if i told ya to stop

Fredag. Älskade fredag.

Kastade benen över sängkanten vid halv åtta imorse. Riskettan på trafikskolan lockade. Eller lockade är väl att ta i kanske. Men det var ändå helt okej. Fick se lite filmer, prata och fika. Fyra timmar senare var vi klara.

Så nu har jag hunnit med att äta lunch. Stekt lax (för vårt folie är slut hemskt nog!), ris och örtcrème fraiche tillsammans med sallad och fetaost. Det är lite som orgasm fast i matvärlden. Godast är nog egentligen när man får göra laxen och ha crèamen i folie och sedan steka i ugnen. Men nöden har ingen lag.

Hunnit tagit en powernap också. Underbart.
Senare ska jag hjälpa Fredrika när hon ska iväg och hoppa Collin. Spännande.
Tar med kameran och slänger eventuellt upp någon bild senare.

Puss

i feel homeless

Sicken bra dag. Ni vet när man har dagar då allt i livet bara verkar flyta på? Precis en sådan dag har jag just nu.

Solen skiner för fullt, det är varmt ute och jag gick godkänt på mitt matteprov. Jag var helt säker på att kugga totalt vilket jag var ett poäng ifrån att göra. Men känns så otroligt bra att blivit godkänd. Till råga på det så klarade jag av alla mattetal galant idag. Det bara.. klickade! Fantastiskt!

När jag kom hem så hade jag fått respons på min senaste hotellinlämning. Vi skulle ju göra en broshyr med lite extra pusch på konferens. Hur som, hon tyckte att jag fått ihop en himla bra lapp och var överlag nöjd vilket gav mig ett VG+. Om ni inte minns så satt jag den fredagen som den skulle in och gjorde den helt ifrån grunden. Ibland har man bra tur!

Sedan blir det hästeri snart igen. Jag kan inte förneka att jag verkligen vill tillbaka och det gör ju inte saken bättre när T verkar vilja ha en i stallet heller. Så idag när jag och T var ute och gosade lite så insåg jag att det är ohållbart.
När skolan börjar lugna ner sig och när jag har det förbaskade körkortet så blir det igångsättning för Calles del. Jag ska även lära mig att köra transporten så vi kan ge oss iväg till ridhuset även under mörker. Blir nog bra.

Fast nu längtar jag mest tills jag får börja med maten. När det står lax på menyn så är det svårt att hålla sig. Hehe.

Calle och Tarja


resten av ditt liv

Lilla uppkörningen idag. Gick sämre än igår faktiskt. Jag är en hejjare på att ligga 3 km för fort inne i stan. Berit påpekade däremot att vi har för få kvinnliga rallyförare. Så där har jag mitt kommande yrke. Nej men jag blev godkänd i alla fall. Nu är det bara att hårdträna på dom saker som gick åt helvete rättare sagt. Men jag menar, vem behöver lära sig en bra placering när man ändå kommer ha privatchaufför?
Fast oroa mig för körningen behöver jag inte göra riktigt ännu. Bara nåååågra dagar kvar innan det är dags för teorin. Det är jag skapligt nervös över redan nu. Huuu! Men det klarar jag ju, så grym som jag egentligen är!

Har väl egentligen inget vettigt att skriva. Hehe, ovanligt nog. PUSS!

Lillördag kräver popcorn och cola!


i'll grow in pain

Tandläkaren idag. Mina hoppande mellan tandläkare/vägran att gå dit har gett resultat. Har nu fått en superduktig tandläkare, finne dock - höhö. Hur töntigt det än låter så han han lyckats få mig att slappna av till den grad att jag inte håller fast mig i stolen så händerna blir kritvita. Han tycker också att det är likabra att blunda när bedövningen åker fram. Hur som helst, han är grym i alla fall! Idag var det dessutom en som var under upplärning med.
Man känner sig lite som ett djur på zoo där alla står och kollar.

Så var det bara att trampa till skolan för matte och engelska. Inga större konstigheter. Jag och Jennifer var som vanligt världsbäst på matten och klarade med lätthet att klura ut talen. Eller?

Såg klart på filmen Sicko i engelskan och fick sedan disskutera. Det om någon är en film ni borde se. Ingen spelfilm utan mer dokumentäraktig. Handlar om sjukvården i USA. Landet perfekt bryr sig om allt annat än människovärde. Det är verkligen helt sinnesjukt hur dom behandlar sina sjuka och sämre ställda i det där landet. Jag visste att deras system inte var fläckfritt, men att det verkligen var så himla illa hade jag ingen aning om.
Även med en försäkring (som du knappt får hjälp utav anyway) så kan dom hävda att du har fel sorts cancer och är därmed inte berättigad sjukvård.. En tvåårig flicka miste livet bara för att hon inte var på rätt sjukhus. Transporten till andra sjukhuset (som försökrningen gällde) var timslång och hon avled under den tiden.

Men nu är jag hemma i alla fall. Sa till mig själv innan jag började skriva detta inlägg att nu ska jag påbörja engelskaarbetet till nästa vecka och strunta i FB och bloggen. Ja ni ser ju hur det gick. Självdiciplin.

i would like to have a move

Hur slutade lördagskvällen? Hehe, vågar jag avslöja det? Nej, jag låter er nöja er med att det var en bra kväll! Trevligt sällskap, vin och grease - awesome!

