are you from hell?

Helvetesvecka minst sagt! Jag har stor lust att ta första bästa sten att lägga mig under i minst hundra år! Jag kan inte hantera sånt här på ett moget sätt, det går bara inte. Jag blir som ett monster och det är ingen överdrift..

Hur som. Jag har på sistone inte haft 'fel vecka' på hur länge som helst men nu - just denna vecka så tyckte min kropp att nu är det dags att dra Emilia till gränsen. Om jag hade fått som jag velat så hade jag legat i fosterställning, vaggat fram och tillbaka, snyftat och tyckt så otroligt synd om mig själv.
Men jag har varit otroligt duktig och gått till praktiken varje dag trots att det inneburit att jag suttit dubbelvikt ett flertal gånger, haft illamåendet i halsgropen och känt hur jag kunnat spy på gästerna. Lite cred till mig trots allt. Aldrig och då menar jag aldrig, har jag haft såhär ont under denna vecka. Sick!

Har även beslutat att det nog är bäst att ta en paus från hästskit och havremoppar. Det fungerar inte att hålla på halvhjärtat när det är något som ska ligga högt på ens priolista! Jag orkar bara inte. Det jobbigt psykiskt att ta sig ut till stallet på kvällarna. Det blir min sista helg nu i helgen.
Förhoppningsvis vänder det och suget kommer tillbaka, men just nu tänker jag lägga energi på andra saker här i livet. Skolslutet närmar sig - betyg ska pluggas upp. Körkort - ångestframkallande! Jävla tonårshormoner till råga på allt.

MEN! Jag kan absolut inte låta ett helt tröttsamt inlägg passera utan att nämna den underbara Jakob! Ohmy, den pojken räddar min vardag många gånger. En mer omtänksam människa av det andra könet är svårt att hitta - jag lovar er! Jakob, jag vet att du läser detta. Ta åt dig, du är totally awesome hunny! :*

Nej. Efter en timma i kvävande luft på UM så sitter jag i en sjuuuk huvudvärk. Men jag var tvungen att uppdatera bloggen trots detta. Nu är det sängen där jag tänker spendera mestadels av resterande kväll. En lång dusch står dessutom på schemat!


FU!

Det här är en förbannad klag-dag! Det bestämmer jag nu!
Mitt humör är inte att leka med, det är helt sinnes. Ibland undrar jag om det vore bäst att bara lägga in sig själv på psyk. Nej, riktigt så illa är det inte. Men vafan..

Jag har skolkat för mycket - skyldig! För det får jag stå mitt kast nu. Men det går till överdrift. Ett helt jävla skolår för någon månad i September samt att jag 'råkade' skriva vad jag tyckte om skola/praktikplats. Ja. Jag har levt utan att få in en ynka krona ifrån augusti allt som allt. Så kom inte och säg att jag är en jävla bortskämd snorunge. Det är så långt ifrån sanningen man kan komma.

Tiden och orken till att ta sig ut till hästarna finns inte längre. Dags att släppa taget? Oavsett vad så gör det förjävla ont! Det har ändå varit hela mitt liv från barnsben. Men det är nog som pappa säger, jag har nog tappat gnistan. Jag känner inte ens för att sitta på hästryggen längre. Eller jo, det är klart jag vill det - men pushen till att göra det är obefintlig.

Jag har sån jävla ångest över den föbannade telefonräkningen! Betalade fanskapet för veckor sedan men IDAG fick jag besked om att den är avvisad. Sucks. Speciellt när det saknas nittio jävla kronor.

Mensvärk ifrån helvetet har jag dessutom så ja - detta är ett enda stort pmsinlägg.
Jag vill döda mitt liv, inte mig själv, jag vill få börja om. Skulle bara tacka och ta emot om vi spolade tillbaka ungefär fyra år..
Många svordommar, det är faktikskt lite ovanligt, jag tycker inte att det är fint att använda svordommar i text men nu bryr jag mig faktiskt inte. Det här är en jävla fucking skitdag!

Jag dansar aldrig nykter

Kvällen har spruuungit iväg - tackar jag för. Tackar även för all underbar hjälp från alla håll för stallet. Speciellt till Fredrika - jag är skyldig dig!
annars var tåget självklart försenat idag också, men jag hann precis. Awesome !
nu blir det en dejt med sängen. Jisses vaz jag vill komma hem och sova nununu.

Kategori - Klantarsel

Jag klantade mig idag, som alla andra dagar. Men idag väljer jag att dela med mig.
Var ute med hunden igår och tog då mammas jacka. Tog med min nycklarna just för att mamma skulle iväg och hämta bror min. Men när jag kom tillbaka så hade mamma aldrig låst dörren - hon glömde visst att jag tog med mig nycklar. Jag tog därför aldrig upp nycklarna ifrån fickan.
Vart tror ni att mina nycklar befinner sig just i skrivande stund? Mammas ficka!
Kent jobbade kväll så jag fick skjuts hem till pappa - utelåst. Men Kent nr2 jobbade så han låste upp för mig. Vi pratade även om hur jag skulle göra när jag skulle iväg sen igen. Jag sa då att vi hade en såndär svart plupp som gör att dörren alltid blir låst. Kent säger då att det inte alls är så och ber mig att inte peta på den knappen.
Jag drar ner den i alla fall - i hopp om att överbevisa honom. Skulle jag ju inte ha gjort. Den gjorde så att man inte kunde låsa innifrån förutom med nyckeln. Knas!
Så skulle Kent fixa till det där men tror ni att det gick? Han stod nog i en kvart och bara pillade. Bra där!

