyfikna skvallerkärringar!

Annars så har jag funderat på en annan sak som slog mig idag.
Ända sedan jag avslöjade en liten del av mina framtidsplaner för pappa. Att jag ska ner till Göteborg och plugga så har det nog rotat sig i hans huvud att jag faktiskt inte kommer bo hemma tills jag är femtiotvå och har sju katter.
Nej, han är bra knasig. Så här om dagen när vi satt och åt så kläckte han ur sig att han och min kusin Stefan ska starta något eget. Jodå minsann. Dom hade planer på att köpa en mack, affär eller liknande. Yes. Något ännu värre var att han, i något längre tonläge, tyckte att där kunde ju jag och Koi (stefans fru) arbeta. Snacka om att jag satte maten i halsen. Han påpekade att det kunde ju vara trevligt ett tag. Ehm.. ja!

Så idag när vi åkte hem ifrån Subway så hamnade vi bakom en gammal cab av något slag. Yes, en cab skulle han köpa. Joru, en gammal Saab -02 eller runt det skulle det vara. Behövde inte vara en metallcab utan han skulle ju bara glida runt på sommaren med denna. Skulle ju kännas skönt - sade han med ett leende.

Antingen kommer han sakna ihjäl sig efter mig och försöker hitta på knasigt, eller så tycker han det ska bli skönt att jag flyttar så han har tid att göra knasiga saker. Eller så har han helt enkelt blivit jävligt gammal och försöker skaffa penisförlängare. Hehe, fundera på det ni. Jag har inte kunnat sätta fingret på den mannens tankar ännu - går nog inte!

Han är föresten och super ikväll. Tre gubbar ska sitta i en källare och tjöta. Det västa är att dom ska sjunga SINGSTAR! Hör ni hur det låter. Gubbar, alla +50, ska dricka sprit och sjunga. Stackars grannar! Ja jisses. Och folk tycker jag är knasig i huvudet. Undra vem jag brås på.

PUSS!

what about my dreams

Ehm. Ja!

Sitter på min stora dator nu, om jag inte redan meddelat att den fungerar. Tror jag gjorde det i förra inlägget va? Hur som, nu vet ni det i alla fall.

När jag vaknade imorse så var far min bortblåst. Han hade tydligen stuckit på en fika. Men efter att jag duschat så hämtade han upp mig och jag fick frukost på Kanalcefét. Mums!
Vi for sedan vidare till Köping för lite mathandling. Spännande. Not.

Hem och göra absolut ingenting.

Äta lasange.


Forstätta med att göra ingenting.

Nu på kvällen/natten har jag dock varit duktig. Jag har sökt jobb! Sex, sju hela stycken! Duktig flicka jag är med andra ord. Jag blir lite förvånad över mig själv må jag säga. Men jag måste ju sätta igång någon gång. Tydligen så blir man inte överkastad med jobb när man är arbetslös? Dåligt informerad jag blivit!
Nej, så jag hoppas på något napp i alla fall. Förhoppningsvis blir det flytt ner till Göteborg. Den ni.

Nej. Nu ska jag invänta Hell's Kitchen som börjar halv två och sedan reprisen på Bartenderskolan (fast jag sett precis alla avsnitt är det lika spännande varje gång!). Jag, vänt på dygnet? Nejnej!

Puss och banan.

ANDRA FÖRSTA BILDEN!
Hur awesome och coolt är inte det?
Som ÖB's reklam, "Men då blir det ju gånggångtallrikar" Jag älskart!


let's pretend

Nu är min stora dator tom. Allt är borta och systemet är fabrikåterställt. Alla bilder, all musik, alla klipp - allting är borta. Buhu! Dags att börja på en ny kula, damma av systemkameran och skapa nya minnen.
Annars, förutom virus?

Jag och pappa försöker fördriva dagarna med både det enda och det andra. Tömde som sagt garderoben för ett tag sedan. Himla tomt härhemma nu! Vi har åkt en massa bil och ätit en massa god mat. Vi spånade på tanken om vi skulle prova på att bli sådana som åker runt och recenserar restauranger. Skulle va nått det. Dyrt lär det bli.