Så idag? Ingen programhantering idag vilket innebär att jag var ledig heeela dagen. Ingen ro ändå. Klockan åtta ringde klockan och det var time för dusch och sedan gå ner till trafikskolan. Cykeln lämnade jag kvar hos Fredrika och hade aldrig orken att hämta den.
Körde till Köping med Berit idag. Förutom att jag höll på att krocka (så inte mitt fel..!) och faktiskt fick motorstopp i trafikljuskorsningen (med en lastbil i otäckt hög fart bakom mig) så tycker jag att det gick galant. Kan ju låta lite motsägelsefullt men det är sant!
Det där med krocken.. Jag närmar mig en rondell, ser att till vänster så kommer det en röd liten plutt och jag gasar på, för hade han hållt hastighetsbegränsningen så hade jag kommit före honom och sluppit stanna! Men nej, han brassar på in i den superlilla rondellen när jag har tankarna på att jag hinner före. Så vi var väl sekunder ifrån att kramas lite för hårt. Men som sagt, så inte mitt fel! Hehe. Eller?

På onsdag är det 'lilla uppkörningen' och sedan är det inte många dagar innan det verkligen gäller. Shit!

Annars idag så har jag besökt Mathilda och söta Amelia. Filmkväll hette det. Anna, Julia och Daniela var också med. Mycket trevligt. M är så himla bra på att baka så vi smaskade på en kladdkaka och åt popcorn till efterrätt. Mums!

Avslutar detta blogginlägg med att tala om att det är dags för tandläkaren imorgon. Jag tänker dessutom bjuda på en bild utav värdparet stulet ifrån FaceBook! Amelia är visserligen bara liiiten här men ändå.


you must understand ..

Såja. Maten är på spisen - äntligen!

Har varit iväg med Fredrika och Collin till ridhuset. Agerade bäråsna, hästskötare, vattenhållare och samtidigt vara hundvakt. Hehe. Det är min livsuppgift! Ja just, jag var fotograf också. Fredrika kan konsten att utnyttja. Höhö.
Blev faktiskt rätt okej bilder för att vara i ridhus. Men det som är bra med detta ridhus är att det nästan alltid är så jäkla ljust och inte dammar som attan. Tumme upp.

Så nu inväntar jag maten och en dusch. Sedan kilar jag och mitt (lätt!)vin över till Fredrika för en, enligt henner, fnitterkväll. Vad hon nu menar med det. Ja hur blev det med en nykter helg? Alltså, när någon säger att jag blivit torr på sistone så funkar det ju inte, ellerhur?! Nej, jag ska tametusan visa henne. Hon beteer sig som en fjortis och någon måste sätta henne på plats. Så utan tvekan lär det bli en härlig kväll. Får se var och när den slutar.

Så imorgon ska jag se till att fixa batteri till min pärla och sedan blir det en ridtur med Linda. Hennes Amanda åkte av här om dagen och blev trampad. Så hennes höftkula hoppade ur sitt ställe och det blev massa strul. Så förhoppingsvis kan jag hjälpa till och motionera hästarna. Blir en superhärlig kontrast till vardagen igen ska jag lova. Vill inte binda upp mig på hästarna fullt innan jag verkligen känner att jag orkar med och har tid. Så att bara hjälpa någon såhär tror jag fungerar perfekt. Sedan får vi ju se vart livet för en.

Nej, mat nu! Puss


Fredrika och Collin

ohno!

Blev en tidigt morgon idag då jag redan tio i åtta stod utanför trafikskolan och inväntade en körning. Var omkörning som stod på schemat idag. Kändes ju inte alls lite mobbat att två körskolebilar åker om varandra hela tiden. Men det gick bra, jag är ju king på det där vettni.

Så till skolan för att skriva ett superkasst matteprov. Gick verkligen åt skogen. Har ju inte alls haft den tid jag behövt till att plugga när det är sjuttioelva andra saker som ska göras också. Jag är glad om jag får ett rätt på provet.

Sedan så kom mamma och jag fick köra till Ikea i Örebro. Gick kalas även nu. Jag är bra grym.
In och spendera några timmar där inne innan det var dags för en glass och sedan åka hem.
Däremot tror jag nu att jag har en fetish till refuger. Jag dras till dom. Åker jag inte på fel sida om dom så vill jag upp på dom. Hehe. Nej, riktigt så illa är det nog inte.. Var så att vägen gick ihop innan den leder ner till motorvägen. Jag kommer så jag hamnar i vänsterfilen och när vägen går ihop så har jag en lastbil framför mig och en annan bil snett bakom. Börjar blinka och när jag vrider på huvudet för att se om bilen bakom fattat att jag måste in så åker min bil år helt fel håll. Höhö.
Så när jag vänder tillbaka huvudet är jag millimeter ifrån att fixa punktering/trassla till framvagnen på den obehagligt höga och vassa refugkanten. Mamma skrek, jag skrek och jag antar att bilen bakom mig svor. Tur nog har jag ju min skylt där bak som ger mig rätt till att åka lite som jag vill. Hehe.