Har nog valt glasögon dessutom. Mamma hade sina starka åsikter, Kent gick tvärsemot och bror kom med den tredje - alla tycker alltså olika. Men jag vet att mammor nästan allit har rätt, jobbigt nog, så jag måste nog hålla med henne. Fast pappas plånbok lär sviiida. Hehe. Prada
Ja.. jag har en pops-tröja på mig. Det är awesome!


hopelessly in love

Jag besitter minsann magiska krafter. Vi kikade på det nya programmet Fenomen på femman - helt värdelöst. Hur som helst, man skulle plocka fram nått trasigt, en klocka eller sådär. Vi här hemma gjorde det mest på skoj. Jag fick hålla och jisses, det började faktiskt att ticka.
Nu tror jag dessutom på fullaste allvar att det är rent övernaturligt - finns väl ändå ingen annan förklaring? Haha, snacka om bluffprogram!
Fast på sitt sätt känns det ändå lite spännande att den faktiskt hoppade igång efter minst ett år som stilla.

Nu är det dock sängen som gäller. Kvällspraktik imorgon. Skaaapligt skönt med sovmorgon.

you wanna see!

Nu har snart hela helgen passerat och vad har jag hunnit med? Ptja, inte speciellt mycket ska jag berätta för er!
Tog en taxi hem till mamma efter praktiken i fredags. Satt och tjötade lite innan det blev sängen.
Blev en tripp till Kungan på förmiddagen under Lördagen. Loppis och sen någon SH butik - jag och Kent gick som vanligt mest runt och löjlade oss medan mor min var fullt seriös. Hon är en smula allvarlig när det kommer till loppisar och sånt. For hem, handlade, hem och sova någon timma - snarka.

Söndagen har bestått av.. ingenting. Vi ska snart iväg och hämta bror min. Otroligt spännande!

glasögonorm!

Stressad som jag är måste jag blogga ändå. Ni måste hjälpa mig. Nu är det superdåliga bilder men ni ser lite i alla fall? Släng in alla era åsikter. Jag vet på ett hum om vilket par som går helt bort och vilka jag tycker bäst om. Men jag vill höra vad ni tycker. (:


PeakPerformance


Prada


RayBan


Versace

Dom tre sista ser ju faktiskt nästan likadana ut här, men bilderna är somsagt superdåliga. Ska försöka kasta in några andra efter praktiken. Vilka gillade du bäst?


lets pretend

Det var en pms dag igår må jag säga. Sådana kan tydligen komma när man minst anar det. SJ gjorde inte saken bättre heller.
Jag kom till stationen vid ett, tåget var försenat nästan en hel jävla timma! Fick byta optikertid och säga till praktiken att jag kommer komma sen - idag igen!
Halv tre kom tåget och vi tuffade iväg. Stannade utanför valskog och blev ståendes - jag började då! Jag var så arg att jag kokade. Jäkla skittåg som går sönder var och varannan minut. Varför ha dubbeldäckare som ALLTID har något fel? Det är allt ifrån en trasig kaffemaskin till ett trasigt lok. SUG!

Nej, sen blev det bra. Inte direkt mycket att göra på kvällen. Folk tycker minsann att man ska hålla koll på dom. Var en (snygg!) pojke som kom och frågade om han hade något rum inbokat för någon vecka framöver. Jag kikade efter i den gruppen han tillhör (är i princip enbart IKEA människor som bor på hotellet och så mycket visste jag, att han tillhörde IKEA) så frågar han mig med ett flin - "Vet du vem jag är?" . Nej, hur sjutton skulle jag kunna veta det och ännu mindre ditt namn? Haha. Nu kommer jag ihåg det i alla fall.
Intressant läsning - tumme upp!

Blir kväll idag och imorgon med. Optikern idag också. Jisses.

Ohmy!

Sitter på tåget emot arboga nu.. Skummaste, eller sötaste, saken hände nyss. En kille, lite färgad, helt okej snygg och lagom lång frågar mig på stationen i västerås om jag hade en tändare. Det hade jag inte - det var synd tyckte han. Han gick sedan efter mig och såg till att kliva på i samma dörr på tåget. Jag slog mig ner, baklänges och han tvärs över gången framlänges. Saken är den att tåget nästan är tomt. Så sitter vi och kikar på varandra om vartannat. Toadörren stod öppen och den slår igen med världens jävla smäll helt random. Han håller på att skita ner sig och jag skrattar, han med. Så ska han av i köping och precis innan säger han att det var kul att träffa mig och att jag ska ha en trevlig resa. Totally awesome kille. ;)

face off, bitch!

ÅH! Varför kan inte folk bara tänka och tycka som jag gör? Jag blir så trött på att behöva ta folks otroligt korkade åsikter om saker och ting när det i själva verket är dom som inte orkar bita i det sura äpplet emellanåt!
Ni som läser detta och blir upprörda - ta åt er!
Livet är helt enkelt inte ett solsken alla gånger. Livet tar en bakifrån vissa gånger, det är bara acceptera och göra det till något bra! Alla erfarenheter är bra erfarenheter, det gäller bara att man förstår det. Ser man alla negativa saker så är det väl en självklarhet att allt går åt helvete?

Det finns flera som är i detta tillstånd just nu och jag orkar inte med er! Jag är jäkligt tvär och en jävla bitch just nu, men finns det något jag inte orkar med så är det allt jävla gnäll om saker som är totally självförvållat! Absolut att det kan vara tufft, men låt det inte gå ut över andra - speciellt inte dom som faktiskt försöker hjälpa.

Jag säger vad jag tycker, speciellt i liknande tillfällen. Ska ni komma och gnälla så får ni faktiskt ta och tåla kritiken istället för att tycka att alla hatar er. Inse, allt kan inte serveras på ett silverfat enbart för att ni stampar med foten och tycker ni blir orättvist behandlade. Buhu!

