let me play with you

Stryk det där om att jag var en normal nittonåring..

Sitter i skrivande stund i sängen och är omringad av kläder. Kläder och saker överallt här i sängen! Jag och mamma ska bila ner till Uddevalla idag och stanna en vecka hos systrami. Jag har släpat fram resväskan. Alltså fattar ni? Jag ska vara borte en vecka hos syster och packar en jävla resväska. Ändå får inte allt plats och jag får ta med min big size väska på det. Hur jag ska få med mig skorna jag vill ha med orkar jag inte riktigt tänka på. Sen när började jag bli såhär? 
För något år sedan så packade jag en liten miniväska och tog med mig hälften av allt jag behövde för att jag inte orkade släpa. Nu får jag övervikt gånger hundra. Jisses. Och istället för att reda upp röran så bloggar jag? Alltså!

Och på tal om normal. Satt i camen och fulade mig en halvtimma innan jag skrev detta. Suck!

Snyggare än såhär är jag faktiskt inte. Höhö

something to belive in

Vilken jäkla helg alltså! 

Mina syskonbarn Iza och Nea kom förbi igår. Vi pysslade, åt glass och var allmänt barnsliga. Det gäller att passa på när man har en anledning till att tjuta som ett barn när glitterpennorna åker fram. Hehe. Jag är en fullt normal nittonåring!

Innan dessa barn kom så hade jag skickat hem mitt sovsällskap som denna gång var Ida. Följt med Kent till safthandlaren, skjutsat min bror en sväng, burit ut sängar och hjälpt Kent när han styckat och malt en jäkla älg. Vadå fullt upp? 
Senare på eftermiddagen så blev det lite fix och invänta Ida som skulle ta oss till Köping. Segare får man ju leta efter. Halv elva var vi på plats i Köping för lite förpärla. Hehe, typiskt! 
Men vi sjöng, dansade och pratade strunt med folket innan det var dags att promenera ner till staden. Denna gång begav vi oss till Hotell Scheele. Say whaaat?! Ni som följt min blogg en tid vet att det var där jag hade min praktikplats och det var där som helvetet bröt ut. Tänker inte gå in på detaljer då jag lagt det bakom mig. 
Gick dit i alla fall och hade en supertrevlig kväll/natt! Är några som ska ha 'krogkväll' på Scheele en gång i månaden och detta var öppningen. Riktigt lyckat måste jag säga! Enda nackdelen måste ha varit rökplatsen. Mina skor var med bruna/gråa än svarta efter denna kväll då det förvandlats till en lerpöl där ute. 
Något som jag också ger en tumme ner var den mindre söta turken som precis hela kvällen var som en igel. Nog för att det är kul att höra att någon tycker man är snygg men det finns en gräns? När han sedan försökte sig på att slemma ner mig med sitt saliv så var det nog tur för honom att hade vakten precis brevid mig. Mina horn i pannan växte fram direkt och han skulle ha blivit ett par kulor fattigare. 
Alltså, trodde han att han hade en chans? Gammal, ful, stubbig, (turk - skrev jag det där?) och KORT! Jag skojar inte, han räckte typ till min haka. Jisses. Haha!

Ramlade hem strax efter tre och var skapligt sliten. Vaknade sedan upp med en redig huvudvärk och blåsor under fötterna. Varför ha klackskor? Men det var så lätt värt det. Kanonkul!

Enda bilden som togs på mig igår bjuder jag på. 
De två videorna på mig och Tessan låter jag vara osedda. HAHA!

if you do, i don't

Det här med att blogga, vad är det egentligen? 
Vem är genuint intresserad utav vad jag pysslar med om dagarna, eller vad jag sitter och klurar på för stunden? Min blogg är inte bra, jag skriver enbart om mitt liv och lägger sällan upp några bilder utav värde. Så varför bloggar jag? Egentligen har jag inget bra svar på den frågan. Jag tror nog bara att tanken på att min liv också finns att skriva ner driver mig. Jag, just jag, lämnar efter mig mina tankar och dagar till framtiden.. För oavsett så kan du aldrig radera något som kommit ut på internet, det finns överallt och kommer alltid att finnas kvar.
Jag bloggar dessutom för kunna gå tillbaka och skratta åt mina otroligt korkade och uppenbara misstag. Livet är byggt på misstag och jag delar gärna med mig om dessa till dem som har lust att läsa..

