so i'm trying . you will se my pain

Uppdateringen här är inte den bästa men det beror mycket på att jag jobbar i princip hela tiden. Och när jag inte jobbar så är jag så himla trött att jag inte har orken att göra något mer avancerat. Jag har ingen lust direkt heller. Har faktiskt inte varit i stallet på evigheter men ska sanningen fram så känner jag inget sug efter det heller - tråkigt nog.
Jag är inte direkt på topp heller och ser till att göra sådant som jag vill, sådant som för tillfället gör mig glad - tillfreds. Det börjar bli lite mycket känslor och tankar att jag inte förmår mig att göra annat, jag känner inte heller efter. Jobbet räddar mig många gånger, det är SÅ skönt att jobba då jag kan koppla bort nästintill allt och bara fokusera på det jag ska göra. Dessutom omges jag utav underbara människor.
 
På sistone så har jag funderat mycket på det här med fest. Har hört många kommentarer i stil med "ja men du festar ju varje helg" eller "du lägger ju alla dina pengar på alkohol". So what? Jag skulle inte säga att jag festar mer än andra och om jag nu gjorde det - vad är det att kommentera eller bry sig om? Tycker jag att det är värt att lägga min tid och pengar på så är det väl bra med det, likväl som andra kanske tycker det är värt att.. samla frimärken.
 
Just sayin' ..

word, we speak we write

Jag vet inte om ni hann se mitt upprörda inlägg här om dagen.. Eller natten kanske jag ska säga. Det var nog en överdrift, kanske. Vi låter det passera, som alla andra gånger. Blir lättast så, för stunden i alla fall!
 
Utgång i fredags som sagt. Jag åkte över till Sofia där hennes pv och Fällman höll hus. Det grillades och pratades, mycket trevligt. Lite senare så kom Sofias bror över och vi tiggde skjuts av honom. Dock bara jag och Fällman. Stack över till Masiel men när vi kom så skulle dom dra, sicka tråkmånsar. Så vi stannade kvar på samma våningsplan men gick in i en annan dörr. Satt någon timma där innan vi haffade en taxi och stack till Vinbäcken.
Tiden där var helt okej. Blev anklagad för att ha snott pengar av en pojke, blev bjuden på shot, vaskade shoten i ren klumpighet, fick nya shots och dansade så jag blev svettig. Hade ett 'make up talk' med pojken som anklagade mig, sa hejdå till vänner och tog Fällman under armen och gick hem. Glömde dricka vatten hemma och somnade upprörd och med tårar i ögonen.
 
Pappa kommer sedan in halv åtta på morgonen och skriker på mig. Jag flyger upp och drar på mig jobbtröjan för att sedan sticka. Jag började ju halv åtta! Antar att jag fortfarande var en smula påverkad för jag fick med mig nycklar, matlåda och allting utan att jag minns hur.. Ehm..
Värsta dagen EVER! Det var mycket länge sedan jag mådde så fruktansvärt dåligt. Jag ville stoppa fingrarna i halsen och krypa ner i ett hål och gömma mig i mörkret. Livet blev lite lättare efter matlåda och tabletter ifrån sjukis. Aldrig mer säger jag bara. Jag ska ALDRIG spåra en kväll när jag vet att jag ska upp och jobba på morgonen - det får vara party of a life time, jag bryr mig inte! Haha.
 
Det händer inte så mycket i mitt liv just nu mer än jobb och en allt för stor alkoholkonsumtion, så jag har inte så mycket annat att skriva om. Jag skulle kunna skriva om hur mina känslor är upp och ner, hur tankarna maler i huvudet om jag gjorde rätt eller inte. Hur fucking jäkla mycket jag vill tillbaka och dela mitt liv med dig. Jag skulle kunna skriva om hur hårt jag gjorde bort mig och hur mycket jag ångrar mig.. Jag skulle kunna skriva hur rätt det känns på samma gång. Meeen, det vill vi ju inte. Åtminstone så är jag inte den som blottar mina känslor och innersta tankar. Jag har lärt mig den hårda vägen att sådana tankar och förtroende till människor är till för att utnyttjas, göra till något smutsigt och äckligt..

i'm keep keep bleeding

Just nu vill jag bara dra täcket över huvudet och ligga i fosterställning. Har sedan ett tag tillbaka slutat med ppiller då min kropp inte tyckte om dessa plus att mitt humör var likt en berg och dalbana - det kan nog herr J hålla med om. Stackars!
Så under den här tiden så har min kropp varit helt ur balans och idag kom mensvärken from hell. H e r r e g u d ! Hör ni ingenting utav mig så har jag gått och förblött! Nej, riktigt så illa är det inte men jag som aldrig haft mensvärk 'på riktigt' känner mig ynklig. Tack och lov så hade praktikanten på jobbet med sig choklad till oss. Räddningen. Haha!
 