Nej. Nu ska jag gå och peta tandpetare i ögonen hos optikern!


back and running

Som många av er vet så gick det inte att komma in på bloggen för ett slag. Detta mest för att jag inte orkade. Känns lite som att bloggen suger musten ur en. Jag vet inte riktigt varför, jag tycker om att skriva och jag får nästan herpes i huvudet när jag inte har någonstans att kladda ner allt.
Men jag vet vad som finns i bloggen, vilka minnen som nerpräntade och jag tror att det är just det som stör mig. Jag har flera gånger tänkt tanken att radera denna blogg och börja på en ny. Vore vansinnigt om jag utförde detta i och med att bloggen nu funnits i några år..

Hädanefter kommer nog inte inläggen vara speciellt innehållsrika, om jag ens väljer att blogga vissa dagar. Vi får se vart det bär helt enkelt men sluta blogga kan jag nog inte göra - inte ännu i alla fall!
Fick så otroligt många förfrågningar om varför man inte kom in och dom tyckte det var synd - det kändes bra! Tack hörrni! (:


i hope not

Kan börja med att delge er dagens i-landsproblem. Det är att min foundation ligger kvar hemma hos mamma. Var ju där och fixade mig innan Örebro i fredags. ALLT kom med utom den. Skills Emilia. Utseendefixerad? En smula ja, kanske.

Annars finns det inte speciellt mycket mer att förtälja. Allt är inte på topp vilket gör att allt annat stannar upp en smula. Men det ska vända hoppas vi. Eller jag vet att det kommer göra det.

Vilket totalt meningslöst inlägg. Vi kan alla hoppas att tågen går som dom ska. Är något signalfel i Västerås nu, massor av tåg är inställda/försenade. Skulle ju inte förvåna mig om jag blir sittandes i Västerås inatt. Usch! Jag lär uppdatera er om läget senare. Jag packar för en hotellnatt (skulle inte förvåna mig om vi har fullt dessutom..)

hun, i'm just playing with you ..

capture it!

HAHA, pojkarna lyckades rätt bra med att ställa till det igår.
Stackars den som faktiskt bodde där.


usch, ångest!

Det var en galet spårad kväll igår!
Började bra, stupade rätt ner åt helvete ett bra tag innan det tog sig igen. Allt tack vare otroligt underbara människor som peppade till tusen. Awesome. Väljer att utesluta vad allt handlade om, vad som hände och vem det rör sig om. Vissa saker är fakiskt otroligt personligt, för personligt för att ta i bloggen. Nog om det. Det roliga, vad hände?

Var nära att inte hinna med tåget igår för att mina pengar var kaputt. Söta mamma kastade iväg en hundring precis i sista sekunden bokstavligt talat. Precis när jag fått ut min biljett så var det hundradelar tills tåget skulle rulla. Hem till Olivia för lite förpärla. Shottades Minttu - slog slint i hjärnan!
Vidare till Strömpis, slapp köa - trängde oss som vanligt. Jag låg vid toan ett bra tag tills jag trodde folket skulle slå in dörren. Frågade om dom hade damp eller när jag väl kom ut och fick en smäll. Tackar!
Satt i VIPen mest hela kvällen. Skapligt nice det. Härligt folk. Vet inte när eller hur men tillslut satt jag i en Arbogabil med lite random folk. Hamnade långt ute i skogen - Tyringe mitt i natten där jag halvsov i soffan. Linus försökte krossa burkar med pannan under filmande, porslin krossades nere i köket och folk hängde i takbjälkarna. Jag vaknade upp vid femtaget av att Johan häller öl i min panna och frågar om jag mår bra?!
Skjutsen frågar då om jag är sugen på att åka hem vilket jag verkligen var, så försökte då få med Linus som hade massa annat för sig. Åker längre in i ingenstans för att droppa L innan färden hemåt påbörjas.

Mina nycklar hoppas jag ligger i min väska, som i sin tur ligger kvar hemma hos Oliva för att vi skulle åka och hämta dom efter krogen. Att jag aldrig lär mig att det händer aldrig - man ska ha med sig allt som man behöver hela tiden! Ringde på dörren hemma vid sex och en nyvaken pappa öppnar med orden "Vad pysslar du med?" som om jag hade något fuffens för mig.

"ahmen man gör ju massa annat under tiden.. typ som att kolla på film!"
"men va, kolla på film?"
"ja, det är supervanligt! Fast jag gör mer normala grejer. Jag äter bara"
"haha, men hur växlar du då?"
"men jag har ju automat - king!"
"slappis!"
"fast jag ska byta till manuell snart. då måste jag ställa ner drickan. JOBBIGT!"
Samtal mellan mig och Tommy under färden hem imorse. Lagom avancerad nivå..

Put your hands up!

Man är bara ung en gång i livet. Även om det egentligen inte är ett hållbart motto så tycker jag att det låter otroligt bra just nu. Jag struntar i som jag blir supersjuk och ligger däckad hela helgen - jag ska ut ikväll! Sen har ju alkohol en bakteriedödande effekt, kanske kan jag bli av med några elakingar i magen?
Jag mår ju faktiskt bra och har fått behållt allting idag men lite botemedel kan alltid behövas.

Får passa på att tacka FL's underbara mor som ställer upp och agerar taxi. Awesome!
Nej, tagga på nu. Ställ om Spotify till partyplaylist och tagga till.

sucks!

Jag ska tametusan skaffa en partylägenhet i Örebro!
Tanken var att det skulle vara utgång ikväll och det har varit bestämt rätt länge nu. Men i och med att snön kom så får dog mina planer en smula. På vår nya bil sitter enbart sommardäck - olagligt och dessutom livsfarligt i detta väder. Jag vill inte tvinga ut pappa enbart för att hämta mig..