Hela kvällen har sedan gått åt till att knåpa ihop en broschyr om ett hotell och konferenspriser. Har ju inte hunnit det i veckan heller så fick bli nu, sista dagen. Fick ihop något halvdåligt och skickade in i alla fall. Bättre än inget alls. Så nu har jag ont i huvudet, är trött och fryser. Blir sängen med en film.

Imorgon är enda planen att jag ska hjälpa Fredrika när hon ska med hästen till ridhuset. Kvällen bjuder på .. ingenting. Absolut nyktert hela helgen. Var hiiiimla länge sedan nu faktiskt. Illa.

hold on my friend, better times will come

När jag stod och väntade på päronen så passade jag på att kika över min lilla pärla. Den har ju stått ett tag nu så det var lika bra. Tror ni inte att någon försökt våldföra sig på honom? Jäkla skit! Tur nog så har jag en riktigt awesome bil som inte tillåter sådana övergrepp. Så låset på förarsidan är sönderjoxat. Förhoppningsvis går det att låsa upp och sådär i alla fall. Man lär väl kunna byta lås?

Annars så fick jag köra till Västerås. Jag har ju skillsen liksom. Plättlätt. Det värsta är dock när mamma sitter i baksätet och skäller som en ettrig skithund när hon egentligen borde hålla snattran. Det var kommentarer om att jag låg för nära mittlinjen när jag i själva verket låg snäppet för långt ut emot kanten. Jisses. Kärring! Höhö.

Hamnade vid sjukan, stick i armen och byebye. Nu hoppas vi på bra provsvar.
Vi for sedan ut till Erikslund där det stod shopping på schemat. Inte kläder eller skor tråkigt nog. Nej ny teve!

Har inget vettigt att skriva. Sätter nog punkt här.
Kan passa på att säga att jag kommer skriva IG på matteprovet imorgon. Hehe!


so put your hearts in the air

Jag börjar bli rädd för mig själv. Igår orkade jag inte slösa bort någon timma framför teven utan kilade in och kröp ner i sängen för en film istället. Saken var det att jag kollade kanske tio minuter innan jag stängde av för att jag var så jäkla trött. Vet ni vad klockan var? Nej det vet ni inte så jag ska tala om det för er. Klockan var HALV TIO!
Emilia somnade halv tio. Det som är mest sjukt är att jag la mig före pappa. Innan tio ligger alltid pappa och igår slog jag honom! Hujedamig!
Tror det är något fel på mig.. hehe.

Hade otur idag dessutom. Jag var nära på att ligga kvar i sängen imorse när klockan ringde. Men jag var duktig och tvingade mig iväg (även det är så himla olikt mig!). Satt utanför lektionssalen och väntade. Kom inte en enda. Nehej! Var bara att cykla hem igen, lagom irriterad. På hemsidan står det att vi ska ha lektion idag och inte hemarbete som vi haft på denna lektion i veckan. Tydligen var det införstått att det skulle vara hemma ändå. Attans.

Nu inväntar jag päronen. Dom skulle ta Humle till veterinären. Jag upptäckte ganska otäcka sår bakom hans öra förra veckan och det har tydligen inte blivit bättre alls utan mer utvecklats till bulor. Vi vet att Ricki hade vårtor men dessa var tydligen inte alls som dom han hade. Humle har dessutom haft lite knölar/utslag i de nedre regionerna så det är lika bra att kolla upp.
När dom är klara hos farbror doktor så hämtar dom upp mig så ska vi fara till Västerås. Det är min tur att besöka doktoren. Eller doktor och doktor vet jag inte.
Är precis (igår..) fem månader sedan västeråshändelsen..

Dock är humöret på topp ändå och jag bjuder på, för ovanlighetens skull, en bild på mig själv. Haha!


now is today, now is tomorrow

Ni skulle bara veta vart jag befinner mig just i skrivande stund. Emilia sitter på biblioteket! Alltså stans bibliotek och inget skabbigt skolbibliotek! Vad är det som händer med mig? Ena stunden är jag nykter ute i en skog och andra studen så sitter jag och skriver uppsats på ett bibliotek. Jisses!

Jag har dessutom hunnit med att övningsköra idag. Gick la sådär. Av&påfart, trafikljus och stadstrafik. Snart är det kirrat hörrni. Spännande indeed!

Mötte senare upp Josefin på stan för en lunch och kaffe. Kycklingsallad på Saga, klagar inte. Dock skulle det suttit finemang med lite Thaimat. Nejnej, är ju bara vissa här i livet som får pilla i sig sådan go mat. Pah!

Så nu sitter jag här. Har haft en diskussion men en man som jobbar här om vilka böcker jag borde använda. Ingen av oss blev så mycket klokare i guess. Men har bokat två böcker nu i alla fall, så vi får se hur det går med denna uppsats. 

Ska nog snart ta och stänga ner datorn och cykla hem. Orkar inte sitta här så mycket längre. Gäspar käken ur led vilken sekund som helst. Inte roligt det här för fem öre alls. Usch! Det värsta är att jag vet vad vi har för uppgift efter denna vilket är en minst lika stor uppsats om Genus. Alla ställer sig upp och gör vågen. Buhu!

