if you love somebody

Happ, nu är jag för tillfället hos pappa. Tidigare än planerat då jag faktiskt tänkte gå på föreläsningarna denna vecka och dra hemåt till fredag. Men mamma slutade tidigt en dag så hon kom förbi. Det ångrade hon ganska snart då det stod disk och väntade. "Har jag varit här någongång utan att ha diskat?"
 

Dagen idag har spenderats med tant T. Intog en kopp kaffe här hemma innan vi for över till henne så jag fick hälsa på nytillskottet Gucci. Fytusan vilken söt liten varelse. Hon var verkligen pytteliten. Att man inte är livrädd att man typ ska sätta sig på henne i soffan förstår jag inte. Jag lovar att slänga upp en bild här när jag fört över ifrån mobilen!
 
Vi drog sedan ut till stallet för att pula lite. Har ett nytillskott där också, Emma. Jag och T var tvugna att övertala henne att "våra" hästar faktiskt inte är svin. Tydligen så hade dom inte visat sig ifrån sin bästa sida när hon skulle släppa ut själv en morgon. Riktiga puckon båda två tydligen. Jag och E tog en skrittur medan T traskade bredvid. Härligt att vara tillbaka i sadeln igen. Ska försöka ta upp hästeriet ordentligt när jag väl flyttat tillbaka till stan. Så efterlängtat att ni anar inte!
 
Snart ska jag kila över till Sofia och mysa lite med henne för annars så kommer jag somna här hemma. Superseg och vill bara krypa ner i sängen!
 
 

i know you like to dance

Som jag nämnde förut så var Sofia över i torsdags. Tanken var att vi skulle mysa hemma, käka nått gott och glo på en dålig film. Men som vanligt så blir det aldrig som jag planerar - därför brukar jag sällan planera saker.
Vi kilade runt på stan i jakt efter en julklapp till hennes mamma. Det slutade inne på systemet där en vinare införskaffades innan donkenmat intogs. Sedan upp för att duscha och fixa oss. Ja.. en torsdag!
Det brukar vara trubadur på en mysig pub här i stan på torsdagar så vi planerade att gå på den. Bjöd över Dodde med flera och det förades här hemma. Vi fick reda på att trubaduren var inställd men valde att kila ut i alla fall.
 
Väl på krogen var det lite småsegt. Jag och Sofia fick smaka på bitchbartendern som inte tyckte att vi kunde ta upp ett helt bås utan att ens handla något i baren. Vi är hemska människor! Blev så jäkla sned att jag hade lust att köra upp en påle i anus på henne - fast hon skulle nog tycka om det..
Trots den ganska sega stämningen (ingen av oss hade råd att dricka där inne vilket faktiskt gör det lite småsegt) så stannade vi kvar till stängning. Jag var nog en smula övertaggad så jag föreslog efterpärla vilket alla tyckte lät som en bra idé. Så vi drog hem till mig igen.
 
Två killar kom förbi som verkligen var Bill&Bull. En orange (han erkände att han solade massa solarium..) med platinablont hår och så hans vän, en hippietyp med en stickad "öronmössa". Sistnämnda var störtskön! Men sedan så är det ganska känt att jag tycker om att umgås med udda människor. Haha!
 
Drickat var tyvärr slut sedan länge så jag föreslog att vi skulle gå över till grannen (notera att klockan nu är ca tre) och fråga om han har något. Det hade han, den lilla langaren. Så det köptes en platta och sedan så gick vi. Han var dock lite sugen på att festa för att han kom fönstervägen sedan - hur ofärskämt att inte bjuda in honom direkt liksom? Hehe.
 
Runt klockan sex, när folk gjort kullerbyttor över stolar, krossat några glas och kaskadat i toan så avrundade vi det hela. Jag och Sofia konstaterade en klockren efterfest genom att syna hur lägenheten såg ut. Vi plockade burkar och fastnade med strumporna i golvet. Klockan sju så var vi hungriga och stekte fiskpinnar med potatismos innan vi tokdäckade.
 
Dodde kom och väckte oss runt ett och när vi samlat kraft så drog vi ner och köpte grekiskt. Perfa.
Så för att sammanfatta - jag kommer SÅ sakna festerna här när jag flyttat hem igen!
 