Men vi får se vad som händer och sker. Vore bättre att ligga hemma, för min kropps skull i alla fall. Menmen..

Höll mig uppe en timma längre igår kväll. Nio somnade jag minsann - orädd för läskiga monster!

tonight i'm fucking you ..

.. sa min kropp inatt.
Pinsamt nog så gick både jag och pappa till sängs kvart över åtta. KVART ÖVER ÅTTA! Hör ni hur det låter. Jag orkade bara inte hålla ögonen öppna. Redan vid sju ville jag dö en smula, men tvingade mig in i duschen och pinade mig igenom minutrarna framför teven.
Samtal mellan min far och mig
"Får jag gå och lägga mig?" - "Nej, vi väntar till halv nio i alla fall" - "Men åh, det är ju aslångt. Fyrtiofem jävla minuter!" -  "Jamen tiden kan diskuteras om en kvart igen" - "Nej, jag skiter i vilket nu, jag orkar inte" - "Haha, nej inte jag heller. Fast vi säger inte till någon att vi gick och lade oss kvart över åtta!" Förtydligande; Jag får gå och lägga mig precis när jag vill, min första fråga var självklart ironisk..

Fast jag låg mest vid toaletten inatt. Så roligt hade jag det. Var uppe en sväng imorse, tog mig i kragen och åkte faktiskt till stationen. Men insåg att det aldrig skulle gå. Så jag intog sängläge åter igen.
Har faktiskt sett min första skräckfilm på egen hand idag. Jisses! Fick ett tips om att jag skulle se The Descent efter att jag sett Sanctum. Nästan samma tema - grottklättring.
Men alltså, jag skrek (när man är ensam får man skrika!) bara det flög några fåglar. Satt (eller låg) som på nålar från den första sekunden. Händerna framför ansiktet, spretade fingrar och ihopbitna käkar.
Det värsta var att ibland när jag tillät mig själv att se hela dataskärmen så dök det som oftast upp ett otroligt otäckt monster. Tur att jag gjort mina behov innan filmen - ni kan själva räkna ut resten.

Hur som, knaprade i mig några febernedsättande som jag faktiskt fick behålla innan pappa hämtade upp mig. Kilade iväg och bytte bil. Nu har vi en glaciärblå bil. Det ni.. Ska kasta upp en bild sen, som alltid.
Nu ska jag stupa i säng!

offroad

Ändrade planer .
Jag stänger av dator och lägger mobilen på ljulös.
Drar täcket över huvudet och försvinner för ett slag.
Ibland rinner all kraft ur ens kropp på två microsekunder.


my heart is refusing me

Känns lagom skumt att sitta vid denna dator, trots att jag brukar spendera den mesta av min tid här. Fast nu har den varit avstängd sedan söndag eftermiddag. Jag har inte internetat sen söndags - abstinens!
Eller visserligen bloggade jag ifrån min andra dator en natt, men något internet blev det inte mer utöver det, somnade som en gris.

Det är verkligen inte bra för mig att ha praktik i västerås, speciellt inte när jag har fyrtiofem minuter på mig innan jag börjar om jag går kväll. Fast mitt konto skriker så har jag faktiskt inhandlat två basic tröjor, tunna långärmade. Rea borde inte få finnas. Även ett armband har jag fått med mig hem - Förlåt Mathilda, men du vet att du kommer få pengar!
Har dock smällt mig själv på fingrarna massor av gånger, ni skulle bara veta hur mycket snyggt det finns på vårkollektionerna! Jisses!

Nu ikväll ska jag se till att vila upp mina stackars fötter. Förstår inte varför jag envisas med att gå i dom djävulska skorna.. Ska ta en lååång dusch, pela, BUSa och måla om naglarna! Men det får bli efter stallet. Allt skulle tydligen vara klart, bara för mig att släppa in. Tackar jag för!

Nej, mysbyxor på nu.


Så det kan gå .. söt chey
Nytt armband, ny tröja - tumme upp!


dickhead

Hemma och supertrött. Älskade säng!

Gårdagen.. HAHA ja jisses. Jag övertalade pappa att han skulle skjutsa mig till Örebro på kvällen - jag körde. Så när vi åker inne i Örebro, precis vid polishuset så säger pappa att jag ska hålla ut för att det är tvåfiligt. Jaja tänker jag och kör på ändå. Det är inte fören min mötande trafik får slå på tvärbromsningar innan jag inser att jag faktiskt ligger i fel fil. Saxin åkte emot körriktningen precis utanför farbror blå. Pinsamt!

Kilade på bio - såg Sanctum i 3D. Lite besviken är jag nog ändå. Det var absolut en bra film, men det kunde ha varit lite mer spännande ändå. Fast jag ska inte klaga, har äntligen fått mitt biosug stillat.
'Hem' och kika på film nummer två - Snakes on a plane innan klockan hade blivit för mycket. "Jag har faktiskt fått sova. Du snarkade inte ens" - måste vara det finast komplimangen jag fått på länge. Haha.

Vidare direkt ifrån Örebro till Västerås för praktik. Skapligt segt. 54 incheck, dåligt med tvätt samt dåligt med drag. Det var mest att glida runt och försöka hitta något att fördriva tiden med. Hela Choise-servern lade dock av vid halv nio tiden. Tror det var för att vi skulle få mer att göra. Inte alls roligt dock.
Fram med old school, den manuella kreditkortsmaskinen. Känns ju inte alls mysko att kopiera kortnummret på en pappersbit sådär.
Jag skänker en tanke till våra systerbolag i tex Stockholm, måndagskväll och utan tillgång till dator över huvud taget. Jisses.
Men just nu är det inte mitt problem - jag ska sova nununu!