Nej, lite arbete till och sedan hem för en tupplur på soffan!

it's not easy to please me

Ni förstår inte hur otroligt partysugen jag är. Kryper snart ut skinnet. Är det alkoholistvarning? Hehe, belive so.. Jag höll mig stilla (ute i en jävla skog!!) helgen som var - hur otippat är inte det när det kommer till mig?
Jag funderar på om jag skulle ta över brors lägenhet nu till helgen och dra till med en efterlängtad hemmafest, sådana jag alltid smög iväg på för ett par år sedan..
Fast idag menade Kim att det tydligen skulle vara någon rockfest första helgen i oktober?! Helgen efter löning tenderar att bidra till fler folk ute - bättre party?

Nej vad är det här? Jag tänker inte avslöja att jag sitter och funderar på alkohol, ni kan ju få fel uppfattning om mig!

Vad händer annars? Ser ut som en högstadiereunion på trafikskolan. Efter att jag och Daniela lunchat på stan igår så satt Ellen vid datornerna på skolan. Lite senare kommer Ellenor och skriver in sig. När jag sedan var påväg hem så gör Masiel samma sak. Spännande! Helt onödigt för er att veta..

Matte och engelska idag. Ledig imorgon, samhäll och matte på torsdag följt av samma på fredagen. Ska även lämna in mitt arbete i samhäll på fredag men inte får jag tag i socialarbetaren för det. Attansbananer!
Fast det visste ni ju redan eftersom ni absolut kollat in mina bilder i ett äldre inlägg, ellerhur?! Höhö.

Nej, annars så har jag börjat älska min hårfärg. Folk får tycka att det är hur fult som helst men it's here to stay!


somewhere in the night

Istället för att göra det jag borde vilket är att plugga så tänker jag bjuda på lite bilder. Enjoy!


en hungrig Kent


en bajsnödig mamma och en nyfiken kent


saft och fia med knuff - perfect fredag !


ett stycke snygg outfit . fem storlekar förstora träskor och mjukisbyxor .


ett stycke astaggad hund


denna veckas upplägg - skjut mig !


denna bild visar vecka x och visar på hur i princip alla veckor fram till jul ser ut .


if you don't try you'll never know

Lördagskväll, klockan är elva och jag sitter här och bloggar? Vart gick det fel?

Äsch då, även jag kan faktiskt vara nykter - även om det kan vara svårt att tro. Höhö.

Jag överlevde skogen i alla fall. Finns inte så mycket att förtälja. Åt god mat, drack martini med mamma och så spelade vi alla poker följt av fia med knuff. Så roligt hade vi det. Fast det är bra mysigt måste jag erkänna!
Så medan Kent var ute och byggde älgtorn med sina gubbar satt jag och mamma med skolarbete. Hon skulle skriva någon rapport om 'sitt barn' (hon är extralärare nu för tiden..) och jag satt och svor över matten. Otroligt nog så lyckades jag klura ut vart det gick åt skogen och nu går det på räls! Till och med jag är himla paff!

Så nu sitter jag här hemma igen. Päronen ligger redan till sängs och jag tänker slå på en film och krypa ner jag också. En helt okej lördag ändå. Förutom mitt jäkla onda nageltrång som vägrar ge sig så mår jag finemang, varför klaga?

Mja, en och en annan bild kan ni få när jag återvänt hem till min papa för det är där Applegrejerna är. Här kör vi stenåldersprylar u know.. Hehe!

just me and my drum

Nu mina kära läsare ska ni hålla tummarna för att jag överlever natten. Efter att ha sett diverse filmer hemma hos mr J så håller jag mig fast vid att mörkret inte är av god uppsåt. Nejnej, det lurar både det ena och det andra där inne! Natt nummer ett, alltså söndagsnatten, så var jag vaken till pappas klocka ringde vid sex - jag vägrade blunda!
Natt nummer två så tvingade jag mig att släcka lampan vid.. fyra och blundablundablunda. Dör jag så dör jag..
Natt nummer fem vilket blir natten till denna dag gick kalas. Jag har lyckas sparka bort minnesbilden av de blodtörstiga blinda monstren som lever nere i grottor (The descent 1&2).

MEN, igår ringde Kent och frågade om jag ville följa med ut med husbilen. Jag tackade naturligtvis ja då jag inte följt med på hur länge som helst nu. Ja mina kära läsare, jag tycker faktiskt om skogen också - fast det kan vara svårt att tro maybe. Nu blir det visserligen bara en natt men det är mysigt ändå. Kent skulle tydligen iväg till någon skog för att släppa Humle (hoppas han springer vilse!).
Då kommer vi till film nummer två som var gjord på obehag. Ett gäng människor övernattar i en övergiven buss som sedan blir överfallen av vampyrer. Alltså inte fladdermöss som förvandlas till snygga människor som bär rött läppstift till huggtänderna. Nej dessa var.. gråa och riktigt obehagliga! (Stake Land)

Jag ska sitta i en husbil, mitt ute i skogen och försöka att inte ha dessa filmer i åtanke. Jag hoppas att ni håller på mig nu! I need it! Nejdå, så farligt blir det inte. Jag skickar Humle på dom och gömmer mig uppe i mitt loft. Plättlätt!