MEN! Ikväll glömmer vi alla misstag och gör förmodligen nya. För ikväll ska jag umgås med trevligt folk och ha en fucking jäkla trevlig kväll/natt!

stjärnorna finns här

Jag överlevde denna helg. Eller riktigt säker får man nog inte vara, söndagen har inte helt passerat ännu.
Men det blev en tur till Södertälje - med mig bakom ratten! Jisses.
Hämtade upp tant T med respektive innan vi hämtade upp snubbe nummer två i Köping. Dom jäkla finnarna finns ju överallt! Skadefolk! Haha! Tog oss sedan vidare till Tälje och hade himla roligt åt våra gps'er. Den bästa lär ha varit "Observera, observera, observera". Say what? Vem var och hur? Något som också roade oss var volymknappen på mig, "högre, högre" alt. "lägre, lägre". Dock ville den inte säga mera mera.. ska skriva ett mejl till företaget!
Kom tillslut fram till staden och nu skulle jag IN i stan också. Som tur var så slapp jag själva centrum - tack och lov! Fick ett kärringstopp vid ett rödlyse fast ändå inte. Jag trodde jag fick stopp men hade jag gasat på så hade vi rullat - jag startade om i alla fall. Hehe.
Tarja fick en överraskning i form av en hotellövernattning. Tänk att jag lyckades hålla truten. Var påväg att försäga mig en gång men icke. Ibland fungerar hjärnan. Ibland!

Parkerade bilen, jag fick skjuts till Fornhöjden. Chillade, åt, mötte upp bröderna Ekström and so on.. Slutade med att det blev party - ovanligt nog. Den jäkla Crystal Magic vodkan beställdes hem. Fuldrickat. Så medan grabbarna grus satt och svepte starkdrickan så hade jag bunkrat upp med 2.25or. Mums! Fick mig en läxa om hur kass iPhone var jämfört med samsungs galaxy utav Kenneth. Sicken jäkla skitsnackare. Han ansåg att jag behövde en läxa om In Flames livespelningar också. Så det var min kväll liksom.

Vi for i alla fall ner till staden sedan för att kila in på CP. Vem tror ni ramlar i tappen då? Jomen självklart så trillar jag handlöst precis framför vakterna. Jag som var nykter liksom. Otippat. Så nu har jag en värkande handled och en sexig blå bula på benet. Skills.

Jag fick tvinga hem mr J halv tre som prompt ville iväg på efterpärla. Jag kom med ursäkten att jag skulle faktiskt köra hem till Arboga sedan, men egentligen ville jag bara komma ifrån alla jäkla dryga fyllon. Hehe. Säg att inte jag är sådär när jag svept lite saft!?

Men allt som allt, har haft en toppenhelg. Skratt i bilen hela vägen till Tälje, nykter fuldans på krogen och massa underbara människor. Mer begär jag nog ändå inte.

someone watching over me

Sådär ja, nyss utkommen ifrån duschen - två på natten! 
Det här med att sova är inte min grej, speciellt inte på natten tydligen.
Orkade inte ligga och vrida fast mig i lakandet så jag kilade upp för en varm dusch istället, mycket bättre! Så nu r jag snäppet piggare än tidigare så ska se till att få ordning på hotelluppgiften och förhoppningsvis lämna in den också. Så jag slipper se eländet!

Ska försöka få lite sömn så småningom innan jag kravlar mig upp för en mattelektion. Ska försöka låna mammas symaskin efteråt också. Favoritbyxorna börjar ge upp.. Ska förmodligen agera taxi en sväng och sedan mysa ner mig med en film. Förhoppningsvis med en vän. Återstår att se. Resten av fredagen är oplanerad. Om ni var intresserade.. Pussen!

...

Säg mig, hur ska jag orka upp imorgon/idag? 
Klockan är nu halv fem på morgonen och jag är pigg som en lärka - whats up with that? FUCK!

jag har valt att bli fri

Ujujuj, sicket jävla skitväder!
Blev ingen fika på staden, kilade över till tant T för en kaffe istället. Luktade igenom deras barskåp och det var ju inte så att man blev sugen på en och annan smaskig drink. Usch. Tarja - märker ni att någon brytit sig in ert källarrum så skyll inte på barnen! ;)