Föresten, glöm inte att kika på Världens bästa hotell på tv3 varje måndag 21.oo!
Är ett collectionhotell det också, i Eskilstuna.

jag ska aldrig flytta till thailand!

Har nu kommit hem ifrån min kusin som tydligen blev 42 idag. Bra koll jag har. Men ska sanningen fram så vet jag inte ens namnen på alla mina kusiner. Haha. Min släkt förökar sig likt kaniner!
Hur som helst, han har nyligen gift sig med en tjej ifrån Thailand. Hennes vän kom förbi med lite godis som dom tydligen äter flitigt av där borta. Det är lite av Thailands specialitet fick jag veta.

Ska slänga in bilder på sakerna när jag orkar gå och hämta sladden!
Det första var som små.. ägg. Gula och luktade mök. Pappa fick provsmaka en innan jag vågade på mig en. Tänk er marsipan blandat med kokos som har på tok för mycket socker i sig. Ungefär som att äta en marsipangris!
Pryl nummer två var inlinade i bananblad som man micrade en stund. När man vecklat ut bladet så möttes man av en geléaktig massa - mer som gummi. Så var det mörkt i mitten.
Det vita utanpå var mer som .. deg. Innuti sedan var det kokos á la socker. Riktigt sliskigt!

Kan ni tänka er att jag faktiskt vågade smaka? Jag avskyr dessutom kokos och marsipan!
Vuxenpoäng till mig må jag säga.

ohmy! denna bjuder jag på!


.

Uppe med tuppen idag också. Vid åtta var jag på benen, gick något varv i lägenheten innan jag kröp ner under täcket och blundade en timma. Kunde inte ligga stilla längre, uppe för lite frukost. Kikade på barnprogram, vred mig i sängen, bårkade med far, kröp ner i sängen för att blunda lite mer innan jag slutligen såg på ytterligare en film.
Fick hem Pretty Woman igår. Lite pinsamt att jag inte sett den innan. Tony tyckte jag skulle passa på att se den ikväll när det visas på teve. Men jag gottar mig ju i biomörker ikväll så det går ju inte. Kikade på den inatt istället.
Trots att kvällen slutade sent, tror jag stängde ner runt två, så vaknade jag superpigg vid åtta i alla fall. Måste vara för att det är så ljust ute. Man ska nog inte klaga på det.

Nej, nu ska jag kila över och fira min kusin som fyller.. år!


bra knas!

Saxin utgår för kvällen.
Något knasigt händer med min kropp. Sova nu liksom?
Det är lördag, jag brukar inte dejta kudden fören in på småtimmarna i vanliga fall.
Tror jag börjar bli gammal. Upp åtta och städa, i säng innan midnatt. Usch!

GODNATT!


ohmy lord !

Alltså.. det här är ju nästan pinsamt. Eller nej, det ÄR pinsamt.
Menmen, sen när började jag vara opinsam?
Tvättberg efter att jag tömt mitt rum - helt enkelt .

(Edit.. ska vara helt ärlig emot er, det där var inte mitt tvättberg idag.
Gammal bild, dagens tvätt ligger i en såndär gigantisk Gekåspåse..
Tänk er den enorma påsen PLUS massa tvätt i korg+golv. DET är pinsamt!)Där är nog jag.
När zoombin' åt min hjärna så tror jag att mitt ansikte svällde.
Min näsa kommer nog snart spricka .


saxin vs tvättberg

Jomen det gick sådär att vara vaken hela natten. Min kropp sätter sig i protest emot mig skulle jag tro. Istället för en sjujäkla pms så åker jag på andra diffar i systemet. Inte okej. Kropp, varför gör du detta emot mig?
Klockan två inatt gav jag upp film, teve och annat för att totaldäcka. Jag somnade trots att filmen ifrån datorn, fem cm ifrån mig, skrek i mitt öra. Skillat!
Vaknade dock upp redan vid åtta och energin var i topp. Som en jäkla duracellkanin for jag runt innan jag tvingade mig att krypa ner under täcket och kika på någon kass tecknad barnserie. Upp någon timma senare när pappa äntligen vakna till liv - fortfarande samma dryga energi.
Jag drog fram dammsugaren, städade undan massa kartonger och annat skäp, torkade golven, skurade toaletten och tvättade . Allt innan klockan ens hade slagit elva! Hur sick är det liksom?!

Har tvätt att hänga, ny maskin att ladda och samma vända igen. Det negativa är att mitt tvättberg aldrig försvinner. Jag hinner avverka ny tvätt innan jag kommit igenom allt. Varför? Tumme ner!

Snart blir det lite körning. Vi tänkte passa på att tvätta bilen - som säkert sjuttonhundra andra också tänker. Kvällen blir nog lugn, pappa kommer nog bli lite rund om fötterna då Kent tydligen skulle kika förbi. Jisses, jag stänger in mig på rummet.
Imorgon tänker jag nog försöka mig på försök nr2 om att besegra mitt tvättberg. Kvällen spenderas i Örebro där det står bio på schemat. Jag är så biosugen att det är sjukt. Får dessutom se Sanctum . Kan nog inte bli mer awesome. Två flugor i en smäll liksom!

Nej, tvätt var det!
Ska föresten kasta in en bild på mitt berg.. sen!

the illusion of

Sista natten är avklarad. Om det blir fler vet jag faktiskt inte. Tror nästan inte det - skönt nog.
Har lyckats vända dygnet helt nu - oskillat!