Har jobbat klart för idag. Ska möta upp mamma och bror på stan för en fika och sedan ska jag hem och pilla lite. Ikväll är det Vinbäcken som gäller - vad annars? Skulle egentligen vara ledig imorgon men åkte på ett extrapass. Tackade ja till det innan jag visste vilka tider. Visade sig vara i princip hela dagen. Kul. Inte. Menmen, mer klirr i kassan!
 
Så nu ska jag kila. När jag kommer hem så ska ni få se vad fröken T hade köpt åt mig.. Någon tycker i alla fall om mig och mina alkoholvanor. Hehehe!

imse vimse spindel

I skrivande stund så sitter jag hos mamma. Ska tigga lite mat innan jag åker iväg och jobbar.
 
Har sagt hejdå till ungarna och stack ifrån spindelhuset så snabbt jag kunde. Vem vill vara där och dela utrymme med feta äckliga spindlar? Tack Anna för att du igår berättade hur stor, fet och äcklig spindeln i ditt rum var. Hjälpte ju mig att sova mycket..
 
Nu är jag hos mamma i alla fall. Har tagit en lååångt dusch och myst med min ehm.. väluppfostrade hund. Han har satt skott ur bröstvårtan. Helskumt! Jag slänger in en bild och visar er!
 
Ikväll blir det jobb. Är sugen på att kila ut ikväll men det är tydligen ingen annan. Sicka tråkmånsar!
 

whopie

Fan vad jag inte ska ha barn. Herregud. Jag ska inte skaffa en hund heller. Ska jag ha något av detta så ska jag kuva dom så pass att dom är livrädda för varje andetag jag tar och lyssna på minsta vink. Så jag slipper tjata liksom.
 
Tarja, var det okej med kofösare eller vad sa vi? Ungjävlar att flyga ut överallt. Jaja, jag sitter väl hemma och myser med hundarna istället. Får se om barnen behagar sig komma hem ikväll..
 
Har varit ledig i två dagar nu. Inte fått något vettigt gjort över huvud taget. Imorgon återgår jag till verkligheten igen. Ska bli skönt ändå.
 
Nej, ett helt värdelöst inlägg. Sätter punkt.

someone to belive in you

Jag var en duktig flicka och stannade utanför dimman igår. Istället så agerade jag taxi och fick titta på fulla ungdomar. Verkar vara rätt bra drag på Vinbäcken och deras Fredags Klubb, jag har inte varit där alls och kommer förmodligen bara få uppleva det en gång - nästa fredag. Känns hårt. Haha!
 
Upp med tuppen idag då jag och pappa var iväg och hälsade på farmor. Åt morotskaka och fick höra sjuttioelva gånger hur roligt det var att vi besökte henne. Åh, hon är så söt!
Nu är det jobbtime som gäller. Ända fram till halv tio. Orkar inte ikväll! Buhu!
 

life, you got to guess

Jag sitter i skrivande stund ute på balkongen iförd min mammas fuls randiga tröja som jag dessutom satt bak och fram. Bryr jag mig? Nja, inte direkt mycket. Så det ska vara när man är ledig. Eller ja, ledig är jag ju inte. Men ledig innan jobb! Haha!
Puffar lite rök och funderar på hur kommande höst kommer se ut. Jag har ångest! Jag har inte kommit in på mina förstahandsval. Jag vet dock inte om det är bra eller inte. Dels så vill jag plugga så jag kommer någonvart direkt, men ändå så vill jag inte plugga utan bara leva lite. Det låter som en naiv tonårings tankar och det är det ju också. Men hur gör man?
 
Jag fick ett samtal ifrån båten för någon vecka sedan. Kommer ni ihåg att jag skrev om att jag var stark medräknad i deras planer? Tydligen så var jag inte det och blev rätt besviken. Hur som helst så hörde dom av sig och när jag ringde tillbaka fick jag prata med en kvinna som frågade vad jag pysslar med i höst. Svarade att får jag ett jobb så tar jag det, annars pluggar jag förhoppningsvis. Hon tyckte det lät bra och vi skulle höras av till hösten igen. Jag håller verkligen alla tummar jag har på att jag har en chans där. Skulle vara så otroligt roligt!
 
Nej.. Nu ska jag röka vidare och sedan byta om till något ännu snyggare - jobbkläder.
 

whoopa!

Let's get drunk !
 
 

move to the right

Sådärja. Nu är denna arbetsdag till ända. Tack för det. Mina fötter kokar!
 
Jag struntar i att fixa till mig nu utan styr istället kosan till bror min. Har lovat honom en pizza idag. Min baktanke är mer att jag vill ha sällskap när jag handlar. Haha. Gäller ju att inte vara dum. Han ska dessutom uträtta ett ärende åt mig. Mannens kärlek ('vilja') går genom magen. I alla fall hans.
 