Hade jag haft kvar alla mina bilder på denna dator så skulle ni fått se min senaste asballa fisk jag drog upp. Tre kilo fiskkraft är en lätt match. Dödade den gjorde jag också, eller? Höhö. Nejnej, mitt jobb är att dra upp och äta fisken - stegen emellan är någon annans jobb.

Vad sitter jag och bloggar för? Jag måste packa!


18/9 - 2009

Precis.. år tvåtusennio inträffade en katastrof i vårat kök här hemma. Jag minns att jag skulle koka vatten till mitt underbara te varpå kaklet framför mig bara rasar samman. Hur stora är oddsen för det?

Detta ledde naturligtvis till ett blogginlägg som ni hittar här; http://engulanka.blogg.se/2009/september/ehm-jag-gjorde-ingenting.html#comment

Frågan min pappa ställde var då; "Kommer vi få upp nytt inom ett halvår?"
Vi är ju inte direkt kända för att saker går undan här hemma..

Så nu, två år senare står vi med samma kakel framför oss och ingen förändring har skett.
Tapeterna i hallen hänger på hälften och en stor jävla dataskärm mitt på matbordet gör att man inte
kan sitta där. Men trivs min pappa i detta så sure, jag ser fram emot att flytta härifrån snarast möjligast!!

varit vilse på djupet

Nog om Twitter. Vad är det här för skrytsamhet. Jantelagen Emilia, hört talas om det? Nej, jag tänkte väl det. Hehe.

Vad har jag annars pysslat med idag? Jo här var man uppe innan tuppen, beroende på när han går upp dvs, och stökade omkring. Så strax innan halv tio befann jag mig på trafikskolan  och några minuter senare så satt vi alla i en bil påväg emot Eskilstuna - alla lika nervösa i guess.
Det var risktvåan som stod på schemat vilket innebär halkkörning. Det var ett himla obehagligt sug som satte sig i magen när man såg folk sladda omkring där ute. Någon närmre beskrivning på uppgifterna behöver ni la inte? Vi bromsade, svängde och väjde i stora drag.
Fick dessutom prova att krocka i 7km/h samt snurra runt i en bil vilket var himla otrevligt. Vill jag verkligen inte vara med om utanför kontrollerade former! Men nu är jag proffs på det där. Pojken jag delade bil med är däremot inte proffs. Höhö. Han var sämre än mig och då är det illa. Även med ABS inkopplad så pumpade han med bromsen som en tok innan jag påpekade att det är abs'ens jobb och han blev knäpptyst. 1-0 till mig.

Tillbaka till trafikskolan, pratade strunt med Daniela som också var där innan vi cyklade hem. Powernapat på soffan, ätit Subway och kirrar lite lösgodis till bönderna på teven. Nu ska jag ta och sätta mig för att skriva halva uppsatsen som vi har som uppgift i Samhälle. Halva ska vara klart tills imorgon. Har Saxin gjort någon research alls? Nehejdå, det är hon på tok för lat för. Men det ska nog gå bra det här också ska ni se. Jag klarar mig nästan alltid.


Ptja, hejdå!


when you're all alone

Någon som missat det nya programmet #AdamLive på trean? 
Jag har det inte och jag verkligen älskar programmet. Varför vågar jag inte svara på men något finns där som drar mig till det. Lite kärlek in the air kanske? Hur som, det är himla Twitterinspirerat och dom läser ofta upp flera twitter där folk #'ar Adamlive. 
Syftet med detta blogginlägg är enbart för att mitt twitterinlägg lästes upp. Live. I teve. Av Adam! Assså schiiiiit, gu' va coolt! Höhöwhen your dreams turns to dust

Ni minns min hotelluppgift jag satt och skrev mitt i natten? Fick tillbaka responsen idag och jag är lite paff faktiskt. Jag är absolut medveten om att jag inte gjorde uppgiften helt som den skulle vara. Men ärligt så förstod jag inte den heller. Det må vara så att det bara inte var jag som förstod men vafan.

Något som jag dessutom retade mig en smula på var att genom hela texten så gulmarkerade läraren ord som tydligen inte hörde hemma i en skriven text?
Jag hade absolut varit med på noterna om det nu var en svenskauppsats eller liknande, men en miljörapport inom hotell?! Så nu är det så att ordet inte ska förekomma i mina texter längre. Hehe. Var bara tvungen. Rätta mig någon, men när blev ordet SÅ ovälkommet i texter? Har aldrig fått den påpekan förut.
På tal om det så markerades även ordet DOM. Jag är fullt medveten om att det heter DE och DEM och jag kan använda dessa i rätt form. Men jag gör inte det då det inte handlar om svenskauppsats samt att ordet DOM är idag fullt acceptabelt i stort sett alla sammanhang (plus att jag är lat och det går av bara farten).
Läraren tyckte därmed att jag inte skulle använda ord jag inte var helt bekant med. Tackar, vi har mejlat med varandra en gång och du har läst en kort uppsats. Kul att du vet hur min svenskanivå ligger. Höhö.

Annars har jag ätit tacos idag. Dagens spännande.
Imorgondagens spännande är att jag ska göra halkan. Shit!


"ey, äru magic elle'?"

Ja jisses. Vart ska jag börja? Från början kanske?