Slutkörd chey må jag säga. Somnade runt tio imorse, tänkte sova någon timma bara i ett försök att få tillbaka normal dygnsrytm. Skulle sedan kila över till Linn för lite promenixande och sådär. Tror ni inte att jag vaknade klockan SEX eller? Då hade folk ring mig flera gånger, skickat sms och mitt larm hade tjutit. Pappa hade kommit hem och börjat med maten när jag vaknade.

Missade då Linn, Calleträningen och en del annat. Hur oskillat är inte det på en skala?
Lycka till att jag kommer somna inatt nu då.

Fast det kommer nog komma upp en zoombie nedifrån min säng och äta upp mig i vilket fall - om jag lägger mig väll säga. Så lika bra att stanna uppe. Haha.

don't waste my time hun .

bitterfitta!

Ah just, missade att berätta om råpuckona på stationen imorse också.
Ni som varit i västerås vet ju hur stationen ser ut. Hur som, sitter där uppe och är allmänt bort i huvudet av trötthet. Precis framför mig sätter sig då en skrikrödhårig kvinna ~55 och börjar rota runt med en jäkla tandtråd samtidigt som hon bokstavligt talat har näsan nere i en Metrotidning och skrattar.
Hon sitter minst tio minuter och drar tråden i munnen, tar ut den, kollar på tråden och stoppar tillbaka den i munnen. När hon är klar med den proceduren tar hon fram ett suuuuperstarkt röss/rosa läppglans som hon myyycket noggrant smetar ut på sina rynkiga läppar. What's up with that liksom?

Sedan på tåget hamnar jag i närheten av en man ~50 som hamrar på sina stackars laptop som om den fick smisk. Jag vill inte veta hur hans mellanslagstangent mår.. Hur som, hade jag inte sett mannen i ögonvrån från början så skulle jag med lätthet tro att han satt och motionerade prinskorven så som han satt och grymtade, stönade och suckade.
Han blev nästan arg på söte konduktören som påstod att tåget var enligt tidtabellen. Mannen i fråga tyckte bestämt att vi stått för länge inne på perronen i Västerås! Han återgick sedan till att sucka, slå på tangenter och prata för sig själv.
Ringde ett par samtal som nästan alla började "Jag vet inte om du vet vem jag är.."

Alltså jag tycker att folk ska sitta rakt upp och ner, tysta och fundera på livet istället för att göra morgonbestyr eller prata i telefon! Jag däremot får göra precis som jag vill!

ohmy, dress off bitch!

Vem sa att man inte kunde cykla i kjol? Nej just, ingen! Fast jag önskade att min hjärna skulle ha hindrat mig igår. Det var ju inte Bahamasvärme ute kan jag ju lungt påstå. Men jag överlevde, är nog det som räknas.
Så ja, klockan nio tog jag och mina nylonstrumpyxor cykeln och trampade till stationen för att invänta ännu ett nattpass på hotellet.

Både jag och T var lagom slitna, vi satt och gäspade ikapp där ett tag. Kom inte igång med frukosten fören tio över fem! Hände absolut ingenting under natten. Inte ens en zoombie på teven! Var något annat program, Frai-någonting. Handlade om FBI, vetenskap och lite annat jobbigt. På en man kunde man se genom hela skinnet, lite creepy sådär.

Så för att runda ihop det här inlägget så tänker jag erkänna att jag tar byxor på mig och byter om på plats istället. Känns inte som att jag vill utsätta mig för stormen där utanför endast iförd nylon och kjol. Fast jag lär mig alltid den hårda vägen..


seems so small

Har egentligen ingenting att förtälja. Ganska händelselös natt.
Howaida hade gjort bufféfaten till kvällen på hennes morgonpass vilket innebar att vi fick himla mycket dötid på natten. Det enda vi gjorde vad pappersarbetet, städningen och frukosten. Resten av tiden satt vi och kikade på tv. Skapligt skumma serier som visas under nätterna. Inte konstigt att alla nattugglor är lite knasiga i huvudet.

Ett och tjugofem börjar SuperNatural på femman. Ja jisses, man är ju nära på att göra ner sig under vissa avsnitt. Tony började med att säga "Emilia, det här är nog ett blundaavsnitt för dig" efter att en sågklinga sattes igång helt av sig självt i mörkret när en ensam person satt farligt nära. Typ.
Det visade sig att T hade otroligt rätt. För att sammanfatta avsnittet en aning - när jag kör tänker jag aldrig använda bakspegeln i framrutan, speciellt inte när det sitter ett barn i baksätet! Jag tänker dessutom inte krama någon samtidigt som jag kollar i spegeln framför mig. Ska inte heller kolla folk i ögonen! Jag ska inte skaffa barn överhuvudtaget!

Lite senare på natten började Arkiv X, skapligt skum serie det där. Jag förstod.. ingenting! det var aliens, jordens undergång och ja vem vet allt. Men vissa finner det säkert roande. Dock rätt svårt att förstå.

Kom hem vid nio, mörklade rummet och somnade direkt. Sovit till och från fram tills fem - superskönt! Hunnit kika på BB och snart blir det duschen. Ska bli en spännande natt faktiskt. Våra grannar SILK har öppet och T sa att det brukar bli rätt livat. Den som lever får se..

nightoutfit

Haha, ibland är man bra snygg .
Fast jag måste tillägga att jag trivs bättre i kavaj än väst !


you stay the night

Ja jisses. Kul att tjugoåtta personer ringer mig mitt på dagen och tror sig att jag tänker svara på värdelösa samtal. Nejtack. Nu var det visserligen bara två men det är ju sak samma. Känner mig liiite populär anyway.

