life goes on, without me

Att flytta är tamefan jobbigare än jag föreställt mig!
Det ska ju packas och det är bland det värsta jag vet. Hade hjälp med det idag i alla fall så nu är det gjort - jag hade annars stått under lördagsnatten och slitit mig i håret.
Sedan så ska det flyttanmälas och dom jävlarna prackar på en eftersändning utav post. Fuck hell att jag tänker betala för något så jävla banalt! Hotar med att breven kommer skickas tillbaka till avsändaren. Please do så jag slipper räkningar som är det enda som dimper ner.
På allt detta så måste jag.. TVÄTTA! Vafan, nu ska hela tvätthögen som alltid hånar mig bli ren. Vet ni hur mycket kläder jag har som ligger och har legat år i tvättkorgen? Hujedamig. Kan man inte kasta en tändsticka i den högen och låta allt brinna upp? Pappa kan städa för jag har ju flyttat.. höhö.
 
Jag måste säga hejdå till min bil som ska samla spindelväv i garaget, jag kan inte huxflux åka ut till stallet eller dra en öl med tant T en lillördag bara sådär. Hur överlever folk ensamma i andra städer? Måste jag skaffa.. vänner där med? Jag måste försöka vara trevlig och sällskaplig för att slippa bli crazy-cat-lady. Jag som avskyr katter. Hur ska detta sluta?
 
 

you could see her crying

Vad har jag egentligen att skriva?
Kan förtälja att jag precis avslutat en liten inköpslista. Jag är nästan manisk när det kommer till att handla på extrapris och spara alla små slantar man bara kan. Min pojke avskyr att handla med mig för att jag är så brutalt jobbig i affärer. För att plussa på min jobbighet så älskar jag att frysa in saker. Jag fryser in allt jag bara kan och lite till. Köp stort och mycket för att frysa in - vet ni hur mycket man sparar på det? Förutsatt att man använder sakerna innan dom blivit frystorkade alltså.
Så nu har jag gått igenom massa reklamblad och dessutom kollat in deras hemsidor för dolda extrapriser. Hittar jag något billigare i en affär så stryks den dyra varan och man handlar den billiga - även om det skiljer TVÅ kronor. Men två kronor i det långa loppet är en miljon.. typ.. kanske. Tur att min mamma är exakt likadan (eller är det henne jag ärvt av?) och vet på ett ungefär vad allting kostar i alla affärer. Ehehe..
 
Har även handlat in MASSOR av kryddor här om dagen. Superbilliga och skitbra kryddor finns på Dollarstore. Sparar minst fem kronor på varje burk och det blir en del när man ska köpa ihop ett kapital. Dyrt att flytta fyfan!
Nu på lördag är det faktiskt dags. Jag och mamma åker över med ALLA mina grejer (som jag packat? eh, nej! Förvånade?) och pular runt lite medan vi pimplar vinglas efter vinglas. Tanken är att vi ska käka nått gott och ha en myskväll mitt i flyttstöket.
 
På fredag ska jag även hjälpa min älskade vän Sofia att packa. Lagom när jag flyttar ifrån stan så ska hon flytta ett stenkast ifrån mig. Det är långt ifrån okej! Tur nog så kommer jag ha nära hem när vi väl är dretfulla hemma hos henne. Haha. Positivt tänkande.
 
Nej, nog dravlat om flyttning. Återkommer med några fler inlägg om vad jag pysslat med senare! Puss!
 
 
 

we can all belive

Sen är det ju det här med att försöka hålla en jämn uppdatering. Fredrika är på mig som en blodigel och jag ska bli bättre - när jag gör annat än att jobba och peta mig i naveln.
 
Här om veckan flyttade vi i alla fall hästarna. Det blev av. Som vi sa. Innan sommaren var slut. Konstigt! Tarja sadlade Calle och gav sig ut i regnet (man får ju inte rida långt i fint väder..) för att påbörja den milslånga vägen uppför berget. Jag slängde med mig en livvakt och ställde mig vid bron för att invänta ekipaget. Att återuppleva det som hände förra gången vid bron ville jag inte så med en stor stark man i baksätet så var jag lugn. Haha!
Calle som är totalt livrädd för allt som har med vatten att göra kopplade bort verkligheten på den trånga bron (och min bil åkte ju framför så "dör inte den - dör inte jag!") och traskade rätt över. Jag for tillbaka till stallet och lastade på Shalinka i transporten som var övertaggad. Men hon stod stilla hela vägen och backade stillsamt ur när vi var framme. Kanonhäst!
 
Men dom har problem där ute våra puckohästar. Det är inte alls samma rörelse/ljud som hemma och varje gång vi kommer ut så blir dom överlyckliga och tror dom ska få åka hem. Vi har absolut inga naturhästar som tycker om att vara ute - och speciellt inte i SKOGEN!
Vi var ute på en kort ridtur i förrgår och jäklar vad allt var läskigt. Stenar, träd, flaggor och vem vet vad. Dom såg spöken i skogen och uppförde sig supermärkligt. Godbyhästar ända ut i hovspetsarna. I Godby finns inga monster.
 
Mellan lite jobb och annat så har jag faktiskt pluggat också. Eller ja.. en dag innan har jag pluggat. Lämnat in en hemtenta plus att jag var in och skrev en tenta i tisdags. Nu är det bara att hålla tummarna för att jag blir godkänd så jag blir av med dom. Skolan drar igång igen i september och då blir jag Eskilstunabo på heltid. Vet ni hur det pirrar i magen varje gång den tanken dyker upp? Jisses..
 
 
Älskade Tant T och jag