Hoppar över grillningen ikväll och styr in oss på dimman direkt. Vinbäcken ikväll. Ska försöka ta det lugnt. Försöka..
 

everybody looking for love

Jag har inte delgett er om senaste utgången. Mest för att när jag skummar igenom mina inlägg så börjar denna blogg förvandlas till en partyblogg. Eller ja, en blogg om en alkoholiserad tjej. Så är det ju inte. Eller? Haha!
 
Utgången i lördags var i alla fall lyckad. Jag stack över till söta Fällman. Fick sällskap på vägen av Daniela, tackar jag mycket för! (Hon valde att cykla med mig istället för att skjutsa mig då hon hatar min bil.. Förstår inte vad folk menar med det.. Hehe) Satt där ett tag innan vi kom på att det kanske var på tiden att vi skulle röra oss om vi ville hinna innan allt stänger. For runt lite innan vi återvände till Fällman för efterpärla. Låste upp dörren hemma runt sextiden. Ehm.. ja. Pappa, som givetvis var vaken redan då, skakade på huvudet och skrattade åt mig.
 
Söndagskvällen spenderades med flickorna. Donken och film. Jag borde se till att göra det oftare för det är så otroligt mysigt!
 
Idag är det tisdag och jag jobbar bara. Kväll igår och kväll idag. Imorgon är det dock morgonpasset - dö! När jag sedan slutat så måste jag besöka saftbanken, fixa mig och handla kött för det är grillning och Vinbäcken som gäller. Pappa har ställt frågan om jag inte gör annat än att dricker, då svarar jag att det är sommar och tycker det är ett tillräckligt bra argument. Det är det väl?
 

skönt att bli tjugofem

Sitter och lyssnar på taggande sommarmusik. Mycket av det man lyssnade på flera år sedan. Gamla goda tiden. Haha, eller något i den stilen.
 
För stunden sitter jag och sörplar lite vin och funderar på om jag ska gå och fixa mig nu eller sen. Dagens i-landsproblem. Ska senare vidare till Tess för lite förpärla. Har ingen aning om vart kvällen tar oss sen. Lär utvisa sig om inte annat. Hoppas på en lyckad utgång nu när kvällen blev så bra!
 
Har förövrigt bogserat en traktor idag. Inte varje dag man gör det. Måste dock påpeka att jag är värdelös på att bogsera. Stod en traktor (som man drar igång med VEV!) på vägen utanför mamma. Kent gick ner och frågade om han behövde hjälp när han stått där ett tag. Eftersom Kent hävt i sig öl till maten så fick jag köra. Jag som knapp kan köra bil för övrigt skulle bogsera igång en jävla traktor!
Fast traktorn hoppade igång och jag hade ryckt i linan så pass att vi fick skära upp den. Men vad gör det om hundra år? Haha.
 
Nej, lite fix och sedan ska jag nog börja dra mig. Puss
 

iron mist

Ujujuj vilken dag alltså!
Det gäller att inte ligga på latsidan när det är andra latmaskar man jobbar med.
 
Jobbdagen tog slut vid två och nu sitter jag hemma hos mamma. Har dock inte kommit ur jobbkläderna ännu men efter detta inlägg så ska jag slänga mig i duschen. Välbehövligt må jag säga!
Vad kvällen bjuder på vet jag inte riktigt ännu. Har lite olika alternativ men lutar emot att jag är så lat att jag stannar kvar i staden. Hehe. Jag kanske återkommer med beslutet senare.
 
Nu blir det dusch och sedan mat - stinker tändvätska överallt!
 

you will shine on me

Det blev verkligen en tidig kväll igår. Jag orkade verkligen inte vara vaken så jag drog täcket över huvudet runt niotaget. Tror knappt huvudet hann landa på kudden innan jag somnade. Som vanligt vaknade jag vid två (av hemtjänsten givetvis - tror dom bara anställer knäppgökar till nätterna!) och fick i mig lite vatten innan jag somnade om igen. Så otroligt skönt att få sova så många timmar!
 
Jobbet gick smärtfritt och det var kanonväder ute. Underbart!
Nu sitter jag hos mamma, ska se till att få lite tid tillsammans med henne. Jag är ledig imorgon så vi skulle kila iväg och fika lite. Sedan får vi se vart vi tar vägen. Har inga större planer mer än det. Ska klämma in en ridtur med tant T bara. Fan va skönt att vara ledig!
 

we'll keep on dreaming

Jag är så förbaskat trött att jag skulle kunna somna sittandes!
 
När pappa väl vaknade så gjorde jag i ordning frukost och frågade om inte han kunde skjutsa mig till jobbet. Det ville han inte. Undrar varför - otacksamt! Så istället fick jag traska ner själv. Började dagen med att låsa in hela nyckelknippan (med alla tre extranycklar till skåpet) och fick be vaktmästaren klippa upp mitt lås. Har kallat alla vid fel namn och min mobil har gått i strejk igen.
 