Var och besökte Linn i lördags. Hon och hennes pv lånar en lägenhet i Köping. Så jag kilade över och chillade med dom plus två utav hans kompisar. Fick en ny bästa vän, visserligen på fyra ben men i alla fall. Oavsett så sov R och en till. Så det slutade med att jag och Linn satt och skrattade till tårarna rann och en pojke satt rätt uttråkad brevid oss i soffan. Rätt lamt. Dåligt drag i den festen. Men alltid kul att sällskapa med Linn.
Hur som, jag ringde mamma och hon hämtade mig. Slutade med att jag mötte upp S på stan här i Arboga och sov där. Båda lagom mosade i huvudet och himla glada över allt i allmänhet.

Mer spännande än så blev det inte. Nu inväntar jag nästa vecka så jag kan få åka ner till mig kära syster. Awesome.

you're infected

Skitkväll!
Jag satt i godan ro och skulle byta bloggdesign när jag får en pop-up som tydligt talar om, med röd text och miljontals utropstecken, att jag minsann var infekterad. När pop-up'en hade scannat klart min dator så visade den för mig att jag hade vänliga Trojaner, lösenordstjyvar och diverse elaka JamesBond typer.. Hur trovärdigt det var låter jag förbli osagt med tanke på den ytterst oseriösa pop-upen. Hur som, bara genom att jag klickade kryss och sedan okej för att låta datorn förbli oskyddad så försvann.. ptja, det mesta! Speciellt mitt virusskydd försvann, möjligheten till att få upp kontrollpanelen samt åter sätta på brandväggen.
Det jävla programmet har alltså gått in och infekterad filer som tillhör allt som har med datorns säkerhet att göra - kul!

Pappa fick allt höra på min vrede men han var minsann upptagen med fotboll. Vemfan tycker en VMfinal i DAMfotboll är så jäkla roligt? Han kör säkert bara det som en undanflykt så han kan få känna makten över fjärrkontrollen. Jag kan väl spela med och låta han få känna makt då. Så fort denna match är över så är det min åsikt som gäller igen - oavsett vad han tycker!
Varför skrika när det är sport på teve föresten? Han sitter här bredvid och vrålar. Varför? Åt vem? Vad gör det för skillnad om sjutusen gubbsjuka gubbar sitter och skriker åt en jäkla skärm? Jag blir bara irriterad.


Jag är ganska irriterad ikväll. Konstigt. Jag tog ut min ilska på FB. Hoppades att spindlar skulle krypa in i virusskaparnas öron, äta upp dom inifrån - lidande. Att deras hemorrojder (har dom inga så önskar jag dom det!) ska spricka samt att dom blir pålade i hål nummer två. Milt uttryckt av mig sådär.
Nej, nu ska jag nog starta upp datorn, invänta pop-upen och skriva in mitt kontonummer så att den ska rensa bort allt virus. Rena dundermedicinen ju! Awesome!


Jag ändrar om i bloggen föresten, men i och med att datorn begravde sig så får det se ut såhär så länge. Inte okej.

above and beyond

Fyra dagar sedan senaste inlägget. Det är ju verkligen inte okej!
Men jag har ingen lust att uppdatera. Känns som att det inte finns något att skriva om när det egentligen finns massor. Vi pysslar med lite allt möjligt här hemma, faktiskt.

Kommer nog inte att bli någon bättre uppdatering heller. Jag hjälper till att plocka flyghavre (gratis motion som bidrar till solbränna på axlar/armar.. haha), dör i sängen och har smått ångest över att jag inte har körkort ännu.
Men det är i stort sett bara teorin kvar. Vafan Emilia - plugga!

Jag beger mig ner till västkusten i början av nästa vecka. Syster ville att jag skulle komma ner och besöka henne. Hon har åter igen bytt stad och befinner sig nu i Hunnebostrand. Enligt hennes utsago fanns det ett fint gästrum åt mig. Huset har havsutsikt, gångavstånd till city/utelivet, massor av fina restauranger och massa underbara platser. Jag tror jag mest ser fram emot att äta riiiiktigt färsk fisk som blivit fiskad bara några timmar innan. Jag avskyr mig själv lite för att jag inte äter skaldjur. Jag menar, det är ju en självklarhet när man är på västkusten!