Började fredagen med att dra ett par kalla uppe i Fornhöjden innan vi hamnade en snabbis hos Kenneth och Tony. Sprang (som alltid..) till bussen och spenderade några timmar på staden. Helt galen kväll och helt ärligt så har jag tagit min minnesoskuld. Jag har alltid lovat mig själv att aldrigaldrigaldrig se till att bli kalasfull och inte veta vad jag gör och det har aldrig heller hänt - förrän i nu.
Grabbarna Grus beställde två Magic Crystal Vodka vilket är en galen fulvodka som plättlätt borde försvinna från marknaden! När dessa kom så hade jag enbart fått i mig fyra cider och hann med ett glas av Crystal. En sexa var, dock innehöll min maaaassa dricka.
Direkt efter denna så börjar det bli muddigt i minnet. Jag minns i princip att vi traskade in på CP och att jag fick en öl. Ingen aning om hur länge vi stannade eller någonting! Minns däremot att vi kilade vidare när Tony blev utkastad.
Vi gick tydligen då till Ceasars där T kom in men inte J. Han som blev utkastad på förra stället blev gladeligen insläppt på nästa ställe. Hehe! Inga direkta minnen därifrån.
Har sedan fått berättat för mig att jag låg i gräset utanför och.. ehm.. ja.. mitt framför Aina som frågat hur jag mådde. Blankt. Vafan hände? Intaget den dagen var alltså fyra cider, en crystal och så en öl på krogen - hur är det möjligt? Pinsamt är bara förnamnet.

Mådde dock hur prima som helst på lördagsmorgonen. Som om ingenting hade hänt. Tråkigt nog vill jag säga. Jag skulle ha blivit straffad. Tagit konsekvenserna liksom..
Hur som, jag och J kilade ner på staden och tog en bit mat osvosvosv. Hem för en dusch och filmkikande innan det var dags för dag två.
Åter igen hem till K&T där det var.. hehe.. babbefest. uhuhuhu! Satt där ett par timmar och försökte vara sociala tills alla drog runt midnatt och vi bestämde oss för att kila ner till staden igen. Sprang till bussen åter igen. Jag hade ett blondmoment då jag stoppat en öppnad cider i innerfickan på skinnjackan. Denna jacka hade jag i handen och jag höll i cidern medan jag sprang. Tror ni jackan var torr när jag skulle sätta på mig den? Hehe.
Denna kväll fick jag inte i mig någon saft. Kroppen sa ifrån helt. Fyra cider och en gaydrink - that's it. Pojkarna drack däremot Crystal rent då drickan tagit slut.

Kvällen slutade med att vi missade sista bussen hem och fick skjuts av Banguras ex. Vi som var fem pers hoppade in i en trååång tvådörrars vilket innebar att J låg över oss andra tre i baksätet. Illa nog så gick bilens ljuddämpare emot däcken och vi hade mest tur att farbror blå inte såg oss!

Nu har jag låtit tillräckligt som en alkoholist/fjortis så jag avslutar detta korta blogginlägg nu. Jag ska tare luuuugnt ett bra tag framöver i think. Dock vill jag passa på att tacka alla pöjkar för en awesome helg!
Så kära barn, ser ni en Crystalflaska - tare himla chill! Jag vet att jag inte kommer smaka en droppe till av den..what the hell are we gonna do

Sådär ja, halva dagen avklarad. Nej, jag bloggar inte ifrån toan just nu. Höhö!

Mattelektionen idag gick åt att prata strunt och försöka spela duktiga vilket failade. Jag och J brukar faktiskt kunna klura ut det mesta. Det jag drar mig i håret åt förklarar hon plättlätt och tvärtom. Vi är ett superb team! Fast ibland är det bara hon som räknar. Otippat?
Men idag var jag så trött att det hela gick åt pipan. Vi klarade ut vissa tal men hoppade över flera. Den sista klarade J faktiskt men vi hade ingen aning om hur vi (jag förstod faktiskt också!) skulle få ner den rätt på pappret. X hit och Y dit liksom - ovärt!

Mor kom och hämtade upp mig och jag fick köra till Örebru. Fattar ni, jag körde hela vägen till Örebro och parkerade mitt på parkeringen vid Marieberg. Jag förtjänar en medalj minst! Hehe. Så kilade vi in för en bit mat och och shoppning. Underkläder, jeans, halsduk och lite annat smått. Thanks!

Sedan fick jag köra hem. Fattar ni det då. Jag körde klockan fyra en fredag - rusning! Rondeller hit och rondeller dit. Ännu en medalj till mig. Speciellt med tanke på att antal krockar var noll och antal mtorstopp också var noll. Skills!

Nu inväntar jag att klockan ska ticka vidare så jag får sätta mig på tåget till Södertälje. Tattarstan liksom. Ska bli chilledill! Vankas tydligen partey ikväll också. Jag tackar inte nej. Höhö! Saftsaftsaft!

Nej, nu får jag ta och platta håret innan strömmen går i detta stormväder. Åskar så rutorna skallrar. Nej, nu överdrev jag. Men nästan.. True story!


Tycker ni om mitt nya nagellack föresten?
Fem pix på HM - awesome!

make me your radio

Trött chey!
Ville mest uppdatera er om att jag kansket tycker om hårfärgen en liten smula kanske?! Men det ska ändå bli slingor om några dagar. Oavsett hur mycket jag än kommer tycka om färgen så drar den emot grönt. True story!