Påväg hem till päronen så kom det ett mindre skyfall. Jisses, man ser ju inte ett jota när man kör. Speciellt inte när det börjar skymma dessutom! Läskigt.
Men i alla fall, hem för lite mat och sedan stack jag och Kent iväg. Hämta kärra och förstöra min bil. Slutade med att vi fick låna Dennis bil för dra släpet. Hämtade upp sängarna i köping och lastade sedan av dom hemma.
Jag fick därifrån köra Kents bil hem till Dennis. Jävla skitbil och jävla tattarfolk! För det första så körde det in en random och skulle vända INNE HOS OSS! Ni som vet hur mamma bor förstår hur idiotiskt det är. I över fem minuter försökte dom vända innan dom tillslut släppte förbi mig. Nere vid brevlådorna var det är hjärndöd kärring som slängde upp min bildörr PRECIS när jag kom så jag blev tvungen att panikbromsa. Hon såg att jag kom, att jag skulle förbi och att det inte får plats med en bildörr öppen. Ändå kunde hon inte vänta utan helt sonika kastar upp dörren. Idiot!
Slutligen så kom det förjävla många bilar i rondellen precis när jag skulle in i den. Dessutom har Kents bil den mest störda gasen ever. Segsegaresegast. Att det är jag som är dålig på att köra bil tvivlar jag starkt på!

Så när jag ska köra iväg med min bil ifrån Dennis så ser vi att höger baklykta inte lyser. Men jag åker hem och när jag kört in bilen garaget ser jag att höger fram inte heller lyser. Kikade igenom säkringarna och det visar sig att höger bak är kortsluten. Blev när vi kopplade in kärran på min bil (fick byta just för att lyset på släpet inte lös).
Höger fram hoppade igång så förmodligen var den bara glapp. Bytte till bak i alla fall och nu lyser det finfint hörrni.

Tror ni inte att ALLA lampor i badrummet också dött? Jävla skitgrejer. Så har bytt där också. Jag är en vandrande kortslutning - typ. Höhö.

Nu ska jag skriva uppsats om Colombia. Have mor fun than me tonight!


jag vill inte vara hela din värld ..

Varför skulle jag få impulsen av att blogga nu? Det vara bara för att jag satt och löjlade mig i camen och så kom den sedvanliga tvångstanken att jag måste blogga OM det. Hur sick är inte det?
Hur som helst, måste stressa. Om tjugo minuter börjar skolan, eller den har egentligen redan börjat. Men min kropp mår inte så bra så jag lät bli matten på förmiddagen. Jävla skit!
Så nu ska jag tvinga mig iväg till engelskan. Måste få redovisat så jag har egentligen inget val - även om jag fryser som en tok och mår ganska kasst. Men bara bita ihop.
Förhoppningsvis blir det en fika men en vän efteråt och ikväll ska jag hjälpa päronen att få hem två nya sängar. Min bil är ju den enda med drag. Min bil är bra kiiing!

Men kila, nunununu!
Detta var det bästa jag kunde åstadkomma idag .. huuu!


we gonna partey all night long

Kabom, första vita helgen på lääänge och nu är jag fullt allvarlig. Förra helgen innehöll ju faktiskt några procent (eller rätt många?) men denna vecka klarade jag mig. Tumme upp för det må jag säga!

I torsdags chillade jag med Ida. Var himla länge sedan! Vi for över till Köping för lite häng med några fler. Supermys verkligen. Två kaffe på donken hann vi med. Dessutom gjorde jag och Ida största tabben innan vi skulle åka hem. Passade på att tanka i Köping och Ida öppnar sin dörr för att ta en ryk. Ingen tänker mer på det utan vi snackar lite medan jag tankar. Inte förrän jag stängt tanklocket slår det mig vart vi faktiskt är och vad vi pysslar med. Så Ida stänger dörren snabbt som tusan och det blev en snabb start därifrån. Ville det sig illa hade vi bara sagt KABOM och sovit himla gott för all framtid. Höhö, jisses!

Fredagen spenderades med Anna, Ellenor och Daniela. Blev en sväng förbi Donken innan vi landande hemma hos mig för lite spel och sådär. Himla trevligt med mycket skratt. Svårt att låta bli när mina kära vänner inte har mycket annat att komma med. ;) Blev en himla ful film dessutom. Den kommer SÅ inte hamna här på bloggen och jag kommer döda Daniela om något sådant händer.

