press play, fast forward

Mötte upp Daniela och Ellenor igår för att luncha på Kina. Pratade lite bebis och mycket mycket mera innan vi gick ut till ÖB för glass. Vi stannade till hos mamma innan jag skjutsade hem mina vänner och återvände till mami. Kvällen erbjöd lite vin och TP-spelande. Vi hade barnfrågorna, Kent förlorade. HAHA!
 
Dagen idag har varit en ren slappardag. Mobilen har varit knäpptyst och jag har snarkat i soffan. Meningen var att jag skulle följa med mamma och Kent upp till Kanalen men jag var helt slut på morgonen. Så jag och Humle snarkade ikapp där ett tag.
Men nu befinner jag mig hos pappa och vi har kikat på Hajar som Hajar. Klockren film. Precis min humor! Men nu är jag färdigfixad och redo för en vild utekväll. Ska byta strumpor och plocka iordning saften innan jag cyklar över till Andersson. Dagens överdel innehåller många minnen men jag hoppas att jag kommit så långt i mitt egna arbete att det inte förstör min kväll. Jag har inte använt detta linne på över ett år då jag fick tillbaka plagget i en brun påse med mitt personnummer på. Kära läsare - tänk på vad ni säger och till vem. Allt du säger kan användas emot dig in a court of law och med svenska rättssystemet så har du inte mycket annat att komma med.
 
Nej, nu ska jag peppa vidare i bättre anda och bege mig hemifrån. Puss!
 

if we only got one chance

Varför dricker man alkohol för? Eller är bättre fråga är, varför måste man dricka så mycket alkohol för?
Åh, jag sitter här med väääärldens huvudvärk och funderar på varför jag egentligen tog den där sista shoten. Herreguud alltså!
 
Började kvällen med att jag rusade hem och fixade i ordning mig. For sedan ut till bilen och hämtade upp Johanna, Josefin, Jennifer (fattar ni hur många gånger jag kallade dom fel namn?) och Tess för att sedan parkera hos mamma min. Där föreslog jag ölspelet pyramiden vilket jag fick ångra. Jag och Johanna som jobbat sent hade ju inte kommit igång och dricka vilket innebar att det var vi två som fick alla klunkar. Tror jag kastade i mig tre cider på loppet av en kvart - ska man bli full så ska man!
Jag och Tess hoppade sedan in i mammas bagage och hon sjutsade oss alla till Vinbäcken. Det shotades och dansades och gud vet vad tills klockan var.. sent. Då gick vi hem. Jag fick skjuts ifrån biblan för mina fötter kändes som tegelstenar med klackar. Ett under att jag inte ramlade mer med tanke på hur jag sprang överallt.
 
Så när jag vaknar och känner den förbannade huvudvärken tänker jag något i stil med att det är skönt att det är många timmar kvar till jobb. Kollar på klockan och den står på halv ett! Lilla paniken i och med sängägaren började jobba klockan åtta. Jag tvingade till mig skjuts hem och nu sitter jag här. Hinner inte duscha eller någonting. Däremot så väntar jag på en kebabtallrick. Det är jag värd. Haha
 

hello tomorrow

Jag är inte den morgonpigga människan, det kan tant T intyga till fullo. Idag kom hon och plingade på min dörr när jag inte svarade i mobilen. Hon vet hur man umgås med tonårsflickor! Haha. Vi hade stalldejt idag. Calle ligger ju i.. ehm.. hårdträning inför sin teaterdebut. Vi får se hur det går.
 
Nu har jag precis hävt i mig en skål med kräm (bara för att jag är för lat för att laga i ordning lunch) och ska plocka fram kläder samt orda upp allt för ikväll. Ska iväg och jobba om en timma och när jag slutat så springer jag upp och fixar mig för kvällen. Sedan ska jag hämta upp Jennifer och Tess för att sedan ha förpärla hos min mamma.
That's right - LILLÖRDAG och öppning utav Vinbäcken så vi går all in. Tur att jag jobbar kväll imorgon!
 
Nej, nu har jag ju verkligen inte tid för det här.. herregud!

vart jag än går

Det här med impulsgrejer har aldrig varit vare sig min eller min pappas starka sida.
 
Vi satt i soffan ikväll och jag fäller någon kommentar, vad minns jag inte, men jag vet att vi kommer in på ämnet 'handla'. "Vad tycker du vi ska köpa då?" frågar pappa och vi sitter båda och funderar på vad vi behöver - bara det betyder att man har mer än tillräckligt. Så kommer jag på att en extern hårddisk vore något. Pappa håller med och vi börjar leta. Det värsta i detta läget att att vi faktiskt har en värstingpryl i förrådet! Den använder vi inte för att den var för.. krånglig och långsam. Dyr var det dock och har ett enormt minne.
Hur som helst, inom loppet av kanske.. tjugo minuter så har vi skickat en beställning på en hårddisk. Kanoners.
 