Har inga bilder ifrån kvällen så bjuder på en gammal fjortisbild.

when life gives you lemons..

Nu snurrar jag på livet igen. Aldrig får man en stilla stund när man heter Saxin, vi tycker inte om sådant.
Många tankar har virvlar omkring i mitt huvud dom sista dagarna men när jag läste ett mejl idag så blev det dödsstöten. Jag får inte börja termin tre kort och gott. Det gjorde på ett sätt att en stor sten försvann och jag behöver inte direkt välja själv.
Jag har inte direkt tyckt om programet jag idag läser, det har inte varit helt rätt. Jag vill jobba med missbruk, problem och bortkommna människor - det är inte beteendevetarnas direkta inriktning.
Ska jag vara ärlig så har jag failat big time också. Kan inte enbart skylla på att det inte passade mig, jag har heller inte förstått merparten av innehållet. Hur mycket jag än läst och försökt tryckt in i huvudet så har det inte fungerat. Kuggat i stort sett alla tentor och har sällan haft riktig motivation till att ens göra dom. Inte så konstigt att man inte får fortsätta läsa vidare. Många kurser vi nu läst har dessutom varit "grunden" för kommande kurser och ganska uppenbart att klarar man inte A så klarar man heller inte B.
 
Lägenheten måste därför sägas upp - jag är inte student längre. Så ska flytta hem igen. Älskade Arboga! Ska lasta upp mitt pick och pack i brors lägenhet, eventuellt. Får se hur det blir på den punkten, måste höra med arbetsförnedningen hur det är med pengar/ersättning och sådant.
 
Ska satsa på högskoleprovet i april för att sedan söka om till någon annan utbildning till hösten. Förhoppningsvis är jag mer motiverad vid den tiden och jag väljer något som jag faktiskt vill läsa. Jag har bitit i det sura äpplet men som min pappa sa "Du har i alla fall lärt dig något och nu så går vi vidare". Han är klok min pappa och helt underbar. När jag flyttade så var han mer arg/irriterad än glad och istället för att säga "vad var det jag sa..." så peppar han järnet och förstår mig.
 
Så ja.. det är min situation för tillfället. Nu ska jag mysa ner mig i soffan och njuta av den sista tiden i min helt egna lägenhet. Det varar inte för alltid.

you can't tell me what to do

Det var ett tag sedan det rörde sig här inne. Om ni inte var snabba och såg mitt ångestinlägg för en vecka sedan. Jag ångrade mig och raderade. Moget..
 
Jag har hunnit med att vara full i fyra dagar. Vi körde en förfest innan kryssningen och sedan blev det två dagars efterfest - typ. Galet. Både jag och mannen var lagom slitna på söndag och ingen av oss kunde sova på två dagar. Haha, knepigt det där. Man kan ju tycka att kroppen skulle behöva sömn efter någonting sådant men icke.
 
Igår kom jag hem efter att ha spenderat helgen hos mamma. Det var mysigt. Passade på att åka över till bror och julbaka lite. Kan ju säga att jag aldrig mer kommer att göra ett pepparkakshus ifrån grunden. Fyfan vad vi slet och svor över det förbannade huset. Maria fick tillslut ihop väggarna men det såg förjävligt ut så bror stack iväg och köpte ett med färdiga delar. Kaos.
 
Mamma har varit gullig och köpt en ljusslinga ifrån ÖB, en med röda bollar hängandes. Tror ni inte att det fattas ca tio cm för att nå ett eluttag? Så himla typiskt. Men hon hade även köpt en liten slinga med glaskulor som det var vita stjärnor på. Batteridriven. Den hängde jag upp lite provisoriskt och jäklar va mysigt den lös. Kommer bli flitigt använd!
 
Ikväll så kommer faktiskt mannen och hälsar på. Både han och jag är superpanka men han lyckades skrapa ihop några kronor så han kan komma ikväll. Annars skulle vi inte ses på över tre veckor! Inte kul någonstans.
Slipper vara ensam imorgonkväll med för då kommer Sofajja över. Kalasbra!
 
Annars så försöker jag skriva tenta och vara duktig. Går inge bra. Min hjärna vill inte förstå någonting och jag får inte fram ett enda vettigt ord. Uh, får se hur det kommer gå.
 
Nej, det var en liten snabb update. Får se när nästa kommer..