Igår, Lördag, så blev det en snabb sväng in till Tuna Park med mamma och Kent. Köpte present till borsdottern Nea. Hem för en dusch och lite fix innan jag hämtade upp Ida och vi for till Örebro. Movietime!
Fright Night valdes tillslut. Vampyrer och till råga på allt så var den i 3D - jag satt mest med händerna framför ansiktet! Haha, så himla typiskt mig. Men den var rikigt bra faktiskt. Sevärd!

På dagens agenda stod kalas. Nea blev fyra idag så for över för en bulle och presentöppning. Blev inte så himla långvarig, är ju pest att träffa släkten! Haha, shit happens.
Kvällen kommer bjuda på mestadels soffhäng - precis som en söndag ska vara!



Jehovas Vittnen - pest eller kolera?

Har precis kikat klart på senaste avsnitter ur Sanning och Konsekvens som handlade om just Jehovas Vittnen. Jag måste bara säga att jag hoppas folk är mer än överdrivet kritiska till allt dom ser och hör. Speciellt via media.

Alltså jag har svårt att sätta ord på mina känslor faktiskt. Det räckte med tio minuter in i programmet innan jag insåg vilket jäkla skitprogram det var. Visserligen får dom fram precis den reaktion dom vill uppnå..

Min största fråga är varför debattprogram sällan tar reda på mer och djupare fakta innan dom fasktiskt kastar upp en massa skit. Inte konstigt att folk hatar saker kors och tvärs nu för tiden..

Först och främst, idag kan man vägra blod men ändå överleva ypperligt då vetenskapen gått fram något enormt. Det finns flera olika behandlingar som motsvarar en blodtranplantation. Men detta är många 'utifrån' helt okända vid, allt dom vet är att utsätts ett JV för en olycka som kräver blod så dör dom. Outbildat!

Att dom sedan enbart lyfter fram det negativa med en uteslutning är å jäkla vinklat att jag blir rädd. Dom har valt ett skräckexempel med denna tjej. Långt ifrån alla uteslutningar går till på detta sätt. Klart att man upplever att församlingen inte vill släppa personen i fråga men det är ändå en fråga på liv och död (enligt tron..). Man skulle vagt kunna jämföra med en som kör rattfull. Skulle du låta personen sätta sig bakom ratten utan en enda invändning?

Och att det finns speciella regler för att tex aga barn? Att man ljuger utåt sett för att verka perfekta och följa svensk lag? Har ni en aning om vad bibeln säger?
1. Att bruka våld är totalt förbjudet
2. Att ljuga är en dödssynd
Bara för att peka ut de största felen i det argumentet..

Sedan är det klart att det finns fall där misshandel överlag förekommer, det förekommer överallt i hela värdeln. Sekt, familjer ur Svenska Kyrkan och kanske till och med din granne! Men när det förekommer i mer 'utsatta grupper' som JV så är det direkt generellt för hela religionen.

Precis samma sak som sexuellt utnyttjande utav barn. Var ett fall där något barn blivit utsatt av en äldste? Jag vill inte minnas helt hur det var. När detta kom ut i media så var dom alla stöpta i samma form. Men även där, barn världen över blir utsatta sexuellt. Att det är just speciellt för JV är något som också strider emot de stora lagarna i bibeln.

En person som är med i JV har oftast (för det finns alltid och kommer alltid finnas människor som aldrig älskar fullt ut) en stark tro, kärlek och respekt till Gud. Det innebär också att Bibeln följs som då följs av att det inte förekommer våld, sex mer än med sin fru/man osvosv.

Jag kan tycka att mannen som fortfarande var med i JV men valde att medverka i programmet ändå hade sunda värderingar. Han anser, liksom jag, att man ska kunna umgås med sin familj även när denne inte är med eller går ur religionen. Bara för att man umgås/pratar så har vi alla våra egna värderingar och tro. Samtidigt förstår jag hur det är sett utifrån JV syn. Dessa personer har ändå det onda med sig överallt.

Nu har jag svamlat en massa och jag vet att ni läsare inte håller med alt. smutskastar religionen helt och det är ju absolut okej! Vill man inte tro så tror man inte. Men jag vill ändå påpeka att det är en 'svår' religion att se utifrån. Den är svår på det sättet att man måste sätta sig in i det stora hela för att förstå innebörden. Det är så många pusselbitar som måste samspela för att inse varför vissa saker är som dom är. Hänger ni med?