Men impulserna stannar inte där. Nejnej. Min kära vän Daniela 'gillade' en bild på facebook som var ifrån Kretaresan för två år sedan. Jag som redan innan var taggad på att göra en repris av Alanya med Masiel blir ju inte mindre taggad efter den bilden. Så jag klickar mig in på fritidsresor medan jag pratar med Masiel. Ehm ja.. nu har vi två reserverat två resor till Alanya. En på en vecka och en annan på två - har inte riktigt bestämt hur länge vi ska vara borta. Samma hotell då det var totalt klockrent och perfekt.
 
Har kommit fram till att jag tröstshoppar. Jag skulle egentligen befinna mig på Peace&Love just nu men valde att inte ta ledigt ifrån jobbet. Hade jag vetat att jag bara skulle få jobba tre korta dagar så hade jag åkt! Sucks!
 
Men nu taggar vi Alanya och värmen istället!
 

someone to change you

Jisses.. Blogg.se har bytt utseende totalt. Snacka om att vara lost! Haha.
 
Nu är midsommarhelgen över och det har varit en mycket lugn helg. Fröken Saxin har hållt sig nykter hela helgen vilket är mycket ovanligt! Men jag kan nog hålla fast vid att jag drack tillräckligt för två år förra midsommar. Vad jag vill minnas så åkte jag kundvagn genom Köping tillsammans med Tessan efter att ha smitit ifrån en 'efterfest' som bestod av tre pizzagubbar. Mötte då upp Ida och for sedan vidare i kundvagnen tills denne välte och jag hamnade på marken med en skrattande Tess över mig. När jag vaknar upp senare på dagen hemma hos Tess så är jag nedklottrad av bläck - något jag får höra än idag utav tant T och Kai som lägligt befann sig i Köping. Herregud!
 
Men detta år var helt okej ändå. Jag for ut till min äldste bror där även min andre bror var samt syster med familj. Allihopa ganska runda om fötterna. Jag åt rester och drack coca cola, kändes som om någonting fattades i den colan.. Sedan så skjutsade jag in syster och bror till staden innan jag begav mig hem för att sova.
 
Upp i ottan för att jobba i lördags. Hela dagen gick jag i valet och kvalet om jag skulle kila ut till Jädersbruk för partyparty men mitt samvete tog överhand och jag hade lite minispa istället. Det var inte alls fel att kila över till solariet när det spöregnade och var mulet ute!
 
Jobbade även idag, delad tur. Tack och lov så har jag nu avverkat en av mina två delade turer. Det är inte roligt eller lättsamt att jobba tio timmar på en dag. Usch säger jag bara. Tur nog så trivs jag på jobbet så det får gå an ändå. Fast jag har ännu inte lärt mig att jag inte ska dricka kaffe så sent som åtta på kvällen. Nu sitter jag här och är pigg i hjärnan men fyfan så trött i kroppen. Jag har dessutom hjärnspöken så jag vågar knappt blunda i tron om att när jag kollar upp nästa gång så kommer det stå en galen man i mitt rum. True story! Tragisk tjej, haha!
 

i'm so close to love you

Det är midsommar imorgon. Fyllehelgen i stor bemärkelse. Ingen helg jag känner att jag måste leva upp till och jag jobbar gärna vilket jag kommer göra detta år. Storhelger är jag inte direkt ett fan av och det utav alla mina erfarenheter - negativa givetvis. Den enda storhelg jag faktiskt firar med min familj är julafton och det med ångest i magen, utöver den så drar jag mig länge innan jag väljer att umgås med hela familjen samlad. Aldrig att jag gör det med alkohol inblandat längre. Jag hoppas och skänker en tanke till alla barn (människor/djur överhuvudtaget) som får uppleva saker som jag upplevt i min uppväxt under alla dessa 'familjekvällar'.