Något annat spännande? Jag sitter på toan och uppdaterar. Byxorna är uppe dock. Jag sitter på toalocket alltså. Varför? Bra fråga!
JAg hade datorn med mig för att lyssna på spotify (morgondrog!) och då var den på toan och så skulle jag ta min dagliga fbkoll vilket slutade med att det blev såhär.

Ni får inte se en bild, för vem vill se en bild på ett badrum? Räcker väl med det ni ser i mina egopics?

Glömde nämna att jag till råga på allt har telefonhörlurarna i öronen, men musiken på i datorn. Sitter alltså med tysta hörlurar i öronen och lyssnar på spotify via datorn. Detta har varit så de senaste tjugo minutrarna. Nu vet jag vart dom är åtminstone..!

Näe, ska ta och dansa vidare till skolan nu. Ciao!

i would never leave you

Värt att jag insåg när jag släckt lampan och lagt mig tillrätta att jag helt missat att det var deadline på hotellinlämningen imorgon/idag. Paniiiik!

Eftersom min fredag är fullspäckad så skulle det verkligen inte funnits tid att skriva den så det var bara att starta datorn och stoppa in hörlurarna i öronen för att börja samla information.

Just vid denna tidpunkt struntar jag fullständigt i hur miljövänliga hotellen är samt vad kraven för ett svanenmärkt hotell är! FYFAN!

Jag vill bara sova nu vilket jag täker göra - två timmar senare. Fyra är det nya nio, just so you knows ;)

when your world fall to pieces

Jag har så mycket jag vill berätta om både det ena och det andra men jag låter bli. Bara så ni vet det menar jag.

Kan börja med att förtälja att faktiskt har färgat håret. Fick med mig fyra förpackningar hem. Två blonderingar och två i asknyans. Jahopp. Började med att inse att blonderingen inte skulle räcka. Attans. Men kastade i de två jag köpte och tvingade pappa att köpa med en till innan han kom hem.
Såhär såg jag ut efter blondering nr ett;


Pappa var snabb med att kommentera att jag såg förjävlig ut och frågade
"SKA MAN SE UT SÅDÄR?" Ja, jag hade bara tänkt kolla på blekningen du köpte ..

Efter blondering nummer två så hade det mesta av det gula försvunnit och allt underhår var faktiskt himla fint och blont. Dock kändes håret som tuggummi. Hehe.
Men det var bara att halvtorka håret och kasta in askan. Jag eldade på en pinne och mosade i håret. Ungefär. Nej, nu var jag inte rolig. Jag hade höga förhopningar på en kall mörkare blond färg. Vad tror ni? Nej!Istället får jag en blond som drar åt det gröna hållet. Snyggt? Ehm nej!
Hur gör jag nu då? Kastar jag i en brun så kommer håret verkligen skifta i grönt.
Alltså ååååhhh! Just nu har jag världens fjortis/i-landsproblem!

Resten av det spännande jag tänkte berätta får ni veta sen. Nu ska jag googla på hårfärger. Puss!

vart jag mig i världen vänder

Har ni hört Den svenska björnstammen?
Om inte, lyssna! Den svenska björnstammen – Vart jag mig i världen vänder

Vad har jag gjort idag? Rusade upp ur sängen i tron om att det var krig/en trasig tvättmaskin vid en sådär nio på morgonen. Satt på sängkanten en bra stund innan jag vågade mig upp och såg sopbilen utanför fönstret. Vafan tömmer man sopor klockan sju en lördagsmorgon tänkte jag då.. Hehe, ja precis. Synd att det var onsdag.

Gick och la mig igen för att sova ett bra tag till. Uha!
Pluggat och gjort närvaro på hotell - duktig chey. Kvar har jag ju bara engelska b vilket är tre kapitel med tillhörande uppgifter. Matte b med två kapitel samt en 15sidig uppsats om omhändertagande av barn i samhäll b . Hur kunde det bli såhär? Ehehe.

Imorgon färgar jag nog håret. Nufan skare bli ändring.
Sen ska jag på en rolig mattelektion innan jag möter upp mami på staden.
Roligare än så blir det nog inte. Höhö.

Bjuder på en bild ifrån den kvällen jag och mami delade på en martiniflaska
samt en himla massa annat. Kan tillägga att mamma är helkass på UNO!

julen kommer tidigt i år?

Alltså jag skulle ju inte tacka nej om någon kom och dumpade dessa i min brevlåda.. hehe!
http://www.hm.com/se/product/93727?article=93727-Ajust like somebody else

Är det något jag tycker är värdelöst så är det att ha en lektion. En lektion på dryga timman. Förstör ju större delen av dagen liksom. Tumme ner för sådant!

Så jag chillar mest runt här hemma i en oversize tshirt och ser lite knasig ut. Inte mycket tills skillnad ifrån andra dagar med andra ord! Ska fortsätta med detta resten av dagen också i belive. Så nu vet ni vad jag pysslar med alltså, så ni slipper bli oroliga. Hehe.


dirtydirty dancer

Så mycket soffhäng blev det ändå inte. Jag har varit bra duktig idag ska ni veta!