Nu kanske ni undrar varför jag tillägnat en helt upprört blogginlägg om Jehovas Vittnen men det var så att jag faktiskt var med en gång i tiden. Jag var inte döpt med jag var en odöpt förkunnare vilket innebar att jag var med och knackade dörr helt enkelt. Möte vid Rikets Sal tre gånger i veckan ungefärum och sammankomster emellanåt. Jag trivdes verkligen samtidigt som jag inte helt trivdes heller. Ni anar inte hur mycket kärlek och omsorg det är! Det är svårt att förklara och det är svårt att förstå men det är en av de största sakerna jag saknar. Samhörigheten och kärleken. Glädjen när man träffades och ron i själen när man gick och lade sig efter ett möte. Obeskrivligt.

Varför jag gick ur? Jag är en person som inte riktigt orkar följa någon annans regler och tycke. Jag är nog i en period i livet där jag vill göra mitt egna och det har jag märkt på hela min personlighet.
Säger något åt mig att sitta så står jag - för att trotsa. Jag växte nog aldrig ifrån den åldern. Jag vet nog inte heller om jag delar precis alla åsikter som dom står för även om jag faktiskt verkligen tror..
Precis som jag sa till en äldste när denne ringde upp mig här om veckan; Ska jag vara ett ansikte utåt så måste jag vilja göra det helhjärtat. Det fungerar inte, vare sig för mig själv, för andra eller för Gud om jag går tillbaka och bara står för det mesta.

Så min slutsats är att programmet Sanning&Konsekvens är ett skitprogram som sänds för att få människor som inte har någon egen tro i saker, att tro samma sak. Folk som inte är insatta i JV tror och tycker nu att det är ett gäng skitstövlar som behandlar folk som en påse skräp.
Jag vill mena på att Vittnena är det mest goda, omtänksamma och kärleksfulla folk jag någonsin kommer att träffa/känna! Sedan finns det rötägg, vi är bara människor, som precis överallt annars - glöm aldrig det!

when you feel alone

Åh vad jag älskar torsdagar. Eller? Ja alltså jag vet inte om man kan älska en veckodag, vore ju lite knas. Whatever! Jag är sämsta schemat på torsdagar, det låter bättre.
Uppe innan tuppen, HALV NIO! Jag hade sådan god lust att bara kasta mobilen i väggen och somna om. Jisses. Men upp kom jag i alla fall, jag är en duktig flicka ibland må ni veta! Så iväg till skolan för en timmes samhäll. Vi var två stycken på den lektionen - ännu mer ovärt. Det jag älskar med samhällen är att vi i princip bara har självstuder. Dvs, knappt några lektioner alls mellan uppstart och redovisning. Höhö. Sovmorgon!

Men nu sitter jag hos pappa i alla fall. Laxen i ugnen doftar underbart. Jag skulle kunna äta lax varje dag. Undra hur det smakar om man man blandar lax och tacos.. Det bästa av två världar liksom. Hehe.
Ska ivänta lektion nummer två vilket är matte och som inte börjar förrän tjugo i två. Hur ovärt är inte det på en skala? Tumme ner!

Men ska käka och sedan ska jag brumma över till Mathilda och Amelia. Har lite kläder ifrån Mathias barn som Amelia kanske kan ha lite av.

Vidare hem till mamma efter skolan. Kent och Humle är bostatta i skogen numer så det är luuungt hemma. Ända tills på fredag minsann. Mamma ska dessutom ut med jobbet på middag ikväll så jag får sitta där ute och uggla helt by my own. Men det är mysigt. Får se vad kvällen bjuder på.

Nu, lunch!

pussen på rumpen

Jag antar att det är fullmåne inatt.. Har sedan klockan tio försökt sova men utan goda resultat - jag är dock sjuuukt trött. Ligger bara och vrider på mig! Blev hungrig, åt en macka och nu ligger jag med magknip. Värt. Kollade på Kniven emot strupen, trött så jag bara vill kräkas på allt. Försöker sova, går inte. Upp och gå ett varv i lägenheten, dricka vatten, försöka sova - går inte. VAFAN SKA MAN GÖRA FÖR ATT FÅ LITE SÖMN? Tur nog är hon ledig imorgon. Jisses!

KÖÖÖRKORT!