Hur länge jag stannar i paradiset vet jag inte ännu. Tänkte se till att plugga på körkortet rejält, alltså så rejält att jag kan komma hem och skriva upp! Sedan ska jag bara vara. Flyta runt i vattnet, sola mig negerbrun och dricka rosé i mängder. Jag tänker dessutom fylla nitton och ha galna utekvällar med min syster.

Är man ute med min syster så kan allt hända. Speciellt med lite alkohol med i bilden.

Sedan hoppas jag på att Tessan kommer ner en helg och gör mig sällskap. Awesome!

and then what?

Iväg med kärran kom vi allt. Stekhet sol och en massa bärande - inte okej!
Men nu är det nästan tomt där inne i garderoben i alla fall, och det var ju det som var meningen.
Så efter att vi dumpat av två gamla (uråldriga!!) symaskiner till mamma samt ställt av kärran så stannade vi faktiskt vid Sicilia för lite mat. Åt supergod kyckling med klyftpotatis. Jisses, matorgasm!
Sen för att inte tappa några kolhydrater köpte vi med oss lite godis hem. Bara för att vi varit så otroligt duktiga idag!
Imorgon (eller idag egentligen) så är det Västerås som gäller. Big Power Meet vettni. Ska bli awesome. Åker in under dagen, kilar runt med Fredrika och chillar innan det blir kväll och saft. Gillas absolut!

älskade mac, hur överlevde jag innan?

Ja jisses.. Nu har det hänt lite grejer.
Igår skulle jag och pappa ta en fika på kanalcafét. När vi kom dit var det proppfullt och vi styrde emot kungsör istället där det blev en fika på Kungsudden. Mysigt med svindyrt!
Rastlösa som vi var så tog vi en tur till Västerås för att kika lite - är ju PowerMeet i helgen men redan nu rullar det in bilar. Pappa kom med förslaget att vi kunde kila in på Mediamarkt för en litet titt bara. Endast titta, vi behöver ju ingenting. He-He-He! Slutade med att vi for till alla elektronikaffärer i hela västerås på jakt efter en MacBook Air.
Så i skrivande stund sitter jag på min, oj menade såklart våran, pärla. Underbar!

Idag så var det sagt att vi skulle rensa garderoben. Efter många om och men så satte jag igång och pappa anslöt sig ganska snart. När vi fått ut det mesta skräpet och hela lägenheten var besudlad utav skit så kläcker han ur sig att han minsann inte tänker hämta släpkärran och köra skiten idag! Nej, det kunde vi göra imorgon.
Men tror han att jag tänker gå en hel dag plus kväll i denna lägenhet med skit och prylar högt och lågt så tror han fel och det berättade jag får honom också. Kanske i en lite omogen ton innan jag gick.
Jag hinner inte sitta länge ute på balkongen med min skönhet innan han kommer lomandes ut och ber mig kolla upp tiderna till miljöstationen. He-he-he!
Man måste veta hur man ska ta sina nära och kära på bästa sätt.. Puss!

Nu ska jag stänga ner datorn och invänta far med släpkärra. Ja jisses!

let us know

Eftersom jag inte riktigt har uppdaterat speciellt bra så kan jag la slänga iväg en lista. Verkar som jag har fått några nya läsare så why not?
Festivalbilder och text kommer komma. Jag är som sagt inte den snabbaste på sådant. Annars finns det bilder på min facebook för dom som inte riktigt orkar vänta. Puss.


Har du...

Kysst någon?: yes
Sovit brevid någon av samma kön?: jupp
Sovit brevid någon av motsatt kön?: ja
Haft sex?: ja
Slagit ner någon?: nej
Ljugit för en bra vän?: tror jag nog inte
Svikit någon?: allt för många
Fuskat på prov/läxförhör?: he-he-he, nej?
Blivit kallad Bögjävel?: Säkerligen
Kallat någon Bögjävel?: Jag? Nejdå!
Druckit alkohol?: Näe ..