Hur gick det nu under natten då? Ptja, inga katastrofer eller bränder så det kan väl räknas som att det gick okej? Alltså, det är inte speciellt tuffa uppgifter på nätterna. Städa lite i Lobbyn, torka bord, byta ljus och lite småplock. Dammsuga, torka golv och städa toaletter. Värre än så på städfronten är det ändå inte - tack och lov!
Fixa iordning nya fat med sallad och kallskuret till kvällsbuffén och när småtimmarna börjar närma sig morgon så ska äggröra värmas, ägg kokas och prinskorvar stekas.
Ställa fram alla frukostfat på buffébord, ställa fram müsli och koka kaffe. Prata med brödgubben, byta tidningar och lite sådär. Till och med jag med min hjärnkapacitet strulade inte till någonting. Amazing!

Under alla dessa timmar får man dessutom lite (ganska mycket) dötid så vi kikade på tv, drack kaffe och hade fruktstund. Jag må säga att mitt hjärta inte direkt tycker om SuperNatural. Tony är min raka motsats, han verkligen älskar skräckisar och serier. Hejochhå!

Kolli på tåget hem. Satt och stirrade ut genom fönstret hela resan hem. När vi for förbi sågverket, eller vad det nu är, så var min första tanke "Undra vad som skulle hända om det sprängs precis när vi åker förbi". Ehm, ja!
När jag väl kom hem kastade jag mig under täcket direkt. Men sova kunde jag inte. Kikade på Storebror och vred mig i sängen. Tillslut, runt nio slocknade jag dock. Vaknade utav samtal och sms lite då och då - orkade bara inte stänga av ljudet!
Vid fem kunde jag inte sova mera så det var bara att kasta sig ur sängen och hitta på något vettigare. Jag är trött som ett as just nu!

Menmen, taggar för natt nummer två nu. Tumme upp!


supersweet

Har verkligen bara legat och sovit bort precis hela dagen. Teven har inte ens varit påslagen!
Vaknade någongång runt ett, slog på en film, fick i mig lite brunch, fortsatte kika på film för att sedan sova en smula till. Känns superskumt att sova så mycket på en dag och verkligen ha en anledning för det också.

Vid sex for jag dock ut till stallet. Skillad chey må jag säga. Blåste sjutusen m/s i motvind och jag tog mig igenom alla halvt igenfrusna vattenpölar. Däcken slirar lite vart dom vill och skorna blir blöta. Måste dock upprätthålla er om ställningen; Emilia vs. Dragningskraften 2-38 . Jag är påväg minsann!

Satt upp på C också. Superhärligt i typ tre meter innan han fick slint i hjärnan. Vsserligen blåser det halvt storm där ute men så kinkig kan man väl ändå inte vara. Kan bero på att han stått ett bra tag också. Vill man få sig ett luftburet äventyr så kan man höra av sig till mig eller tantT - ridturen är gratis!
Men jag satt kvar, märks att balansen är på sin plats i alla fall.
Fast kusen kan inte ha alla hästar hemma, hela hans mage var full i avföring, sidan och halva huvudet. Mysig häst att rulla runt i toaletten. Det är nu man skulle haft varmvatten och ett varmstall så att man skulle kunna dränka honom en smula. Bara ge honom lite andnöd.. Sådär. Kanske.

Nej.. Nu har jag en snabbdusch närmast på schemat. Sedan jag jag fixa mig, byta om och trampa iväg till stationen. Puss på er!

a day to remember

På fredag kära vänner är en dag som går till historien.
Jag och min kära köttbulle till kuse ska träna på riktigt!
Har blivit inbjuden till att träna för.. *tappade namnet*
Så på fredag blir det en uppvärmningstur bort till Medåkers ridhus,
träning runt en halvtimma och sedan nedvarvning hem igen.
Jag kommer ligga i världens träningsvärk på lördagen!

Frågan är bara, hur mörkt är det vid sex?
Noway att jag rider genom skogen i kolsvart mörker!

error , try again .

Nämner inget om kvällen igår. Känns rätt värdelöst.
Magsjukt barn, respektlöshet och tusen andra bekymmer.
Slutade med att jag gav upp mina försök till att sova
(ovanför Dixie som kastade upp maginnehåll och spred en
ljuv doft i hela rummet) och delade en taxi med bror min.

Det finns saker man inte kan få ogjorda, minnen som inte går
att radera och problem som är en övermäktig. Vi kan bara försöka
få vardagen att gå ihop, hoppas på det bästa.

En pojke sa till mig en gång "hoppet är det sista som lämnar männsikan".


i will always be around

Har missat att berätta om min lyckosammaste dag på länge. Fann en hundralapp i min tvätthög, satt fast i en bh. Jag är en rik bitch!

Sedan fick jag reda på mitt praktikschema för nästa vecka. Blir natt med Tony. Ska bli otroligt spännande. Kommer börja halv elva på kvällen och sedan sluta kvart över sju på morgonen. Skillat. Hem och sova bort hela dagen efter det. Ovärt.

Min syster ringde nyss, hon är i stan och hälsar på. Så kvällen spenderas nog hos mamma med lite chilldrickande och spel. Ska bli mys. Jag är dock sugen på hundradagarsfesten i Örebro som äger rum ikväll. Men åh. Jag vet inte. Vi får se hur det blir med den saken.

ohmy, you'r a fucking bitch!

Så.. den sedvanliga dagen-efter-uppdatering. Vad hände? Jag kan börja med att säga att man ska vara glad som lever och har alla ben obrutna! Det var helt sjukt hur många människor dom lyckades pressa in i lokalen.