Idag var the D-day! Konstigt nog så somnade jag direkt igår kväll och sov underbart hela natten - bättre än andra nätter! Vaknade pigg innan klockan ringde vid tjugo i nio. Under händer!
Så iväg till körskolan för att sedan ta sig vidare till Köping. Träffade hon jag skulle köra med och sådär. Supertrevlig var hon, väldigt lättsam! Så vi satt och pratade en massa om allt mellan himmel och jord - precis som jag hoppades.
Kändes som att jag gjorde min bästa körning någonsin idag. Jag är ju bra grym!

Så cykla hem, stressa i sig lite mat och sedan tog jag faktiskt bilen till skolan. Hann med tjugo minuters matte, haha! Var ändå inte så läskigt att åka själv som jag trodde. Visst kändes det annorlunda men så farligt var det ändå inte. Men jag märker redan hur jag drar på mig ovanor - jag kör som mina päron!

Kikade förbi Tarja och Kai för lite skitprat innan jag köpte med shebab hem till pappa och mig. Man måste ju få fira! Höhö. Kastade i mig maten för att sedan åka till mamma. Jag kunde komma på tusen olika anledningar och ärenden jag skulle kunna göra idag - bara för att få köra.

Ska svänga förbi mamma imorgon igen. Kent är ledig så han ska ta en titt på min instrumentpanel. Lampan verkar inte fugera riktigt. Kikade ifall det var en säkring men det var det inte så kan hända att det bara är något glappt bakom.
Annat som måste bytas är mina lysen. Dom är supermesiga! Måste byta ut min jävla radio också. Vem lyssnar på kassetter idag? Jag och Tarja, någon mer? Haha! Fann några i handsfacket som farfar lämnat efter sig. Dansbandstoppen! Höhö, precis min style! Måste peta in en cdspelare.. men den dagen kommer sen!
Kent skulle även kika på om man kan byta låscylindrar på framdörrarna. Dom har ju totalförstört låset på min sida och förhoppningsvis kan vi bara växla på dörrarna. Ni håller tummarna för det va?

Nej, nu ska jag ta en dusch och sedan krypa ner i sängen. Puss!


when something goes wrong, who will pay?

Åh, måndagmåndagmåndag. Faktiskt så känns detta inte som en jobb måndag. Idag är jag snygg!
Haha, ni har väl också sådana dagar när ni är snyggast och bäst i hela världen? Visserligen så är jag ju verkligen det också men idag så kompletterar jag med den känslan också. Hehe.

Nejdå. Masade mig upp vid nio. Eller okej, jag ställde klockan på halv nio men snoozade till tjugo över nio. Blev stressigt! Men jag hann till bilskolan i alla fall och iväg kom vi. Gick himla bra idag och hon trodde inte att jag skulle bekymra mig över uppkörningen sedan. Skönt att höra! Jag måste bara se till att dra ner min hastighet när jag kör inne i stan. Jisses, inser inte folk att jag har företräde jämt?

Så vidare till skolan för programhantering. Är himla glad att jag pluggade som en toke inatt för jag hade ju glömt bort provet. Kände att det var något sådant jag missat så tack och lov. Kändes himla bra måste jag säga. Svarade på allt utom en supersimpel sak. Vafan, 'hur ändrar man marginalen?'. Då är det Word 2003 vi pratar om. Men får man blackout så får man. Höhö. Jag var den enda som prickade in full pott på Ettiketter i ett helt A4. Guldstjärna i kanten!

Nu är jag hemma i alla fall. Magen skriker så blir nog först att tysta den och sedan ska jag ta itu med alla efterhängande engelskaarbeten. Måste lämna in hotelluppgiften också. Skulle in i fredags. Men inte hann jag med den inte. Attans bananer.


when you need me the most

Det här med att att jag kör först i korsningar har nog inte riktigt nått fram till alla.. Dålig stil av er hörrni! Tur att min mamma är bra på att skrika. Hehe. Tarja, vågar ni åka med mig sedan?

Pappa köpte ny teve igår. Det resulterade i att jag sitter och irriterar mig över hur dåligt filmat allting är. Man ser ju så jäkla bra så alla hack och liknande syns ju. Vart är tevevärlden påväg? Hehe.

Idag har pappa nog fått en knäpp för han tog delvis ledigt hela dagen idag och har dessutom flyttat ut sin dator ifrån köksbordet. Himmel och pannkaka!

Ni märker att jag inte har ett enda vettigt att skriva va? Det händer absolut ingenting spännande i mitt liv för tillfället.
Syster och bror kom hem igårkväll. Hörde att det skulle bli kräftätande imorgon. Hur slutar det?
Jag kör på nyktert. På riktigt. Hard to belive! Jisses.