Tog mig an mitt rum idag. Det är en uppgift bara den bäste kan klara av. Hehe! Så jag har plockat ner alla dataspel, pinsamt nog så äger jag de flesta julkalederspelen. Från det där med karusellerna till sjömansmöss. Kaspar i Nudodalen (hette det va?) var en stark favorit. Något som är lite mer pinsamt är att jag aldrig, aldrig lyckades spela ut ett enda utav spelen. Det om något borde ju mäta min hjärnkapacitet.

Sedan har jag dammat, rensat alla mina hyllor (eller ja, kastat in det mesta i min garderob så den är oöppbar för tillfället) och bäddat rent i sängen. Jag har dammsugit under, bakom och framför sängen samt soffan. Bedrift! Det var inte roligt ska ni veta. Bor en hel armé under min säng. Dock är den utplånad för tillfället. Nu påbörjas nästa. Dammråttorna gökar som kaniner där under. Äckligt.

Det känns lite konstigt att sitta här vid skrivbordet faktiskt. Jag ser mitt skrivbord. Alla pennor är i penngrejen och jag har kastat alla onödigt nerklottrade papper. Jisses, jag kommer ju inte hitta en pinal när jag behöver.

Något som kändes bra i hjärtat var dock när jag kastade alla papper ifrån CSN
. Den lilla högen for ner med ett leende. Höhö.

Ni kanske kan få se en bild imorgon. Beror på hur stökigt det hinner bli. Jag vågar inte lova att mitt golv syns hela veckan ut. Puss!

rubrik

Jag vann .. !
Är det CSImaraton så är det, right?!
Så klockan sex imorse stängde jag av teven och slöt ögonen. Var länge sedan det var så otroligt skönt att sova!
Jag ska aldrig se ett CSI avsnitt igen. Haha, klart jag ska. Men inte på ett bra tag!

Det var mest det jag ville förtälja. Händer inget spännande alls idag. Lika bra det.

sweet boy, stop playing with me

pump up the volume and shake it off

Jag hade bestämt att fredagen skulle spenderas som den latmask jag faktiskt är. Jag skulle ligga i soffan och bara dryga mig hela kvällen. Tror ni att det blev så eller? Fick sjuttioelva förslag över vad kvällen skulle innehålla. Varför är det alltid så när man bestämt att man inget ska göra?

Tillslut blev det alkoholisten som Fredrika lockade fram. Vem är överraskad? Hehe.
Så jag kilade över till henne för lite fix och trix innan hennes söta mamma och man skjutsade mig, Fredrika och Linda till Örebro. Älskade Örebro. Jag har inte varit där sedan det var snö ute och jag hade sängplats i staden. Uhja, det var månader sedan.
Och jisses vad jag saknat det. Musiken, folket, allt! Så det var klockrent. Jag tog till och med min oskuld igår. Den ni. Eller ja, öloskulden i alla fall. Jag inhandlade min första öl någonsin. Denna dryck drack jag med sugrör. Snacka om att jag blev mobbad. Hehe!
Så vi dansade, eller ja, jag dansade! Fredrika försvann och Linda var med mig på dansgolvet. Dock blev det inte mycket dans med henne. Höhö, jag var överallt!

Utan vidare detaljer så lämnar jag detta nu. Fast nu har jag fått tillbaka suget till Örebro. True story! Älskade stad!
Så jag har legat och mått som en känguru precis hela dagen. Inte okej någonstans men jag har mig sjäv att skylla. Och ölen såklart! Förbannade dryck!
I skrivande stund så har jag CSI maraton. Dom fyller tydligen tio år idag och visar avsnitt till fem på morgonen. Uppe längst vinner! True story!
Pappa ligger och snarkar, han har varit över hos kusinen för ett glas Morgan - han kom hem två flaskor senare. Undra vem jag brås på.. hehe!

you do it over and over again .

SEX DAGAR! Det har snart passerat en hel vecka utan att ni mina gullefjun fått reda på alla mina tokigheter. Det är inte okej på någon fläck. Fast ska sanningen helt fram så är min carebox i princip obefintlig.

Så vad har jag pysslat med? Jag har pluggat, kört bil, pluggat, gått på loppis, pluggat lite mer.
Känns inte som om jag gör annat än pluggar för tillfället. Är det inte engelska eller asjobbiga mattetal så sitter jag och får huvudvärk på körskolan.

Det är så det ligger till. Med den nya hotellkursen på distans så finns det ingen ro någonstans. Dessutom inte när jag har knappa månaden till hela körkortsgrejen. Jag hinner knappt andas eller rapa. Eller rapa? Gör jag sånt? Ehehe!

Men det ska gå finfint det här. Jag svär åt matteläraren, åt hunden och åt förbannade jävla kopplingar på bilhelvetena fast det har sina bra stunder må jag säga. Livet känns på topp trots att jag har sjutusenåtta bollar i luften just nu.

Jag klarade av att betala alla mina böcker all by my own (på skatteåterbäring som jag egentligen hade restskatt på. Tur att jag har en far med guldbyxor!), jag har alla gröna pluppar på körskolan och rätsida på matten för tillfället. Hur dumt som helst att klaga med andra ord.

På tal om guldbyxor. Far min har minsann gått och köpt sig sängkläder i Armani. Detni. Höhö!