jag vill glömmas bort

Mår lika hemskt som jag förvänade mig att må nu på morgonen. Tack och lov så kunde Madde släppa ut hästarna och jag kunde ligga kvar i sängen och huttra.
Hävde i mig lite Alvedon innan jag somnade igår och det är nog anledningen till ATT jag kunde somna. Tacka vet jag suppar i dessa lägen, det enda som får komma in bakvägen. Haha. Kroppen tar upp och använder dom så himla snabbt att jag alltid skulle vilja gå runt med saker i baken. HAHA! Kanske inte riktigt så, när är det bekvämt att ha saker där? Hur som, finns inte så mycket att välja på när det sitter tusen knivar i halsen?
 
Anyway, påbörjar en ny kurs idag vilket innebär att jag måste bege mig till skolan för uppropet. Får bita mig i tungan och försöka genomlida dagen. Förhoppningsvis så kan jag sova mig igenom introduktionen, om jag kommer så långt vill säga. Tänker inte gå i detta skick så jag provar lyckan med att ta bilen som knappt har några bromsar. Iiih, trafikfaran nummer ett. Önska mig lycka till! 

we just are

Jobbdag till ända och det har varit en lång med rolig kväll. Känns i kroppen att det var ett tag sedan man höll igång på denna nivå och jag tror jag vet delvis vad det beror på. Efter middagen ungefär så började halsen att berätta vart den fanns. Jag tänkte inte så mycket mer på det fören jag kom hem och helt slutkörd kröp ner i sängen. Jag känner av direkt i musklerna och hela kroppen när det är för mycket baskilusker i omlopp. Fryser ända in i benmärgen gör jag också trots täcke och filt vilket jag brukar svettas som en gris under i vanliga fall. Alla muskler i hela kroppen strejkar så jag knappt orkar stå upp.
 
Kan bli spännande att se hur jag mår när jag slår upp ögonen och ska bege mig till stallet. Återkommer!
 

the things we used to be

Effektiv tisdag må jag säga.
Tant T kom på morgonen och vi slängde i oss lite frukost innan vi tog oss ut till stallet. Hon har en knäpp axel så jag har gett henne uppdaget (som jag annars besitter) att inte göra någonting utan att titta på när jag gör allt. Haha, det är en bra arbetsfördelning, i alla fall när det är jag som får stå som ett mähä och titta på!
Vi gjorde i ordning det mesta i stallet innan vi stack iväg och handlade lite foder och fördrev tiden på Dollarstore. Det är lätt att summan sticker iväg när 'allt är så billigt, den tar jag'! Men fick med mig en lampa som jag tjatat på mig själv att inhandla länge nu. Mister J har ingenting att säga till om i hans lägenhet, i've got the pussy, i make the rules - typ.
 
Sedan fixade vi till det sista i stallet, klappade hästarna och åkte hem igen. Nu sitter jag nyduschad, nyäten och ska snart ner och jobba några timmar. Skönt när det ännu inte är så mycket i skolan att jag faktiskt kan och orkar jobba lite. Det kommer i alla fall kännas fint när det blir ett extra tillskott på kontot!
Ännu ett plus är ju att jag älskar arbetskollegorna, speciellt där jag var i sommras.
Har nog dessutom glömt att nämna det faktum att jag blir kvar på Hällbacken till sommaren. Chefen ringde förra veckan och frågade om jag ville vilket jag inte tvekade en sekund på att tacka ja till. Nu återstår det bara att hålla tummarna att jag blir placerad på rätt ställe!
 
Nej, nu ska jag kila iväg och bråka med gamlingarna!
 

moving on, away from here

När proffsen är borta så dansar dom andra på bordet, eller hur var det? Jag är lite bitter men jäkligt tacksam över all hjälp i stallet kanske jag ska börja med att säga. Tiden räcker inte till, inte ett dugg.
 
Jag var ut och betalade för silaget idag och insåg att det svämmar över utav silage i hagen. Tredubbelt som det borde vara. Djuren dör inte utav att gå och plocka lite utan det är snarare bättre än att det ligger överfulla högar överallt. Ungefär 2/3 av en bal har gått åt sedan i måndags, hur lyckas man med det? Fick lite banna utav Erik och jag lovade att styra upp det hela. Steg ett var att plocka bort ungefär tio kilo och då ligger det kvar lika mycket! Jag är bra på att skriva förtydliganden på tavlan så det blev steg två. Kanske ska rita pilar till vart vågen och påsarna hänger också? Haha.
Drog även ner givan ett kilo så får vi se hur det artar sig och om det blir bra eller för lite.
 
Stack iväg en sväng till granngården och inhandlade lite nödvändigheter, plånboken skrek hjärtskärande. Blir ingen utgång i helgen inte. Men vad gör man inte för djuren?
 
Dagen är inte slut där inte, nej vid åtta imorse så kastade jag iväg ungarna till dagis respektive skola innan jag åkte och höll min älskade tant T lite sällskap. Glömde nästan bort att nämna att jag fixade 'stallstädningen' dessutom. Nu kanske vi får stå kvar en månad till (om dom inte granskar listerna med lupp) hehe. Jag känner mig jävligt effektiv idag, trots att jag bara sovit ca fyra timmar inatt. Men jag gör allt för att skjuta upp tentorna. Vill ni veta vilken fucking jävla ångest jag har? JAG ÄR INTE FÄRDIG!!!!
 