Vem:

Skrev du senast till på msn?: Mr Halmearo .
Sov hos dig senast?: hm.. Daniel måste det bli.
Sov du hos senast?: Stefan i think
Kan du säga allt till?: mamma!
Är den finaste personen som finns?: oj.. mycket svår fråga då alla är fina!
Ringde dig senast?: Linn
Skickade ett sms till dig senast?: Stefan
Skickade du ett sms till senast?: Svarade på Stefan så ..


Vad:
Drack du senast? Juice
Köpte du senast?: alkohol på Tempo! haha!
Gjorde du igår?: Packade tält och for hem ifrån Borlänge!
Ska du göra imorgon?: sovaaaa
Vill du göra just nu?: se sista Pirates filmen i annan kvalité än TS!
Åt du senast?: Macka
Är närmast dig som är rosa?: Mitt P&L band! :3

-

HAR DU UNDER DE SENASTE 7 DAGARNA:
1:1. Kysst någon? - Ja
1:2. Blivit kramad? - Ja
1:3. Känt dig fånig? - haha, eh ja!
1:4. Saknat någon? - ohja!
1:5. Ljugit? - hahahah, ja!
1:6. Haft sex? - Inget festivalligg här inte! ;)
1:7: Funnit kärlek? - Nej

SEXTON ÄR:
2:8. Är du snygg? - För snygg
2:9. Är du fet? - För fet!
2:10. Är du smal? - Det skulle vara min lilltå i så fall..
2:11. Är du en sportfåne? - Om man räknar det som en sport att ha maraton mellan soffan och sängen så ..
2:12. Är du rolig? - roligaste människan i stan
2:13. Är du feg? - Egentligen inte
2:14. Är du törstig? - Nej
2:15. Är du 16 år? - Nej
2:16. Är du rik? - Haha, rik på spärrade bankkonton ja.
2:17. Är du fattig? - Kollar man på mitt vanliga konto så ja!
2:18. Är du smart? - MENSA!
2:19. Är du ret-sugen? - Näe
2:20. Är du shoppingsugen? - Otroligt!
2:21. Är du saknad av någon? - Det hoppas jag!
2:22. Är du hungrig? - Nej

FYRA SKULLE:
3:23. Skulle du vilja vara längre? - Absolut inte!
3:24. Skulle du vilja väga mer? - haha, nej?
3:25. Skulle du vilja ha sex med en kändis? - mhm..!
3:26. Skulle du dricka dig full nu? - Jag vill aldrig mer se alkohol!

SJU KAN:

4:27. Kan du vifta på öronen? - nej
4:28. Kan du slicka dig på näsan? - Om jag trycker ner näsan så..
4:29. Kan du kolla i kors med ögonen? - nope
4:30. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? - Haha, nej!
4:31. Kan du vara på en fest utan att dricka? - Nja.. haha!
4:32. Kan dina vänner lita på dig? - ja
4:33. Kan du tänka dig att pierca dig i naveln? - Är lite sugen men nja..

FYRA ANTINGEN ELLER:

5:34. Pierca tungan eller näsan? - Tungan
5:35. Vara seriös eller rolig? - Rolig
5:36. Brinna upp eller drunkna? - Drunkna
5:37. Umgås med dina fiender eller föräldrar? - Föräldrar

SVARA ÄRLIGT:
6:38. Tycker du om någon just nu? - Nja.. mja.. Jag vet inte!
6:39. Sol eller måne? - Sol
6:40. Vinter eller höst? - Vinter
6:41. Soligt eller regnigt? - Soligt
6:42. Är du uttråkad? - Nja.

OM MIG:
7:43. Hur mycket är klockan just nu? - 00.23
7:44. Vart vill du bo? - Göteborg!
7:45. Vill du gifta dig? - Nja
7:46. Är du kär? - Nej
7:47. Favoritårstid? - Vinter