Nästa vecka är det uppkörning - nervös.
Men vafan, hejdå! Totally värdelös uppdatering. Puss.


ibland gliiiider livet ..

Okej, jag kan inte hålla mig. Jag ville inte att knappt en jäkel skulle veta men vafan. Är man sämst på att hålla tyst om dessa saker så är man.. Hehe.
Jag hela kvällen igår och pluggade den jäkla teorin. Kände mig totalt oförberedd inför provet idag, nervös som en gris! Så kom mamma och hämtade upp mig, repeterade lite i bilen och sådär. Gick fasligt fort att åka till Köping idag - för fort! Men så upp och in till datorerna tillslut. Tror aldrig jag varit så nervös som jag var idag precis innan jag klickade på 'Avsluta prov'. Jisses! Men inte hade jag någon anledning till att vara nervös. 62 av 65 - jag är tametusan helt awesome!

Så jag och mor for vidare till Biggan för lite Kinakäk och shopping. Hittade en supersöt blus som visade sig vara rena klippet. Kostade två hundra i vanliga fall men då ena ärmen var lite felsydd och för trång så skulle vi prova att pruta. Tio procent brukar man i alla fall kunna få. Så frågar hon om det är okej om vi får den för hundra. Eh, ja?! Så en tröja för halva priset kom vi ut med. Tummen upp!

Fick lite senare ett sms ifrån Ica att mitt paket ifrån Bubbleroom kommit så fick några fynd därifrån med dessutom. Kalasbra dag indeed!
Passade på att övningsköra lite när vi ändå var i Köping, är ju inte så många dagar kvar tills det provet heller minsann. Spännandespännande!

Nu ska jag försöka underhålla mig utan teve. Våran strejkar totalt vilket förpestar mitt liv en smula. Men en dusch, lite B&J och krypa ner under täcket får bli mitt nästa uppdrag. Pussen!


nattklagan

Varför fick jag bli flicka? Magen är i totalt uppror, känns som att jag snart stoppar huvudet i toaletten och tömmer lite maginnehåll. Roligare än såhär blir inte natten. Att somna är en mindre omöjlighet. Jag får ligga här i fosterställning och vänta på bättre dagar. Hoppas ni tycker en smula synd om mig och att ni mår bättre.
Snart ger jag upp och återgår till mina mirakelpiller igen. Kan någon berätta varför jag slutade med dom? BUHU!

shoot me now!

Jag lovade er en uppdatering och det ska ni väl få.
Men inte just nu för jag känner mest för att ligga i fosterställning och tycka synd om mig själv. Jag har mensvärk från helvetet, ont i huvudet och mår illa. När resterna ifrån pizzan ligger orörd i kylen så är det något som inte stämmer. Höhö. Men jag kan avslöja att jag hade roligt igår i alla fall. Mer detaljer får ni sen. Puss

it's been a longlong time ..

Just i skrivande stund så sitter jag faktiskt med spindelnät i håret och skit mellan fingrarna.
Till råga på allt så precis när jag skrev meningen ovan så känner jag ju det kryper i nacken på mig och jag ruskar lite på huvuet. Känner då hur det killar på axeln och kolla det. VAD TROR NI SITTER DÄR? Hyperventilation!

Allt spindelnät kommer ifrån vårat gamla garage. Vi har fått ett nytt och större garage lite längre ner och idag passade vi på att hyra kärra och köra allt skit till tippen. Det kryllade av spindlar.. överallt! John tyckte det var himla roligt att fånga upp dessa och ge mig hjärtattacker! Fyfan!

Nu har vi, efter två vändor till tippen, tömt vårat garage samt Stefans. Har även flyttat in i vårt nya och sådär. Stefan blev bra sugen på vår ouppackade mini chopper och slog till. Ni vet den lila med eldsflammor? När jag lägger över bilderna ifrån mobilen så kan ni få kika! Den var inte så ful som jag trodde när dom packade upp den.

Nu sitter jag och offline'ar en lååång partylist på spotify och ska snart spola bort alla ohyggliga monster ifrån min kropp. Ikväll blir det all in at my place! Eller ja, min brors place. Men har han gett ansvaret till mig så blir det som det blir. Höhö. Så vi höjer volymen och sveper tills vi ser dubbelt.

Om jag överlever så lovar jag er en uppdatering imorgon. Pussen!