 

you will remember sunshine

Nu var det pluggdags igen och jag känner ett otroligt behov av att blogga. Konstigt det där!
Något som är ännu konstigare är att klockan snart är två på natten..
 
Anledningen till att jag sitter uppe och försöker plugga nu är för att jag inte hunnit med det under hela dagen och det gav mig ångest när jag krypt ner i sängen.
Sitter för tillfället i min brors soffa och kuckilurar, barnvakt för hela slanten. Han kom och hämtade upp mig i förmiddags med en nästan sprillans ny lånebil, dumpade av mig hemma och så for dom iväg dit där man nu åker Vasaloppet. Så jag fick ta den nya bilen och försöka åka iväg. Jävla skitbilar när dom är sådär moderna. Sex fucking växlar dessutom. Kan ni tänka er mig bakom ratten på en sån? Hujedamig.
Så iväg och hämta barn, hem och leka för att sedan grädda våfflor. Stök överallt! Ungjävlar. Nej, så ska jag inte säga. Dom är helmysiga och väldigt underhållande!
På kvällen kom mamma över och hon ligger nu och snarkar inne i sängen, kan hon gott göra tanten. Medan mamma snarkar så springer dom förbannade marsvinen här bredvid och för ett jäkla oväsen. Gör snart en pälsväst av dom. ÅH!
 
Nej, nu ska vi inte vara bittra. Försöka i alla fall att inte vara det. Ganska svårt när det är mindre än femton timmar kvar tills tentatime. Jag är inte klar med en! Fuck life. Puss
 
 
 

when life moves faster than you

Sen var skolan också. Är det inte meningen att man ska bli klokare utav den? Jag tycker att hela min hjärna är ett enda stort tuggummi och jag får inte ut något vettigt - i något som helst sammanhang!
Hela bordet här är fullt i papper, böcker och diverse strunt, till och med så pass att vi får äta ute vid teven. Ändå tycker jag mig inte komma någonvart i plugget. Har påbörjat alla tre tentor (man ger ju upp när det blir jobbigt..) och kan inte slutföra en enda. Alla ska dessutom in på fredag vilket ger mig en smärre panik.
Men hur fan förklarar man fenomenet kärlek eller ett sociologiskt perspektiv? Det bara är - deal with it, skulle jag vilja skriva och skicka in.. Vet inte om det är så uppskattat.
 
Var nära på att skaffa en lägenhet nu i dagarna dessutom. En dyr studentlägenhet var impulsen. Tack och lov att fastighetsbolaget bara har några timmars telefontid på förmiddagen - då fick man kvällen att mala runt det hela. Nu i efterhand låter det hela absurt. 22kvm, fransk balkong och en pyttekokvrå för ca 3500 i månaden. Dock ingår allt men hallå?! Nu var det visserligen inte det som satte stopp på det hela. Fick några bilder ifrån tjejen som bor där nu och jisses vad förbannat litet det är, speciellt med möbler där också! Pricken över i'et blev att det inte fanns någon ugn. Det är gemensamt kök i samma byggnad men vafan, en ugn, är det för mycket begärt?
 
Idag är min sista dag här i Tälje. Ska bege mig hemåt i eftermiddag. Barnvakt imorgon och hela helgen, bror min ska åka Vasaloppet. Jävla hurtbulle! Blir trött bara jag tänker på det. Men på lördag blir det eventuellt utgång med flickorna. Tydligen hade jag lovat en fet förlovningsfest? Låter likt mig..
 
Äsch, nu bloggar jag istället för att plugga igen. Vafan!
 

life goes on

Hej och hå. Nu är det snart en månad sedan jag kikade in här. Jobbigt läge för mig om jag ska kunna berätta allt som hänt under denna tid.
 
Kan börja med att koppla ihop mitt förra inlägg och slänga iväg nägra svordommar över bilen. Som jag skrev innan så skulle det inte förvåna mig om bilen skulle bli ståendes längs motorvägen. Det var nära inpå kan jag ju säga. Fick igång bilen direkt, stod på tomgång medan rutorna skrapades och sådär. Så skulle vi upp för vår lilla backe vid parkeringen och vi kom halvvägs innan bilen drog ett dödsryck och dog. Fick backa ner och blev stående med en bil som vägrade vara igång. Fick igång bilen men den dog lika snabbt igen.
Men när man höll uppe varvantalet så lyckades vi hålla bilen vid liv och efter ett tag så gick han för egen maskin. Tänkte om det var något som frusit under tiden bilen stått i kylan. Vid denna tidpunkt var jag ursinnig och tänkte inte stå kvar där. Provade lyckan och vi kom i alla fall ut på motorvägen innan helvetet började rycka som attan. Hela vägen hem till Arboga satt vi och hoppade fram i princip. Ibland tålde han ingen gas alls och vi fick hålla knappa åttio medan han ibland bara ville ha massa gas och vi var uppe i hundratjugo.
Har provat köra bilen några kortare sträckor och det har fungerat klockrent. Tog mig en tur till Eskilstuna och det var inga problem alls. Jätteknasigt!
Nu står aset i garaget och vilar då jag inte har några bromsar. Någon mokapär som gav olja till bromsarna (?) fungerar tydligen inte. Känner mig handikappad!
 
Skolan har kommit igång. Ska lämna in tre hemtentor på fredag och här sitter jag och bloggar? Hujedamig. Vad har jag gett mig in på alltså? Känns supertufft och svårt nu i början men jag antar att det ger med sig med tiden.
 
Annars så har det inte hänt så mycket mer än detta;