Som sagt så jobbar jag hela helgen. Har haft två dagar ledigt nu och det behövdes kan jag säga. Magen och jag har inte varit vänner alls. Men jag är piggare nu men väntar med att ge mig på större äventyr än att hämta posten. Är hemma under förmiddagen imorgon dessutom så går inte på fören ett vilket är skönt! Speciellt eftersom jag inte kommer kunna sova inatt. Haha.
Tänkte svänga förbi bror när jag slutat imorgon kväll för att säga hej. Jag vet annars hur det kommer låta. Trots allt så r i n g d e han mig personligen och bjöd in mig - det om något har väl aldrig hänt förut! Nej, det är nog dags att sluta detta blogginlägg innan jag spyr galla över hela familjen.


we are looking at the other side

Helgen blev lyckad big time!
Kilade över till söta Andersson för lite förpärla med trevligt folk och vi gick sedan vidare till Källarn. Något direkt spännande hände inte men jag ber inte om några spännande saker just för tillfället! Min privata chaufför beslöt sig för att ansluta partymänniskorna och där hamnade han på min ute-lista! Haha. Han tyckte jag skulle gå hem och det hade jag väl gjort om det bara inte hade ösregnat. Så sprang jag på stallbonden och frågade honom om vi skulle dela en taxi hem - men han han allt bondegener och berättade för mig att dom kronorna kan man minsann lägga på något vettigare! Han verkade dock lite generad när jag mötte honom i stallet sedan. Plutten!
Vet ni vad man gör då? Jo då går man och ställer sig vid taxi och ringer MAMMA!


i just sit alone

Det var ett slag i magen, tack för den. Jag vill inte veta, jag vill inte höra. Vad var det för nytta med att informera mig om det? Riktigt bitchigt, otroligt omoget.

På tal om vettigare saker. Sådant som inte kräver mycket tankeverksamhet har jag pysslat med mycket, allt för att slippa jobbigare tankar. Igår tog tant T och jag en sväng med hästarna in till staden och åt glass! True story. Calle bajsade minst åtta gånger men behöll alla benen intakta. Otroligt!

Var iväg med kusinen till Marieberg idag också. Sådant behövs också. Det finns väl inget mer hjärndött än att gå i affärer samt häva ur sig olämpliga kommentarer? Nej, det var skönt. Det är så otroligt skönt att ha någon som Johlin vid min sida också, någon som absolut och verkligen tar en för den man är och själv aldrig försöker vara någon annan. Hon är en riktig glidare som häver ur sig både det ena och det andra och sedan faktiskt står för det. Hon är så äkta man kan komma att vara. Jag tror aldrig det slinkit förbi något skitsnack ur hennes läppar och hon skulle aldrig komma sig för att göra det heller.

Ikväll omger jag mig av andra vänner för lite saftdrickande och trevlig stämning. Är karneval här i staden och jag hoppas att folket är taggat! Jag vet att jag är det i alla fall! Haha, säg någon gång jag inte är det?! Muuu!


i don't feel so alone

Nu var det ett par dagar sedan jag uppdaterade. Ärligt talat så finns det inte mycket motivation kvar över till bloggen men jag lovar att titta in och skriva någon rad emellanåt. Om inte annat så kommer det upp lite bilder då jag lyckats fånga hästsläpp både i skogshage och sommarhage. Dessutom tog min kära kusin studenten som jag också fick på bild. Lovarlovarlovar att det kommer upp minst en bild av varje. Haha!

Resan också. Det var en annorlunda resa med mycket fin omgivning. Ja, om man tänker på naturen vill säga. Min andra omgivning ger mig rysningar. Jag kan ju inte undangömma att jag nu insett att jag aldrig är ensam - oavsett om jag vill eller inte.
Resan hur som helst erbjöd annorlunda mat, sockrad mjölk och tidiga mornar. Sett viktiga platser i Wien, dock enbart ifrån en bil men lika vackert ändå! Icke att förglömma är Spanska Ridskolan. Någon bild därifrån kan jag tyvärr inte ge er då det var totalförbud för medieupptag - som vi, tillskillnad emot andra faktiskt respekterade. Mäktig upplevelse oavsett!
Väl i Berlin sedan så var det muren, torn och Hitlers lilla hus som jag minns speciellt. Jag har än idag, över sex dagar senare, fortfarande känningar i benmusklerna efter dom jävla trapporna i det förbannat höga tornet. Utsikten gick inte att klaga på dock..

Väl på hemmaplan så har jag lyckats vända upp och ner på tillvaron. Men det här ska bli bra. Jag behöver nog lära känna mig själv och stå på egna, ensamma ben för ett tag. Det är mycket som snurrar i huvdet för tillfället och i dessa stunder är jag glad för att köttbullarna i stallet finns. Det är en stabil tillvaro att fly till och ack så bra dom är på att pigga upp. Korkade djur. ♥

Men nu ska jag och mina spöken krypa under täcket och mysa. Har varit en lång dag idag.