Fick jobba över idag dessutom. Ända till två, herregud! For efter det ut och hämtade upp kusin för lite shoping i Örebro. Det kliade rejält i fingrarna men kom bara hem med det jag bestämt innan att jag skulle köpa. Eller ja, fick väl med mig en tröja som jag kikat på länge också.. hehe.
 
Släppte sedan av kusin för att fara ut till stallet där en helt kompani väntade - på mig! Alexandra verkade bli helt förtjust i Shalinka och förhoppningsvis så fungerar det lika bra i fortsättninge mellan dom. Hennes pojkvän (om jag förstod det rätt) var också med och tog sig en tur på Calle. Fungerade minst lika bra där med. Skönt när det klickar sådär och ingen ställer orimliga krav på någon. Jag håller tummarna för detta nu.
 
Så nu är jag hemma. Kvällsmaten bestod av rostmacka och Oboy. Jag tror inte jag druckit Oboy på flera år men ikväll bestämde jag att det var dags att köpa hem en påse. Snacka om GOTT!
Nej, nu ska jag faktiskt sova och hoppas på att få sova till morgondagen. Jobbet kallar kvart i sju. Usch.

ordning & reda, pengar på freda'

Jomen precis, ibland vet jag inte vad som flyger i mig..
Har precis avslutat städningen av badrummet. Då menar jag fixa ordning på ALLT smink som legat på tvättmaskinen, hyllan, handfatet och skåpet. Jag har tvättat av alla ytor och skurat handfatet. Snabbtorkat golvet och fyllt en tvättmaskin. Glömde jag nämna att klockan är FEM PÅ MORGONEN?
Tvättmaskinen vågade jag dock inte slå på innan pappsen vaknar vilket borde vara snart den morgonpigge jäveln.

here we go again

Jag har kommit in i en såndär period när jag inte kan sova längre. Förut gjorde det kanske inte så mycket i och med att jag mestadels var sysslolös, men nu har jag ändå ett jobb att gå upp till. Jag var verkligen supertrött vid tiosnåret men valde att inte lägga mig fören runt elva. Slog på ett PR - all stars och kunde knappt hålla ögonen öppna. Så jag väljer att stänga av och sova vilket jag också gör. I två timmar. Vaknar upp vid tio i ett och nu kan jag inte somna om. Min kropp är så trött att jag vill spy, men hjärnan tycker minsann att vi inte har tid att sova.
Skapligt frustrerande med tanke på att jag ska infinna mig på jobbet klockan sju. Sucks to be me!
 
Senare idag, ikväll, så kommer det ut en tjej som ska provrida Shalinka. Nu håller vi tummarna för att hon passar med primadonnan och klarar av att hålla tillbaka henne. Men nu när hon går på ett annat bett plus att hon visat upp sina knappar så tror jag att det kommer gå kanon. Dessutom är det en tjej som inte bangar på busiga ponnier.
 
Jag sitter vid fel dator så bjuder på en random arkivbild.
Fotografjobb på ridskolan vinter -10.

vi kan alltid börja om igen

Det var en bra kväll igår. En riktigt bra kväll!
Cyklade hem till Andersson för förpärla. Var bara Jennifer, Bean och Marcus där så det var en lugn föris. Det kan behövas emellanåt. Däremot så innebär det inte att man tar det lungt. När vi skulle gå så hamnade jag i deras grushög med cykeln över mig. Herregud alltså.
 
Väl på staden så var det överfullt med folk. Världens längsta kö till banken, den enda som fungerade. Lyckat. Bra jobbat. Alla påpekade att sådant fixar man innan man går ut. Tycker inte jag! Tack och lov så hade kusinvitamin en lapp att låna mig så vi kom in snabbt ändå. Satt och tjöta med Johlin och Jimmie hela kvällen och tiggde sedan skjuts av dom hem. Tack och bock!
 
Vaknade upp utan baksmälla och följde med pappa och Stefan till örebro. Skulle leta efter en pryl som gör att man kan 'förstora' sitt microsim. Har jag lyckats förstöra min iPhone så måste använda Xperian men har ju för litet simkort. Den prylen jag fick låna av min morbror har jag lyckats bryta av. Hittade ingen sådan pryl att köpa..
När jag tejpat ihop den befintliga prylen och verkligen pressat in simkortet i mobilen så skulle jag låsa upp den. Tror ni jag mindes koden? Nu är det puklåst. Tele2 har dessutom stängt ner den delen av hemsidan man loggar in på för att ta reda på sådant. Telefonsupporten stänger tre på söndagar. Lyckat!
 
Så vill ni ha tag på mig så går det inte. Typ.