Hur som, mötte upp Masiel på stationen här i Arboga innan vi tog sista tåget in till Västerås. Mötte Ellenor när vi klev av, hon var redan rejält rund under fötterna. Söt chey!
Masiel kilade till Petchers med Elin medan jag och Ellenor intog kön till Pluto. Den var sjutusen meter lång! E kom på den smarta idén att tränga sig typ direkt vid ingången men en irriterad vakt användesin arga stämma och skickade henne bakåt.
Fast vi är ju inte dom som faktiskt står och köar, vi ställde oss så långt bak vi kunde - i två sekunder. Hoppade fram några meter, pratade och sjöng med några taggade studenter innan vi plötsligt skymtade några vi kände lite längre fram. Eller ja, vi började lära känna dom när vi gått fram. Haha! Så vi köade nog.. tio minuter som max till skillnad från dom som faktiskt kom dit före oss och fick snällt vänta kanske tjugo-trettio?
Ska kanske tillägga att jag avskyr folk som tränger sig i köer, speciellt in till krogen. Men ibland så är jag inte direkt vettig i huvudet. Eller det är jag nog aldrig..

Nog om köträngande.. Väl inne var det inte så mycket bättre. Folk överallt! Det gick knappast att vara någonstans för folk var som galna. Usch. Nej. Kass musik var det också. Så Pluto får en tumme ner, tacka vet jag Örebro. Men träffade sött folk så det var nog det som gjorde kvällen helt okej ändå.

Lyckades med att stå på en toalett också, alltså där själva knappen finns, när M uträttade sina behov - inne på killarnas. Snacka om sunkiga toaletter. Jisses.
Nej, så fick jag skjuts av Annas snälla pappa tillsammans med Daniela. Slut på natten .

OHMY, alkiiiis!

HAHAH, snacka om ändrade planer.
Off to Västerås anyway! (y
Ellenor ringde och det första jag hörde var "EMILIA DU SKA FESTA IKVÄLL!".
Det första jag kände du kan beskrivas med ett ord; SUCK!
Mjukisbyxor, håret i en tofs och mat framför näsan.

"Jag tänker supa järnet nu när jag är ung och är snygg" var det en vis pojke som sa till mig en gång. Så ja.. det var bara att sl på annan musik, dra fram sminket och värma på plattången.
Underbara Alex satt på en ticket så jag kommer in och det värmer mitt alkoholisthjärta.

Nej, nu ska jag kila till stationen och möta upp Masiel. Blir som vanligt förpärla på tåget. Chill!

Eller usch vad jag sitter och ljuger. Jag är nykterist, oskuld och otroligt snäll. Det vet ni ju alla.
Fast stämmer det verkligen? Jag vet inte, vad tror ni är sant? Hehe..

jisses, kasst!

ÅH! Glöm allt jag skrev. Blir inget västerås.
Pluto valde att inte ha eftersläpp i dörren vilket förstörde mångas kväll!
Inga verkar vilja sälja sina biljetter heller, askasst.
Jag menar, alla borde vilja sälja till mig. Haha.

Så en kass hemmakväll och kanske utgång imorgon kanske?
Dåligt humör fick jag i alla fall. Fuck!


easy go, thats how you live

Ohmy, proppmätt. Finns knappast något goare än omelett med tonfiskstuvning. :*

Nyss hemkommen. Kikade på Saw III, magen vände sig en aning. Men den var rätt kass faktiskt. Kändes som att fantasinnivån var låg, så en tumme ner för den. Fast man kanske måste ha sett tvåan trots allt?

Mötte min drugdealer vid station, klirrade pinsamt mycket på cykelfärden hem. Men jag är så sjuuukt taggad för kvällen. Ska ta en snabb dusch och sedan krypa ner under täcket ett par minuter innan det blir fix. Måste hitta något att dra på mig också. Jobbigt !

Nej, dusch var det nu. Puss!

ohlala

Off to Springfield nu tänkte jag säga. För mycket gula gubbar för mig idag.
Till Örebro rättare sagt. Får se om det hinns bloggas något mer idag eller om jag hinner
blogga något imorgon. Om inte annat så hörs vi nog på superbakisdagen - Fredag!
PUSS!


.

Ohmy, vet ni vad jag precis insåg?
Det är hundradagarsfesten imorgon. Hade jag helt förträngt.
Kommer bli totalt awesome!
Första gången i Västerås dock, håller tummarna för att det blir drag .


wireless

Jag är såååå trött!
Jag och Mathilda kom nog i säng runt halv ett, om inte senare. Sedan upp vid åtta för att göra sig iordning för körlektion. Otaggad till tusen.

Men det gick bra att köra i alla fall. Tjötade om trafikregler, vem som kör först och vem man vejar för i korningen om man svänger osvosvosv. Fick sitta och berätta om vad skyltarna stod för och liknande. Det var görsvårt. Jag är inte gjord för att göra två saker samtidigt! Hackig körning, bortglömda speglar och vissa gånger nära till krock. Haha, piiinsamt!
Tog även en sväng förbi Älholmen och sedan tillbaka. P tyckte jag skulle vara nöjd ändå, det hade tydligen gått bättre än förväntat. Tumme upp för det.

Satte mig med teorin ett slag innan pappa hämtade upp mig. Vidare till farmor för fika och sedan hem igen. Eller hem och hem, pappa ville förbi NilssonsMotor för att kika. Och kikade gjorde vi. Far min är bra sugen på att byta till en supermyndig volvo x någonting.. D5 tror jag minsann kom på tal med. Om det gör er något klokare?
Han visade mig även en schnygg cab, vit. Ohmy säger jag bara! Jag dog en smula när jag satte mig bakom ratten på den. Skulle absolut inte sitta fel i sommar. Fyrahundratusen är ju en pink i havet liksom, right? Haha .

Hemma nu, ska dö i sängen ett slag. Imorgon står absolut ingenting på agendan. Jag ska ha lov hela dagen , sådäså!